2010. augusztus 9., hétfő

Napi adag


Ma megint osztás volt… Általában minden munkatársin van valami blog”ok”. Jól bevált taktikát követnek, mindig más hoz fel témát, mintha spontán megjegyzés lenne csak… A lényeg a blog, vagy annak következményei…

Ma beszámoltak a vizsgálat eredményéről, melyet a hőségriadó alkalmával történt rendezvények kapcsán vizsgáltak, és mindent rendbe találtak, mivel a dolgozók körültekintően jártak el. Úgy hogy kár volt, a feljelentgetés és az egész hajcihő! Ebben egyet értünk, mondom… (Rossz válasz: Én csak ne értsek egyet! - gondolom* A szerk.)
Majd tovább folytatva azt mondja a tanul(t) kolléga, hogy legyek kedves, őt hagyjam ki legközelebb az én ügyemből, ti. behívatta a rendőrség tanúmeghallgatásra (arra gondol, amikor a Kp-né megfenyegetett)! Szerinte ez az én magánügyem… Ezzel a többiek is egyet értettek… Hogy miért, magánügy, vagy, hogy mit kellett volna tennem, azt nem tudták megmondatni, de hát, ha nekem kell blog, akkor viseljem a következményét!

Gy.I. kollégám (bár nem kérdeztem) elmondta, hogy neki egészségügyi végzettsége van: szociális ápoló és gondozó… (tudtommal ez szociális végzettség). Bevallom én sem tudtam pontosan, bár nem is foglalkoztam vele… Azt is megtudtam, hogy az OPNI-ban ő osztályvezető ápoló volt, erről neki papírja is van… Ha kell, behozza, megmutatja. Aztán megjegyzi nekem - mindenki előtt -, hogy ő, már az én helyemben régen elment volna az intézményből. Mindenkinek jobb lenne… 
Elmondták, hogy B. Briginek is van egészségügyi végzettsége, szintén az ipariba szerezte, érettségivel együtt. Ezt se tudtam, igaz ezt sem kérdeztem…

Nem értem. Pár évvel ezelőtt még nem mondtak volna ilyen butaságokat a szakemberek, hogy a munkahelyen történt fenyegetés, vagy szexualitás az magánügy…
Igen, de azóta eltelt pár év, s mintha fordított arányban történnének a dolgok: minél többet tanul valaki, annál kevesebb tudás birtokába jut! Ha ez igaz, akkor nagyon nagy a baj! Vagy az emberek nem taníthatóak, vagy a képzés nem tud eleget tenni a szakmai és morális elvárásoknak. Vagy ez lenne a cél? Netán a szakmát kell lezülleszteni a képzés, vagy a pályára tódulók színvonalára? Ezért nincs alkalmassági szűrés az egész szociális szférában? Ezért jutottunk oda, ahol most toporgunk?
De ez már egy újabb összeesküvés elmélet!

Reméljük hamarosan nemcsak kérdéseink, hanem válaszaink is lesznek!


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

30 megjegyzés:

  1. Megint a sok púder. A lényeg: a témával kapcsolatban semmiféle szabálytalanságot nem tapasztalt a vizsgálat. Tessék az ellenőrök ellen feljelentést tenni az ügyészségen! Ha nem teszik meg, akkor hiteltelenek. Ez a vizsgálat sem hozott olyan eredményt, amit nagy dérrel-dúrral követeltek. Önök biztosan már megint összeesküvés áldozatai. Szabad köpködni, ócsárolni az ellenőröket, hívják fel a minisztériumot, hívják fel a szcientológiát azzal, hogy mégis milyen dolog ez, hogy már megint nem Önöknek lett igazuk.

    VálaszTörlés
  2. Elhiszem, hogy nem történt semmi szabálytalanság és a felkészültségben sem volt semmi kifogásolható, de azért kíváncsi lennék, hogy a vizsgálatokat végzőkben felmerült-e az a kósza gondolat, hogy: ki volt az a barom, aki ezt az elmebeteg ötletet kitalálta? mert attól, hogy valami nem szabálytalan, attól még lehet óriási nagy hülyeség! (ahogy a példa is bizonyítja!)
    Ezzel az erővel a villamos vezetéknyalogatás verseny is elfogadható, ha a gondozott azt kellően szigetelt papucsban teszi és a háta mögött beavatkozásra készen defibrillátorral állnak?
    T.22:14 hozzászóló! Ugyan már fusson vagy 500 métert 40 fokos melegben én meg majd a célnál várom a hideg üdítővel, mellettem újraélesztésben gyakorlott szakemberrel, hogy szabályos legyen! Ugye Ön szerint csak az a "hülye" aki ilyen melegben lefutja a távot, az meg a nagyon okos, aki az árnyékban "mindenre felkészülten várja"?
    Komolyan ennyire elment az eszük, hogy az egészből csak annyi jött le Önöknek, hogy nem történt szabálytalanság?
    Hát a "szellemi olimpiára" nem igen ajánlott a benevezésük, még ha azt az állatok számára is rendeznék!
    Amúgy érdeklődnék, hogy aznap Ön és családtagjai mennyit is sportoltak?

