2010. július 13., kedd

Egy(-két) Kft. margójára


A blog működésének történetében először, furcsa dolog történt. Cáfoltak! Többen, több helyről, sőt dátumokra is hivatkoztak. Az is érdekes, ha nem cáfolnak (talán mert a tényeket lehetetlen másítani), de az még feltűnőbb, ha többen is megszólalnak, szinte (biztos, hogy) egymást védve. A következő írásban a mondat végére sok-sok kérdőjel kerül. Kérdezünk, várjuk a megnyugtató választ. Kérdezzük: Van olyan, hogy valaki látszólag felfuttat egy Kft.-t, de mire utolérnék, már el is adja? Volt-e QualyVT-21 Kft.? Eladták, és 1 év múlva felszámolták. Rögtön létrehozták a LAVIKORT Kft.-t, - van ködösítés - mikor került eladásra? Ahogy felkerült a blogra, eladásra került! Miért? Most van új Kft. vagy nincsen? Kérjük a tisztelt Fenntartót, hogy szíveskedjenek megnyugtatni a kételkedő közalkalmazottakat, hogy nem történt a három Kft. közül utalás sehova, jogtalanul. Utána jártunk 5 évre visszamenőleg, lehet ellenőrizést végezni, végeztetni. Ha történt utalás kérjük a bizonyítékot és a végzett munka leírását, mert tudomásuk szerint a pszichiátriai intézetnek minden munkavégzésre alkalmas karbantartó részlege van. Várhatjuk a választ? Kapunk választ? Nem mint magán ember érdekel, nem akarjuk senki munkájának gyümölcsét elvenni. Közpénzről érdeklődünk és nyugtalankodunk, mert lehet, hogy megint megvezettek bennünket.

*Mivel a cégadatok publikusak, nyugodt szível közöljük:

Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat
1055 Budapest, Kossuth tér 4.

Cégbetekintés - kivonat
Rovat(ok): 2,5,6,7,902,11,21,26,27,28,57.

A Cg.03-09-110734 cégjegyzékszámú QualyVT-21 Szaktanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (6400 Kiskunhalas, Szász Károly utca 49.) cég 2010. július 12. napján hatályos adatai a következők:

I. Cégformától független adatok2. A cég elnevezése
2/2. QualyVT-21 Szaktanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
  Hatályos: 2003/09/17 ...

5. A cég székhelye
5/3. 6400 Kiskunhalas, Szász Károly utca 49.
  A változás időpontja: 2008/02/28
  Bejegyezés kelte: 2008/03/19 Közzétéve: 2008/04/17
  Hatályos: 2008/02/28 ...

902. A cég tevékenysége
9/38. Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás
Főtevékenység.
  A változás időpontja: 2008/02/28
  Bejegyezés kelte: 2009/02/28 Közzétéve: 2008/04/17
  Hatályos: 2009/02/28 ...
   
11. A cég jegyzett tőkéje
11/1. Megnevezés Összeg Pénznem
Pénzbeli hozzájárulás 3000000 Ft
Nem pénzbeli hozzájárulás 0 Ft
Összesen 3000000 Ft
azaz hárommillió Ft.
  Hatályos: 2003/09/17 ...
   
21. A cég adószáma
21/3. Adószám: 13069058-2-03.
A felfüggesztés kezdő időpontja:2009/06/10.
A jogerős törlés időpontja:2009/09/22.
  Bejegyezés kelte: 2009/09/23
  Hatályos: 2009/09/23 ...
 
Készült: 2010/07/12 19:16:02. A szolgáltatott adatok a kibocsátás időpontjában megegyeznek a cégnyilvántartó rendszer adataival.
Microsec Céginformációs szolgáltató
 

*a szerk.
.
 Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

17 megjegyzés:

  1. Ennek a sok Kft-nek Bt-nek a létrehozására okok vannak, azt hiszem igen is komolyak!Már úgy néz ki nap mint nap jönnek az új vállalkozásokról az információk. Azért megkérdezném minek új vállalkozást létre hozni ami ugyan azzal foglalkozik mint az előző? Valahol úgy érzem stikli van e mögött!! De minden kifog derülni mivel az illetékesek rajta vannak és vizsgálják 5 évre visszamenőleg!

    VálaszTörlés
  2. 11,29-nek az új KFT-k még tiszták.A régieket kényszerből szüntetik meg,mert azok nem tiszták!
    Ezekbe a KFT-k be mentik a ki az intézet pénzeit.
    Gabi

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük a külső szakembereknek az odaadó tényfeltáró munkájukat,együttérzésüket és emberségüket!Külön köszönet a Jobbik vezetőinek!
    JELENTKEZÜNK!! Üdvözlettel mindnyájuknak! Cica

    Ui: Az igazság mindenek előtt!!

