2010. augusztus 1., vasárnap

A gerinctelenség tetőfoka!

Én már sok mindent hallottam, de mindig van új a nap alatt! 
A hírhedt, rossz indulatú főnővérről van szó ismét! Az intézetben úgy működik a munkarend, hogy a főnővér megcsinálja a beosztást egész hónapra, - megjegyzem, ez is a dolga! - a kötelező óraszámnak megfelelően, a részarányosan kiírt szabadságokkal kiegészítve! Ez így, nem igazán fair!
Volt akinek 4 szabadnapja is volt egymást követően, ezzel semmi baj, de az, hogy leteszi a műszakot, és tudja 4 napot otthon lehet, biztos jól jön minden dolgozónak. Ezzel is tervez. A csapás akkor éri, amikor 4 nap után megy dolgozni, s látja, hogy az igen "tisztességes" főnővér belenyúlt a beosztásba: van akit kihúz a műszakból, aki pedig a szabadnapjait tölti, azt beírja helyette! Nehogy bárki tévedésbe essen, nem kérdezi meg előtte a dolgozót, nem győződik meg róla, hogy egyáltalán itthon tartózkodik-e, nem is értesíti ki a kollégát, hogy be kell jönnie!
A meglepetés akkor éri, amikor gyanútlanul megy dolgozni, s jön a számonkérés: Itt és itt be volt osztva, miért nem jött dolgozni? Aztán fennhangon közli a kollégával: Én maradtam bent helyetted dolgozni, de nem szóltam a vezetőknek, nehogy bajod essen! S máris zsarolhatóvá teszi őket. (Ebből adódik a vezető sok óra lecsúztatása, mert 16h- ig rendes munkaideje van elszámolva, aztán számolja plusszban a 3 óra helyett a 12 órai műszakot!) Ez a nagy félrevezetés! Igy fogja meg a kollégákat és próbálja a saját oldalára állítani őket! Őt mindenkinek isteníteni kell, ezt elvárja! Volt olyan munkatárs, aki állította nem volt beosztva, de a főnővér, az általa önkényesen átjavított beosztással igazolta hazugságát! A másik amivel érvelt, ha a kollégák otthon vannak szabadnapon, kutya kötelességük betelefonálni, változott-e a beosztás! Ki hallott már ilyet, hogy naponta kétszer érdeklődjön, mennie kell-e dolgozni? (Ki fizeti meg a telefonszámláját?)
Ezért némely ápoló bátorkodott, hosszabb szabadnapok előtt lefényképezni a beosztást hazamenetele előtt, hogy kivédje, ezt az aljas húzást, de ezt, - a főnővért istenítő ápolók - elárulták neki. Mindenesetre ez a tranzakciója csődöt mondott!
Kérdezem én, hol van az a törvény, vagy munkaszerződés, ahol ezek az alattomos módszerek le vannak írva, vagy megengedettek? 
Megteheti, mert rokon, és a kollágái mindent elnyelnek a békesség kedvéért?
Erre adjon nekem választ valaki!

---------------------------------------------------------------------------------------

Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

69 megjegyzés:

  1. Érdekes ezek a rossz dolgok mind igazak erről a főnővérről??? Sem ezen sem a másol blogon senki nem védi meg, senki nem ír róla jókat!
    De még ö saját magáról sem mert 1 cikk sem jelent meg! Lehet tudja magáról menyire gonosz ember??

    VálaszTörlés
  2. Keressétek me a TESCO-t perelő jogászokat, ott ugyanez a helyzet volt.

    VálaszTörlés
  3. Csak egy javaslat: Az eredeti beosztásról fénymásolatot kérjen a dolgozó, mielőtt megkezdi a négy napra kiírt szabadnapos pihenőidejét. A fénymásolaton nem lehet javítani. Ki kell próbálni, vagy javasolni az eddig gyakorlat miatt munkavállalót ért sérelmek további elkerülése érdekében. A trükközőt valahogy biztosan meg lehet "fogni". Bár az ilyen főnök inkább zsarnok, mint munkahelybarát vezető, de hagyni semmiképpen nem kell, hogy azt tegye a beosztottjaival amit kénye-kedve szerint tenni akar.

