2010. július 9., péntek

Vádemelés


..."A nyomozóhatóság a teljes körű kivizsgálást követően megtette feljelentését, az ügyészségre került az országos botrányt kavaró ügy több tucat vaskos aktája"...


A cikk megtekinthető: ITT! 



Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

39 megjegyzés:

  1. Már egy kicsit reménykeltő ez a hír.Akkor azért csak az igazság győz.Pedig ugyancsak akadályozva volt.

    VálaszTörlés
  2. A főbűnösök még mindig szabadlábon, sőt a betegek közelébe vannak! Ezt ki meri megengedni?

    VálaszTörlés
  3. Az intézetben a többi bántalmazó is sorra kerül!
    A három házi őrizetes már ezt azt mesélt.
    Még a vádemelésnél többet is mondanak,rájönnek az igazgatónő, csak azt akarta,hogy hazudjanak.
    Ő a saját érdekét nézte csak,nem azért látogatott mert együtt érez hanem ne tudódjon ki a többi disznóság. Hazugságra akarta rá venni őket,saját érdekből.Saját érdek az a pénz hatalom megőrzése, A BT-k megmaradása,további utalások stb.Nem a három ember a fontos.
    Tőlük sokkal rosszabbak is vannak az intézetünkbe.Néró

    VálaszTörlés
  4. 8,35 nek Az az érzésem, hogy mos már nem sokáig
    lesznek a lakók közelébe.Takarítás nemsokára megkezdődik.Dolgozó

    VálaszTörlés
  5. Én írtam már, hogy a szemetet ne a szőnyeg alá söpörjük!Rendesen takarítsunk ki.

    VálaszTörlés
  6. Így van a teljes vezetőséget!!! Takarodjanak a kapun kívülre a rokonokkal együtt!!!

    VálaszTörlés
  7. Ez így lenne elfogadható Igazság!
    Akit hoztak,hittek nekik, nekünk nem azokat is vigyék magukkal.Nagyon sok ápoló őmiattuk ment el,
    Az Ő terrorjuk elől menekültek!Most azok is éreznék az elégtételt!Mert legtöbbjüket ártatlanul bántották!

    VálaszTörlés
  8. Most úgy lenne igazságos ha mind fel állna magától és távozna de ezek megvárják amíg felállítják őket és menesztik a díszes társaságot.

    VálaszTörlés
  9. Nem sokára az is ide ér!

    VálaszTörlés
  10. Aztán jön az új vezetés és azok istakarodjanak el valamikor.
    De őket ki fogja takarodásra késztetni? Jőn az új blog új ötletekkel új kritikákkal, új ellenzékkel stb.
    Ennek de véve se hossza.
    Emberek hát ilyen a világ.
    Emlékezzetek a nagy proletár forradalomra Oroszországban, utána a Sztálin elvtárs jobban sanyargatta az orosz népet, mint a Cár atyuska.

    Ezen kellene mindenkinek elgondolkodni, attól még nem lesz jobb a világ, hogy egy társaságnak takarodót fújnak.
    Gyökeresen kell mindenkinek megváltozni, de ilyen nincs nem is volt és nem is lesz, amíg ember az ember.

    VálaszTörlés
  11. Mindegy ki jön vegyen minden dolgozót emberszámba!! Ne lopjanak meg bennünket!!!

    VálaszTörlés
  12. A bázakerettyei pszichiátriai otthon igazgatója ellen a megyei közgyűlés fegyelmi eljárást indított.
    Ugyanez mikor történik meg a mi megyei közgyűlésünk által?

