2010. július 16., péntek

Megfenyegettek II.


Ma délelőtt a foglalkoztatóba dolgoztam, miközben bejött az egyik főnővér, és nekem szegezte a már ismerős kérdést: „Mi bajod van neked énvelem?” (Igazgatónő férje ugyanezt kérdezte tőlem a hivatalban, beosztottja előtt, munkám végzése közben!) Nem értettem. „Akkor mit írogatsz rólam mindenféle lejárató dolgot a blogon?” Mondom, nem írogatok róla, hiszen nem is ismerem, mivel mi nem dolgozunk együtt... Egyébként pedig nem beszélek a munkahelyen a blogról, senkivel...
Ekkor tettlegességgel fenyegetett meg, azt mondta, „Úgy megcsaplak, hogy nem kelsz föl... Megteszem, most rögtön... Te nem ismersz engem!”
"Meg ne próbáljak még egyszer írni róla, se én, se az az elmebeteg férjem, akitől elkaptam én is a betegségét!"
Megjegyeztem: "Ezek szerint te írtad névtelenül ezeket rólunk a blogon.". Tagadta, mivel ő nem foglalkozik ilyen senkikkel, sem a blogunkkal. Felállt és még a közalkalmazotti tanácstagságomat, valamint munkámat kérdőjelezte meg, majd egy nagy nullának nevezve engem, a páromat, távozott...

A függöny mögött, hallótávolságon belül volt három-négy lakó és hat kollégám, - akik közül ketten kimentek.
A fenyegetésre, senki sem lépett közbe. Távozását követően, egy kollégát leszámítva elhagyták ők is a foglalkoztató épületét... Mire kinéztem, már csak összesen négyen maradtunk: két lakó és a visszatért munkatársam, aki nem volt fültanúja az eseményeknek.

Beszámoltam felettesemnek, - aki bár hallotta a történteket – nem kérdezett rá. Kértem, tolmácsolja igazgatónőnek kérésemet, hogy szíveskedjen biztosítani a munkához való feltételeket számomra is! Tűrhetetlen, hogy rokona, vagy bármely alkalmazottja, ilyen viselkedést megengedjen magának. Hétfőn reggel igazgatónő vár az irodájába...

A főnővér viselkedése elfogadhatatlan, etikátlan. Fizikai bántalmazással történő fenyegetése pedig, jogi következményeket von maga után.  

Az ügyben, a szükséges lépéseket megteszem. Nem csak magam miatt...


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

38 megjegyzés:

  1. Nem tudom konkrétan ki a személy aki fenyegetett,de merem feltételezni az igazgatónő
    közeli rokonságához tartozik.Azoknak a viselkedési szokásait mutatja.Úgy megcsaplak olyan magabiztos
    emberre vall akinek a háttérbe erős szállak a támasztói.De ha még az igazgatónő rokona akkor se beszélhet egy dolgozóval se ilyen módon.
    Ez nagyon buta érzéstelen jellemre vall,nagyon alpári módon jelzi,hogy ő mindenki felett áll.
    Pedig nagyon téved, hiszen ő is csak egy közalkalmazott ember, semmivel nem jobb mint bárki más.Szerintem még olyan sincs mint egy egyszerű dolgozó,mert belőle hiányzik az emberség,emberek jogainak tisztelete.De hát ő egy rokon, ne is várjunk semmi emberi érzést tőle,Hiszen arra képtelen.Munkás

    VálaszTörlés
  2. Felháborító az efajta megnyílvánulás! De számomra ismerős és ki is merem jelenteni ez a a tettlegességre is folyamodni merő élőlény csak is a 9-es osztály főnővére lehet! Ő egy embertelen ,mások iránt érzéketlen tuskó!De minden szavát elhiszi a rokon vezetőség pedig egy nagy hazug ember aki megfélemlíti a dolgozóit és visszaél a hatalmával ami valójában nincs neki de a rokonok a háta mögött ezt csendesen biztosítják neki. Ilyen arcátlan, pofátlan,aki a betegeket is meglopja nincs helye az intézetben.Mindig felkavarja a szart valamilyen megnyílvánulásával, és az igazgatónő nem lát az orránál fogva ezzel a rokonnal kapcsolatban.
    Jól nézünk ki eztán majd még megvernek a munkahelyünkön mert erre is jogosultságot éreznek!Hol élünk ? Már rég vége a rabszolgatartásnak ahol jogtalanul verték a dolgozókat! Mindez egy Megyei fenntartású intézményben!Itt egy megoldás van a rokonoknak a csíráját is kikell írtani az intézetből addig amig nagyobb baj nem lesz!!