    VálaszTörlés
  4. Ezeket a húzásait mindenki tudta az intézetben mert panaszkodtak a kollegái! Szinte mindenkit bekóstolt aki nem nyalt neki! A tetejébe meg bizonyítja a hamis beosztással? Melyik kollegának hitték volna el a vezetők,hogy hamisít a főnővér? Egyiknek sem azért váltak zsarolhatóvá, már aki!

    VálaszTörlés
  5. Minden úgy igaz ahogy az a főcikkben meg vagyon írva!!!

    VálaszTörlés
  6. Azért kíváncsi lennék rá ha valamelyik dolgozó szembeszállt vele azt milyen retorzió érte??? Ment a vezetők fele, nincs megelégedve a munkájával? Mert ettől a gonosz embertől minden kitelik!Bármelyik dolgozójára panaszkodott azt mind lenyelték a vezetők, egyik sem győződött meg róla igaz e az állítás!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Nem kellett meggyőződni senkit, mert mindenki tudta. De nem lehetett hozzányúlni! Rokon! Még a másik rokonnak sem!Kérdezzétek csak Mackó testvért, miért nem tudott vele együtt dolgozni??? Ő sem, előtte se más, azóta sem senki!
    Vajon miért? Ez itt a kulcskérdés!

    VálaszTörlés
  9. M.né abban az időben állandóan a testvérénél a főorvosnőnél ült és panaszkodott, a főnővér meg az "iginéni" rokonánál mosta kezeit "tisztára"! Így megy ez azóta is. :(:(:(

    VálaszTörlés
  10. Szerintem Mackó testvér lesz a leghitelesebb tanú! Végül is mind a ketten egy oldalon állnak, de a kassza kulcsán nem egyeztek!Reméljük ha megkérdezik, ő is csakis az igazat fogja mondani, a teljes igazat!!!

    VálaszTörlés
  11. Nem bírta a 2 "szemét" a 2 szemét!!!

    VálaszTörlés
  12. Medvéné gyógyszerelni sem tudott azt mondta a Szörnyella mindenhez hülye!!! Ez így igaz ahogy ide leírtam!!!

    VálaszTörlés
  13. 2010. augusztus 1. 12:47-nak!!!
    Olvasd el még egyszer!!! Nem az a probléma amit felvetsz!!! Hanem ha otthon vagy honnan tudod, hogy be kell menned dolgozni ha ki sem értesítenek??? Ha olyan gyengelméjű vagy, hogy naponta betelefonálsz változott e a műszak és be kell menned tedd!!
    A cáfolatod nulla nem vág ide!!! De ugorj neki még hátha sikerül és eljut a tudatodik a mondandó!!!

    VálaszTörlés
  14. Szerintem semmi betegségről, helyettesítésről szó nem esik a főcikkben! Csak a rossz indulatról de arról nagyon! A helyettesítés és a csere más téma azért próbáld meg értelmezni ha nehéz kérj segítséget!!!
    2010. augusztus 1. 12:47-hoz

    VálaszTörlés
  15. 2010. augusztus 1. 12:47 --- Ez az írás a 7-es főnővérére vall ő már nem képes felfogni a dolgokat értelem szerűen!

    VálaszTörlés
  16. 2010. augusztus 1. 12:47
    Kicsim állj neki ordítani mert ebben az esetben te vagy a buta és ez enyhe kifejezés!!!

