2010. július 14., szerda

Nyaralunk Kubában?


Csak nem a kizárólagos gyógyszertár adta jutalmul a nyaralást Kubába? Mivel az intézetünk teljes egészében eltartja ezt a patikát! Jutalékot nem fizet vissza a betegek jólétére! Még receptet sem szabad kiváltani máshol, csak ebben az egy patikában. Ha nekik nincs a felírt gyógyszer, akkor sem lehet másik patikában kiváltani a receptet! Inkább maradjon a beteg az intézetben gyógyszer nélkül. Ez a módi! Volt aki kiváltotta máshol, hogy legyen a betegnek gyógyszere és nagyon kikapott!


Anonim levélküldés: ITT! Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

36 megjegyzés:

  1. Nem véletlen ez a kizárólagos patika!!
    Ennek a patikának a tulajdonosa az intézeti fogorvos aki ingyen csinálta meg az igazgatónő fogát!!!

    VálaszTörlés
  2. Minden dolgozó kaphat kedvezményt, sőt részletfizetési kedvezményt is!

    VálaszTörlés
  3. Inkább a gyógyszergyártók finanszírozzák,mint a patika!

    VálaszTörlés
  4. Ki tudja már ezek minden szarba belelépnek!

    VálaszTörlés
  5. Olyan össze fonódások vannak itt,hogy elég lesz ki gubancolni az illetékeseknek.

    VálaszTörlés
  6. Melyik beteg, vagy hozzátartozója pénzén nyaralnak?

    VálaszTörlés
  7. Mindegyikén! Azért tellik egzotikus útra!

    VálaszTörlés
  8. Az intézet egy aranybánya nekik!!!

    VálaszTörlés
  9. Sajnáljuk fő orvosasszony, hogy nem utazik!!! Látom ön is vevő a bulvárra, ennek a cikknek a működtetőkhöz semmiköze. De jól benyalta ezt ismerje el. Tudja nem kell olyannal dicsekedni ami nincs. Igazán hasonlít a rossz indulatú főnővérre ebben az esetben. Tudtuk nem megy Kubába de kíváncsiak voltunk olvassa e a blogot mivel az intézetben mindenkinek megtiltotta!! Hát kiugrott a vipera a kosárból:)))De Ön itt soha nem olvasgat mi???:))
    Nem kell önnek szarba lépni mert nyakig benne van higgye el tudom:))
    Itt azért jórészt igaz dolgok hangzanak el ezzel ön is tisztába van. De idővel visszatérünk a komoly dolgokra. Pl: mit is vizsgál a minisztérium önökkel szemben?? jönnek majd a cikkek!!!

    VálaszTörlés
  10. Aug.3-tól 23-an mennek az intézetből/családosok!/
    Baráti társaság,az egyik vállalkozó nyaralójába,amely a Horváth tenger partján találhatÓ.Teljes ellátás ,díjtalan utazás,+ költőpénz!!!
    Nem szorolunk rá holmi piti ingyen Balcsi nyaralóra!!!

    VálaszTörlés
  11. Eddig is a betegnek kellett fizetni a nyaralást
    is,meg ugyan arra az időre az intézeti ellátást is.Pedig a beteg csak egy helyen tartózkodott,de két helyre fizetettek vele.Azért a 33-beteg a 106 nyaralóból borzalmasan kevés!A 33 fölött persze a vezetők és rokonaik a betegek pénzén nyaraltak!!!!!!!!!!
    A költségvetésbe nincs is benne a nyaralásra tervezett összeg!Na nézetek már utána!!!!!!!!!
    Amit az adó fizetők pénzéből kaptak.Munkás

    VálaszTörlés
  12. Pedig a főorvosnő elutazhatna! Valahová az őserdőbe!Oda való ahol ember nincs a közelébe.
    Nem,hogy emberek közé nemvaló de orvosnak se.
    Nem tud,az emberekkel kedves lenni,bánni velük.Légiós kiképző táborba tisztnek talán alkalmas lehetne,az őserdő közepén.A katonái majd emberségre nevelnék!

