2010. július 24., szombat

Olvasói levél LXX. /részlet/ - Szereptévesztés


… „Mielőtt bárki is "elsírná" magát a szegény fenntartó problémáin, jó lenne tisztázni pár alapvető kérdést:

1. a fenntartónak az a dolga, hogy megoldja a problémákat! Hogy nehéz-e? Igen, az, mint ahogyan minden egyes dolgozónak is nehéz a napi munkája, így ez nem igazán elfogadható kifogás, különösen, ha az igen eltérő nagyságrendű javadalmazásokat nézzük!

2. a hozzászólónak a jelek szerint nem tűnt fel, hogy a kifogásolt problémáknak semmi köze a fenntartói nehézségekhez, azok akkor is fennállnának, ha csak úgy dőlne a pénz a kormányzattól! (Sőt, egyesek akkor kapnának csak "vérszemet"!)

3. hol a "párbeszéd"? vagy akárcsak bármiféle reagálás a felvetettekre? ki tartozik kinek is felelősséggel? nem a választott az ő választóinak, hanem fordítva? Az alapvető jogosultságot kérdőjelezik meg akkor, amikor nehezményezik a kérdéseink-kifogásaink feltehetőségének jogosságát!

4. hol marad az emberi tisztesség? nem arra kapott bárki is "felhatalmazást", hogy a rokonokat, csókosokat ültesse a bizalmi poziciókba!

5. ha minden rendben volt és van, akkor mi szükség volt és van a hazudozásokra és miért nem lehet mindezeket emberi módon megtárgyalni, miért az az egyetlen válasz, hogy a problémákat jelzőket és feltárókat gyalázzák?

Valahol valakik nagyon félreértik a szerepüket, a feladatukat, nem királyválasztások voltak, különösen nem helyi kiskirályoké!”

Dr. Domokos Győző, köszönjük!

Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

21 megjegyzés:

  1. A vezetők még azt hiszik az intézeten belül,
    Rabszolga tartás van. Még minket eddig még nem vernek, de már ígérgetik. Van minálunk néhány ember aki be képzeli magának,hogy ő a király.Amit ő mond
    csak az a jó,még ha rossz is akkor is jónak mondja.
    Dolgozó

    VálaszTörlés
  2. Az kevés, hogy azt hiszik! Még azt is beképzelik maguknak az ővék az intézmény és azt tesznek amit akarnak a dolgozókkal meg a befolyó pénzzel! A betegek évek óta nem kaptak ruházatot!! pedig a törvény előírja!! Mi az a törekvés, hogy szinte sehol ne legyen intézeti ruházat, ágynemű vegye meg mindenki magának!!! Ilyen sehol nincs csak itt mert akkor több jut a vezetőknek! Na meg tavaly igazgatónő autójára olyan sokat költöttek javításra ami hétszentség nem igaz de kíváncsi lennék rá ki állította ki ezt a 1300000Ft- közeli összeget!!!!Melyik autó szervíz????

    VálaszTörlés
  3. Ezzel a szereptévesztéses felsőbbrendűségi gőggel csak a kisebbségi komplexusos embereknél találkoztam!
    Na meg a társadalomismeret vizsgán, ahol a tanárféle kisember (szakállas, bandzsal és szemüveges)a lábát feltette az asztalra, és úgy vizsgáztatott... Ő ezzel próbált kompenzálni, hát mit mondjak, kevés sikerrel!

    VálaszTörlés
  4. 13,43 Az csak kamu számla,nem javítottak azért semmit.Csak át lett utalva a pénz,így tüntetnek el
    pénzeket.Ezért nem telik a betegeknek ruhára samponra,meg kajára is csak kevesebb jut.
    A főnővérek gyűrűjének árából meg a vezetőség karácsonyi jutalmából nekünk is ki jött volna a kártya pénzünk. Ésszerű gondolkodással.XY

    VálaszTörlés
  5. 13,43 átutalási számlákat meg kell vizsgálni.
    Meg lehet tudni,de sor is kerül rá.