    VálaszTörlés
  3. Te nagyonhülye 22,14! Anyáddal hány kört futtattál aznap az udvaron, mert ekkora baromtól még az is kitelne! és nem is lett volna szabálytalan, ha közben Te meg friss vizet húztál volna fel neki a kútból! Ha az oviban a gyerekeiddel tették volna mindezeket, Te lennél a legjobban felháborodva, hogy mekkora barmok azok, akik ilyesmit a hőségriadó idején bármilyen felkészültség mellett is kitalálnak! csak ugye nem a Te gyerekeidről, hozzádtartozóidról volt szó, azért ez az ugatás az ép értelműek ellen! Vagy netán Te voltál az ötletgazda, mert az értelmi szinted alapján alappal feltételezhető!

    VálaszTörlés
  4. A púder a leghelyesebb kifejezés,bár lehet hogy ez is csak egy elszólás!
    Elfed mindent, aminek nem szabad látszani, vagy kiderülni!

    VálaszTörlés
  5. Válasz egy feltett kérdésre:
    Ha a gyermekemet babakocsiban, kissapkában, itallal ellátva elszaladok az ebédért - fél óra -, az nem szándékos veszélyeztetés.
    De ha fél napra kint hagyom az árnyékban 35 fokban, az veszélyeztetés - szerintem.
    Az ex gyermekjólétiseknek ezt el kell tudni dönteni, és különbséget kell tudni tenni!

    Protest

    VálaszTörlés
  6. Tessék az ellenőrök ellen... -nek:
    rossz helyre tetszett címezni!
    A már megint nem lett igazuk-ról csak annyit: előre megmondtuk.
    Egyébként az igazság még mindig egyetemes, nem attól függ, hogy milyen eredmény születik, hanem hogy valójában mi történt!
    Igaz az a vágyunk - melynek sűrűs hangot is adunk,hogy az egyetemes igazság és a vizsgálatok eredménye minél inkább közelítsen egymáshoz!

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Kiskunhalasi körösi úti Intézetbe minden Szabályos ?????

    Szabályosan verik a beteget,szexuális dolgokra kényszerítés is szabályos!Szabályosan szopatták le a vak asszonnyal a pelenkás beteget Szabályos volt a terhes gondozása is annak betegnek akinek a kisbabája született,igaz az intézet orvosai csak a fűzetett látták a beteget nem ,de ott akkor is szabályos minden.A beteg lakó elszökése is szabályos,nem hiányzik senkinek,hacsak nem a verő legénynek,mert nem tudja kiélni szadista hajlamait a kiszemelt betegen.Szabályos hőség riadóba a beteget futtatni, megalázni dolgozókat betegeket.
    Szabályos a diploma nélkülieknek a diplomás fizetés elszámolása.A beteg pénzének két nővérrel aláíratott összegének egy részét ellopják az se ütközik szabálytalanságba.
    A dolgozó 10 perccel korábban elmegy a munkahelyéről az szabálytalan,de ha vezető nem megy dolgozni napokon heteken keresztül annak elvan számolva a napjai mintha dolgozott volna
    ez szabályos.Az ellenőrök vizsgálata szabályosan
    félre vezető!Úgy mint a bántalmazókért tüntetni az is szabályosan félre vezető a közvélemény felé.Az intézet vezetését hibernálták még az 1800-as évekbe,fel ébredésük után nem tudják már 2010-et írunk.szabályosan mindenkit félre vezetnek,csak az a baj,hogy tudatosan. Evelyn

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  11. Kedves informátor nem jól látod a dolgokat.
    Még nincs minden veszve,folynak a vizsgálatok még most is.Én csak ha bíróság mondja nem történtek meg az estetek akkor leszek más véleményen.
    Addig ki kit utál kit gyűlöl nem hat meg,csak emberséges viselkedést várok mindenkitől arra az időre,még az ide ér a vége meg tudjuk mi igaz mi nem.Bennfentes.

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  13. A vizsgálatok igen is haladjanak csak előre, és bűnhődjenek meg a bűnösök, de addig senkin, sem dolgotón sem pedig vezető nem lehet és nem is szabad pálcát törni.
    Tudjuk ugye, hogy mindenkit megillet az ártatlanság vélelme.
    De a blogon folyamatosan történő mocskolódás intrika és egyéb keresett vagy keresetlen jelzőkkel történő személyeskedő hozzászólások és bejegyzéseknek nincs helye.
    vegye ezt magára főleg a macska, a perzekútor és a további inkognitós rágalmazó személy.

