2010. június 28., hétfő

Amikor a politika nem szól bele


Mi történik, amikor a politika nem szól bele?

Amikor egy intézmény működését politikai és nem szakmai szempontok határozzák meg, működésképtelenné válhat. Sőt, eltévesztheti az irányt nem csak az intézmény, hanem a politika is. Ahogyan ez az intézetünkben is történt. Elfelejtik a lényeget! Nem a betegek vannak az intézményért és a politikáért, hanem az intézmény, és a politikusok vannak a betegekért!
Botrány, botrány hátán, de a felelősök mind a helyén maradtak. Eddig is vétett a politika, de már régen nem csak a mulasztás bűnéről van szó... Ki vállalja a politikai felelősséget ezért?

Mi történik akkor, ha immár tíz éve, a folyamatos jelzéseket a politika félresöpri? Sőt, a jelző munkatársakat megbüntetteti! Megmondom, mi történik. Az, amit itt a blog hasábjain olvashatnak...

Meddig kíván még kárt okozni a politika, mert nem szól bele?


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

5 megjegyzés:

  1. Ez nagyon úgy néz ki mintha az a pár sikkasztó vezető többet érne az országnak mint majd 200 dolgozó!Ezek szerint a szociális szférában dolgozókat nem is nézi a politika emberszámba hát itt tartunk kérem!Mindegy ki van hatalmon hagyják csalni a nagyokat.Addig amíg valami nagy tragédia nem következik be!

    VálaszTörlés
  2. Tragédia volt itt már? öngyilkosságba menekülés!!
    És nem csak a kétszáz dolgozóról van itt szó.
    Hozzá jön még 355 magát ellátni képtelen ember,
    akit ápolni gondozni szeretni kellene.Csak szeretet helyet verés,szidás,bántalmazások ,több fél-le változata,szexre kényszerítés megalázás napi szinten, ezt kapják.A politikusoknak se az az érdekük,hogy ilyen helyzetbe keljen élni ennyi embernek.Rendet kellene nekik sürgősen tenni,Gondoljanak bele ha az ő anyjukkal, testvérükkel, vagy gyerekükkel történnének meg ilyen dolgok mint ami itt.Embertelen érzelem szegény vezetők, és még brutálisabb ápolók miatt.
    ITT AZ IDŐ.VÁLTOZTATÁST AKARUNK! Orbán úr szavaival élve.

    VálaszTörlés
  3. Senkit nem néz a politika emberszámba, a sikkasztók pedig nagyon sokan vannak és ezeknek az embereknek nem érdeke, hogy akár egy helyen is bukta legyen , mert az egy lavinát indítana el az egész országban és az számukra azt jelentené, hogy megszünik a mézesbödön egy része, kevesebb lesz a pénz. Ne kicsiben gondolkozzunk, az összefonódásokkal nagyon nagy számokról beszélünk, nem csak az intézetben köztudott milliókról. Ezért nem reagálnak a megfelelő szervekhez eljuttatott levelekre a kellő szigorral, ezért néznek olyan adatokat az ellenőrök az intézetben is egymás után többször ami köztudott, hogy rendben vannak, ezért nem kérnek el olyan számlákat, számlakönyveket vagy aktákat amikből feketén-fehéren kitünne a csalás, így lehetséges az is, hogy előre bejelentkeznek az ellenőrök és abszolut nem ismert számukra a rajtaütés fogalma! Azt kell mondjam, hogy 21 éve lett elcseszve, amikor nem lőttük a dunába ezeket a hazaárulókat akik jelen pillanatban is az országot és az itt élőket rombolják és gyilkolják legális módszerekkel. Mindegy milyen pártról beszélünk, csak a saját kis gesztenyéjét kapargatja, közben a magyar nép meg lassan megszünik létezni.

    VálaszTörlés
  4. Az előző írást kiegészíteném, lehet,olyan hordereje ennek az ügynek is amilyen a 70 milliós pályázati pénzek voltak.De még több is lehet.
    Ami a mi Intézetünkbe megtörténik, a beteg nem számíthat semmi jóra,csak a bántalmazók érdekét tartják szem ellőtt.De azért van,hogy továbbá is rettegésbe tarthassák a dolgozókat,ne merjenek a pénzek eltűnéséről beszélni.Írták a BT ék nem léteznek. De nagyon is léteznek és egyre több a vezetők körébe. De alapítvány is akad néhány amin keresztül ellehet a pénzeket tüntetni.A megnyert pályázatokról még nem is írtam.munkás

    VálaszTörlés
  5. Pedig a pályázati pénzek, a visszaosztás után,szétosztásra is kerültek.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)