    VálaszTörlés
  13. 13,22-nek Ettől rosszabb már nem lehet!!!!!!!!!!!
    Nem protekciós vezető kell, hanem gyakorlattal rendelkező ember,aki a dolgozókat is embernek nézi.A betegnek nem fordít hátat!Mindenkit meghallgat,nem azt fitogtatja én vagyok az igazgató.Csak egy ember lesz ő is, aki az intézetbe élő lakóknak akar emberhez méltó gondozást biztosítani együtt működve az ápolókkal,dolgozókkal.De ehhez megfelelő orvos is szükségeltetik,Aki nem az alkohollal van jobba hanem a betegekkel is.Nem olyan nagy kérés ez, nem is pénz kérdése, csak akarni kell,és már sikerül is.Az intézet tulajdonáé meg feleljen teljes vagyonával!Gabi

    VálaszTörlés
  14. 13,22 emberek vagyunk lakók dolgozók egyaránt,ha ezt elismeri az újabb vezetés már nyert ügyünk van.Ami most is az ügy robbanása óta van az intézetbe,attól rosszabb nem is létezik.Mi akkor is váltást akarunk! Nem kérünk akarunk,elég a rokonság terrorjából, hazugságaiból. A főorvos asszony szakmai vezetéséből.Alkohol függök parancsolgatásaiból.
    Alkohol befolyása alatt álló ellenőrből. Nyugodt munkahelyet akarunk.Mária

    VálaszTörlés
  15. Bányai úr nyilatkozott,a rendőrségre tartozik az ügy.Ők nem tehetnek ellene.Vagyis kihátráltak!
    Apropó politika, a polgármesteri székért harcolnak a képviselők!!! Van aki már hazugsággal akarja a széket.Olyan emberre nem érdemes szavazni aki hazugság árán akar be kerülni!
    Azt kell figyelembe venni, mit tett eddig a városunkért,emberekért.Milyen a viszonya a lakossággal.Érdeklődni mielőtt az x oda rakjuk.
    Nem protekciós ember kell nekünk,hanem olyan aki meghallgatja az emberek javaslatait,a város érdekébe ahol lehet figyelembe is veszi lehetőségei szerint.Okos tojás

    VálaszTörlés
  16. 13:22-nek: Sajnos mindkettő egy tőről fakad, ezért nem is lehet áldás rajta.
    Bűn mindig lesz a világban, de a jóra kell törekedni, ez az egyén felelőssége!

    Ha a Jót követjük, jobbá lesz a világ!

    VálaszTörlés
  17. Mit takar valójában az egyszemélyi felelős vezető kifejezést? Csak az azért járó kiemelt illetményt? ha már az Intézetben történtekért való felelősséget már nem?
    Amúgy a "szomszéd blog" valóban nagyon elfoglalt, a nyomozás befejezéséről szóló tájékoztatás közzététele biztos csak azért marad el részükről, mert nincs rá idejük!? vagy csak amiről nem tudnak (mert homokba dugják a fejüket) az nincs is?

    VálaszTörlés
  18. Nem érnek rá a máshogyosok!Éjjeli műszakba kozmetikázzák az iratokat.De ha nem egyezik a beadottal akkor rosszabb lesz nekik.

    VálaszTörlés
  19. Mária!
    Te milyen ellenőrről beszélsz, aki alkoholos befolyásoltság alatt végzi munkahelyén a munkáját.Mi dolgozók ilyet nem ismerünk, de te is állítod magadról, hogy jelenleg is dolgozó vagy.Te látnok vagy??? Az ellenőr minden nap gépkocsival jár munkahelyére kollégákkal,és ha érdekel kérdezd őket, de ne alázz!!Ők tudják legjobban, de te egy nagyon őszinte emberszerető
    igaz embernek vallod magad, de a dolgozók nem így vélekednek rólad.Egy nagy.sz....ő vagy a dolgzók véleménye alapján.Gondolkozz, mert személyed hamarosan kiderül, olyat írjál ami igaz,de ne rágalmazz, és ne akarj Jézus szerepében tündökölni, mert a szeretetet amit te a cikkeiddel produkálsz, az nem szeretetre és tiszteletre vall. Az igazságot a biblia szerint, hagyd Istenre, és ne itélkezz, nem a te feladatod, ha megdobnak kővel, add vissza szeretettel. Ha követed biztosan sikeres ember leszel, és mered vállalni a neved is, nemcsak a máriát, de azt is tudod, ugye , hogy ma már nem gond személyed kiderítése. Úgy vádolj, és rágalmazz, hogy ezért felelned kell. Senki nem bánt, de az igazat írd, lehet, hogy te jársz alkoholasan köztünk???, és önmagad érdekében figyelem elterelő hadműveletet végzel. Hát végezd
    ha te így vagy boldog, és e mocskos blog jelenti számodra a boldogságot. További sikeres aljas munkát kívánok, és kellemes hétvégét, érezd jól magad, csak vigyázz, nehogy a pörkölt megártson!!!, és nehogy beteg legyél, mert nagyon hiányoznál közülünk.

