2010. augusztus 3., kedd

A vizsgálat vége eljött illetékesek!!!


OLVASÓI LEVÉL IX. - X.

 



Tisztelt Blog olvasók!

Meggyőződésem hogy Intézményünkben minden olyan ember fel fog állni, aki érintett bármilyen szinten, ha eljön az ideje és szembe fog nézni a nyilvánossággal akár negatív, akár pozitív is legyen a végeredmény. Mert minket még erre tanítottak, hogy vállaljuk tetteinkért a felelősséget. Nekünk lesz merszünk szembe nézni mindenkivel nem úgy, mint a két feljelentőnek, akik háttal a kameráknak adják elő a történeteiket. Olyan emberek, akik nem ismernek minket, nem ismerik az intézeti életet és nagyon csekély elképzelésük van, vagy még az sincs egy ilyen intézet működéséről, életéről, a lakókról, betegségeikről, a nővér -lakók kapcsolatáról, munkatársi kapcsolatokról, azok ne alkossanak, alaptalanul véleményt ne ítélkezzenek. Várjuk meg a vizsgálat végét. Személy szerint felháborítónak tartom, hogy mind szakmailag, és mind erkölcsileg megalázzanak, és sárba tapossák azt, amit éveken keresztül letettünk az asztalra. Mégis azt mondom a legnagyobb elismerés az, amikor bejövünk dolgozni és a lakók odajönnek hozzánk, beszélgetnek velünk, megkérdezik hogy vagyunk ,és amikor haza megyünk, megkérdezik mikor jövünk dolgozni mert várnak minket, és ezeket csak az tudhatja aki nap mint nap köztük van. Kívülállók mit tudhatnak, olyanok, főleg akik be sem mernek jönni a kapun. 

Van egy láthatatlan bíró, akit magunkban hordozunk,és akit nem lehet hazugságokkal megtéveszteni. Néma, és mégis beszél, éjjel-nappal szüntelenül halljuk, amint ítélkezik fölöttünk.

Az igazságnak van egy ismérve. 

Nincs olyan hazugság, mi ki ne derülne.

Ezért az igazságért, Te is tegyél! - Ha eljő,

Meg ne szégyenülj! - Te is igaz legyél.


Mi tartjuk magunkat mindkettőhöz!!!!
----------------------------------------------------------------------------

Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

33 megjegyzés:

  1. Azért kezd bebizonyosodni kéz kezet mos semmit nem tettek le a vezetők az asztalra sőt onnan inkább vittek!!! A vizsgálat befejeződött szabad felállni nem kell a dolgozóknak több terror!

    VálaszTörlés
  2. Tényleg azt igérték felállnak akkor álljanak vagy a szabadságot azért még kiveszik azért nincsenek? Aztán távoznak?? Úgy legyen!!

    VálaszTörlés
  3. Legyenek most az 1x gerincesek és vállalják a felelősséget!

    VálaszTörlés
  4. A két bejelentőnek nem az intézet lejáratása volt a célja, hanem a betegek emberséges ápolása. Azt, hogy miért nem vállalták először a kamerát szemből, nem tudom, de talán, mert nem tévé bemondók, és izgultak, de voltak olyan interjúk, amikor tisztán, egyenesen a képernyőn keresztül mindenkinek a szemébe mondták a valóságot. Vállalva ezzel teljes személyiségüket.

    VálaszTörlés
  5. Ha lenne az intézetben egy titkos szavazás arról ki mennyire fél beszélni mert félti az állását azt hiszem nagyon megdöbbentő lenne az eredmény! Na nem a mi számunkra hanem a vezetőknek!!!!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Tollnok!

    Ennél találóbb képet nem is tehettél volna fel, a rokonság épp így van, egymáshoz gyógyulva és szinte egy kéz az egész, olyan, mint a polip, egyik nem létezik a másik nélkül

    VálaszTörlés
  7. A vétkesek büntetése legyen olyan, mint az óceán, hatalmas és végtelen.

    VálaszTörlés
  8. Én személy szerint elitélem a megfélemlítést! Sok embert láttam akik ez miatt tönkrementek! Nem 1-2 hónapra hanem egész életre! Úgy látom a vezetők közt valakik jól kitanulták a szakmát tudják, hogy lehet embereket pszichésen tönkretenni és élnek is vele!
    Amit én hallottam az eseményekről az megdöbbentő és számomra visszataszító amit művelnek a dolgozókkal! Nem csak hallottam tapasztalom a betegek elmondásából!

