2010. augusztus 21., szombat

Olvasói levél LXXV. - Itthon kell igazságot szolgáltatni!



Ha Strassburgig  kell menni az igazságért, az szégyene Magyarországnak, szégyene a Fidesznek!
Az igazságot Magyarországon kell megtalálni elsősorban, ha ez lehetséges! Ha nem, akkor kell továbblépni. Mivel Orbán Viktor az igazságot hirdeti, korrupcióellenes.   Gondolom, egy két eltévelyedett, korrupt Fideszes miatt nem teszi kockára a becsületét, nagyon sok ember előtt.
Mert a 4 év gyorsan elszalad, a következő választáson nem lesz ennyi szavazója, mivel a rászoruló emberekért nem tesznek semmit.
A megyénél is a verőlegényeket, főnővéreket védik hazugsággal, sok lehet a fülük mögött, ha azért hazudnak. Megyei fenntartású intézetbe, verik a beteget, szexuális kényszerítéseknek teszik ki őket, 2010-ben ez nem elfogadható.
Felelősség terheli a fenntartót is a bántalmazások miatt. Nekik ezt nem segíteni, hanem megszüntetni kellene! Nem még hazudozni össze vissza.

Ibolya

Köszönjük!


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

2 megjegyzés:

  1. Az intézetünknek is meg kellene tisztulni a hazug és a bántalmazó emberektől.De a Fidesznek is ki kellene zárni a hazug korrupt embereit!
    Soltész Miklós szociális államtitkárnak meg,nagyon szigorú ellenőrzéseket kellene végeztetni a sérült emberek ellátóinak körébe.
    Meg minden pénzel elszámoltatni az intézet vezetését, az utolsó forintig.Hétvégén a vezetők nincsenek bent a betegnek pór leves is jó vasárnapi ebédre!példás szankciók alkalmazásával meg lehetne javítani a lakók
    életvitelét,Otthonosabban élhessenek.Gabi

    VálaszTörlés
  2. Az intézetben a rendes dolgozóknak is az lenne a kötelessége,hogy akik bántják a lakókat, kiközösíteni maguk közül. A lakóknak ez az intézet az otthonuk! Otthonossá a dolgozók tehetik a betegek számára! Miért nem akarjátok ,hogy jól érezzék magukat a betegek????Evelyn

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)