2010. május 16., vasárnap

Sok baj van velük

.

"Jó sokszor megalázott a vezetőség. Nem is érdekelte az igazság csak a puszipajtásai hazugságai.

Nem tudom ki az, aki itt orvosként ír, valóban az e, de nagyon is jól írta!

Itt a dolgozók a vezetőség mellett, az ő védelmükbe tüntetettek, holott tudjátok ti sok baj van velük. A betegeket nem vizsgálják meg, csak a füzetet kérik be sok esetben és adják az újabb therápiát. Az igazgatónő rokonai kiskirályokként viselkednek, mindenkit lenéznek. Mindenkit, aki náluk okosabb, szorgalmasabb, különb, kibeszélnek, mert irigyek, pedig nincs mire sok esetben. A főnővérek nyalnak, kivétel nélkül fent, ha valami nem tetszik, az a válasz el lehet menni, majd jön helyettetek más. Az a más, persze nem szakképzett, gyakorlattal nem rendelkezik, és csak azért veszik fel, hogy az intézet pénzt kapjon utánuk. Ami nem is volna baj, de mire betanulna, elküldik. A Maci háziőrizetben levő ápoló sem rendelkezik megfelelő ismeretekkel nem erre a pályára való, de felvették, mert nagy darab, idéző jelben. Bántani nem akarom érte, de a cél ezzel is csak az volt, hogy a lakókat a 7. osztályon kordában tartsák, mert azért azt tudni kell a hozzátartozóknak is, és a kívülállóknak, is igen veszélyes az itt lakó betegek nagy része, mint saját magára, úgymint környezetére egyaránt. Nem kell rájuk csúnyán nézni, sem bántani, bármelyik pillanatban életveszélyben vagyunk, sokszor bántalmaznak bennünket tettlegesen. Hangsúlyozom azt is, sok esetben nem volt dokumentálva bántalmazásunk.

Itt a blogon a dolgozók sok igazságot leírnak a vezető beosztásúakról, de vállalni nem merik nevüket, mert retorzió követi!!! A sok pénz, amit a dolgozóknak elfelejtettek kifizetni, hol van?

Az intézet évek óta nem támogatja a gyermekes szülőket, holott igenis lehet, adható gyermekenként x összeg iskolakezdéshez, és az államtól az intézet adóként visszaigényelheti. Persze minek is segítsenek rajtunk, mikor maguk közt, amit csak lehet, fiktív számlákkal szétosztanak.

Nagyon nagy csalások vannak az intézetben, igenis ki kell alaposan vizsgálni a nyomozóknak.

Nekem is felajánlotta a …….-i uraság, bármikor elintézi, és főnővér leszek. Azt mondta, csak egy kis aktatologatás, van már vagy 4-5 éve is ennek. Nem kértem belőle, pedig tudom jól, lehettem volna főnővér. És tettem is volna róla, dolgozóim jól végezzék, lelkiismeretesen munkájukat, és nekem sem esett volna le a gyűrű az ujjamról segíteni nekik. Igazságos is lettem volna, de láttam itt mi folyik, és nem kértem ebből a gusztustalan segítségből!!!!!!"

.

Olvasónktól kaptuk. Köszönjük!

.

Anonim levélküldés: ITT!                                          www.pszicho.net

38 megjegyzés:

  1. Gyönyörű vezetőink vannak! A dolgozóknak nem adják meg azt ami adható akkor mit várhatnak a betegek?
    Bizony a nagy semmit!
    Ezek a vezetők csak a maguk hasznukra loptak ,csaltak egy csepp lelkiismeretük sincs.
    Azért jöttek ide, hogy megszedjék magukat?
    A Szegedi Halászcsárdában 1 nap alatt eldorbézoltak 160 ezer Ft-ot. Ezt, hogy száolták el fiktív szálával, vagy a betegek kaptak ilyen mennyiségű üdítőt. Soha nem kaptak az intézettől üdítőt, a nyaralásokon mindenki maga vette ezt is meg ha volt rá pénze! A vezetők meg vedeltek a barátokkal, rokonokkal jó drága piát aztán szépen elszámolták a betegekre!
    Ilyen hazug embereket? Meddig kell még megtürnünk őket?

    VálaszTörlés
  2. Dupla P-ék!Nektek van mindekivel bajotok!!A hülyeség fájna üvöltenétek!Dolgozni nem szerettek,munkát temetnék elöl vinnétek a zászlót.Beszélgessetek egymással ,ne írogassatok!!