    VálaszTörlés
  9. Az első írásra reagálva.
    Nem tudni ki írta a legelső cikket,mi is csak azt akarjuk aki bűnös bűnhődjön. De mikor a verőlegényekért tüntetett az illető miért felejtette el a lakókat.Akkor is a lakók mellett kellett volna állni,és nem sétálni.Most jutott odáig,hogy a lakókért van alkalmazva bárki is legyen az író.A megtörtént dolgokat már nem lehet meg nem történté tenni!Hogy az Intézetet ki járatta le arról beszélhetnénk, elég sokat.Véleményem szerint a verőkért tartott sétálás.Az Igazgatónő hazugnak nevezett meg nyilvánulása,Kastyák úr is rá tett egy lappáttal.A két jelentő az Igazgatónőtől kérte
    a problémák megoldását.Ha akarta volna elrendezni emberségesen,volt egy lehetősége de nem élt vele.Mit képzelnek a jelentők, gondolta
    Hisz ő az igazgató neki ne mondjon senki semmit.
    Kivéve a rokonságát és a csókosait.Persze még ha van több bántalmazó akkor azok is kapják meg méltó büntetésüket.Mindenki várja a nyomozás végét ami a vagyonosodási vizsgálatokat, fizetéseket.Betegellátásra fordított összeget, épp úgy mint a jótékonysági ,alapítványi pénzekkel való elszámoltatásokat is jelenti. Persze a BT-KFT_Kel összefüggéseket is átutalások számlázások teljes körű átvizsgálását. Ha azok is tiszták lesznek amit kétlek,akkor aláírom a két jelentő járatta le az intézetet.De valami komoly ok volt arra,hogy az Igazgatónő nem állt ki a két jelentő mellett A meglátásom szerint az ok, a pénz ,a pénz az átutalt pénzek miatt nem végezte rendesen a kötelességét.Kötelessége lett volna a teljes kőrű kivizsgálás.Várjuk a végső a
    legvégső eredményt.AZ IGAZSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!!


    WWW.Független.hu

    VálaszTörlés
  10. A két bejelentőnek a célja az volt,hogy a betegek bántalmazása szűnjön meg! A dolgozók terrorjának megalázásának legyen vége!Nagy kérésük volt?
    Nem pénz kérdése,csak emberséges hozzá állás kellett volna! Sajnos ez itt az Intézetbe Nincs.
    Olyan egyszerű lett volna, csendesen rendezni. ""x""

    VálaszTörlés
  11. A névtelenül (még neve kezdőbetűit sem vállaló) hozzászóló róttaa fel a két feljelentőnek, hogy (először) háttal a kamerának nyilatkoztak?
    Ehhez aztán jó vastag bőrre volt szükség a pofáján!

    VálaszTörlés
  12. Tisztelt Agymosó!
    Jól látja a helyzetet. Tíz év óta igazgatónő maga köré gyűjtötte rokonságát barátait,közeli jó ismerőseit,vannak szép számmal az intézményen belül szinte minden helyre jutott belőlük,és így az igazgatónő azt hiszi,hogy őneki nincs is dolga,mert az informátorai mindenről tájékoztatják.Őt az kicsit sem érdekli,hogy ezek az emberek minden történést,eseményt a saját szájuk íze szerint tálalnak,ami úgy szent és sérthetetlen.
    Ezt a kis monológot ellehet mondani az összes vezetőről,ide sorolva a főápoló asszonyt is.
    Ezek a tíz év alatt gyönyörűen ki nőtték magukat.Feladatukhoz nem értve,egymás dolgába bele kutyulva keverik a trutyit de rendesen.
    Utalok pl az áll "igazgatóra=doktornőre".
    Intézetünk tele van "királyokkal, és a valóságtól elrugaszkodott kiskirályokkal"!!!!Nem tudom agymosodája milyen kapacitással bír,mert innen aztán rendesen ellenne látva munkával.Ha mosodája bővítésre szorulna,társként be szállnék,és még Úniós támogatást is igényelnénk,amit az ügy fontosságát tekintve meg is kapnánk.
    Vállalkozzunk közösen!!!!!!

