2010. július 23., péntek

Nézzük reálisan a dolgokat

Nem azon kéne csámcsogni már, hány beteg ember lett öngyilkos az egyházban gyógyszeres kezelés nélkül, hanem azon, hogy hány lakónk lett öngyilkos ápolás, orvosi felügyelet, gyógyszeres kezelés mellett! Netán rossz gyógyszeres kezelés mellett! Hány ember halt meg, - mint olvashattuk - szívmegállásban, ki tudja minek a következtében? A kollégákról már nem is beszélve! Hányan dobták el életüket az embertelen megaláztatás, terror miatt! Hány munkatársat betegítettek meg a "szakemberek" és hányan váltak maguk is beteggé, ne adj Isten gyógyszerfüggővé! Aki tudja vesse már össze, aztán támadjon bármilyen egyházat! Kétségkívül sok beteget produkálnak a szekták is, ezt is tapasztalhatjuk intézményünkben.
.
Olvasonktól kaptuk, köszönjük! 
=========================================

Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!

www.pszicho.net

30 megjegyzés:

  1. Minden kiderül az OEP alapos vizsgálatot indított a gyógyszerek jogos felhasználásával kapcsolatban!

    VálaszTörlés
  2. Kérdezem miért van az ha jön új beteg tökéletes Th-val akkor pár napon belül a mi orvosaink ezt a Th-át megváltoztatják és a beteg rohadtul érzi eztán magát?
    Volt rá pl amikor ezt a hozzátartozók nem jó szemmel nézték nem is tetszett nekik és visszavitték a beteget ahhoz az orvoshoz aki a jó Th-át beállította. Kifejezetten kérték maradjon ez a gyógyszer beállítás!!!

    VálaszTörlés
  3. A mi orvosainkat nem a beteg gyógyszerei érdeklik,vagy az,hogy jó érezze magát.
    Ők maguk is betegek,"Alkohol Betegek"dolgozó

    VálaszTörlés
  4. Olyan gyógyszerekre állítják be őket ami elnyomja őket. Nem indokolt akkor is.Emberséges gondozás esetén fele gyógyszer kellene csak.

    VálaszTörlés
  5. A mi intézetünkbe a vezetőség, és rokonai barátai
    alkotják a szektát.Milyen egyházhoz tartoznak?

    VálaszTörlés
  6. A gyógyszereket a kizárólagos gyógyszertár igényei szerint írják fel a betegeknek!

    VálaszTörlés
  7. Lehet érdemes lenne vizsgálni, milyen összefonódás van a vezetőség és a gyógyszertár tulajdonosa között.

    VálaszTörlés
  8. Hiszem, hogy amit a Miniszterelnők mondott, az nemcsak "fent", hanem "lent" is megvalósul miszerint - "Ne fordulhasson elő, hogy a magyar embernek mindennapi élménnyé váljon hatalalommal való visszaélés."
    Milyen jó lenne, ha ezt több intézmény vezetője értelmezné és magáévá tenné, vagy tetetnék velük. A fenntartójukkal is természetesen!! Akkor valóban nem lenne napi élmény a hatalommal való visszaélés.A kérdés csak az hogy ezt milyen időponntól és milyen eszközökkel akarják megvalósítani. Hinni szeretném, hogy mielőbb és hatékony, eredményes eszközökkel!!!

    VálaszTörlés
  9. 9,39 Vagy rokon,vagy pedig bizonyos százalékát meg kapják a gyógyszer forgalmunkra.dolgozó

    VálaszTörlés
  10. 8,39 -hez A vezetőink ember ellenes szektához tartoznak.Az Ember jogiak meg az emberek élhető életéért dolgoznak.

    VálaszTörlés
  11. Akkor nézzük reálisan a dolgokat! Hogy teszik lehetetlenné a dolgozókat az intézetben? Úgy, hogy 3 havonta áthelyezik őket másik osztályra mire betanul, megtanulja a betegek nevét máris repül újabb osztályra! Mi a végeredmény?? Pofátlanul kijelenti a vezetőség sehol nem tud önállóan dolgozni!Kikkel teszik ezt? Akiktől megakarnak szabadulni akik nem a klánjukhoz tartoznak. Elveteműlt egy népség ez a vezetőség, hogy nem tudnának már elsűlyedni!!!!

    VálaszTörlés
  12. Én azt tanultam a szakma jeles képviselőitől, hogy ha valakinek bevált a gyógyszere, - jól érzi magát, jól működik - akkor azon nem szabad változtatni!
    Ha viszont valaki nincs jól, akkor addig kell járjon az orvosa nyakára, - még ha terhes is ez a kezelőorvosának - míg nem lesz jobban... Fontos, hogy együttműködésre megnyerjük a beteget, és a szükséges gyógyszerek mellett altermatívák is álljanak rendelkezésre (munka-, szoció-, pszichoterápiák, családgondozás...)

