2010. február 1., hétfő

Rossz válasz II


A dokumentum ITT érhető el!


10 megjegyzés:

  1. Jó lenne, ha abba hagynád ezt a mocskolódást! Nézz már magadba!!!!
    Mindenki rossz, csak TE nem? Ha ezt így gondolod, akkor biztosan TE vagy Szent Johanna utódja!?

    VálaszTörlés
  2. Jó lenne szembenézni az igazsággal!

    VálaszTörlés
  3. "A kollégák ellenem fordítása már a msodik fölülről indukált kezdeményezés,amit újfent titkosítottak,így ezek részleteiről sem beszélhetek..." - Eddig Önöket nem érdekelte, hogy mi titkos és mi nem,akkor most hirtelen miért???
    Gondolja, hogy a kollegái bábuk, mind befolyásolhatók és manipulálhatók, nem gondolt rá, hogy estleg ők is csak őszinték?

    VálaszTörlés
  4. Alapvetően van sok igazság az elmúlt napok véleményeiben.
    A megfélelmlítéshez szeretnék nehány szót szólni.
    Valóban létezik, de nem igazgatói szinten, hanem a tisztelt belső ellenőr, aki kinevezte magát az igazgató végrehajtó hatalmának és informátorának indította el.
    Folyamatosan híresztelte, hogy ő a megbízott, neki kell vinni az információt, melyet saját szájízére fordítva tálalt az igazgatónak, sok sok kollégát bemártva.
    A legtöbb hamis adat tőle származik.
    Példát kellett volna mutatnia kedves belső ellenőr, nem pedig terrort.

    VálaszTörlés
  5. Na igen az büszke arra sok mindenről tud a vezetők prémiumát is Ő kotyogta ki.Szerintemnem mernek vele mit kezdeni mert sokat tud és ezt nem is titkolja.Ami itt az oldalon megjelent több info azt egy sima dolgozó nem tudhatná.
    Viszaél helyzetével és sakkban tartja a vezetőket.Csak az a baj más állapotban sokat beszél.

    VálaszTörlés
  6. Annyi borzalom elhangzott itt ami lényegében igaz, de beszéljünk egy igaz szakemberről aki lásd csodát az intézetben dolgozik, emberileg, szakmailag,mindenki felett áll.
    Természetesen a vezetőkhöz nem tartozik de ha megjelenik az intézetben bárhol ott nyugalmat sugároz.Az ápólok munkáját maximálisan segíti,megbecsüli és nagy szakmai tudásával a betegekért van.Ebben nagyon hasonlít a lánya is rá.
    Biztosan sokan ráismernek de ha mégsem akkor a főorvosúrról van szó.
    Sokan tanulhattak volna emberséget tőle csak a pénzéhesség és hatalomvágy az érintetteknek előbbrevaló volt.
    tisztelettel: egy intézeti dolgozó

    VálaszTörlés
  7. Kérjük a vélemények íróit, hogy egy-egy ember, személyes problémáját ne tárják fel a FELELET.net blogon. Egy munkatárs szenvedélybetegsége elszomorító hír és segítséget kívánó helyzete, valószínűleg rendezésre vár. Kérjük, próbálják meg őt kizárólag munkája alapján megítélni. Tudjuk mindemellett, hogy betegsége munkájára is kihathat és nehezebbé teheti a vele való együttműködést. Támogassák őt, hogy eljuthasson a megfelelő szakemberhez, addig is jó tulajdonságait tartsák szem előtt.

    Köszönettel: a Blog csapata

    VálaszTörlés
  8. Hmmmm:) :D:D:D:D:D

    VálaszTörlés
  9. Egy nem megtekinthető (titkosított hozzáférésű) írásra érkezett megjegyzés megtekintése a köz számára – véleményünk szerint – okafogyottá vált. Az ön hozzászólását, írását követően kommentáltuk, kiegészítettük. A blogoldalon megjegyzését, bár elmondása szerint, valós tényeket közöl, – kényes volta miatt - olvasói levél formájában nem jelentettük meg.
    A blogra érkező véleményeket valós időben (egy-két órán belül) moderáljuk. A több száz megjegyzés, utólagos módosítására nincsen lehetőségünk. Kérjük szíves megértését!

    Üdvözlettel: a Blog csapata

    VálaszTörlés
  10. Nagyon örülök, hogy valaki végre észre vette hogy valóban van egy ember az intézetben akihez bármikor bármivel fordulhatnak lakók, dolgozók egyaránt. Hogy megmosolyogtat embereket, és ha neki gondja is van soha semmilyen körülmények közt nem érezteti senkivel. Ismeri még munkatársai körében a kérem szépen és a köszönöm szavakat. Egyetértek az előzőekben leirtakkal. Szakmailag, és emberileg mindenki felett áll, reméljük sokáig igy lesz még, és együtt dolgozhatunk vele.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)