    VálaszTörlés
  13. Az a baj,hogy az igazi Igazgatónő hallgat az áll igazgatónőre! Persze az mámorosan olyanokat mond ami nem jó a lakóknak és nem jó a dolgozóknak se.De az igazi elhiszi még ha nem igaz akkor is! Neki kellene mindenről meggyőződni,amit a rokonai és a csókosok, mondanak neki.Persze a főorvos asszony beteg gyógyítását is ellenőrizni kellett volna neki.Ha oda figyelt volna a rábízott
    feladatokra nem tartanánk itt.De még most se nyitotta ki a szemét. Nem tudja mi is történik a vezetése alatt álló intézménybe.XY

    VálaszTörlés
  14. Miért van szinte minden vezető szabadságon? Miért működik nélkülük az intézetben az élet? Talán mert nincs is szükség rájuk.

    VálaszTörlés
  15. Tisztelt névtelen!
    Úgy gondolom egy hatalmat sokáig hazugsággal nem lehet fenntartani! Vállalkozás? Hiszem jó üzlet van az e fajta szociális ellátásba mert igencsak elrugaszkodott a törvény adta lehetőségektől.
    A mosodám nem szorul bővítésre remélem nem sokáig lesz ott ez a vezetőség mert akkor mehetek uniós támogatásért mert nagyon sok dolgozó az ottani állapotokban bele fog rokkanni.
    Nem értek azzal egyet, hogy szándékosan tesznek tönkre embereket, vagy akik már betegek azokat nagyobb veszélynek teszik ki!

    VálaszTörlés
  16. 13:01-nek Nem lát a dühtől! Sosem látott.

    VálaszTörlés
  17. Egy nyugdíjas főkönyvelő mesélte, hogy két nagy szociális intézménynek is könyvelt. Mind a a két intézményben a vezető, illetve vezetők meglopták az intézményt. Évekig, rendszeresen!
    Úgy látszik ez erre a szférára jellemző. Elkeserítő. Reméljük itt is rendet raknak, ahogy ígérték!!!

    VálaszTörlés
  18. Kedves AGYMOSÓ!
    Nagyon jól látja a helyzetet.Sajnos az az érzésem,hogy nem Önre bízták a nyomozás lefolytatását,és az intézetben történt szabálytalanságok,és bűncselekmények kiderítését,mert ha az érzésem nem csal akkor már a becsületes dolgozók teljes megelégedésére,rég lezárult volna ez a súlyos bűn ügy.
    Már régen nyugodtan dolgozhatnának az ápolók,és a betegeknek is sokkal jobb lenne!!!
    Sajnos maradjunk a valóságnál,és várjuk a csodát,hátha "drága"politikusaink bele fáradnak az ügy elmaszatolásába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Meglátásom szerint, ez a bűnügy már rég nem a betegekről,és az ápolókról szól!!!!!!!!!!!!!!!!
    MARADOK TISZTELETTEL!

    VálaszTörlés
  19. 18:19 Az a nyugdíjas főkönyvelő egy bűnöző, miért nem tett feljelentést akkor, amikor ott dolgozott, vagy ő is tömte a zsebét és most másra mondja, hogy tolvaj. Az intézeti ügyeink kapcsán is felmerülhet, hogy a két feljelentő, miért nem azonnal tett feljelentést, amikor észlelte az állítólagos bűncselekményeket? 18:40-nek Igaza van, annyiban igazítanám ki, hogy szerintem eleve nem a betegekről és az ápolókról szólt ez az egész intézeti ügy.

    VálaszTörlés
  20. 15,59-nek Ha marják a dolgozókat,az nem lehet csak szándékos!Mindent meg lehetne mondani normálisan. De itt csak a lenézés megalázás
    a legjobb tulajdonságuk.Sajna de így van.

    VálaszTörlés
  21. 15,59-nek Ha feljelentik a táppénzeseket az mi?
    Csak egy kis idegesítés,a betegnek orvosnak, felül vizsgáló orvos tudásának a megkérdőjelezése.

    VálaszTörlés
  22. 18,40 Még a lakókról és a dolgozókról is szól.
    Már a BT_K,-KFT-k -be utalt pénzekről,és a gazdasági bűncselekményekről,vizsgálódik az illetékes.Mert mi lett volna más oka annak,hogy az igazgatónő a bántalmazókat védte és nem a lakókat.A gazdasági bűncselekmény!!!!!!""x""