    VálaszTörlés
  13. 20,13 A mi orvosainktól ilyent ne várj,hogy a beteg jól érezze magát.Nekik az nem érdekük,csak a gyógyszer fogyjon az nekik a fontos.Meg legyen egy kis alkohol.Dolgozó

    VálaszTörlés
  14. 18,44 hez Azért rakják át a dolgozókat,hátha nem szeret ott dolgozni és önként elmegy .Így egyszerűen meg szabadulnak tőle.Tud mindenki önállóan is dolgozni, ha hagyják.De az igazgatónőt is át kellene helyezni,mert nem tudja a kötelességét. Nem tudja kiért tartozik felelősséggel!10 év neki nem hozott tapasztalatot,
    a lakók gondozásával kapcsolatban.Néró

    VálaszTörlés
  15. Ezek a vezetők tudják ki melyik osztályra alkalmas., Nahát ha valahova nem alkalmas akkor odarakják! És még élvezkednek a dolgozó rossz hangulatán! Nézzük meg a rokonokat nem dobálják a barátnőket nem dobálják!
    A főápolónő is pakolgassa a barátnőjeit régen vannak egy helyen úgy is mindig az az indok!
    Szemét módon kicsinálják az embereket aki nem bírja menjen orvoshoz és mondja el mit művelnek vele a munkahelyén. Minden segítséget megkap!

    VálaszTörlés
  16. Igen aztán be kell perelni őket mert a munkahely miatt vannak betegállományba! Perelni a kiesett fizetésért az egészségkárosodásért, és kártérítést követelni. Megyítélik olyan rossz ezeknek a vezetőknek a híre már orvosi körökben
    is. Tudják mennyit szenvedünk szinte kínoznak bennünket! Az ég nem tud már rájuk szakadni! Valaki nagyon eltakaríthatná már őket innen!!

    VálaszTörlés
  17. Elintézték magukat a táppénzesek feljelentésével!! Ez jó húzás volt legalább elkapartak. De a majmok arra nem gondoltak az orvosoknál mindent ellenőriznek és ez idő!! A haragjukat nagyon remélem kiérdemelték! Az a mocsok a saját háziorvosát is feljelentette, na meg a rotarys clubb társát is és még másokat! Megérdemelné ha megjelenik a bálon leköpjék!!!

    VálaszTörlés
  18. Na akkor nézzük, hogy kik is a barátnők, akik 10 éve nem voltak pakolgatva és kik azok akik már több osztályt megjártak?
    Aki nem mozdult:GY.I. M-né B.E. K.L.-né,V.S. B.F.,... csak egy párat említek.
    Több osztályt megjártak: T.K. T.I.-né, Sz.J-né, K.K.,... És még sokan mások.

    VálaszTörlés
  19. Pl: K.L.né amióta ott van egy azon osztályon dolgozik 5.ös
    8.as a barátnő T.I.né
    4.es GY:I.
    lehetne sorolni sokat nincs kedvem hozzá.

    VálaszTörlés
  20. Nincs ezeknek a vezetőknek igazságérzetük egy deka sem. Lelketlen majmok mind mert rokonok egy a vérvonal. + a barátok barátnők.

    VálaszTörlés
  21. De gyorsan rájöttek, hogy ki kicsoda!

    VálaszTörlés
  22. Vagy meg szoksz, vagy meg szöksz! Elv alapján megy ez a rakosgatás.

    VálaszTörlés
  23. Annyi biztos nem szakmai alapon dőlnek el a dolgok az intézetben.Pofára megy,ha nyalsz jó sorod van ha nem nyalsz te vagy az ellenség!

    VálaszTörlés
  24. 21,53 Ne sértegesd a majmokat!
    Azokba több érzés van.

    VálaszTörlés
  25. A szekták egyébként is a bevándorlókat vonzzák, azok közül is azokat, akik nyughatatlan népekből valók... Ők nehezen tudják fegyelmezni magukat, folyton bekiabálnak, felugrálnak, ráadásul lenéznek másokat... A vezetőknek nem kell tanulni, mert ő "közvetlen" irányítás alatt állnak!!!!
    Általánosságban elmondható, hogy a beteg embereket könnyebben becserkészik, ugyanakkor könnyebben is szabadulnak meg tőlük...
    A zsanai otthonban pl., ha a lakók nem akarnak menni az alkalmukra, akkor a magatehetetlen - tolókocsis - betegeket betolják az összejövetelre, hogy legyen ott valaki!Erről olyasvalaki számolt be, akit utasítottak arra, hogy betolja a betegeket.

    VálaszTörlés
  26. Az igazgatónő is pirtón élt,egy villanyszerelővel.
    Olyan csóró,volt mint a templom egere.

    VálaszTörlés
  27. Zsanára nem akarnak menni a jogvédők? Nem ártana.

    VálaszTörlés
  28. Lehet szólni kéne a jogvédőknek, mert eddig Zsanáról nem nagyon esett itt szó

    VálaszTörlés
  29. De menni fognak,az igazgatónő nevére került,ingatlanok ügyébe.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)