2010. szeptember 5., vasárnap

Az ember azt hinné vége...


A betegbántalmazások nagy port kavartak az intézet körül. Ép eszű ember azt hinné, már nem merik megtenni a továbbiakban. Sajnos tévedtünk! Továbbra is bántalmazzák a betegeket az ominózus 7-es osztályon, na nem azokon a helyeken  amit a kamerák belátnak! Új helyet találtak és új bántalmazást! A fürdőszobát. Ott lehet ütni a betegeket, hideg vízzel fürdetni. És volt képük fennen tüntetni a rágalmazások ellen, holott, a mai napig válogatott bántásokat, kínzásokat találtak ki! Már nem ököllel, hanem tenyérrel verik szegényeket. A legszívesebben felírnám a nevüket az ápolóknak de nem teszem, nem az ő védelmükben, egészen másért!
Most majd jönnek a megfázásos eredetű megbetegedések? Mert jól kitalálták az érintett ápolók, ezt nem lehet rájuk bizonyítani, megfázott a beteg kint! Tévednek, a tanúk majd beszélnek!
De miért teszik? Örömüket lelik benne? Annyit mondhatok, a fenntartó bűne, mert nem kellően járt el az ügyben!


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

17 megjegyzés:

  1. Mese,mese jöjj el egyszer énhozzám,légy enyém egy éjszakán.....

    VálaszTörlés
  2. Még mondja nekem valaki, hogy azok az ápolók nem ötletesek! Ha a vérükbe van a verési, bántalmazási szándék, találnak rá megoldást, hogy kivitelezhető legyen, és még magyarázatot is, hogy ne lehessen rájuk bizonyítani.

    VálaszTörlés
  3. Szörnyű!!!!!!
    Vegye tudomásul a fenntartó,hogy az ügy kirobbanása óta minden bántalmazás az Önök számláját terheli,mindenért ami törvénytelenség
    önök felelnek!!!!Mondom ezt azért,mert semmit nem tesznek ennek megakadályozására!A sumákolással még inkább lovat adtak az "ÁLLATOK" alá!!!!Tehát ezért áttételesen a megyei vezetés bántalmazza a betegeket!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Ez rettenetes, hogy tovább fojtatják!

    VálaszTörlés
  5. Még mondja nekem valaki, hogy azok az ápolók még nem ötletesek! Akinek a vérében van a bántalmazási szándék, mindent kitalálnak, hogy a betegeknek meg keserítsék a mindennapjait. Sőt olyan ügyesek, hogy megfelelő magyarázattal is tudnak szolgálni, hogy mi is történt, csak az a baj, hogy az a valóságnak nem felel meg. Ezért is van néha több feljegyzés, ki ki saját szája íze szerint tálalja, hogy védje saját becsületét így vagy úgy.

    VálaszTörlés
  6. A kormány váltás óta eltelt 1oo-nap mérlege az ígérgetésen kívül ezen a területen is nulla,az fontosabb ki mit lopott,mert az már nem lehet az övék,de ez is csak azért!!!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Bosszúból jelentették? Avagy nagyobb bűnöket lepleznek a vezetők?

    Igazgatónő!
    Ugye erről se tud semmit itt ilyen nem történt meg? Persze a verőket alkalmazni kell továbbra is,meg a többi bántalmazó is had élje ki beteges hajlamait.Nem számít,hogy milyen brutális embereknek az igazgatója!Érdemes volt a betegverők mellett tüntetni? Most jól érzi magát a bőrébe? Nincs Önben ember tisztelet? Ilyen dolgokat művelnek a vezetése alatt!
    Szakmai vezető, a hideg vizes zuhany is a terápia része? Azt azért tudniuk kellene aki eddig bántotta a lakókat,ezután is bántja.
    Nagyon jó pszichiátere van az Intézetnek,miért nem kezelik a dolgozókat is,hogy ne bántsák a lakókat!A fürdőbe persze nem illik felszerelni kamerát meg a törvény is tiltja, de tenni kellene már azokért az emberekért valami értelmes megoldást,(ha egyáltalán tudnak,erről nem vagyok meg győződve) a lakók verése megalázása, sanyargatása ellen.Tüntetésnek nem lett semmi kézzel fogható eredménye ,ha tévednék kérem javítson ki. A mai napig nem tudtak semmi változást felmutatni a beteg emberek életének javítása céljából.Magyarán nem változtattak,hogy nem életszerű veréseket megszüntessék.Vagy talán azért kell a verés,hideg zuhanyos fürdés,hogy haljanak meg,mert kellene a hely azoknak akiknek sok a vagyonuk vagy sok pénzt fizetnek a hozzátartózok bekerülésért. Mikor kezdik el felszámolni ezeket a problémákat az Intézetbe,
    Mikor élhetnek a lakóik verés, aljas beteg ápolók megalázása nélkül.? Miért is van egy Intézetnek igazgatója, szakmai vezetője orvosa? Véleményem szerint azért,hogy FELELJENEK AZ INTÉZETBE TÖRTÉNT BÁNTALMAZÁSÉRT,NEM MEGFELELŐ GONDOZÁSÉRT,A BETEG PÉNZÉNEK ELCSALÁSÁÉRT.
    MINDEN OLYAN ESEMÉNYÉRT AMI A BETEGNEK HÁTRÁNYT,MEGALÁZÁST FÁJDALMAT VAGY AZ ILYEN GONDOZÁS OKOZTA BETEGSÉGÉRT.FELELJENEK!!!!