    VálaszTörlés
  13. Most a nyáron hány beteg nyaralhat ? Hol? Mennyiért ? Hány ápoló kíséri őket? Hány rokont visznek magukkal? Okos tojás

    VálaszTörlés
  14. Nem viszik Őket nyaralni! Lehet azért mert a rokonok már nyilvánvalóan nem mehetnek!Most is a betegeket büntetik mert nem tudnak csalni,így azok sem mehetnek pár napra sem pihenni!Közel 10 évig jól ment a vezetőknek a szekér de most belepiszkítottunk a terveikbe.
    Ezért bosszút is álltak a betegállományban lévőkön, a bent dolgozókat meg lealjasítják.
    Megkérdezném az igazgatónőt van bőr még a képén?
    Nem volt elég a betegek táppénzes jogosultságának megkérdőjelezése? Elképesztő mire nem vetemedett a háziorvosokat is feljelentette a TB-nél és ők is kaptak TB ellenőrzést! Mindent rendben találtak!!!! Éghet a képe az aljasága miatt. Kívánom önnek minél előbb keresse fel háziorvosát mivel azt is feljelentette ott is van táppénzes, és nézzen a szemébe!! A betegállományosok szúrták a szemét de amikor hónapokig nem dolgozott és betegállományban sem volt az igazgatónő az nem csalás? A betegeket meg rágalmazza csalással? Az orvosokat meg azzal gyanúsítja pénztért tartják betegállományban a bizonyíthatóan beteg embereket!!! Jó vastag bőr van a képén!
    Remélem utol éri a végzete!! Lesz ön még beteg de arra kíváncsi leszek, hogy mer elmenni betegállományba mert annak vége.hogy hónapokig otthon van mondván beteg és kapja a teljes fizetést! Merészkedjen el a háziorvosához és süllyedjen el ott!!

    VálaszTörlés
  15. Hát igazán elkaphatná megint az állítólagos arc ideg zsáva:))))Ha lóg a képe úgy biztos nemdolgozik takarodjon akkor a házi orvosához!!!

    VálaszTörlés
  16. Elnézést kell kérnem a többi hozzá szólótól de senkit nem tudtunk volna értesíteni, hogy ezt a kígyót csak etetjük! Úgy, hogy bocsánat mindenkitől! Remélem többet ilyenhez nem vetemedünk mert nem adnak rá okot!!!
    Mindenkitől elnézést aki elhitte,hogy ez a kígyó megy nyaralni!!!

    VálaszTörlés
  17. Jó móka volt! :)))
    Kár, hogy beleszólt 20:27! :((( Bár eddig is tudtuk, hogy a másik oldal állandóan szemmel tartja a blogot. Már a másik blogra nem tudnak írni. Nem kéne egyet Böskének is indítania?

    VálaszTörlés
  18. A 20:27-t töröltem, nem fogja elrontani az örömünket. Számomra beszédes, amikor valaki csupa nagy betűvel ír. Olyan ember, aki megszállotja a hatalomnak, tele van NAGYZÁSsal. Máskor is levágtam már ezt a stílust, máskor is meg fogom tenni ezt!

    VálaszTörlés
  19. Kedves Perennis csak üdvözölni tudom eme tevékenységét! Önnek különös képessége van arra, hogy kiszűrje ezeket a betolakodókat!

    VálaszTörlés
  20. 5,54 régebben azt írták,hogy Protest az oka!!!!
    Vagy nem tudják megszervezni a lakók nyaralását Protest nélkül?Talán ha a rokonság nem nyaralhat akkor a lakóknak se lehet?Nem fizethetik a lakók a díszes társaság nyaralását? Mi az oka ,hogy elmarad a nyaralás? Mária

    VálaszTörlés
  21. Üdv Mária!
    A kérdésedre meg is adtad a választ:) Igen ezért nem nyaralhatnak azért érdekes mi?

    VálaszTörlés
  22. De ez a vezetőink szégyene!!!!

