2010. augusztus 8., vasárnap

Nem ijedünk meg!

Emlékeztetni szeretném arany drága politikusainkat, milyen gyönyörű látvány, amikor majd-hogy nem hason csúszva közlekednek, mert szégyenlik a nem vékony bőrt a képükön. Példa BKV, de sorolhatnám! Mindenki, aki az ügy eltussolásán dolgozik, erre a sorsra fog jutni.
Az igazság ki fog derülni, ezen fáradozunk, és soha nem fogjuk feladni!
Ne is reménykedjenek, hogy megússzák!
Lehet ködösíteni, maszatolni, de rá kell jönniük, hogy az a kis kaland nem ér annyit, hogy hason kelljen csúszkálni!
Ha azonban ettől súlyosabb problémát kell takargatni, akkor nagyon nagy a baj, az Önök részéről.
Azért ne kapkodjanak, az idő nekünk dolgozik!
Biztos vagyok benne, hogy szemlélői leszünk lapos kúszásuknak, ez nem csak nekünk lesz kielégítő, de a betegek sorsa is jobbra fordul.
Abba végképp ne reménykedjenek, hogy belefáradunk, mert minél nagyobb az igazságtalanság, mi hatványozottan harcolunk, hogy minden kiderüljön!

BIZONY-BIZONY, tisztelt BÁNYAI úr és Patkó tó ura!

Fel a fejjel, jönnek az önkormányzati választások!


---------------------------------------------------------------------------

Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

30 megjegyzés:

  1. Mielőtt bármi kritika érne a máshogy oldalról,mert Ő szerintük,egy két ember írja a hozzászólásokat,felhívom figyelmüket, hogy ez megint Én vagyok.
    Ugye így sokkal egyszerűbb a dolog,nem kell ártatlan embereket gyanúsítgatni!!!!!!!!!!!
    Arra szeretném figyelmeztetni az érintetteket, hogy a bukás az kódolt,csak IDŐ KÉRDÉSE AZ EGÉSZ!!

    VálaszTörlés
  2. A szociális ágazat olyan, mint az alvilági élet, egyesek meggazdagodnak belőle, de a többséget pedig rettegésbe tartja.

    VálaszTörlés
  3. Csak a gazdagodást és a rettegést kell kiküszöbölni.meg is oldódnak a problémák.
    A vezető váltással vége lesz a rettegésnek is.
    Gabi

    VálaszTörlés
  4. Ilyen talicskán tolják majd ki egymást???Mindenki viheti a székét?:))))

    VálaszTörlés
  5. Igen ez az ágazat az államnak szükséges rossz a vezetőknek meg aranybánya!!!

    VálaszTörlés
  6. Szerintem Bányai úr már rájött valamit tennie kell mert ez így nem megy tovább.Sajnálom, hogy nem korábban lépett akkor nem jutottunk volna el idáig!
    De azt nem tudom elhinni hogy az összes rokont aki még dolgozik idevette igazgatónő és erről a megyében nem tudtak! Senkit nem érdekelt sokan távoznak ? Senki nem nézett utána mennyi rokont vesznek fel és élnek így vissza a helyzetükkel? Ez egy kész családi vállalkozás lett és amikor 8 éve ezt már szóvá tették az igazgatónő fenyegetőzött. Pedig de igaza volt azoknak akiket ezek miatt kirúgtak.
    Ha akkor Sz.K. lépett volna komolyan és nem paktál össze igazgatónővel akkor most minden másként van. De sok dolgozó ment Sz. K.-hoz panaszkodni az meg kijátszotta a dolgozókat igazgatónőnek ez meg szépen kirúgta az intézetből a panaszkodókat. Szép megoldás csak gratulálni lehet hozzá!
    Csak azt nem értem most Sz.K.-nak miért változott a véleménye? Mert nem Ő a nagy góré a megyénél? Most eljátszaná ő az aki segít itt a dolgozóknak? Addig tette volna amig módjában állt.

    VálaszTörlés
  7. Ha a vezetőknek aranybánya, akkor könnyen ki tudják fizetni azt a 12 milliót. Így aztán könnyű ám!

    VálaszTörlés
  8. Sz. K. nem segít az most se, akkor se. Csak az iginénit karolgatja.

    VálaszTörlés
  9. Az arany bánya nem merült még ki?

    VálaszTörlés
  10. ja jött az intézetbe a portánál meg puszival váltak el egymástól akkor kellett volna Sz.K.-nak arra gondolni de sok embert tesz így tönkre!!!
    Akkor és ott dölt el a sorsa sok embernek!!!