    VálaszTörlés
  17. Szerintem nem szólal meg még egyszer lehet elmondták neki mekkora badarságot írt:))))

    VálaszTörlés
  18. "Te a munkát is temetnéd!!A zászlóvivő te lennél a munka temetésén!!!"
    Talán szó szerint ezt írta nekem is már egyszer!
    Zászlóvivő szívesen vagyok, voltam, leszek, de a kezemben magyar lobogót tartok - címereset, angyalokkal! Nem zöld lufit eregetek!

    VálaszTörlés
  19. Gondolom a főnővér intézi ahelyettesítést, avagy a helyettesítési pénzt!

    VálaszTörlés
  20. Miből? A bérmegtakarításból!

    VálaszTörlés
  21. 12,47 véletlenül tévedt ide.Ő a bántalmazó oldalhoz tartozik.Ha otthon vagyunk,és be kell menni telefonáljon a főnővér.honnan tudjuk mikor változtat a beosztáson.Ha több napig nem kell menni dolgozni akkor ha elmegyünk két három napra akkor se helyettünk dolgozik.Mert nekünk a beosztás fel van írva egész hónapra.
    Ne ilyennel zsaroljon már bennünket.Dolgozó

    VálaszTörlés
  22. Még jó, hogy leadtad Cica had lássák milyen értelmi szinten vannak:)))))

    2010. augusztus 1. 12:47 Ez most jött ki a kocsmából????

    VálaszTörlés
  23. Ez épp olyan elkezdünk beszélgetni a Tavaszról, milyen szépek a tavaszi virágok a zöld lufis meg közbe szól! Igen neki is tetszik a jégvirág az ablakon ilyenkor!!!:))))))

    VálaszTörlés
  24. 2010. augusztus 1. 12:47-nak
    Feltétlen mentsed mert különben sosem jössz rá milyen a tudat állapotod!!!

    VálaszTörlés
  25. Tud valaki valami jót is mondani róla? Például, hogy gyorsan nyugdíjba megy? :)))

    VálaszTörlés
  26. Hogy is van ez? Áttételesen,ha én a vasúton dolgozom,és a beosztás szerint három napig szabad vagyok,akkor nekem kötelességem a szolgálat vezénylőt szekíroznom,hogy nem e véletlen a következő vonatot nekem kéne vezetni. Kész röhej. Nagyon sok probléma van nálunk,de ez nem a dolgozó hanem a vezénylő dolga megoldani,és személyesen kiértesíteni a kollegát.Ez annyira értelemszerű,hogy én meg azt nem értem,hogy ezt hogy nem lehet érteni. Nem tudom tudtam-e segíteni a nehezebb felfogású embereknek. Én bennem a jó indulat meg volt,de szerintem nem ezen múlik ,mert értik Ők, csak meg próbálnak úgy viselkedni mint ha a másik hülyeséget feszegetne. Hát "kedves"másik oldal ez megint nem jött össze. Ha véletlen még most sem értenék a főcikket, ajánlom magam,kisegítő iskolába vagyok pedellus.Ezt úgy jelentem ki hogy tudom nehéz az alapoktól kezdeni .

    VálaszTörlés
  27. Szerintem mindenki fényképezzen és vegyen föl minden beszélgetést telefonon, amit tud!
    Egyébként sajnos nem hisznek el semmit, még ha tudják is, hogy igazuk van.

    VálaszTörlés
  28. mit írtak 12:47-kor?Mivel nem tudom,ugyanis törölték! Nem tudok hozzászólni!
    Egy nem netrefeles!

    VálaszTörlés
  29. A 7-es főnővére mindig telefonált, ha változott a beosztás, ezért két emelettel feljebb gondolkozz.

