2010. szeptember 26., vasárnap

A biztos túlélés tudatában!


Tisztelt Fórum!

• Mint azt már korábban a sajtóban nyilatkoztam döntésem végleges és éhségsztrájkba kezdtem immár 2 napja. Célom nem más, mint elsősorban megvédeni azokat a gyermekeket, akik tanulni járnak a mi intézményünkbe. Másod sorban azokat a kollégáimat, akik nap mint nap kénytelenek a magatartási anomáliákat produkál kamaszok, fiatal felnőttek atrocitásait elszenvedni. Próbáljon valaki megsimogatni egy vas vagy akár fa székkel rátámadó, belátási képességgel semmilyen szinten nem bíró fiatal kamaszt.
• Tegnap a Tv2 MOKKA volt az utolsó csepp a pohárban. Kikérjük magunknak, hogy az intézményünkben tanuló fiataljainkat, bölcsődésekhez, óvodásokhoz hasonlítsa, egy szakembernek nevezett hölgy. Azért dolgozunk, hogy ezeket a fiatalokat megpróbáljuk a munka világába bevezetni, a legmagasabb önálló életre nevelni. Nem a szociális ellátó rendszerben vegetálókká nevelni. Ahogy tegnap a Mokkában beszéltek az értelmileg akadályozott fiatalokról, annyi erővel karámba is terelhetőek lennének.
• Követelem, követeljük, hogy a parlament igenes beszéljen, vitatkozzon, törvényt alkosson, mint az értelmükben akadályozott gyermekek védelméről, mint az őket ellátó nevelőkről, felügyelőkről.

Kimpián Ildikó igazgató


www.juharisi.bacskiskun.hu

Anonim levélküldés: ITT! Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

9 megjegyzés:

  1. Biztos túl élés tudatában egy igazgatónak tudnia kellene,hogy a XXI században már nem alkalmazható ez a módszer amit a juharon alkalmazni szoktak.
    Mentené ami menthető.Ami hazug rágalmakat írt a jelentő emberre azok után joggal feltételezhető, hogy igazak a vádak. Különben a jelentő mellé állt volna a kivizsgálás idejére.Ez már csak az igazgatói székért való hadjárat mert nem szeretné elveszíteni. Miért nem tud együtt működni a dolgozóival?
    Amit nem tartanak a dolgozók elfogadhatónak azt miért nem próbálta becsülettel a dolgozókkal együtt megszüntetni.

    VálaszTörlés
  2. Az Ön levele szánalmas magyarázkodásnak tűnik,és az is.Tudta hogy milyen intézmény vezetését vállalta el! fölösleges sorolni a problémákat,önök
    azért vannak,hogy ezeket emberségesen megoldják,
    ami az Ön vezetésével nem sikerült,és a borzalmakért
    Magának kell vállalni a következményeket!!!!
    A saját bőrét próbálja menteni most is!
    Javaslom,az ételről ne mondjon le,egyen nyugodtan sokkal hatásosabb a végeredmény szempontjából ha a vízről mond le!!!!
    Attól hogy szorul a "hurok"felesleges kapálózni,
    előbb kellett volna gondolkodni,embernek maradni!!!

    VálaszTörlés
  3. Kísértetiesen hasonlít ez az ügy a Kiskunhalasihoz
    eltusolás,és hazudozás szempontjából!

    VálaszTörlés
  4. Akkor kellett volna felhagyni az evéssel mikkor a tudomására jutottak a problémák.A helyes megoldásig.

    VálaszTörlés
  5. Úgy tudom három törvény is tiltja a gyermekek bántalmazását, többek között az olyan elzárást, amely önöknél bevett büntetési módszer volt!

    VálaszTörlés
  6. Már látom előre, hamarosan lemondani lesz kénytelen eme nemes küzdelemben a tiltakozás módjáról, mert orvosa tanácsára: súlyosan veszélyezteti egészségi állapotát!
    Reméljük megélhetési kollégái most is ön mellé állnak, és csatlakoznak ők is!

    VálaszTörlés
  7. "...A Juhar Utcai Szakszolgálati és Gyermekvédelmi Intézmény igazgatónőjének üzenetében megszólított Domokos Győző a baontól értesült Kimpián Ildikó bejelentéséről. Szerinte az üzenet küldője az sms tartalmából és szövegezőséből kitűnően vélhetően pszichésen beteg. Rendkívül sajnálatosnak tartja, hogy egy esetleg valóban beteg ember irányíthatja az intézményt, de ez egyben magyarázattal szolgál arra is, hogyan történhettek meg azok az esetek a speciális iskola falai között, amik miatt most rendőrségi nyomozás folyik. Véleménye szerint mind az ügyészség, mind pedig a rendőrség körültekintően, jogszerűen és objektíven jár el." (Baon.hu)

    VálaszTörlés
  8. Nem, nem Tisztelt Igazgató Asszony! Csak reméli, hogy a tegnapi Mokka adása volt az utolsó csepp! még nem látta a mai Tények adását és még sok-sok csepp lesz, egész tengernyi, amibe még akár bele is lehet fulladni!
    Amúgy meg az Ön által "egy szakembernek nevezett" illető hölgy nem más, mint dr. Radványi Katalin professzorasszony, a több egyetemen is oktató, számos könyvet publikáló, nemzetközi konferenciákon előadó, nemzetközileg is elismert szaktekintély, akinek személyét Ön a csupán csak szociális munkás végzettségén alapuló hozzáértése alapján csak előzetes fogmosás és szájzuhanyt követően vehetne a szájára!

    VálaszTörlés
  9. Így van az amikor a butábbjai hivatkoznak a Nagyokra!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)