    VálaszTörlés
  3. Az elöző beírást én töröltem mert hazug volt és sok volt benne a helyesírási hiba ami a tanulatlanságára vezet a beírónak. Ennyi hibát még én sem szoktam ejteni úgy ,hogy itt ne díszelegjen egy igazán hazug írás!!! Ami hibás és mások számára érthetetlen csak nem a híres főnővér írta????

    VálaszTörlés
  4. 2010. július 17. 8:05 -nak
    Semmi közöd hozzá melyik ház előtt áll sok autó! De ha nagyon tudni akarod jó volt a buli mert kitárulkoztunk hivatalos emberek előtt az intézeti dolgokkal kapcsolatban. Mindenben csak is az igazat mondtuk a te dolgod meg a rokon vezetőségé az, hogy figyeld ezek után a fejleményeket.Egyértelmű választ kaptunk a Bt-ék Kft-ék adok veszek mivoltáról! Jól gondoltuk ez mind azért volt mert a pénzek lenyúlása ide ment és úgy gondolták ha változtatják a cégek nevét akkor feltárhatatlan . Közlöm ez nem így van!

    VálaszTörlés
  5. Ez a főnővér köztudottan rosszindulatú hatalmával visszaél, azt távolít el az intézetből akit akar a hazugságaival!A kollegáit is megfélemlíti azt hisz szeretik pedig ezt csak a beteg elméje szüleménye. Miért nem tud eltakarodni az intézetből? Vigye az igazgatónő Zsanára! A látványától is rosszul lesz már az ember. A képére kiül a gonoszság, a kivagyiság!

    VálaszTörlés
  6. Zsanán se hiányzik az időseknek egy ilyen elvetemült, öntömjénező ember.

    VálaszTörlés
  7. Ezek után valaki is kétségbe vonja, hogy verték a betegeket??? Most jön az a vezetők (rokonok) megverik majd a közalkalmazottakat??? Honnan veszik a bátorságot? Vagy ezt is a Bányai úr engedélyével teszik???

    VálaszTörlés
  8. Mi a Manó! :)))
    Úgy gondolom érzi nagyon a vesztét, hogy kétségbeesésében ennyire elvesztette az önkontrollját. Ugyanúgy mint üvöltöző Böskénk.
    De fenyegetéssel már nem tudják megállítani a lavinát. És ez nem fenyegetés... :)))
    És mindenkinek azt javaslom, vegyen példát Erzsikéről és ne hagyja magát, lépjen fel az ilyen emberek ellen, beleszámítva a jogi utat is.
    Bányai úr jobban tenné a saját érdekében, ha végre hathatós intézkedéseket tenne a vezetőség ellen.

    VálaszTörlés
  9. Döbbenetes, hogy ez egyáltalán megtörténhetett!
    Nagyon szomorú, hogy se itt, se a főorvosnő ordibálásánál egyikünk se lépett közbe, mert még mindig gyávák vagyunk. Én se, és emiatt most borzasztóan érzem magam! Legközelebb összeszedem a bátorságom és igenis közbeavatkozom! Nem lehet ezt már idegileg elviselni.

    VálaszTörlés
  10. Aki valami disznóságot elkövetett az fél, aki fél és retteg az nem ura cselekedetének, ez esetben a 9-es főnővére és a főorvosnő, aki fél.

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szépen köszönjük a főorvosnőnek és a rokon főnővérnek, hogy ezzel a megnyilvánulásukkal is azt támasztották alá, hogy terror van az intézetben.

    VálaszTörlés
  12. Kíváncsi lennék a többi vezető hogyan viselkedik?

    VálaszTörlés
  13. A törölt bejegyzéshez:

    "...milyen feszült légkörben doloztak ezek az emberek?" - írták.

    Válasz:
    Hamarosan vége!!! Egyébbként klasszikust idézek:"El lehet menni!" Lehet csomagolni! :)

    VálaszTörlés
  14. Csomagolj, de a rokont ott ne felejtsd, nehogy vissza kelljen jönni érte!