    VálaszTörlés
  30. Cica! Amikor te beteget jelentesz,mondjuk váratlanul akkor nem kell változni a beosztásnak???Helyetted ki dolgozik!!!
    Amikor cserélnél műszakot hóközben???A főnővér hozzájárul,akkor oda -vissza !!Amikor kell! A munka úgy kívánja be kell jönni!!!
    Nem kötelező a főnővérnek elvinni a a műszakból kieső kolléga napjait!A fnővér feladata a munka megszervezése!!
    Úgy tűnik te tudod előre mikor leszel beteg!!!!
    Tehát akkor veszed elő a problémádat amikor akarod!!A kollégáid rovására!
    Amennyiben kis adminisztrátor vagy,nem problema?megoldják!!!
    Cica olyan buta vagy,ha a butaság fájna ordítanál!!
    Te a munkát is temetnéd!!A zászlóvivő te lennél a munka temetésén!!!
    Az ápoltak érdeke hol is van!!!!!Otthon hagytad!!!Ez nekem fáj!!!
    Cáfolat a főcímre!!Leadod???
    Gondolom nem!!
    Mi elmentjük!!!

    VálaszTörlés
  31. Ez itt felettem a 12.47-es hozzászólás!

    VálaszTörlés
  32. Ha nem vetted volna észre, amit nem feltételezek, a főcikkben nem rendkívűli dolgokról esett szó!!Arra kell gondolnom hogy megint a roszindulatú hozzáállásotokról van szó,mert direkt félre magyarázzátok a dolgot,de hát ez legyen a Ti dolgotok. Lehet hogy az oktatással már a hatvanas-hetvenes években is baj volt nem hiszem. Itt szöveg értelmezési problémával állunk szembe részetekről.EZ a probléma kis után képzéssel talán orvosolható.Vissza tekintre a múltra,figyelembe véve a jelent,a jövöt is Önöknek az oktatás anyi mint HALOTTNAK A CSÓK!!!!!! Vagy ilyen sötétek, vagy az érdekük ezt kívánja!!!!SZERINTEM AZ UTÓBBIRÓL VAN SZÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  33. Ha jól tudom a szövegértést általános iskola 2. osztályában már tanítják. Lehet, hogy onnan kellene kezdeni?

    VálaszTörlés
  34. Kedves Pedellus!

    Azt hiszem Önhöz egy, két embert be kellene íratni, szöveg értelmezésből és emberségből leckét vegyenek.
    Csak szóljon, segítek az okításban én is.

    VálaszTörlés
  35. Micsoda változás?

    Igaz, hogy a változások korát éljük. Ma kint jártam a vásárba és az ahogy lenni szokott sok ismerőssel össze találkoztam és beszélgettem. Ott hallottam, hogy az egyik jelentő nővérrel nagyon jó volt dolgozni. Itt a blogon viszont nem dolgozott, azt olvastam. Vajon mi lehet e két ellentétes dolognak a hátterében? Talán a múlt hétvégi fényképezés?

    VálaszTörlés
  36. Elolvastam a 12:47-es hozzászólását!
    Megértettem,miért támadjátok!!
    Igaza van!!!
    A kieső kolléga helyett valakit be kell hívni!
    Mi a probléma???
    A főnővér feladata a dolgozó értesítése!
    Én nem szoktam telefonálni,hogy változott-e a beosztásom!!
    Ha szükség van ,volt rám megtaláltak!
    Szabadság idején soha nem kellett bemennem dolgozni!
    A főnővérem azt mondja a kiírt szabi szent és sérthetetlen-kivéve nagyon-nagy baj esetén!!
    Szabadnapon ritka eset,mint a fehér holló,hogy be kellett vona mennem!!
    Természetesen ez a munkához való hozzáállástól is függ!!!Jöhet azért nem várt esemény is közbe!
    Ha én kérek valamit és megkapom,tőlem kérnek,ez oda-vissza alapon én sem mondok nemet!!!

