2010. augusztus 21., szombat

Szilánkok X. - Belső vizsgálat külsősöknek!

 
"Azért hazudik, mert amikor ők vizsgáltak, nem az volt a cél, hogy kiderüljön mi történt, hanem a két ápoló életén és munkáján volt a hangsúly.
…nem is akarták kideríteni az igazságot, sőt aki a megyétől jött kijelentette, itt nem szabad semmit találni, mert jönnek a választások, mondotta Bányai úr!  Most megint választások jönnek!"
--
"A fenntartói vizsgálatról készült jegyzőkönyv szerint több kihallgatáson a kérdések nagy része már nem is az esetleges visszaéléseket firtatta. A főnővérnek például csak azt az egy kérdést tették fel, hogy mi a véleménye a két panaszos munkájáról, viselkedéséről. Az egyik olyan férfi ápolótól, aki a bejelentők szerint maga is követett el visszaéléseket, a fenntartói kihallgatáskor tíz dolgot kérdeztek, ebből hat a bejelentők személyére vonatkozott."
--
"Egy ellátott férfi arról beszélt a jegyzőkönyv szerint, hogy az ápolók szerinte bántalmazták a lakókat. "Amikor nem volt kamera, akkor igen. A régi ápolók közül mindenki" - mondta.
Akkor hogy is van ez?  Semmit nem talált a belső vizsgálat, mert nem is akart, ez tény!"
--
"Szisztematikusan alakították ki intézetünkben, az oszd meg és uralkodj elvet, és ezt a gyakorlatban, is "gyönyörűen" alkalmazták a sok sunyi, másra alkalmatlan rokonsággal, sógorsággal, és a maguk köré gyűjtött sleppel! Ez szükséges a dolgához nem értő, de a hatalmat, és a könnyen szerzett pénzt nagyon féltő hatalmaskodóknak, és ez itt a lényeg, nem a betegek, a dolgozók biztonsága! Az sem számít, hogy felelősséggel tartoznak egy ilyen intézmény vezetéséért! A problémákat nem megoldják, pedig azért vannak ott, hanem a fenntartó segédletével ködösítenek! A bajok már évek óta, folyamatosan* jelezve vannak, a problémák kiküszöbölése, megoldása helyett, itt tartunk, és úgy néz ki, ha nem lépnek a megoldás irányába, akkor ez így is fog maradni. 
KORREKT KIVIZSGÁLÁST VÁRUNK EL, ÉS A TELJES MOSTANI VEZETÉS LEVÁLTÁSÁT, MIVEL EZEK MIATT ALAKULT KI EZ A HELYZET, MERT A DOLGOKAT NEM TUDJÁK, ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN NEM IS AKARJÁK MEGOLDANI, MERT SZERINTÜK MINDEN ÍGY JÓ, AHOGY VAN! "NEKIK"!"
* A szerk.
-- 
"Vérlázító!
Az intézményvezető nyilatkozata éppúgy, mint Dr. M.Gy. BKMÖ főosztályvezetőjéé az RTL híradóban.
Azt hittem, nem hallok jól, újra megnéztem a net-en… Szerinte nem ETIKÁTLAN a dolgozók, vádlottak* munkába állítása! Eme kijelentése után én viszont megkérdőjelezem, hogy M. úr tisztában van-e az ETIKA szó jelentésével, sőt orvos létére a saját, annak idején letett esküjével is! Ha már egy orvos sem tudja, mi az etikus és mi nem?...
A másik, amitől kiakadtam, hogy a BKMÖ ezek szerint magasan veri a rendőrséget és az ügyészséget! Ugyanis szavai szerint a rendőrök és az ügyészség sza....ul végzi a munkáját, vagy esetleg hazudoznak! A BKMÖ sokkal jobban ért a nyomozáshoz, mert ők aztán kiderítették - és az a valós, nem a rendőrség vizsgálata -, miszerint nem történt semmi! Ezek szerint zavarjuk is el, szüntessük is meg eme szerveket, majd a BKMÖ átveszi a helyüket teljes egészében, hiszen ők sokkal jobbak ebben is! A rendőrségi nyomozás alapján az ügyészségi gyanúsítás meg smafu, az alaptalan vád!
Nekem meg az a véleményem, hogy ott, ahol egy hivatal ilyeneket megenged magának, és ekkora baromságokat tehet meg, nyilatkozhat, és ezt nem kérdőjelezik meg, nem koppintanak az orrukra, ott nagyon nagy baj van!"
--
"… lehet, hogy az RTL híradóban a megye részéről elhangzottak, már a kampány részét képezik! Meg is nyerték maguknak a verőlegényeket, a terrorista felfogású teljes vezetést, és a koloncként, érdekből hozzájuk tapadó "elitet"!"