    VálaszTörlés
  15. 8:05-nek. "Kedves" leskelődő! Nem irigyellek, hogy ebben a hőségben nem csak a lakóknak kellett kirándulniuk, hanem tegna neked is, csak neked nem Szegedre. Egy kicsit segítek, hogy könnyebben le tudd adni a jelentésedet: fehér asztal mellett dőlt el ismét valami sorsforduló.(Ismered ezt a kifejezést? Ha nem akkor jelezd és részletesen megmagyarázom) Egyszerűen úgy tűnik már politikailag sem tudják felvállalni azt a rengeteg szennyet, amit okoztak az intézet vezetői. És ez már nagy megkönnyebbülés, mert a vizsgálatok is gyorsabban történnek ezentúl és láss csodát kiderül, hogy bizony csúnya dolgok történtek itt. "Természtesen" a fenntartó tudta nélkül! :)))
    Hamarosan a saját bőrödön fogod érezni a konkrét dolgokat. Addig is hűsísd magad, nehogy gutaütést kapj!

    VálaszTörlés
  16. 8,13-hoz csatlakozva,senkinek nincsen köze hozzá,hol menyi autó áll.Ha az igazgatónő és vezetősége nem képes az intézetbe rendes légkört biztosítani a dolgozóknak,nem tudnak szólni a rokonaiknak, a terrorizálás ellen.Valakinek lépni kell.Hát az a sok autós,biciklis de volt gyalogos is,megteszünk mindent a változás reményében.
    Már nem csak a betegeket verik! Oda jutunk,hogy a dolgozókat is.Az Igazgatónőtől kérdezném,miért tűri el ezeket a 9-osztály főnővérének?Csak azért mert unoka testvére?
    Vagy képtelen másoknak hinni mint a rokonainak?
    Persze a BT-_K KFT- k is a középpontba kapnak szerepet,azok fölött se lehet át lépni.
    A főorvosnőről, 9-es főnővérről meg nem érdemes szót ejteni, ők a söpredékhez tartoznak.Gabi

    VálaszTörlés
  17. A villámgyors törléshez: Nem válaszolni kell, hanem gondolkodni! A bejegyzést egyébként is konkréten Uray Erzsébetnek szántam, arra gondolni sem mertem, hogy megjelenik a blogon, ez csupán a véletlen műve lehetett. Na nem is sokáig volt fenn. Az, hogy ki hova megy, az a közeljövő zenéje.

    VálaszTörlés
  18. Pandúrnak!Ne szólj szám nem fáj fejem!!!!

    VálaszTörlés
  19. 12:08.Tévedsz,de nem ez az első tévedésed!!!
    Hülyék gyülekezet vagytok!!!Nem adod le P,mert durva?Ettől durvábbakat is leadtál!!Nagyon örültünk minden beírásnak!!!!! Most mi vigyorgunk!!!!

    VálaszTörlés
  20. Ilyen melegben óvatosan a szeszes itallal!

    VálaszTörlés
  21. Ilyen vezetőink vannak,hogy itt minden megtörténhet!Ők mégse tudnak semmiről.
    Egyáltalán van valamelyiknek szakmai gyakorlata?
    Ezt nem tűrhetik el,rend legyen az intézetbe az a saját érdekük is.Ne ilyeneket keljen írni,hanem jó híreket.Az Erzsikének a közvetlen főnöke miért nem küldte el a 9-es főnővért onnan? Alkalmas ő vezetőnek?Csak annyit kellett volna mondani neki. Rendezzék máshol a nézeteltérést, ne a fogiba.Itt Ő felel a dolgozókért aki rá van bízva.A blog miatt nem lehet bántani senkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Úgy kell élni,hogy ne legyen blog téma!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    okos tojás

    VálaszTörlés
  22. Nem megfelelő emberek voltak Erzsike mellett mikor Kpné előadta magát, azért tudok pár kollégát aki bekapcsolódott volna ebbe a kis összezördülésbe és nem a fémesztergályos oldalán:) De jobban belegondolva, ha nem is lehetett kellemes, azért mégiscsak így volt jó. Ezzel a viselkedéssel, ha meglesz a megfelelő intézkedés mennie kell akár rokon akár nem, ha máshova nem a kaptárba. A fenyegetés bűncselekmény, tanu meg volt rá úgy tudom. Egészségére a főnővérnek...biztos megérte megmutatni,hogy ő a "...nagyon bátor,igazi terminátor..."!:)

    VálaszTörlés
  23. Kedves Outlow Ön ismeri ezt az elvetemült főnővért? Mert én igen és sajnos jót nem tudok róla mondani!!!