    VálaszTörlés
  37. Emberségből a vezetőket is be kellene íratni!
    Az élen a főorvos asszonnyal,mivel emberséget nem tanult vagy valahol félúton elvesztette,mámoros állapotba.Emberségből az igazgatónőnek is lenne mit tanulni.Okos tojás

    VálaszTörlés
  38. Segíteni szeretnék nektek mivel szakember vagyok,tehát azt javaslom ne pocsékoljátok drága időtöket korrepetálásra,mert halott dolog.Anyátok, Apátok nem tudott meg tanítani a tisztességre,becsületességre,akkor felesleges az erőlködés !!Tudjátok olyan ez mint a közlekedésben az udvariasság. Remélem tudtok követni!!Biztos vagyok benne,hogy akik nem akarják érteni azok hivatalból utasításra nem érthetik.Azt hiszem pedig sokan közülük ez miatt nagyon szenvednek!!Előbb vagy utóbb,csak meg jön az eszük.Nehogy késő legyen!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  39. 20:21nek.
    Iszonyat vagy.Olvasd el újból ha nem értesz valamit.Úgy látom ha Te százszor elolvasod akkor sem fogod érteni!!Bementél dolgozni mert szóltak.Érdekes mért nem mentél be szó nélkül. Hát nem vagy a helyzet magaslatán!!!Ha most sem érted,csak sajnálni tudlak!!!!!

    VálaszTörlés
  40. El nem tudom képzelni a főnököd hányszor mondja mi a napi teendőd mire megérted a 12:47 -el egyetemben!!!
    Ha véletlen az igazgatónőről van szó akkor megette a fene!!!( mint értetlenre gondolok)

    VálaszTörlés
  41. Találó a kép,de nem Szőrnyellát kell sajnálni,hanem "áttételesen a 101 kiskutyát". mert hogy takarító nőtől kezdve, az ápolóig beleértve a betegek megverettetéséig biztos, hogy ártott ennyi embernek ha nem többnek.Beosztottjai mikor mernek már színt vallani.Szerintem amíg a rokon igazgató addig nem!!!!!!

    VálaszTörlés
  42. 17,34-es és 20,21-es "nem netrefel-es!
    Egyáltalán nem lett volna gond, ha nem tudod, mi volt az a hozzászólás, mert akkor legalább a hülyeségeidet sem tudtad volna később ideírni! Ki kiváncsi (magadon kívül) arra, hogy te hogy és mint? Otthon anyádnak mesélgesd a veled máshol (hol is?) történteket, ne ezen a blogon!
    Ha nem érted a problémát, az elkészített beosztás indokolás nélküli önkényes megváltoztatását, akkor ne dicsekedj, hogy te milyen fasza munkaerő vagy szerinted, ez nem rólad, hanem az itteni problémákról szól! Anyukád biztos örül a hülye kicsi lányának, sőt a főnököd is (ha nem csak te találtad ki az egészet) itt a tényleges problémákról beszélünk! nem pedig rólad nem is netrefel-esről! Írogass a szomszédba, ott örömmel látják az ilyen güzükét, ekkora nyelvvel!

    VálaszTörlés
  43. Szerintem az már gáz, ha a dolgozónak úgy kell műszak végén haza indulnia, hogy előtte lefényképezi a telefonjával a beosztást, csak ezért kell beruházni komolyabb telefonra, hogy a becsülete megmaradjon. Mert szükség úgy hozza, akkor tisztára tudja mosni magát.Ez se a három műszakos nővér szégyene.

    VálaszTörlés
  44. Tudjuk 2 besúgója van a Szőrnyellának!!!
    Legközelebb kiírom de most készülődöm melóba!

    VálaszTörlés
  45. Ezt csinálta velem is, de a kollega elmondta aznap mikor hétvégén bement "helyettem" akkor írt be dolgozni és mondta na kicsim itt jönnöd kellett volna!!!Ebben az esetben eleve hanyagul csinálta a beosztást! De a szőnyeg szélére nekem kellett állnom.