    egy nagyon régi dolgozó, aki szégyenli, hogy ilyen blogot működtetnek egyes személyek.de egyszer vége lessz, remélem mint a mesének.
    U.e-nek alig várjuk, hogy hétfőn dolgozzon, tárt karokkal csokrokkal, aranygyűrűvel várjuk, mert ő számunkra az ikon. Van bőr, még adunk és hozzá szeretetünkkel.Várunk picim csókolunk!!!

    VálaszTörlés
  20. Konfetti és tűzijáték nem is lesz?

    VálaszTörlés
  21. Ha kívánja összedobjuk a pénzt, és megszervezzük, ha így kívánja, csak időben jelezze, vagy ő, és társai.....

    VálaszTörlés
  22. Az ember elmegy egy kicsit nyararlni és mindenféle férgek veszik be magukat a blogra. Még ilyet! Na nem baj, Perennis bácsi visszatért és hozott sok-sok finom hírecskét. Hétfőtől alakítunk egy kicsit a blog struktúráján, nekiugrunk a sűrűjének, ha Isten is úgy akarja.

    VálaszTörlés
  23. Naaa Kpné Évike ismét megtalálta a klaviatúrát, ezen a hosszú íráson mennyit törhette hatalmas fejét vajon?!?!?! Egyébként miért is nem vállalja a saját nevét? Ja megvan...mert a fenyegetés bűncselekménynek minősül ma magyarországon. Mintha ilyet nemrég személyesen is csinált volna, ráadásul azzal az emberrel aki pár éve kihúzta a szarból. Emlékszik kedves a Brinkus Imre elveszett 80 ezer forintjára amit elrakott??? Ha a kolléganő nem tanusítja aláírásával (amit vezetők jelenlétében tettek meg persze) hogy átadta neki akkor a hozzátartozó már rég beperelte volna lopásért és persze jogosan. Nem a betegekből kell élni Évike!!!!!

    VálaszTörlés
  24. KPné-nek ésa Péli Józsi pénze hova lett? Csoda, hogy másik osztályra szeretett volna menni?

    VálaszTörlés
  25. Inkább a halálba menekült...

    VálaszTörlés
  26. Nekem inkább olyan Brigis a hosszú írás, de hát egyik kutya, másik ebugadta!Igaz testi lelki jóbarátok!!!:):):) Össze is illenek.
    Egyiknek,sincs ott keresnivalója!!!!!!!

    VálaszTörlés
  27. Kp-né az azt jelenti, hogy Kész Pénzes?:):):)

    VálaszTörlés
  28. Csak a Kp-t szereti...azt is a a lakóktól, hogy fedezni tudja a hiteleit, a kopp akkor lesz mikor a gazdasági nyomozóiroda emberei meg fogják keresni ez ügyben is:D:D:D Addig meg had fenyegetőzzön, úgy sem lesz már sokáig lehetősége;)