    VálaszTörlés
  14. 11,06 ugye a tényeket és a rágalmazásokat meg tudja kűlömbőztetni.Mindenkit megillet az ártatlanság vélelme,ha nem történt vádemelés ellene.Ha történt akkor???????Persze a másikon a felelet neteseket lehet hülyézni rágalmazni.
    Nem törünk pálcát senki fölött,az majd a hatóság dolga lesz.az írásokra meg akinek nem inge ne vegye magára,ha magára vette mossa magát tisztára
    A lehetőség adott csak élni kell tudni vele.Mária

    VálaszTörlés
  15. Én még mindig nem értem, mit keresnek ezen a blogon egyesek? Ha nem tetszik nekik ami itt íródik, akkor minek olvassák és miért irogatnak ide? Ott van a másik blog, keljenek ki ott magukból, akik szerint itt nem történt semmi.
    És nekünk maradjon meg itt az a lehetőség, hogy tényeket közöljünk és véleményt nyilvánítsunk.
    És a fent említett vizsgálatról a véleményem: ha nem gondolták volna, hogy valóban veszélyeztetés történt akkor minek indultak el? (Ugyanis minden hatóságnak megvan az a joga, ha a bejelentés véleméníük szerint nem megalapozott, akkor elutasítják vizsgálat nélkül.) Az már más kérdés, hogy véletlenül a szakmai vezető lánya volt a kirándulásszervező, jaj nehogy bántsuk, mert aztán a regionális szakfelügyelő úr bizony keresztbe tesz....

    VálaszTörlés
  16. Rokonságról nem lehet véleményt mondani.Miért nem haragszik egy másik rokon? Mindenkinek az az érdeke a betegek ne legyenek veszélyeztetve se hőségriadóba se verések miatt.Ezt kellene már tudni a szakmai vezetőnek is.Sok volt a konyak?

    VálaszTörlés
  17. Egy rosszul sikerült szinházi előadáshoz tudnám hasonlítani ezt a mai "produkciót",mert mindenki tudja,hogy a dolgok,a bűncselekmények megtörténtek!!!!!!Nem hiszem,hogy nincs hányingerük saját maguktól,látszatja azért nincs mert mindig vissza nyelik!!!!Hát jó étvágyat kívánunk!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  18. Volt oszt.társa.2010. augusztus 10. 17:07

    B.B- nek nincs egészségügyi végzettsége!
    A Garbaiba járt eü.szakiskolába ami nem az volt hanem humán szak lett időközben!!! Az ő iskolakezdése előtt kb 3 évvel!!! A hídat nem végezte el így semmilyen egészségügyi végzettsége nincs!!!! érettségi után továbbállt!!! Úgy,hogy hazugság!!!

    VálaszTörlés
  19. 17:07!!Ne írígykedj!!!A butaság fájna üvöltenél!!
    Ne bántsd a fiatalokat!Úgy látszik az idősebb kollégákat sem szíveled,a fiatalságot meg írígyled!!
    Proteskám magadből indulsz ki!!
    Brigi ügyes,talpraesett nem fejre!!
    A fogisok közül nagyon kilógsz!!Igaza van Gy.I.kollegának elmenni,tovább állni!!

    VálaszTörlés
  20. Ha nincs semmi probléma az intézetben,akkor miért van teljesen maga alatt az iginő????
    Persze én se örülnék, ha tudnám, mennem kell, s ráadásul még a páromat is meneszteni fogják hamarosan.

    VálaszTörlés
  21. A PEREPUTTYOT SE FELEJTSD EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  22. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  23. aug.9.23órásnak!
    Vegyél szemüveget!!Szerinted nagymama,nagyapa korú ápoltak voltak kirándulni,vagy szabad téri sporton???
    Azért,mert te nem szeretsz mozogni mások igen!!Ne nézd már hülyének az ápolókat,hogy idős,nehéz mozgásúakat futni stb-re kiküldjenek.Az ápolószemélyzet nem hülyék társasága.

    VálaszTörlés
  24. Cica téged itt felejtettek!!!Nagy kár volt!!!
    Bízom benne nem sokáig fényesíted a kilincset!!!

    VálaszTörlés
  25. Nem értem miért Protest bántjátok mindig.
    Talán Ő rossz ? A beteget verők meg jó emberek?

    VálaszTörlés
  26. Nem nézlek hülyének Téged sem meg senkit sem,mert rád nézve ez már minősítés lenne!Na már most,ezt a
    pici színvonalat sem éred el!!!!
    Nézz magadba ha tudsz,és próbáld meg újból az alapoktól kezdeni!!!!!!!!!
    FOGADD JÓ TANÁCSNAK!!!!!!!

    VálaszTörlés
  27. 21:26-nak.
    Ennek meg ítéléséhez nem szemüveg kell,ha nem egy cseppnyi gondolkozás,és emberség!
    Aki ezt kitalálta,hogy hőség riadóba kell ezt megtartani annak is, meg neked is tartanák én 36
    fokos melegbe torna órát a focipályán,majd kíváncsi lennék,mennyire szereted a sportot!!!!!

    VálaszTörlés
  28. Senki nem mondta,hogy az ápoló személyzet hülye ŐK
    csak végre hajtják az "OKOSOK"utasításait!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  29. Okosok ugyan már?:...............

    VálaszTörlés
  30. A Rotarisok adhat.hu gyűjtik a pénzeket alapítványba is bank kártyáról is utalható az adó 1% át is.A neten olvastam,ezek eltüntetéséért van jelen az ünnepségeken az igazgatónő? dolgozó

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)