    Timi

    VálaszTörlés
  46. Komolyabban kellene a lakókkal is foglalkozni.
    Meg a dolgozók beosztásánál,a dolgozók tiszteletben tartása is fontos.Ha nincs kiértesítve,hogy dolgozni kell neki akkor ne vonják felelősségre mert nem ment be.A főnővér meg ne éljen vissza a hatalmával.Hisz ő csak egy rokon.De délután 4 ig a munkaideje van,akkor este hétig helyettesít csak ,és nem egész nap.Vagy a főnővéri teendőit és a gondozást is tudja egyszerre csinálni ,két fizetésért.Hogy tudja megoldani ?Munkás

    VálaszTörlés
  47. Amúgy megjegyezném (pedig nem is vagyok izrealita) hogy a másik blogon megjelent, izraeli érdekeket taglaló hozzászólás már egy bűncselekményi tényállás határait feszegeti, nem is kívülről, hanem már belülről!
    Az ügyben elfogytak az érvek, válasz sohasem volt, csak mocskolódás, helyettük jönnek most a "népszerűnek" vélt témakörök? Hol maradt a romakérdés taglalása és hasonlóak, aminek ugyanakkora szerepe van ebben az ügyben, mint az izrealitáknak! SEMMI!
    Nem a fityma megléte, vagy hiánya eredeztette az elkövetetteket, ítt az EMBERSÉG meg a JÓZAN ÉSZ ami hiányzott és hiányzik az illetékesek részéről.

    VálaszTörlés
  48. 20,15 nek dolgoztak ők én szerettem velük dolgozni.

    VálaszTörlés
  49. 20,15 lehet,hogy kezdenek világosabban látni.
    Vagy most már nem érdekük,mások hazugságait
    palástolni.Mindenki a saját bőrét menti most már.
    Saját jövőjüket abban látják,hogy a valóságot mondják el.dolgozó

    VálaszTörlés
  50. Az értelmetlenek figyelmébe!!! A beosztás változásáról minden esetben értesíteni kell az érintettet és ez a főnővér feladata egy osztályon még akkor is ha előtte esetleg még megy dolgozni az illető. Szabadnapról behívható vagy, de szabadságról már nem (kivéve félkatonai szervezeteknél, de ott a szerződésbe is belefoglalják így vállalod ezt). Ez a xarházi azért csinálhatja ezeket meg, mert rokon és mert a beosztást sosem adja le időben a munkaügyön (teheti ezt is az előbbiért), mert ha így lenne abban az esetben az eredeti példányon látszódna a változtatás. Tehát értetlen full idióta bagázs akik még mindig a tündérmeséket mormolják hátha valaki megeszi, ez a főnővér szerű valami egy GANÉRAKÁS!!! P.S.: ezt már nem tudtam finomabban...elnézért!:)

    VálaszTörlés
  51. Ettől a főnővértől ,miért nem követelik meg a vezetők, hogy időbe adja le a beosztási papírt.Azért mert ő rokon,neki mindent szabad.A rokonságtól is el kell várni a pontosságot.Ne csak a melóstól.Mária

    VálaszTörlés
  52. Outlaw-nak!

    Azért meg lehetne próbálni! :)

    Pl.: "Szerves salakanyag, nagy tételben!"

    VálaszTörlés
  53. Igaz, dehát a pillanat heve...:)

    VálaszTörlés
  54. Ha nagyon megerőltetné magát,talán még sikerülhetne neki egy kicsit emberhez méltóan
    élni és dolgozni neki.

    VálaszTörlés
  55. Szerintem nem hiába is erőlteti meg magát, izzig- vérig gonosz ember, ő emberhez méltóan élni és dolgozni nem tud. Mi az, hogy dolgozni? Ő nem is dolgozik, csak vegetál és b@szogatja a dolgozóit Olyan szituációkat kreál, hogy nyeregbe érezze magát a beosztott pedig kiszolgáltatottnak.

