2010. július 3., szombat


                         Az év legnagyobb hazugsága !


Borbás Andrea főápolóasszony kiállt az ápolók mellett a fő orvosasszonnyal szemben.


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net




19 megjegyzés:

  1. Mi történt vele? Talán tévesztett?
    Eddig nyalizott!

    VálaszTörlés
  2. Ez az év legnagyobb hazugsága figyelj!!!!

    VálaszTörlés
  3. Ez az amit soha nem tenne meg mert repülne ő is.

    VálaszTörlés
  4. Én is hazudok egy nagyot nekem ápolási tanácsokat adott!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Hi hi soha nem adott jó nagyot hazudtál de gondolkodom én is:)

    VálaszTörlés
  6. Ne bántsátok szegény főápolónőt hisz ő mindenkihez nagyon kedves a szakmája magaslatán van,a betegekkel pedig hihetetlen jó a viszonya:)))

    VálaszTörlés
  7. A hazugság valójában olyan kommunikatív megnyilatkozás, amelynek legfőbb célja valamilyen hatás kiváltása az igazság elfedésén vagy elferdítésén, esetleg tagadásán keresztül. Lehet: blöff, ámítás, önámítás, füllentés, túlzás vagy tódítás, elhallgatás vagy kihagyás, hencegés, nagyotmondás, lódítás, hízelgés, szemfényvesztés, képmutatás, mímelés, szemforgatás, maszatolás, stb.
    A hazug ember beakarja csapni a másikat, vagy azért hazudik mert az ellenkezője igaz és ezt akkor úgy is kell értelmezni!:)

    VálaszTörlés
  8. Nem merne ő kiállni a főorvosnővel szembe!
    Annyi bátorsága nincs.Lehet,hogy a kapun kívül találná magát.

    VálaszTörlés
  9. Én hozzám nagyon kedves volt! Közölte ha nem is lesz mit ennem akkor is távoznom kell az intézetből! Nem lett igaza.Ezt az embert a sírás sem hatja meg mondhattam neki nem lesz mit adnom a gyerekeknek enni de nem érdekelte.Hideg, rideg,érzéketlen, pénzéhes ember ő.

    VálaszTörlés
  10. Az hát! Azért van azzal a maffiózóval együtt.

    VálaszTörlés
  11. Akkor a barátja, hozza neki a lóvét.
    Mindegy milyen áron.

    VálaszTörlés
  12. Az is kevés ennek.

    VálaszTörlés
  13. Neki minden kevés, és nagy köpönyegforgató,elfelejti, hogy honnan jött, és miért, Mindenkit lenéz, mert nekünk nem jut a divat szerint öltözni, és nem engedhetjük magunknak a luxust.Ő megteheti a barátjs lévén, de ebből én nem kérnék. Sokkal boldogabb vagyok szegényen; de tisztességesen. Nem zavar,hogy mindig agyonra dicsérik,hogy milyen szép és csinos. Gondolom Ö az aki csipkés stb.ruhában jelenik meg az ellenőrzések sorén,és villogtatja magát, mert az nem marika, ő egy egyszerű és barátságos, segítő ember.,aki már többször bizonyította magát, és segítőkászségét.
    A főápoló nő ,a kétszínű nem igaz ember..
    Munkám során már bizonyított, nme egyser.

    VálaszTörlés
  14. A főápolónőről senki nem ír már pozitívat? Ennek az embernek nincs jó oldala? Írja már ide kérem akivel kedves volt akármikor is!

    VálaszTörlés
  15. Nem az a lényeg,hogy dívatósan öltözik vagy egyszerűen. A betegekkel tud bánni vagy nem,
    az a fontosabb,az emberség.Nem a ruha teszi az embert!Egyszerű embert jobban lehet szeretni ha emberséges dolgozó.Aki meg csak azért van itt,hogy mutogassa magát, meg az újabbnál-újabb ruhákat reklámozza, de a dolgozókkal és a betegekkel nem tud normálisan bánni akkor még a szegényebb öltözékbe járó dolgozó emberségből gazdagabb.Ilyen munkahelyen az emberi érték a fontos,a szeretettel való gondozás.Nem az öltözék.Hiába van szép ruhája,ha emberségből elégtelen.""x""

    VálaszTörlés
  16. Komolyan mondom itt mindenki annyira ismer mindenkit. Mindenkiről mindent tudnak. Nem nagyon értem ez hogy lehetséges. Csak azt nem értem, ha ennyire nem bírnak emberek között dolgozni, miért nem mennek el PAPÍRT HAJTOGATNI?
    B.Brigi

    VálaszTörlés
  17. A kedves B.B.
    Mivan lelkem nincs már pasi az intézetben. Jó lenne ha eldugulnál mert kirakom kivel milyen viszonyod volt ok? Tudod az a másik félnek is kellemetlen lesz!!! Úgy, hogy dugulj!!!!

    VálaszTörlés
  18. Olyan ember mellett mint B.B nem is jó dolgozni!
    A lepcses szája miatt.

    VálaszTörlés
  19. július 3 21.29 írójához. Teljesen egyetértek, nem a ruha teszi az embert, hanem a szeretet, és tisztelet.Aki szeretetet sugároz az emberek felé, azt meg is kapja, és hálás lehet érte.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)