    VálaszTörlés
  4. A legnagyobb köszönet Hídvégi Klári-nak aki önzetlenül minden segítséget megadott és mellénk állt!Sokan vádolták szemét dolgokkal de ez tőle nagyon távol áll! Az első perctől kezdve hitt a bántalmazásokban, hiába támadták nem hátrált , nem hagyott bennünket magunkra!
    Neki is az első szempont a betegek érezzék jól magukat és tekintsék otthonuknak az intézetet, ahol nem kell nekik rettegni tovább!
    Az ápolók pedig jó kedvvel kiegyensúlyozottan járjanak be dolgozni ami hamarosan bekövetkezik!
    Még egyszer köszönjük és sok-sok sikert a további munkájához ami nem azt jelenti, hogy végzett az intézettel kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Perzekútor!

    Köszönöm a fenti szép szavakat, de ez úgy gondolom igazi csapatmunka volt és sajnos nincs vége, hiszen még dolgoznunk kell rajta, hogy valóban otthona legyen az ott élőknek és az intézet összes dolgozója is nyugodt körülmények között, stresszmentesen dolgozhasson.

    Üdvozlettel

    Hídvégi Klára

    VálaszTörlés
  6. a szász k 49-ben sem török sem kovács nem lakik ott egy nefiben ápolt srác lakik a családjával.

    VálaszTörlés
  7. Most lehet de a Kft-ék oda voltak bejelentve , külömben meg nincs jelentősége mert a névre szóló Kft-ék a lényegesek!!!!! Azt viszont tagadni nem lehet mert cím az név stimmel!!

    VálaszTörlés
  8. konyhások utolso figyelmeztetés! ha mégegyszer valakit meglátunk autoba pakolni, vagy motoron, vagy biciklivel, málhás szamarat játszani, akkor az eddig elkészült fotok amik ékes bizonyitéka annak hogy mit visztek el az ápoltak szájábol itt megtekinthető lesz. névvel együtt ez igy korrekt!

    VálaszTörlés
  9. azért irtam mert ez is csak fiktiv cim a számukra

    VálaszTörlés
  10. 2010. július 13. 15:55-nak!
    Nem vagyok híve annak ha a betegeket megrövidítik de a konyhások nagyon kevés pénzért dolgoznak! Ha kimarad vigyék el inkább Ők mint a vezetők!
    Azért kár lenne a moslékba önteni valószínűnek tartom ezt csak is vezető írhatta be!!Nem neki jutott.

    VálaszTörlés
  11. 15,55 nek az írására!
    Most már mindenkibe tolvajt látnak a tolvajok.
    Nekik nem lehet utalni a pénzeket,mivel fényre kerültek a BT_K KFT-k, most a konyhásokra kerül a sor a terror szempontjából.Reggelit keveset kaptak a betegek,8-9 óra között már a kantinnál álltak sorba szalonnáért.Pedig akkor még nem mennek haza a konyhások.Ha Jól laktak a betegek akkor már mindegy,hogy a moslékba öntik,vagy elviszik.Ezzel nem károsít meg senkit!Esetleg a malacoknak kevesebb jut,azoknak hordják el.
    De tartalmasabb reggeli is kellene a betegeknek.
    Gabi

    VálaszTörlés
  12. Meghalt a Másol Blog! :(

    VálaszTörlés
  13. 2010. július 13. 15:55-nak
    Ide Ön a konyhásokról semmilyen fotót nem rak ki!!
    Mivel nem egyezik a véleményünk! Arra nem gondoltak némelyik konyhai dolgozó akkor eszik amikor dolgozik. Akkorra betudja fizetni! A fizetésük a rezsire kevés ha marad ki vigyék el! Miért jobb az ha a moslékba kerül? Tán csak nem egyik vezetőnek ebből is haszna van?
    A vezetőség jól összelopta már magát ne sajnálják az ételt a konyhai dolgozóktól vagy arra nem is gondolnak otthon éhes pici szájak várják az Anyukájukat!!!!
    Ez az első és utolsó figyelmeztetésem a konyhai dolgozókat békén hagyni mert ott is kiborítom a bilit és vezetőt fognak elszámoltatni! Remélem tudják mire gondolok!!! Ha nem akkor majd részletezem de ne kérjék!

    VálaszTörlés
  14. A szegedi Próftól nem sajnálják a kaját?őt fel is pakolják a konyhásoktól meg sajnálják.

    VálaszTörlés
  15. Cica borítsd a bilit, megérdemlik a vezetők.
    Jobb ha minden most egyszerre derül ki,nem kell aprózni a dolgokat.""x""

    VálaszTörlés
  16. Tudod ha egyszerre adjuk be a mérget akkor meggyógyulhat. Apránként adagoljuk ahogy azt az illetékesek ellenőrizni tudják!Habár ezeknek a vezetőknek meszeltek meg a pereputtynak is!!

    VálaszTörlés
  17. Remélem hamarosan,eltűnnek az életünkből.
    Nyugodt munkahelyet szeretnénk!!Mária

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)