2010. május 15., szombat

Az ő tüntetésük 3.

.

"Kíváncsian várom a BKV-s dolgozók hasonló "értelmű"(?) tüntetését, kb. ugyanannyi értelme lenne, mint ennek a mostaninak!

Kik eszik/veszik be azt a süket dumát, hogy bárhol is az intézményt és/vagy a tisztességes és elhivatott dolgozókat támadná bárki is!!

Ez a védekezés a bűnösök védekezése, aki felelősek az intézkedésekért, vagy azok elmulasztásáért és maguk mellé próbálják rángatni az ilyen értelemmel bírókat.

A Juharon is volt szülői értekezleti, meg slepptagok általi kiállás, de milyen céllal? Ne legyen felelősségrevonás, maradjon minden, ahogy régen, de főleg titokban?

A Hagyóról is kb. ugyanígy nyilatkoztak először, nem hiszik róla, stb., most is az a vélemény? (Hagyó urat mentelmi jogának megszűnését követően, a tegnapi napon őrizetbe vették. A szerk.)

Páran összefossák magukat a cidritől, hogy a vélt Valakiségükből a valós Senkivé válnak, támogató aláírásgyűjtés, nyilatkozatok, stb. ettől meg nem történtté válnak a természetesen nem őket, hanem mást sértőek?

Ha őket szopatták volna meg az illetők, akkor is lett volna szimpátiatüntetés?

Gondolom mindenki saját pénzből állta a költségeket is, ja meg szabadságot vett ki, hogy ott lehessen, ugye? Mint a megyei közgyűlésen való céges autóval történt önkéntes megjelenés, ahol éppen a holocaustot helyeslő volt a legfőbb támogató hozzászóló! Ja, hogy esetleg éppen példaképe(ke)t látott a teremben és attól lelkesült volna úgy be?!

Pécsett egy kutya kimúlása nagyobb felháborodást váltott ki a közvéleményben, mint itt majd egy tucat gyerek és pár ápolt sérelme! Bezzeg, ha bármelyikükkel személyesen történne valami, akkor ők lennének a leghangosabb tiltakozók!

Azért tetszik, hogy akárcsak a Juharon, Halason is a "tüntetők" legalább egyike érdekes módon nagyon is féltheti a szabadságát, nem csoda, hogy szervezkedik!"

.

Olvasónktól kaptuk. Köszönjük!

.

Anonim levélküldés: ITT!                                    www.pszicho.net

6 megjegyzés:

  1. A Pécsiek egy kutyáért többet tettek,
    többe nézték mint,halason az intézetbe
    egyesek a beteg embereket.

    VálaszTörlés
  2. Hu de megszaporodtunk beértek a nagyok dolgozni na lépek mert nehogy rám nyissanak ezek a vérszívók na pá:))

    VálaszTörlés
  3. Kedves kolléga, csak óvatosan, nagyon figyelj, dolgozzunk nagyon, akkor talán nem veszik észre, hogy fel pillantunk néha a blogra. Ha tiszta a levegő beszélünk, vannak híreim!!

    VálaszTörlés
  4. Hu Te olyat hallottam leesik az állad ha megtudod!
    Ezen még én is elcsodálkoztam !

    VálaszTörlés
  5. Előző író neked mi a híred.
    Ma hallottam újabb híreket,de majd telefonon
    elmondom.Akinek szól tudja.

    VálaszTörlés
  6. A tüntetés három hoz,a szülők elhitték,hogy nem történt semmi.Milyenek azok a szülők akik nem a saját gyermekük védelmét tartják a leg fontosabbnak.A cikkeket képeket nézve, ha én lennék valamelyik gyereknek az apja,én biztos,
    hogy aki feltárta a problémákat annak és a gyerekem védelmére kiállnék az igazgató nő ellen.
    Nem mocskolódva, de én ezt így látom helyesnek.
    Meg minden jobb érzésű ember Így látja.
    Kővíné Erzsébet

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)