    VálaszTörlés
  11. Azt a sok tönkre tett embert Sz.K. meghallgatta? Mert puszi helyett mindkét fél meghallgatása lett volna korrekt.

    VálaszTörlés
  12. Számomra egy kivételes ember2010. augusztus 8. 17:10

    Lehet, hogy az én személyes értékrendem eltérő másokétól, az átlagostól, ettől függetlenül azonban szilárd meggyőződésem, hogy egy jó vezetőnek alapvető kötelessége teljes mértékben elhatárolódni a még akár őt, mint Főnököt dicsőítő, de szellemiségében és stílusában méltatlan és lealacsonyító dicshimnuszoktól!
    Bármilyen jól esik bárkinek is a támogató, személyét dícsérő, sőt dicsőítő hozzászólás, ha annak tartalma és jellege nem (csupán) a dicsőített érdemeinek kiemelése, hanem a vele esetlegesen nem azonos véleményt formálók személyének mocskolása, akkor azok magát a dicsőített személyt is bemocskolják.
    Bármilyen jól esik bárkinek is a támogató, személyét dícsérő, sőt dicsőítő hozzászólás, ha annak tartalma és jellege nem (csupán) a dicsőített érdemeinek kiemelése, hanem a vele esetlegesen nem azonos véleményt formálók személyének mocskolása, akkor azok magát a dicsőített személyt is bemocskolják.

    Nem a személyek, hanem az általuk tettek és képviseltek az értékmérők, így a bármelyik oldalon állók bármely külső tulajdonságai abban szereppel vagy jelentőséggel nem bírhatnak. A szemben álló fél vagy oldal tagjainak (nem pedig az általuk képviselteknek) bármely címen (alkati, stb.) kifogásolása olyan értelmi hiányosságokat takar, amely nyilatkozatot tevő dícséretében fürdőzni kétes dicsőségben való pancsikolás csupán! Ha egy vélemény nyilvánítás értékét nem annak tartalma, hanem az azt tevő külső jegyei (pl. kövér/sovány, alacsony/magas és hasonlóak) határozzák meg egyesek szerint, akkor magának az "értékelőnek" emberi értékrendje kérdőjeleződik meg.

    VálaszTörlés
  13. Te hol élsz? Képviselő és korrektség? Az se Bács-Kiskun Megyére vall!!!

    VálaszTörlés
  14. Azt gyanítom talicska mehet korona marad.

    VálaszTörlés
  15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  16. Nem fogadható el, hogy a fenntartó illetékesei az érintett vezető védelme (de valójában a saját maguk pozíciójának féltése, mulasztásaik leplezése) érdekében a tényekkel, bizonyítékokkal, sőt a saját jobb tudomásukkal is szöges ellentétben álló nyilatkozatokat tegyenek azért, hogy a változást elkerüljék/kivédjék.

    VálaszTörlés
  17. A komaság mára a kölcsönös szívességek jól bevált(?) rendszerévé nőtte ki magát, nyugodtan ki lehet nevezniük akárkit, sógort, komát, barátot, vagy ismerőst, akármilyen végzettséggel, vagy annak hiányával, hiszen ki vonhatja őket ezért felelősségre? A választóik? Akikkel hatalomra kerülésük után már szóba sem állnak, akiknek bárminemű feléjük feltett kérdései akkor már politikai támadásnak minősülnek? Ha bárki is kérdést mer itt feltenni, az most már csakis MSZP-s lehet?

    Az utóbbi időben egyre gyakoribbak a "köpönyegváltások", a jellemtelen senki ember szar alakok - korábbi hovatartozásukat megváltoztatva - a mindenkori hatalomhoz dörgölődznek, udvarolva a koncért, amit "bebetonozottságnak" neveznek. Nem is kell messzire menni példáért, hogy egy korábbi MSZP szimpatizánsból "hithűvé"(?) vált FIDESZ-esre találjunk.

    VálaszTörlés
  18. ...stílus elvárt.

    VálaszTörlés
  19. Helyesbítve! Bocsánat:(
    Mindezekkel szemben morális kötelesség (lenne) minden tisztességes embernek fellépni, így az igazi szégyen valójában az az ezen állapot, amely szerint a félelem magát az emberi tisztességet is háttérbe szoríthatja.
    Ennek az állapotnak az erőszakos, hatalmi pozícióból eredő, mindenáron való fenntartásának szándéka az, ami elfogadhatatlan az illetékesek részéről és ami akár még ezt a "széllel szembeni pisálást" is kiköveteli magának, a látszólag ostoba cselekedetnek valódi értéket és értelmet adva.
    (Bár meg kell vallanom, én igazából nem is a saját, hanem az ő lábukat akarom és szeretném "testnedvemmel nyirkossá tenni"!)