    WWW,Független.hu N.J

    VálaszTörlés
  8. Éppen még ez hiányzik, nem elég a baj???

    VálaszTörlés
  9. Vannak aki még nem érzékelik milyen nagy a baj úgy a vezetők ,mint a bántalmazók,vagy a főnővéreknek. Az utóbbiak felelősséggel tartoznak az osztályukon történtekért.Megszüntetéséért is nekik kellett volna jelentést írni elsősorban.
    Jelezni kellett volna a főápoló felé és a vezetők felé.Azoknak meg ha, józan paraszti ésszel gondolkodtak volna,elküldeni azokat akik a brutális gondozást részesítik előnybe.
    Nem bosszú volt a jelentők részéről,hanem emberséges gondolkodás, ami a lakók érdekébe történt.Csak vannak akikből hiányzik az emberség és ezt nem értik,de nem is érthetik meg.Gabi

    VálaszTörlés
  10. Döbbenetes! Nem bánnám ha jeleznéd hivatalos helyre is, választhatsz is kinek...
    Manó :)))

    VálaszTörlés
  11. Meg tettem ami tőlem tellett mindent.
    A hatóság dolga a nyilvánosságra,hozatala az eredménynek,és az eredmény fel göngyölítésének..
    Mert szerény véleményem ez már bűnszövetkezetben elkövetett ügy. Mivel a főnővérek is tudtak a verésekről.Meg a BT-k KFT_k helyzeténél is felmerül a bűnszövetkezés!Gabi

    VálaszTörlés
  12. Intézeti Tényfeltárás ok-okozat függvényébe!!!!!!

    Jött a mentő teljes gázzal
    cumival,és pelenkával.
    Elvittek a nagy kórházba,
    annak trauma osztályára.

    Bevarrták a sebemet,
    be gipszelték kezemet.
    Vissza vittek az intézetbe,
    és be zártak az elkülönítőbe.

    Aztán közölték velem,
    azért tört el a kezem,
    mert nem tudtam a nevem.
    Már tudom a nevem,
    és megint eltört a kezem.

    EZ JELLEMZŐ INTÉZETÜNKRE!!!!!!

    VálaszTörlés
  13. Most már szorul a hurok!
    Ez látszik az intézetbe,saját rálátásom.
    A vezetőinknek felelni kell az intézetbe történt verésekért,megalázásokért, pénzekkel való elszámolásokért.Eddig sokan támogattuk őket pedig ezt csak hazugság árán lehetett! Most már látni érezni a dolgozókon,hogy nem hisznek a vezetőknek.
    Amit eddig is tudtunk,hogy nem így van,ahogy ők elő adják magukat.Ez a vonat elhúzott már!
    Már csak leugorni lehet róla de sietve mert messzire elvisz,és hamis tanúzásért néhány hónap a családtól távoli pihenést,eredményt hozhat maga után.Itt már olyan dolgokon van a hangsúly ami a dolgozókat kisebb mértékben érint. Hát ezért kell gyorsan lépni,annak aki nem kíván kényszer pihenőt.Mert ugyebár elkezdődött az intézeti górék által vezérelt fenyegetések korszaka.Kollégáim,mindenki gondolkodjon el rajta,hogy tolja ezt a szekeret tovább hazugságok árán,vagy magára hagyja húzzák-tolják akik benne vannak, ahogy akarják.
    Csak a becsületes dolgozóknak figyelmébe ajánlom!!!!Dolgozó.

    VálaszTörlés
  14. Ez az előző írás fel is teszi a kérdéseket.
    Csak tudnám mit kéne tenni? Mert azért mindennel ami az intézetbe történik én se értek egyet.

    VálaszTörlés
  15. A válaszokat majd a becsületes dolgozók meg adják.
    Meg sokan már megadták.Mindenki a becsülete és a lelki ismerete amit mond arra hallgasson,és azt mondja az intézettel kapcsolatba,betegverés stb.
    Dolgozó

    VálaszTörlés
  16. Úgy látszik egyre többen nem támogatják már a vezetőket.

    VálaszTörlés
  17. Egyre több helyről kapják a támadást!
    Megérdemlik! Ők így akarták!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)