    VálaszTörlés
  3. Azért tudni kell Vannak olyan gondnokok akik nem adják le a pénzt, hogy vegyenek amit akarnak a betegnek hanem megveszik és behozzák minden tiszteletem az Ővék!!!
    De viszont olyanok is vannak akik leadják a pénzt és nem nézik meg mire költik az illetékesek.
    Igy történik az is, hogy az egész intézetet a lakószobákat a folyósót, a mellékhelységeket a betegektől összegyüjtött pénzből festetik ki!
    Azelött a falra a lambériát is a betegek vették meg nagyon sok négyzetmétert, ami már nincs ott tűzvédelmi okokból. Az viszont kinél kötött ki?
    Amit helyette felraktak követ azt ki fizette?
    Szerencsétlenek nem is tudják hova megy a pénzük a rokonok, barátok, ismerösök nyaralását is ők fizetik!Ezek a betegek naponta könyörögnek 1 szál cigarettáért,és bizony van nem is tudunk neki adni mert erre már nem jut a pénzéből!!!

    VálaszTörlés
  4. Még hogy megveszik a festéket meg mindent a betegek pénzéből és a számlákat meg miért kell leadni az illetékesnek? Újból számolják mintha az intézet költségvetéséből lett volna a beruházás?
    Innen van amit szét tudnak osztani maguk közt?

    VálaszTörlés
  5. A Th nővér megveszi Te meg ellopod!!!

    VálaszTörlés
  6. Tisztelt megyei közgyülés elnöke!
    Tudjuk minden nap itt jár el az intézet előtt, kérdésem mire gondol amikor elhalad eszébe jut mennyi ember szenved itt???
    Igazgatónőhöz! Sok fele olvastam már alkoholizálnak a vezetők Ön tudja ezt ? Megtudja cáfolni?De ha odakerül a sor ezen vezetők alávetik magukat vérvételnek, hogy bebizonyítsák az ellenkezőjét?
    Kérdezem én a festékeket meg a többi anyagot amit a betegek pénzéből vesznek nem lehetne finanszirozni a kizárolagos gyógyszertár által adott kedvezményekből???
    Szerződésünk van azon patikával vagy innen is esik a vezetőknek plussz???

    VálaszTörlés
  7. Bizony-bizony.
    Az első hozzászólóhoz,én csak 40000.Ft-os üditős számlárol tudok a szegedi halászcsárdában, de az is minimum 140 liter üditő lenne.

    Igaz is.
    Van olyan dolgozó,aki már elment a cégtől, és sokkal többet tud, mint ami itt levan irva,de még nem beszélt.
    Tisztelt Vezetőség!
    Csak nehogy a viszájára forduljon a dolog.

    VálaszTörlés
  8. Hétfő jön a felhő
    Kedd nekik már nem megy
    Szerda oda a herda
    Csütörtök valakiktől elköszönök
    Péntek vége a hétnek
    Szombat jön holnap
    Vasárnap neki megyünk az ágynak

    VálaszTörlés
  9. Lehet többször voltak a halászcsárdába !!!

    VálaszTörlés
  10. De tudjátok milyen jó hely a szegedi,halászcsárda!
    Ott voltam kórházba,esténként mentünk vacsorázni.
    Ki lehetett menni.

    VálaszTörlés
  11. Főcikhez!
    Nagyon igazad van látom vagyunk többen az irodasoron csak kiine tudodjon mert ezek lealjasítanak a végtelenségig. Remélem már ott tartanak senkibe nem bíznak meg.Hisz a legtöbb ember az igazságot akarja csak nem meri vállalni a nevét a megtorlás miatt, mindenki félti a munkahelyét, igazán eltakarodhatna az egész vezetőség túl fagyos a hangulat így nem lehet jó munkát végezni. Ki mit gondol lesz képe bejönni az igazgatónőnek ma?????

    VálaszTörlés
  12. Be vagytok tojva ugye?
    Alapvetően meg is érdemlitek, csak féljetek van miért.
    Ti gyávák.

    VálaszTörlés
  13. Persze,hogy be jön,próbálja tartani magát.
    Mintha nem égne a talaj a lába alatt.
    Pedig már ugyan csak lángol.

    VálaszTörlés
  14. Szerintem nem az igazgatonon mulik,hogy meg mindig nem mondott le. Vannak neki segitoi,tanacsadoi akik mar csak azert sem szeretnek hogy egyedul bukjanak! De csak hiszi a Kedves(szerintem az)doktorno,hogy a nem eppen kedves rokona a 9.o.megussza dolgait.Marmint a fonoverre gondolok,aki azt hiszi apolatlan kulsejevel ,olyan szep es ebbol kifolyolag neki mindent szabad.legfokeppen felrevezetni mindenkit ahol a tuz van.