    VálaszTörlés
  23. Itt nem csak a "NAGYOK". a "KICSIK" is lopnak. Gondolok egy főnővére akinek kizárólagos joga volt amit természetesen Ő saját magának kreált,hogy a betegeket csak ő kísérheti kirándulásra,mert a betegek pénzének kezelésé,"BECSÜLETES"embere bízható.
    Ápolók egy páran négyszemközt elmondták, hogy helyzetét kihasználva milyen BECSÜLETES volt.Érdekes az ügy kirobbanása óta kiderült, hogy a kérdéses osztály betegei már nem szeretnek kirándulni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nem hogy a főnővér unta meg a most már nem kifizetődő, és amúgy így már nagyon fárasztó munkát,mert még dőlt a pénz addig gondtalan szórakozás volt,de így már szem előtt súlyos munka lett belőle!!!!!!!!!!!!






    k

    VálaszTörlés
  24. Szerintem az igazság kiderítésének egyik legfontosabb kulcs szereplői a terápiás nővérek.
    Tisztelt nyomozó hatóság kihallgatták már Őket????Ha egyáltalán kíváncsiak az igazságra!!!!!
    Mindjárt a 9-oszt,valaha dolgozott vagy 30-40 terápiás nővér is tudna érdekes dolgokat mesélni,ha meg kérdeznék Őket,vagy már tudnak mindent,nem hiszem.
    Vagy már föladták hogy valaha is kiderüljön az igazság,vagy "FÖNTRŐL"szóltak hogy Magukat ez nem is érdekli??????
    Ha ez a valóság akkor ez nagyon szomorú!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  25. A nagy kérdés az-az,mért nem feleltek meg a főnövérnek a terápiás nővérek.
    a válasz nagyon egyszerű.
    A betegek pénzes kazettáinak szabályos kezelését felrúgva főnövérke önhatalmúlag ezt a jogot saját részére fenn tartotta.
    Természetesen az ilyenkor nem véletlen összekutyult pénzekért a terápiás nővéreket terhelte a felelőség,pénz hiány.
    Akinek ez nem tetszett,annak valamilyen kitalált ok miatt már menni is kellett.
    Biztos nem fogják kitalálni,hogy ez a főnővér ezt mért tehette meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  26. Előttem szólónak!

    Arra nem gondolt, hogy a therápiás nővéreknek is elege lett az efajta munkából? Volt aki úgy menekült el mert elege lett a főnővér egyéni utasítgatásaiból ami nagyon ütközött a törvénnyel és senki nem akart börtönbe kerülni a stiklik miatt!Volt több 10 ezres hiány erre a főnővér azt mondta a therápiás nővérnek oldja meg! Amikor pár száz forint tévelygett akkor meg meghurcolta a therápiásnővért! Miért is?? A több 10 ezerről nyílván tudott a főnővér nem???
    Már arra gondolok hova lett a pénz!

    VálaszTörlés
  27. Kérdezem én miért bitorolt ez a főnővér akkora hatalmat, hogy önhatalmulag kotorászott a pénzes kazettába???Van egy olan érzésem tudnának ott a dolgozók mit mesélni!

    VálaszTörlés
  28. Majd felhívom az ügyész úr figyelmét, hogy a terápiás nővérek minden hétköznap dolgoznak és igen, ők látnak a legtöbbet, ők kezelik a betegek zsebpénzét, ők tudják, hogy mire szedtek össze pénzt és mit vettek belőle és közben pedig aláíratták két ápolóval, mert a betegek nem mindenki tudta aláírni. Ez volt a cukorka pénz, amiből cukorkára nem igen jutott, mert kellett dekorációra, főnővérnek, vezetők névnapi ajándékaira, stb.
    Sőt tovább megyek a terápiás nővérek azok, akik viszik a betegek füzeteit az orvosokhoz betegek nélkül, hogy kitalálják a további terápiákat.
    Ha elég figyelmesek és nem a főnővérük hátsójában loholnak, akkor esetleg észre veszik a betegek sérüléseit. És azok a sérülések miből is keletkeztek??

    VálaszTörlés
  29. 6,51 -nek én kitaláltam a 9-es főnővér volt.
    Megtehette mert rokon.

    VálaszTörlés
  30. 14,04 hez. A főnővér vitte el a pénzeket és közbe meg minket hibáztatott,a hiány miatt.Egy volt terápiás nővér.

    VálaszTörlés
  31. Még az orvosaink se tudják a sérüléseket,ők csak a füzetet nézik. A gyógyítás abból áll ""vigyék a közelemből ezt bolondot""

    VálaszTörlés
  32. Ahhoz kell ám sok tudás!

    VálaszTörlés
  33. Sajnos csak ennyire telik!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)