2010. június 30., szerda

Ki ellenőrzi az ellenőröket? II.

. 
Ki segít a segítőn? 

Egy hete bejelentést tettem az etikai bizottsághoz. Másnap hozzászólás érkezett, melyben tudatták velem, hogy informálták őket, és nem lesz itt semmiféle vizsgálat!



Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

30 megjegyzés:

  1. Úgy gondolom ha a vádemelés meglesz,akkor
    vagy a tárgyalás után a vezetőket ki emelik a székből.Az ő kezük alatt történtekért felelősek.
    Már akkor ha a házi őrizetes emberek nem dolgozhatnak az Intézetbe. Akkor már őket is felelősségre lehet vonnia történtekért,azért,hogy nem tettek ellene,Na meg azért mert mellettük
    tüntettek.

    VálaszTörlés
  2. Ki ellenőrzi az ellenőröket? Ehhez javasolnám a szondáztatást! Mert a mi ellenőreink alkohollal befolyásolt állapotba,végzik a munkájukat.
    Vajon mennyire emlékezhetnek,ilyen állapotba milyen problémát találtak félnappal azelőtt.
    Itt látszott semennyire, mert nem tudnak semmiről nem történt semmi. Eddig ezt próbálták állítani.De a 2009-es történet is azt mutatja,csak sumákolni akarnak.Menteni a helyüket,mert a BT-knek semmi értelme a vezetői szék nélkül.Ha józan paraszti ésszel gondolkodnának, a bántalmazókat nem látogatná az Igazgatónő, elhatárolódnának tőlük.Az ápoltak érdekét védenék.Csak ehhez kellene érző szível gondolkodni""x""

    VálaszTörlés
  3. Azért felháborító, hogy az ellenőrök mindenről értesítik a vezetőket!!!

    VálaszTörlés
  4. Nem, hogy etikai vizsgálat lesz ott hanem még más vizsgálat is.

    VálaszTörlés
  5. Az az anyag vizsgálása is időbe tart amit mi átadtunk.Az össze hasonlítás már gyorsabban
    halad.

    VálaszTörlés
  6. Na mi van már, csak nem a vihar előtti csend?

    VálaszTörlés
  7. De az anyag át van adva ha korrigáltak,tudják nem a jelentőnek érdeke a hamisítás.
    Persze mindenből van másolat,ha nem történik semmi
    nyilvánosságra hozzuk,van könyvelő barátom.
    Ő nagyon érti!

    VálaszTörlés
  8. Valami csak történik ez ügybe, a FIDESZESEKNEK
    nem lehet ilyen gondozás elfogadható,ilyen alkohol beteg vezetőkkel.Ha bele gondolnak,hogy az "Ő rokonukkal szopatnak le egy pelenkás embert,
    vagy pisit itatnának vele."Ezeket normális ember nem segítheti elsumákolni.
    Moderátortól kérem így rakja fel,változtatás nélkül. Köszönöm Mária

    VálaszTörlés
  9. 21,03 Túl nagy az összefonódás! Az ellenőröknek váratlanul kellene, betoppanni.Vagy kapnak ezt azt vagy egy kis lóvét és már nem is keresnek találnak semmit.De az olyan ember akit meglehet venni az már nem is való ellenőrnek.Munkás

    VálaszTörlés
  10. Senki nem ellenőrzi őket! Jönnek de bejelentik előre magukat és mindig azt vizsgálják amit előzőleg már rendben találtak. De ha jön a független ellenőrzés aki nem jelentkezik be akkor tele lesz a gatyályuk garantálom!!!
    Köcsög úr menjen a 7-re pelenkáért legyen készenlétben,az is tele lesz. mert így még nem égett a képe ahogy az elkövetkező időben égni fog!!!

    VálaszTörlés
  11. Elfelejtettem hozasson magának mert nem mer oda bemenni, Ja és a becstelen vezetői kollegáinak is!!!

    VálaszTörlés
  12. A BT-K be átutalt összegeket is lehet vizsgálni!
    Hány alapítvány is van összesen? Ki is a felelős az alapítványokért?Hány embernek van alapítványa az intézetbe? Azoknak a pénz forgalmát is lehet vitatni,Menyi, hova került? A jótékonysági pénzekből se láttak a betegek semmit!Alapítványi átutalások is gyanúsak!Meg a betegek ellátására ruházatára utalt pénzek után is lehet vizsgálódni.Ezekből mennyi került a Bt-k számláira.Ahol a beteg az ápoló ennyire nem fontos a vezetőknek, csak a bántalmazókat védik, ott igen nagy bajok vannak. Nem akarták, hogy ezek kiderüljenek azért támadták a két nővért.Inkább a hazugságot választották mint a saját betegeiket,dolgozójukat.Ezért próbálták a két nővért hiteltelenné tenni!Ugye Igazgatónő az őszértekezlet témája is ez volt, hazudnak nem igaz, nem történt semmi!Most már minden értelmes ember tudja Önök hazudnak, csak már felmerül a gyanú a fizetésünk se volt rendesen elszámolva!Ha a vezetők így félre vezetik a dolgozóikat akkor már minden lépésük gyanús!!!!
    Dolgozó

    VálaszTörlés
  13. De volt amit az ellenőrök találtak, de semmit nem tettek annak érdekébe,hogy megszűnjenek a problémák.Átsiklottak felette. Meg vannak az adatok, amivel dolgoztak.