    Csak annak oroljon meg a testverke nem lett a padlason tenyleg tuz attol a rengeteg ruhatol amit felvitetett az apolokkal es a s........lo takaritonokkel. Mert tudni azok se dolgozni jarnak be csak cigizni es kavezni.Arrol kell gondoskodni hogy a fonovernek mindig friss kave gozologjon az asztalan.
    Brigit miert jaratta le mindenhol? Irigy volt ra?? Lehet embersegesebb volt es nem ment bele durva jatekokba.

    Aztan nezzuk a 7.o -t hogy is lehet egy terhes not nem eszrevenni? Hol tobbszor jelezte a lany o bizony terhes. Viccccccc!!! Nem gondolta senki esetleg tenyleg az? En mindenesetre jobban megvizsgaltam volna...Aztan jott egyik ejjel a szules..volt meglepi doktorno ugye?
    Es gyorsan el tusolni az ugyet....!
    Gratulalok!

    VálaszTörlés
  15. Bocs de Te jól összekeverted a dolgokat!!
    A 9.osztály főnővére az igazgatónő rokona!
    A szülés a 8.osztályon történt!!

    VálaszTörlés
  16. De a nyolcason dolgozók,nem törődnek a beteggel.
    Ha kilenc hónap alatt,nem vették észre,hogy terhes! Milyen gondozás ez?Hogy végzik a munkájukat? Mit tesznek a fizetésért?

    VálaszTörlés
  17. Az orvosainkról meg szót sem érdemes ejteni!
    Ők olyanok.

    VálaszTörlés
  18. Ja 'a nem eppen kedves' 9.o fonovere az igazgatono rokona. Jol irtad!

    VálaszTörlés
  19. a kilences főnővér az unoka tesója az igazgatónőnek.Jól emlékszem a családfára?
    dolgozó.

    VálaszTörlés
  20. Nem vették észre,hogy terhes,meghizott ugyebár,mert egyébként is telt alkatu volt.
    És kinevették a terhes ápoltat,

    Szegényke, nem tudta mi van vele, csak azt hajtogatta mindig,kigyó van a hasában.
    És lőn csoda,megszületett a kígyó gyermek

    VálaszTörlés
  21. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  22. A kövér nőkön is látni lehet,hogy terhes.
    Ha mondogatta ,hogy kígyó van a hasába miért nem
    vittétek orvoshoz.Nem érdemelte meg?

    VálaszTörlés
  23. Igen, itt mindenki, mindenkinek a kegyeltje a vezetőségben, így indult az igazgatónő belépésekor, tudják ezt a több éve szakmabéli dolgozók. Visszatekintve a majd 10 évre, nagy rombolás történt, ami már akkor nagy felháborodást keltett.Tudja ezt mindenki, hogy általában így működik, persze normális kereteken belül segítünk ismerősnek, rokonnak, de ez egy pofátlan, szakmájában bizonytalan, seggnyalókat, talpnyalókat maga köré tömörített hatalomvágytól vezérelt - jó helyen, jól feküdve - elnyert pályázattal hatalomra jutó perszóna erőlködése volt a fennmaradásra. Ilyen ára van a fennmaradásának, és még most is vezetőnek tartja magát és hirdeti az utcán a szakmai munkát.
    Személyesen behivatottt emberek úgy tüntek el, hogy fel lettek szólítva, lépjenek be a sorba és hagyják el az intézetet, annak érdekében, hogy a riherongy társasága összeálljon. Több 20-30 éve a szakmában dolgozó, megbecsült tekintélyt szerzett szakmabéli eltávolítása történt, akik hiánya ma is érezhető. Az alkoholista bagázs, ide juttattta az intézményt, hogy a mocskos korrupt ügyeit képviselhesse.Csűrhe banda! És még van képe tüntetni!

    VálaszTörlés
  24. 05.17. 23:o6

    A legaljánál eggyel jobb a Bigi! Hm. Hm...
    Messze van az még az emberségtől, ugyebár? Egyik sem ismeri az titoktartást, ami a alapját képezné munkájuknak, hogís tudnák akkor betartani?
    Nem rokony

    VálaszTörlés
  25. Ha az ügyészség bejelenti talált valamit,
    már mint bajokat,akkor nyilvános lesz
    a tüntetők az olyan emberek mellett állnak
    akik valami formába bántották a beteget.
    Ez lesz a legnagyobb szégyene az intézetünknek,
    meg nekünk,dolgozóknak is.Betegek védelmét is kellett volna a Tv- seknek említeni.
    Valahogy igy mondták ma a boltba, Ismeretlenek
    beszélgetése volt.

