2010. július 9., péntek

A Megyei elnök úrnak


Tisztelt Bányi Gábor!

Ön nagyon vékony jégen táncol és talán most van az utolsó lehetősége arra, hogy ne vesztesként, hanem uralva a helyzetet kerüljön ki ebből a több mint kínos ügyből. Ön elkövetett egy súlyos hibát a sajtó tájékoztatóval, semmi szabálytalanságot nem találtak a pszichiátriai otthonban. Ma este Önt az országos média híradói kegyetlenül megcáfolták. Elvárjuk öntől, hogy most már a súlyának megfelelően kezelje az ügyet, és ne a vétkeseket védje, amitől sajnos, akiktől, Ön is sáros lett. A megoldás az Ön kezében van. Reméljük közösségünk érdekében a megfelelő döntést hozza meg. De van Önnek még egy kötelezettsége, a hónapok óta lebegtetett bt-kre utalással kapcsolatban. Azt halljuk, hogy szabálytalanul pénzek kerültek átutalásra, de ez tudomásunk szerint nem csak a bt-kre vonatkozhat, hanem az ujjonan  előkerült kft-re is. Kérjük Önt, szíveskedjen a megfelelő szakembereket ellenőrzés céljából, a helyszínre küldeni és megvizsgáltatni, hogy valójában történt e valamelyik kft-be, bt-be bármilyen utalás az elmúlt időkben. Felhívjuk figyelmét, hogy kínos lenne ismét a médiából értesülni arról, hogy igen is volt utalás. Ha Ön megint nem jár utána a dolgoknak, az a parlamenti munkájára is rányomhatja bélyegét. Ha ebben a jelenlegi gazdasági helyzetben, és egyébként is, ha 1 Ft utalása is jogtalan, az gazdasági bűncselekmény és büntetendő. Kérem Önt, a saját karrierje érdekében járjon utána, vizsgáltassa ki, mert ha nincs baj az nagyon jó, de ha van, az Önnek kínos lenne. Ez a levél a teljes igazság kiderülését szolgálja, illetve a mende-monda további terjedését szeretné megakadályozni. Bízunk az Ön ítélőképességében és tudjuk, hogy ebben az esetben a jó döntést hozza meg. A híradót bármelyik adón több százezren nézték.

Egy pálya kezdő politikus.


Olvasónktól kaptuk köszönjük!


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

11 megjegyzés:

  1. Bányai képviselő úrnak már tavaly kellett volna
    vizsgálódni komolyan! A hozzá íródott levelek kapcsán teljes körű kivizsgálással kellett volna erősíteni a pozicíóját.dolgozó

    VálaszTörlés
  2. Tisztelt Pályakezdő Politikus!

    Nagyon jól látja a dolgokat. Ha lehetőségem lesz, Ön mellett teszem le a voksomat.

    VálaszTörlés
  3. Az ügy súlyának megfelelően cselekedjen, szedje a sátorfáját vagy segítse az igazság kiderítését.

    VálaszTörlés
  4. De semmi esetre se ne hátráltassa az igazság
    felgöngyölítését!

    VálaszTörlés
  5. Azért hirtelen furcsa lenne ha az elnök úr megváltoztatná a véleményét! Az azt jelentené a saját irháját menti és tojja le az itteni vezetőket már.Az már a menekülés lenne!

    VálaszTörlés
  6. Megtalálható az írása a neten Ő nem felelős,de aki vétett mindenkit büntessenek meg.Már nem akadályozza a nyomozást.

    VálaszTörlés
  7. Mi azért bízunk benn,hogy nem az elvtelen vezetők mellé áll hanem előveszi józan eszét és az igazság kiderítésén fog fáradozni!Ő mint politikus többet veszthet mint akármelyik vezetőnk!

    VálaszTörlés
  8. Ő már nem teszi kockára a jövőjét!
    Ez az írásán is látszik.

    VálaszTörlés
  9. Igazán berakhatnád a linket ahol olvastad a megyei elnök írását!!!

    VálaszTörlés
  10. Keresd ki az újságokat mindegyikbe benne van.
    A kék szövegre kattints és ott olvashatod.

    VálaszTörlés
  11. Tegnapi hírekbe is benne van, ATV pl.
    Rá kell a kapcsolódó írásra kattintani.
    Origó,Klub rádió,RTL.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)