    VálaszTörlés
  56. Szerintem a másik oldal nem is akarja érteni a dolgokat.Vagy lehet tényleg ilyen sötétek? Egy vasutasnak a tévhittel ellentétben több esze van mint némelyik ápolónak!A főnővér az azt mindenki tudja csak mondani nem merik! Oly sok ember életét tönkretette miért nem szabadulnak már meg tőle? Na ige a válasz az rokon!!!
    De senkinek nem tűnt fel ez az ember mindent tud, mindent ért,mindenkinél okosabb, mindenkinek "segít" csak az isten mentse meg az érintettet a segítségétől mert akkor többet árt mint használ a közbeszólása!
    Én ha a családjához tartoznám már igazán elgondolkodnák azon ezzel az emberrel tényleg baj van mert oloyan sokan rosszat írnak róla! ha páran mondtak volna rosszat akkor azt mondanám gonoszságból de így egyet kell értenem az előttem szólókkal tényleg egy frász ez a nő
    és nagyon nehéz lehet vele együtt dolgozni!!!!

    VálaszTörlés
  57. Sok mindent lehet olvasni, mind két blogon. Azt szeretném tudni, ha nem történt semmi, akkor min dolgoztak a nyomozók? Ha tényleg nem történt meg amivel vádolják a vádlottakat, akkor honnan vették a tanúk a vallomásaikat? Mert szerintem több ember egyforma vallomást tenni nem tud, csak abban az esetben, ha láttak valamit.

    VálaszTörlés
  58. A nyomozók kénytelenek dolgozni, ha egy ügyben az ügyészség elrendeli a nyomozást. Aztán, hogy mire jutottak az más kérdés. Dehogynem tud több ember egyforma vallomást tenni akkor, ha összebeszélnek. Megbeszélik, hogy mit láttak. Nem mondom, hogy ez történt, mert nem tudom, de a lehetőség adott.

    VálaszTörlés
  59. De ugyan azokkal a szavakkal,ugyan azon kérdésekre nem fogják tudni a válaszokat.
    Nem,hogy a betegek, de még a három jelentő kolléga se.

    VálaszTörlés
  60. 17,42-höz Vannak új jelentők megint,a nyomozás azok irányába is folytatódik.Ők a büntit akarják megúszni.

    VálaszTörlés
  61. 19:12-höz Semmi gond ezzel, mindenki vállalja a büntetést azért, ami bűnt elkövetett. Ha volt verés és a többi vád(én azt gondolom, hogy nem volt) akkor azért, ha bármilyen indíttatásból rágalmazott és ezzel embereket hurcoltatott meg, akkor azért vállalja a felelősséget! Ez így lenne igazságos. Egyébként kíváncsi vagyok én arra a "három jelentő kollégára" és azt is kétlem, hogy vannak "új jelentők". Nem valósak ezek az állítások. Volt persze aki újabb sztorival állt elő, de ez nem új személy, hanem jellemzően egyik a kettő közül. Nem kell másokra terelni a gyanút!

    VálaszTörlés
  62. 21,49-nek Te tudsz egyáltalán valamit?
    A 7-es főnővér jelentet,amit másik két kolléga megerősített.Ezért lesz akinek súlyosbítják a büntetését.Különben meg az újabb jelentőket holnap azaz 4 én hallgatják ki.

    VálaszTörlés
  63. "21, 49 szem ellenzővel jár!vagy tetteti magát.
    Ennyire azért nem kellene.Mindenki vállalja a felelősséget.

    VálaszTörlés
  64. Szerencsére egyre többen eszmélnek rá, most már tenni kell valamit, és mernek beszélni a hatóságoknak. Megszólalt a lelkiismeretük és gondolnak a jövőre, a nyugodtabb munkaköri légkörre.

    VálaszTörlés
  65. 21.49-nek dugd homokba a fejed, s reménykedj.

    VálaszTörlés
  66. 21,49 most is kihallgatás van.Jelen pillanatban.
    Hely te bunkócska te drága....................

    VálaszTörlés
  67. 21,49 Nem ketten írnak a blogra,nagyon nagy a tévedésed.Egyre többen.Dolgozó

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)