    VálaszTörlés
  26. Én nem támadok senkit.Évekkel ezelőtt eljöttem az intézettől,nagyon szerettem ott dolgozni.Nem az igazgató nő miatt kényszerültem a távozásra.Az akkori ig.helyettes Mn-né B.Z.miatt.Akire Ő "rászállt" annak nem volt maradása.Porig alázta az embereket!!Nem számított senki,szakmai,TMK,mosoda,irodai.Igaz az a közmondás,Adj hatalmat valaki kezébe,akkor ismered meg milyen.Az intézet réme volt.Mindenki utálta.Abban az időben nem csak én mentem el miatta.Hőn vágya teljesült,ig.-i széket kapott.volt.dolgozó

    VálaszTörlés
  27. ki volt az aki igazgatói széket kapott?

    VálaszTörlés
  28. Ki volt Mné B.Z. főnőke? Ki engedte meg, hogy beosztottja rászálljon emberekre? Ez azóta sem változott.
    Én is tudom, volt akire rászállt, mert bántalmazta a beteget, vagy simogattatta magát velük,aberrált módjára.
    Elképzelhető, hogy őis hibázott. De ő volt az egyetlen, kiről mindig lehetett tudni, mik a szakmai elvárásai.Tegnap is és honap is.

    VálaszTörlés
  29. Nekem hiányzik mindenesetre,szigorú volt éa következetes az ápolás terén.

    VálaszTörlés
  30. A főápoló sógornője is nálunk dolgozik,nem csak orvosnak igazgatónak,de még a főápoló rokonai is.
    Az elején írták családi vállalkozás.
    Ez már az,nem is volna baj de a betegekkel
    nem törődnek, és ez a nagy baj.

    VálaszTörlés
  31. Ha azon a munkahelyen mindenki rokon,akkor hazugság amit írogattok!!Netán rossz munkátokért,vagy a betegekkel való rossz bánásmód miatt kellett elmennetek?Hallottam már legjobb védekezés a támadás!A rokonok.a barátok,jó ismerősök nem támadják,nem rágalmazzák,valótlanságot nem állítanak egymásról!Leszögezve:mindenkit össze akarto ugrasztani.Én nem viszem el a hozzátartozómat,mert meg vagyok elégedve ,!Hozzátartozó,és gondnoka vagyok .

    VálaszTörlés
  32. Kár,hogy nem írta ki,mert a gyámügyön is megkérdeztek,és csak jót tudtam mondani.Elmondtam azt is nem szoktam szóni amikor megyeklátogatóba.Hozzátartozó,gondnok.is.

    VálaszTörlés
  33. Itt se az igazgatónő bántja a dolgozókat,hanem a rokonai,főnővér,th nővér,lehet igazgatói utasításra .Az orvos azt mondja nincs kedvünk dolgozni,ha hozzá fordulunk.egy recept vagy
    Pedig pár szem gyógyszer,is már segíthetne.
    De ők is lenézik a magamfajta,egyszerű dolgozót.

    VálaszTörlés
  34. Azért nem árt ha hozzátartozó és gondnok is vagy netán édesanya akkor megkérdezi a bentlévő betegét szokták e bántani!! Érdekes dolgokat fognak mesélni!!!

    VálaszTörlés
  35. A rokon nem bántja a rokont,de aki nem rokon
    azt igen.De azon tölti ki a bosszúját még a rokonok helyett is.K.né É. is úgy csinál
    mintha ő lenne az igazgató,nagyon szemét tud lenni velünk.Szerinted meddig tűrjük még, ő is a tanyáról jött,de elfelejtette.Rosszabb mint
    Leonszió a rabszolga sorsba.Tovább nem tűrjük el!!!!!!!!!(nem Erzsikéék,nem Vera) dolgozó

    VálaszTörlés
  36. Nagyon ismerős a stílus!Nem az osztályról írták!!

    VálaszTörlés
  37. 22,14 nek igen mondják ki veri őket,mivel.
    kitől félnek kit szeretnek.Milyen sérelem
    éri őket,ha fele igaz akkor is sok.
    De nem mondanák ha nem lenne valóság.
    Egy ember írt, gondnokként de egy fecske nem csinál nyarat,a jegyzőkönyvek igen sokat elárulnak.""x""

    VálaszTörlés
  38. 22,50 nek irodából!Mi se vagyunk süketek és vakok!
    Mi emberi érzéssel élünk.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)