    VálaszTörlés
  6. Egy régi aki tud mindent2010. július 24. 15:22

    Lehet nem ide jó de most nincs időm keresgetni bocsánat érte!
    Ahogy itt olvasgatom a feljelentésekkel való dolgokat, k ikell jelentenem ez nem most kezdődött. Én már nem dolgozom az intézetben az elsők közt voltam akit kiebrudaltak.Azóta megtaláltam a helyem és azóta is ott vagyok. Visszatérve a feljelentésekre. S:Ilona helye is így lett biztosítva! Z.né Marika mesélte annó a volt igazgatónőt fel kellett jelenteni azért, hogy mielőbb távozzon.Zombi ebbe is besegített. Z.né Marikának meg az intézet belső dolgairól kellet a patkó tó urának jelentéseket adni. Ő így igyekezett S.I.-nek a helyet biztosítani! Amikor már a vége felé járt a dolog a patkó tó ura N.F. kiadta a parancsot Z. né Marika menjen betegállományba ne legyen jelen a zűrös igazgató váltásnál!
    Nahát akkor Zombikám milyen ember is vagy Te???Olyannak készítetted elő a terepet felső parancsra aki a szociális dolgokhoz abszolút de nem értett! Mindnyájan tudjuk S.I.-t és a patkótó urát N.F.-et milyen szálak fűzték össze. ha belegondolok rajtad kívül Marikám egyetlen ember sem elítélendő a régiek közül.
    Ezeknek a dolgoknak utána lehet nézni mikor is volt ez az alkoholista annó betegállományban? Ő igazságtalanul megtette az az aljas dolgot (feljelentést) és most bántja azokat akik az igazságért küzdenek.

    VálaszTörlés
  7. Nagy tévedésbe vagy kedves, de a felelősséget is vállald.. A réginek..

    VálaszTörlés
  8. A felelősséget vállalja az aki ezt elhíresztelte az az Z.Marika ( alias Zombi)

    VálaszTörlés
  9. 15,44 Ideje volt,hogy meg tudja milyennek tartjuk!
    Talán szégyelítek őt

    VálaszTörlés
  10. Az van olyan gerinces, hogy az igazat vállalja, de a Ti felírásotok, nem fedi a valóságot, csak ismételten szokásotokhoz híven rágalmaztok, de vállaljátok érte a felelősséget is. Ahogy írtad, hogy elsők között mentél, akkor gondolkodj, hogy miért mentél?? Én továbbra is embernek, és emberszeretőnek érzem és vallom magam, és azt is adom. Istenfélő ember vagyok..
    Merem a nevem vállalni. Z.Mária

    VálaszTörlés
  11. Vállalni is fogja az igazságot, ne izgulj!!

    VálaszTörlés
  12. De miért is lett elnevezve?

    VálaszTörlés
  13. Amikor a két nővérre írtatok minden aljasságot,az elfogadható volt a számotokra.Most kezdjük viszonozni ez már fájó pont.Egyre szaporodik a táborunk,sok mindent megtudtunk rólatok,az üzelmeitekről.De mivel a nyomozók is olvassák a blogot tudják ki az aki nagyon tiltakozik.
    Mindig a bűnösei.MATT

    VálaszTörlés
  14. Merem a nevem vállalni: Z.Mária
    T.János, K.István.L.Róbert. így lehet vállalni a nevét valakinek, vagy az Illetőt valóban Zé Mária néven anyakönyvezték?
    Kb. így vállalják a felelősséget is az illetékesek! Lehet ugye találgatni?

    VálaszTörlés
  15. Akkor kezdj el rettegni mert megvannak számlálva a napjaitok az intézetben!!! Biztos helyíről tudom!!

    VálaszTörlés
  16. Ki hogy vállalja a felelősséget?
    Főorvos úrnak volt aki már régebben panaszkodott
    a betege gondozását kifogásolta.(panaszkodott a beteg)A főorvos úr ordítva elküldte! Tudjátok ez se rágalom.És még,hogy nem történt semmi!Vagy az alkohol elvette az eszét,vagy tényleg nem érdekli már a betegek becsületes gyógyítása,gondozása. neki már akkor kellett volna tenni ellene.Kővíné

    VálaszTörlés
  17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  18. Mi van azzal a gondnokkal aki panaszt tett?? A mi tisztelt vezetőink egyből kezdeményezték a leváltását mert alkalmatlan a feladatra!!!Ennek sincs vége ám azzal mert Ők megtették a felmentésére való javaslatot! Ez a vezetőség mindenkit támad aki a hiányosságokért felmeri emelni a szavát! A beteg verésekért miért nem tették meg a szükséges lépéseket???
    Kőviné hozzátartozó és mesélt sok mindent!!!

    VálaszTörlés
  19. 18:32 az Istenfélő embernek - Mindannyiónknak bőven van oka rá, hogy féljük az Istent!
    Önnek egy kicsit több, ha ideírta...

    VálaszTörlés
  20. Isten nem bottal ver! De van akit büntet így vagy úgy.Ahogy érdemli.

    VálaszTörlés
  21. Ne a Domokos úr múltjába kutakodj! Tudhatnád, mindenkinek van egy téglája a zárt részlegen, legyen az az intézet, vagy a börtön!!
    Inkább azon nyomozz, hogy a Martinov dr. hogy vehette föl a jussát nálunk, amikor el volt tiltva a praxisától. Vagyis ki vette föl helyette? Papíron, de mégse? Ez minek is minősül?
    Domokos úr akár hol volt, vagy lesz, az igazság után kutakodik, hogy védjen ártatlan gyerrekeket!
    Te amások lejáratásán kívül min fáradozól???

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)