    VálaszTörlés
  24. Én sem írtam róla jót még, ez sem az ő javára szólt és gyanítom, hogy ezután sem fog megváltozni azon véleményem, hogy egy gerinctelen, nagyképű( a semmire ráadásul),arrogáns, teljesen bumeráng nő szerű képződményről beszélünk...tehát ismerem:D:D:D

    VálaszTörlés
  25. Hoppá...most néztem elnyomtam egy betűt -o +a:)

    VálaszTörlés
  26. Értem akkor egy véleményen vagyunk:))

    VálaszTörlés
  27. Mit meg nem enged magának a főnővér? Ha a munkatársával, aki védekezésre képes ilyen arrogáns, agresszív, milyen lehet a beteggel, aki képtelen védekezni, s elmondani sem tudja pontosan, hogy bántották. Talán nem is értené, hogy miért. Nincs itt alkalmassági vizsga az állás betöltésére? Szerintem nem elég a végezettséget igazoló bizonyítvány. Gépkocsivezetőnek sem alkalmas mindenki, aki jogosítványt szerzett. Előbb-utóbb el is veszik tőle, szerencsére! Így kellene a főnévérrel is. Aki ennyire elveszti a türelmét, az ne menjen olyan helyre dolgozni, mint ez az intézmény. Bár a kórházban sem szeretnék ilyen főnővérrel találkozni betegként, hozzátartozóként meg nem ajánlanám neki.

    VálaszTörlés
  28. Outlow ,mint méhész kislány !Mehet picim a kaptárba!!!

    VálaszTörlés
  29. 12,08 A Megyei fenntartó tudta mi történik már kapott levelet,már régen a problémákról,de vissza juttatta az igazgató nőnek.Az igazgatónő szidott bennünket,Írogatnak nem hogy dolgoznának.A csúnya részt nem írtam.De akkor se nézett utána a problémáknak.Az helyett,hogy minket szidott meg kellett volna győződni neki,igazunkról.Vagy, hogy valójában mi is történik a vezetése alatt álló intézetbe.De sajna nem törődött Ő csak saját maga vagyona gyarapításával.Okostojás

    VálaszTörlés
  30. Perzekutor! Nem leselkedtünk,feltűnően nem volt senki a neten!!A senkik önök,így jött az az ötlet körbe néztünk! Mentünk,láttunk,fényképeztünk,szabad országban élünk!!!

    VálaszTörlés
  31. Önök mentek,mennek, de nem fényképeztek mert azt a testőr észrevette volna!!!! Nem kell itt blöffölni annak nincs értelme!
    Ugye a senkik hazudnak önök!!!:))

    VálaszTörlés
  32. Testőr?????kinek a testét védte volna.ha ott lett volna?????

    VálaszTörlés
  33. Nincs kedvem magyarázkodni! De ön egyáltalán nem tájékozott!!! Van akinek hivatalból van testőre, nézzen utána,de ha annyira nézelődött akkor láthatta volna abba a bazi nagy terepjáróba!!!!

    VálaszTörlés
  34. Mi a Manó! :)))
    20:26-nak. Szeretném felhívni a figyelmét, fotózni nem lehet, kizárólag tömeget. (A tömeg kifejezését megtalálhatja az értelmező szótárban.
    Illetve amennyiben a fotózott személyek hozzájárulnak. Újabb jogsértés? Ejnye-bejnye és már nem is titkoljuk?

    VálaszTörlés
  35. Miről maradtam le ? Kinek van testőre? Terepjárója?
    Ki fotózott? Kit? Hol?

    VálaszTörlés
  36. Miért nem szóltatok, hogy fényképeztek? Pózoltam volna. Jól megy a terepjáró a szemem színéhez.
    Milyen képek készültek így?

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)