    VálaszTörlés
  14. Persze, az ellenőröket meg vették kilóra. Mert meg lehetett. De van olyan, akit nem lehet, majd az jön nemsokára. Már elindult.

    VálaszTörlés
  15. Ha jól fekszik valaki az ellenőrnek, vagy fizet
    itt mindent el lehet hazudni.

    VálaszTörlés
  16. Olyan ember akit meglehet venni, vagy lekenyerezni,annak semmi helye ellenőrként
    dolgozni! Elküldeni azonnal!

    VálaszTörlés
  17. Szep kis ellenor az olyan ,aki ilyen helyen ATLATSZO,CSIPKES anyagot huz fel a meltarto ala,o ezt nevezo koranak es beosztasanak melo oltozethez. Persze ha 25 eves lenne meg elmenne a discoban DE nem itt!!!
    Aztan csoda ha egy -ket emberke benn megvolt neki es mindenkinek kibeszelte utanna. De hat nem csoda mikor a farsangi bulin talicskan vittek el mert olyan mocskos reszeg volt ,es eltunk utanna a video,senkinek nem mutattak meg az osztalyokon.
    Szegyeld te Marikam azt hogy szetett labakkal jutottal ehez a magas poziciohoz!
    Gyava munkas

    VálaszTörlés
  18. Kedves Gyáva munkás!
    Nem gondolod, ha valaki a melltartó alá vesz fel csipkés átlátszó valamit, az már önmagában elég feltűnő?

    VálaszTörlés
  19. Azt már azért teszi, kínálja magát!
    Kefélni akar!

    VálaszTörlés
  20. Bocs elirtam a melltartoja fole vette fel ,evekig ugy -jart kelt a osztalyokon.
    Gyava munkas

    VálaszTörlés
  21. Kefelni akart mindenkivel. Tudok par embert benn akinek sikerult is.Szomoruuuuuuuuuu!!!!!! Igen fonyadtnak nevezte..es a tobbit mindenki gondolja hozza....de a pofa is gusztustalan nem kellett volna hencegnie..gondolom magara ismer az illeto.Ugye Ferike?

    VálaszTörlés
  22. Ne a magánéleteket rágalmazzátok, mert ahhoz nem sok közünk van. inkább foglalkozzatok azzal, hogy Kanos úr és T.A-t mikor láttátok a kötelező munkaidőben dolgozni, és a napot kidolgozni,mert már ezer éve nem láttam. Milyen kiváltságot élveznek??, és milyen jogon nem kötelező számukra a munkaidő betartása, hol a többi vezetők és dolgozók ott vannak. Ők miért annnyira jók??

    VálaszTörlés
  23. Kedves gyáva munkás, te kevered az ellenőröket, mert amit írtál az nem az ellnőrre vall, mert ő a maga egyszerűségével végzi munkáját, és nem szokása megalázni, az embereket, és beléjük kötni. Ő az aki tolerálja, és segítséget ad a problémák megoldásában, és bármikor, oda mehetsz hozzá.Biztos lehetsz benne, hogy segít. Én évek óta tapasztalom,és nagyon jó kapcsolatban vagyok vele, és minden problémára segítséget ad, és szereti tiszteli az embereket.De intézeti pletyka alapján nem vagyok egyedűl, mással is ugyanilyen.

    VálaszTörlés
  24. július .o2 20.44. írójához!!! Nem így jutott el beosztásához, Ő már itt dolgozott a régi igazgató idején,aki nagyon szerette Őt. Nem a szét tett lábakkal ért ide, ahol most van!!! Szégyeldd el magad, hogy hazugságpkot írsz, róla.
    gomdolom te később kerültél az intézetbe, és azt hiszed rágalmaid valósak. Tévedsz... Próbálj ember lenni és maradni. És csak az igazat írd...

    VálaszTörlés
  25. Azért jók mert sokat tudnak.

    VálaszTörlés
  26. 13,47Nekik mindent szabad kötetlen a munkaidejük.
    Ha van kedvük be jönnek ha nincs akkor a Bt-kbe tevékenykednek.Fizetés az jár ha dolgoznak hanem akkor is. Van aki ezt is megengedheti magának.

    VálaszTörlés
  27. Vigyázz, nem mindenki teheti, ezt és be általánosíts, gondolkozz reálisan, ha teheted.

    VálaszTörlés
  28. De olyan keveset vannak bent!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)