    VálaszTörlés
  20. Font Sándor és Semjén Zsolt is megyeiek! Ne felejtsék el, nem mindenki tisztességtelen, vagy gyáva.
    Minden tiszteletem az övék!

    VálaszTörlés
  21. Azért olyan politikusoknak is kellene szót emelni az emberek érdekébe,akik még emberségességüket nem vesztették el.Nem úgy mint Bányai,és Rauss urak.Verés miatti félelembe gondoznak embereket és nem is akarnak tenni a változtatásért,hogy ne lehessen felnőtt beteg embereket megverni.
    Nagyon hitvány ember az aki betegre kezet emel,és megveri,vagy tejet kér és fejbe vágja az helyet,hogy egy bögre tejet adna neki.Pedig az nem olyan nagy munka,de abból az ápolóból
    elveszett az emberség útólsó szikrája is.
    A kedves Igazgatónő meg az ilyen embereket védi.
    Kívánom neki az elkövetkező 20 évét Ő is ilyen
    helyen ilyen gondozásba részesülve élje le!
    Adjon a Jóisten neki ilyen életet,hogy legalább megértse.Munkás

    VálaszTörlés
  22. Szerintem azért mentek szabadságra együtt, mert már keresik, hol tudnak valami jó zsíros állást találni. Sajnálom Kunos urat, mert nem viheti magával az irodáját. :)))
    Most próbálkoznak, mert ha már elbocsájtják őket, akkor nem lesz sehol se helyük!

    VálaszTörlés
  23. Csak már ott tartanánk,hogy menni kell nekik.Megérdemelték már a tetteikkel.
    ""x""

    VálaszTörlés
  24. Na, azért ahogy látom, itt névtelen megjegyzések alatt igencsak jó pár származik Dr Domokos Győző blogjából. :)
    Érdemes olvasgatni.
    http://detonator-detonator.blogspot.com

    VálaszTörlés
  25. Végig hallgattam, a fent ajánlott detonátor-detonátor-t.A harmadik igazgató aki a juhar utcai iskolába történt dolgokat nem tudta rendbe hozni.
    Bagó Zoltán Megyei elnök szerint.Azért cserélték az igazgatókat,hogy ez megszüntessék.
    De eddig még nem sikerült.Nem dühöngő szobára van szükségük a beteg gyerekeknek hanem szeretettre.
    Egy simogatás egy mosoly kedves szó,egy ölelés ,ilyen apró dolgok hiányoznak a gondozásukhoz nevelésükhöz.Persze ehhez a nyugalomhoz a vezetőség hozzá állása is szükséges, a dolgozóknak biztosítania nyugodt munkahelyet.
    Mert nyugalomba tud szeretettett adni a gondozó,
    ha feszült ideges akkor nem.Minden gondozást vállaló ember viszont kapja azt a szeretettett
    amit Ő ad,azoktól akiket szeretetben gondoz.
    Ez a szeretett ad a következő napra is új erőt.
    De ez csak olyan dolgozónál működik aki képes szeretettett adni.Ott is bajok vannak a gondozásba ép úgy mint a halasi intézetbe.
    A legnagyobb baj,hogy nem nézik embernek a beteg gyerekeket,lakókat. Pedig szeretettre éhes érző hús-vér emberek ők is.Akik köztünk szeretnének élni emberséges gondozásban!
    OLYAN NAGY KÉRÉS EZ ???? Csak a hozzá állást vitatom!!!

    WWW.Pszicho.net

    VálaszTörlés
  26. Minden ápolást,gondozást vállaló dolgozónak
    ajánlom a figyelmébe a 10,07 es írást.
    Érzelmekkel dúsított szeretett teljes gondozást kell nyújtani! Aki nem tudja teljesíteni nem való ápolásra.Kedvesen szeretettel többet lehet elérni,mint veréssel kiabálással.A nyugalmat meg a vezetőknek ajánlom biztosítsák a dolgozóik részére.Egy csepp emberség.MATT

    VálaszTörlés
  27. Nálunk a szeretet az a verés.Akit megvernek azt szeretik.Akit nem vernek azt nem szeretik.
    Látjátok egyesek ezt támogatják.Munkás

    VálaszTörlés
  28. Van aki azt hiszi az ápoltakról, hogy mazohisták, a gondozójuk pedig szadisták. Csak az ápoltakat senki meg nem kérdeztem hogy nekik ez tetszik-e!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)