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

6 megjegyzés:

  1. Mit várhatunk,csak hazudnak tovább, azt hiszik ez a jó nekik.Itt is fel van tüntetve a tegnap előtti írás a betegeket nem érhette semmi bántás.Valakik alá írták.De ha valakit elítélnek akkor már az is mutatja ,hogy HAZUGSÁG amit aláírtak.Egyre több hazugságba keverednek.Sok összefonódás van itt,lesz még miért hazudni,a kedves Megyeieknek és az intézet vezetésének.Összefüggésbe hozható az intézet a BTK,KFT, a Rotary a Kastyák és még a Népjóléti segély osztás.De a betegekről készített nem hiteles film is lehet,hogy a betegek pénzéből készült.
    Hires akart lenni az igazgatónő és Kastyák úr.
    Ha az igazság kiderül híresek lesznek, de szégyellni való,nem ad büszkeségre okot a hírességük! Dolgozó

    VálaszTörlés
  2. A megyeiek is elfelejtették,hogy mit írtak alá?
    Nem ciki nekik ez,aláírták a betegverési jegyzőkönyvet,a Tv nek meg azt mondják nem történt semmi nem volt igaz.Nem valami fejszerkezeti probléma állt be náluk? Azért nyilatkoztak így.Munkás

    VálaszTörlés
  3. Kíváncsi vagyok a megyei osztályvezető úr, vagy az elnök úr akkor is etikusnak tartaná e a dolgot, ha az ő gyerekét molesztálták volna? Vajon akkor is helyesnek tartaná-e a döntést, s a vádlottak ártatlanság vélelmét tartaná e alkalmazandónak, vagy mégiscsak a gyereke védelmét, és azért harcolna, hogy ne helyezzék vissza oda dolgozni azt a személyt, aki megbecstelenítette, vagy verte a gyerekét? (Vagy éedanyját, apját, húgát, bátyját... tetszés szerint behelyettesíthető!) Vagy önök szerint a más gyereke az nem számít? Az nem fontos?
    Mert ugye a fenntartónak eddig nem volt fontos megvédeni a becsületes dolgozókat, pedig tíz éve folyamatosan jelezték a visszaéléseket! Csak most kell kiállni a dolgozókért, összesen háromért, a vádlottakért? Mert ezek szerint a többi nem számít!
    A Fidesz szerint a bűnözőknek vannak jogaik, az ártatlanoknak meg nincsenek? Nem ezt hangoztatják! Vagy önök is a Fidesz lejáratásán fáradoznak!?
    A fenntartónak nem a lakókat kellene védelmeznie a gondnokokkal együtt? Nem ezért jött létre az intézmény, hogy a rászorultakat védelmezze? Az adófizetők nem azért fizetnek, hogy biztonságban, jólétben tudják szeretteiket, akár állami gondoskodás keretében? Megvédeni és nem bántalmazni!
    Válaszolna valaki a fenntartótól, mondjuk egy nyilatkozó illetékes!?

    VálaszTörlés
  4. Lehet neki ez a normális!! Van ilyen!

    VálaszTörlés
  5. Érzéketlen embertől ne várj választ.

    VálaszTörlés
  6. A hivatásos gondnokok csak a lóvét markolják fel.
    A gondnokoltjuk az nem érdekli őket.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)