    VálaszTörlés
  23. Nyaralás helyett öltöztethettük a betegeket, hogy a legnagyobb kánikulába Szegedre kiránduljanak!!! Vörös riasztás volt! Az itthon maradóknak meg versenyt rendeztek délelőtt a sportpályán!
    A fogisoknak elment az eszük?,vgy utasították őket erre?

    VálaszTörlés
  24. A bénák kedvéért majd rakunk ki időjárás jelentést!

    VálaszTörlés
  25. Aki utasított annak elment az esze!
    Vagy azt próbálták ki,hogy túl élik e a betegek?

    VálaszTörlés
  26. Hát nem tudjátok, hogy miért volt kánikulába verseny? Hát mert megritkult a mentők munkája, ritkábban jöttek az intézetbe, és a vezetők úgy gondolták, hogy a nagy melegbe majdcsak néhány beteg rosszul lesz, tudjátok a statisztika miatt.

    VálaszTörlés
  27. Nem mindegy hogy hőguta vagy elcsúszás?! Csak a mentő jöhessen.

    VálaszTörlés
  28. Protest még az életében nem nyaraltatott Cica!!

    VálaszTörlés
  29. Cica! protest csendeshetet akart szervezni a bibliaórásainak, de nem engedteék!Már az első körben elakadt!

    VálaszTörlés
  30. Az előttem lévőknek!
    Protest az egyik legtisztességesebb ember a fogiban! Érthető az irigység és az is, hogy mindenben akadályozzák ami az Ő ötlete lenne!
    A csendes hét kiváló ötlet lett volna ebben a kánikulai napokban.Számomra minden érthető akadályozzák a munkájában és valami féle képp elakarják távolítani az intézetből.Minden aljas dolgot elkövetnek ellene,fenyegetik stb. Had ne részletezzem most. Mindennek eljön az ideje!
    Én szeretnék vele együtt dolgozni de erre vajmi kevés esélyem van sajnos. A rossz indulatú kollegái pedig mindent elkövetnek ellene. A főnöke is akit nem sokra becsülök és N.K sem.
    Ott mindig az akad el amit a vezetőség és a hirhedt rokonok akarnak, ehhez több hozzáfűzni valóm nincs mert a tények és a valóságok magáért beszélnek!

    VálaszTörlés
  31. Azért csinálják mert még rokont akarnak hozni a helyére!!!Nem veszik észre,hogy már kilóg a szekerük rúdja.Aki nem alázkodik meg a rokonságuk ellőtt annak,nagyon sok minden aljasságot el muszáj viselnie.De kitartás remélem a rokonok terrorja is véget ér egyszer.Az igazgatónő és az orvosok is csak viszik magukkal a rokonaikat!
    Mária

    VálaszTörlés
  32. Ne haragudj Cica, de most nem értek egyet veled!! Nem minden kollegája rosszindulatú és ők vannak többségben!! A csendes hét egy tavalyi ötlet volt, csak ötlet, semmi konkrétum.A kirándulások szervezést igényelnek és munkát( kísérés stb.) nem csak szavakat!! Ha vki végre tesz valamit a lakókért akkor azt miért támadjátok??

    VálaszTörlés
  33. Kedves névtelen!
    Én nem mondtam azt mindegyik kollegája rossz indulatú!!!! De vannak köztük. Öntől természetes ha nem is mind de egyet véd:))

    VálaszTörlés
  34. Nem hinném, h védeni kellene :))
    Ami megdöbbentő, h azt éri a támadás, aki dolgozik és tesz a lakókért, nekem lassan olyan, h teljesen mindegy, h ki és mit csinál,mindenből az lesz kihozva, h szándékosan ártani akar!!!
    Hidd el- higyje el - a csendes hét,ha az ideán túl több is lett volna, megvalósítható lenne.

    VálaszTörlés
  35. V.Á. Is csak egy felkapaszkodot valaki lett nem alkalmas vezetőnek. Ha nem csinál három legyet egy csapásra sehol sem lenne.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)