2010. május 25., kedd

Szilánkok II.

.

Kastyják János (Rotary) – Simon Ilona (BKMÖ PFBO) együttműködése II.

.

Előzmény ITT olvasható!

„A halasi Rotary Klub honlapján olvashatsz a dokumentumfilmről részletesen.  A producere Kastyják János ügyvéd úr. Vajon miért nem vetítik le, szívesen megnézném!!!:):):) „

.

Anonim levélküldés: ITT!                                          www.pszicho.net

14 megjegyzés:

  1. Hogy fért ki a száján ennyi hazugság????

    VálaszTörlés
  2. Na ne! Kérdezi? :)

    VálaszTörlés
  3. Társadalmi kérdéseinkbe,is általában a FELELŐSSÉG
    a hozzá nem értés,valódi ALKALMASSÁG volna a döntő.Nem pedig a párthoz tartozás,politika.
    Idéztem az Igazgatónő szavaiból.
    Neki nagy a felelőssége a történtek miatt!!
    Hogy alkalmas e vezetőnek? Nagy kérdés,mivel nem a betegeket képviselte a tüntetésen!!!!
    Azt,hogy a betegek vissza kerüljenek a társadalomba,meg kérdőjelezném.Mivel az orvosaink csak a füzetet nézik,nem a beteget,
    így nem tudni melyik gyógyszer milyen hatással
    van a betegre.Nekik az a lényeg amit beszereznek gyógyszert,fogyjon.De nem zárom ki
    a kísérleteket sem.Dolgozó.

    VálaszTörlés
  4. A pszichológusok és a pszichiáterek az embert lélek nélküli állatként értelmezték újra, és úgy gondolták, hogy az ember olyan könnyen manipulálható, mint ahogy egy kutya megtanítható arra, hogy nyáladzzon, amikor csengőt hall. Ismerd meg a tényeket!

    VálaszTörlés
  5. Pszichiátria a halálipar – avagy a világ legnagyobb összeesküvése?
    2010/05/21 Szerző: Frances Horror
    A cikk írására egy érdekes fogalom sarkalt, ami a következő: „Kényszergyógykezelés” Számomra ez a meghatározás ellentmondásos, mégpedig azért, mert egy ember akármennyire beteg nem lehetséges kényszeresen kezelni, ezt a törvények kimondják, vagy másképp fogalmazva, mindenki a saját életéért felelős. Persze ez alól kivételt képez a Pszichiátria, ahol lehetséges valakit kényszeríteni arra, hogy gyógykezeljék.

    Gondolom, mindenki teljesen tisztába van azzal, hogy az emberi agyat gyógyítani nem nagyon lehetséges, és a pszichés problémákat még inkább nehéz. Ha visszatekintünk a múltra már több mint egy évszázaddal ezelőtt az elmebetegeket megpróbálták kezelni, mégpedig a következő módszerrel. Az orrába egy kisméretű vésőt dugtak, feltolták az agyig, és ott annyi roncsolást végeztek, amennyit csak tudtak. A beteg természetesen ezután sokkal kezelhetőbb volt, mint azelőtt, igaz esélye nem volt többet a felépülésre, és teljesen magatehetetlenné vált, de nyugodt volt, s többet nem zavart senkit. Ezek voltak a kezdetek.
    Később mikor megjelentek az első nyugtató orvosságok a pszichiátria is sokat lépett előre. A Pácienseket teletömték a fent említett szerekkel, és a beteg sokkal kezelhetőbb lett, s csodálatos esélyt kapott arra, hogy felépülhessen. A tudós doktorok azonban nem elégedtek meg ennyivel, hanem újabb gyógyszereket kísérleteztek ki, melyeknek valójában több mellékhatása van, mint gyógyító hatása. Sőt nem egy esetben akár szívinfarktushoz is vezethet. Mint tudjuk a Pszichiátrián nagyobb a halálozási arány, mint bármely más területen, köszönhető ez a depressziós beteg nagyarányú öngyilkosságának, és a gyógyszerek mellékhatásának is.

    Ha elgondolkodunk azon, hogy mi a világ legnagyobb üzlete, akkor az összeesküvés teljesen világossá válhat számunkra. A Legdrágább gyógyszerek a pszichiátrián használt pirulák, és mivel a betegnél függőséget is okoznak, így akár egy életen át szedheti az, aki elkezdte. Ha utána nézünk annak, hogy mely orvosi réteg az, amelyik a legjobban összetart, egyből ráébredünk, ők a pszichiáterek.

    Érdemes még megemlíteni a zárt intézetekben folyó kegyetlenkedéseket, melyet elszenvedhetnek azok a betegek, akiket kényszergyógykezelésre kárhoztattak. Kis hazánkban erre senki sem figyel kellőképpen, de a fejlettebb országokban igen. Az Egyesült Államokban évente több pszichiátriai zárt intézetet szüntetnek meg az ott feltárt kegyetlenkedések okán.
    Az eredmény elgondolkodtató. Világos, hogy tomboló őrülteket, akik akár magukra vagy másokra is veszélyesek, nem lehet kiengedni a normális társaik közé, de őket is megilleti, az az irányelv melyet az orvosok a magukénak tekintenek, ezt úgy hívjuk: Emberséges bánásmód. Ha ebbe belegondolok, úgy látszik, ez mindenkire vonatkozik, egyedül a pszichiáterekre nem, mivel ez a világméretű összeesküvő társaság, akár kényszeresen is kezelhet valakit, vagy gyógyszer függővé tehet egy gyanútlan embert, aki segítségért fordult hozzá, vagy akár egy elmegyógyintézetbe is záraztathatja, mely talán rosszabb, mint egy börtön. Borzalmas gondolataim támadnak, ahhoz, hogy valaki börtönre ítéljenek, több törvényes tárgyalás előzi meg, de ahhoz hogy valaki rosszabb helyre kerüljön elég egyetlen pszichiáter is.

    VálaszTörlés
  6. Ez így igaz a gyógyszernek van legjobb piaca.
    Azon van a legtöbb haszon, a beteg ki váltja
    meg eszi,jelen esetbe szét osztják a betegek
    között.( A mellék hatás senkit nem érdekel)De az intézeti orvosok,azt nem is nézik,
    hogy egyáltalán használ e a betegnek,vagy rossz
    hatással van rá.Pedig a hatást napi szinten
    kellene figyelni.

    VálaszTörlés
  7. Láttátok az igazgatónő pár hónap alatt több évet öregedett. Hu de pocsékul néz ki.
    Miért nem keres magának egy jó pszihiátert?
    Vagy Ő is eszi nyakra főre már a nyugtatókat mint sok dolgozó???

    VálaszTörlés
  8. Van rá oka,hogy egye!

    VálaszTörlés
  9. Van két nagyon jó pszichiáter az intézetbe,
    forduljon hozzájuk bizalommal.

    VálaszTörlés
  10. Ha ha ha nem mert tisztába van évek óta kifejtett tudományukkal.

    VálaszTörlés
  11. Azért tudnak azok!!!!! Különben már rég
    megvált volna tőlük .Vagy tévednék?

    VálaszTörlés
  12. Tévedsz!! Az rég kiderült orvonak sem jó de intézmény vezetőnek csapni való ennek issza meg az árát az igazgatónő!

    VálaszTörlés
  13. Ha rájuk hallgatott,akkor meg is érdemli!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)