    VálaszTörlés
  29. 21,21 nek Én a rántott húst szeretem.
    Nagyon nagy baj lehet veled ha nem érted az írásaimat.Beteg bántalmazás ellen vagyok,de a dolgozókat is védem. Na nem olyanokat mint te vagy mert te hazugsággal érzed jól magad.
    Én nem is ítélkezem,nem is a dolgom,de a tényeket azért csak le írom még ha neked ez nem jó akkor is!Nem értem miért kevertek össze Erzsikével?Nem ő a Mária!Nem ő Ír ezzel a névvel ö a Protest ,mindig névvel ír.
    Ha vissza jön dolgozni nincs oka félni! Nem mertek ti neki szólni, mert ha nem jó szóltok hozzá a blog miatt,akkor már ti is bekerültök a büntetendők táborába. Gondolom senki nem akarja, hazug rágalom miatt elveszteni a munkáját. Lesz itt már aki így jár többen is.
    Zombi meg szereti a piát ne hazudjátok,hogy nem.
    Mindig az igazat írjátok akkor nem lesz baj.
    Vagy ti se láttatok ,nem is hallottatok semmit.
    Nem tudtok semmiről ami a betegekkel történt akkor miért vagytok még itt?Én a betegekért vagyok.El is mondtam az igazságot!
    Puszillak benneteket, Mária

    VálaszTörlés
  30. KPné talán ellopja a betegek pénzét?
    Nem lehet tolvaj főnővért alkalmazni,vagy lehet?
    Zombikám Lehetne vizsgálni,vagy nem érdekel?

    VálaszTörlés
  31. Ne sajnáljátok már azt a pár kortyot a Zombitól, mert ha iszik akkor igazi locsi-fecsi, részegen jönnek alő a jó tulajdonságai (már ha van).
    Józanon elviselhetetlen.

    VálaszTörlés
  32. Azért én megkérdezném kire bízná 2010. július 9. 21:21 beírója a hozzátartozóját? U.E.-re P:K:_ra vagy K:R:-re?

    VálaszTörlés
  33. Krisztián!
    Ne háríts hanem jó lenne ha cáfolnál már valamit! Amit ugye nem tudsz?

    VálaszTörlés
  34. Én U .E re Egyenes embernek ismerem,ki áll a betegekért.Nem bántalmazza őket.Igaz kap is tőletek a blog miatt rendesen ártatlanul.
    Nem elgondolkodtató ???????XY

    VálaszTörlés
  35. Én is U.E.-re bíznám bármelyik hozzátartozóm.becsületes, segítőkész,és nagyon lelkiismeretes! Sajnos ez sok emberről nem mondható el.Annak az embernek ismerem aki képes lenne az utolsó falatját is odaadni annak aki rá van szorulva.
    Ezért nem is értem miért nem tudnak egy ilyen kincset megbecsülni a munkahelyén? Talán irigyek rá?

    Egy pályakezdő politikus

    VálaszTörlés
  36. Kezdő politikusnak.
    Nem irigyek,az tévedés buták de nagyon nem tudja sok ember ők a beteg emberek ápolásáért vannak alkalmazva.Nekik azokat kell védeni! Ők azt hiszik a hazug vezetőket!Gyáva dolgozó

    VálaszTörlés
  37. Krisztián is verte az egyesen,őrá nem.

    VálaszTörlés
  38. Igen nagyon sokszor hátba vágta P.S.-t de úgy isten igazából. Goromba és közben tövig nyal! Ő ilyen ember a söpredékhez tartozik!Sajnos az ilyeneket becsülik a vezetők de a 7 osztályos dolgozók előtt elkapart utálják mert senki nem kérte fel őt, hogy menjen demonstrálni az érdekükbe!!!

    VálaszTörlés
  39. A demonstrálás jól le járatta az intézményt.
    Nem gondolták végig, mi is történik majd csak le akarták járatni a jelentőket!Persze a kevés létszám miatt kötelezővé tették mindenkinek menni kellett. De volt aki nem ért rá, nem sokan merték felvállalni,hogy ő bizony nem megy! De ilyen is volt.Most a felelősség a vezetőkké,vagy a verő legényé?""x""

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)