2010. szeptember 1., szerda

Ha érdekel valakit akkor...


Ha érdekel valakit,  mi van a beteg dolgozókkal, akkor ne nyomozgasson senki alattomosan, nem kell érdeklődni a szomszédoknál, rokonoknál! Van erre jó megoldás, fel kell hívni a beteg kollégákat! Így tisztességes!
A tisztességtelen dolgot ki lehet hagyni, mert büntetendő! Ugye az érintettek tudják mire gondolok?!


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

26 megjegyzés:

  1. Ma már a mobiltelefon mindenki számára elérhető!

    VálaszTörlés
  2. Ezeknek jobb ha a kórházi ismerős dolgozóktól szerzik meg azt amit tudni akarnak!Én tudom mire gondol a cica mert a másik blogon egész Dg. jelent meg!!!

    VálaszTörlés
  3. Hát igen! Sokkal izgalmasabb pletykálkodni, mint egyenesen felhívni beteg kollégákat! Már itt is látszik,hogy az egyenesség nem az erősségük a vezetőknek! Sem egyes dolgozóknak!

    VálaszTörlés
  4. Mindig is a beteg kollégákat beszélik ki nálunk.
    Vagy aki nincsen itt.De nincsen bennük annyi tisztelet kollégáik iránt,,hogy felhívják vagy ne adj isten elmenjen hozzá meglátogatni.
    Na nem olyan módon mint Kpné tette.Meg vannak akik másokon élezik a nyelvüket,ami már úgyis nagyon éles.Pletykálkodnak huhognak,így érzik jól magukat,pedig undorító!MATT

    VálaszTörlés
  5. Az igazság az,hogy a bizonyos őszértekezlet óta
    nem szabad nekünk érdeklődni a két jelentő hogyléte iránt,de még más beteg dolgozó felől se.Nem látogatjuk nem hívjuk fel,mert az tilós.Ha a vezetők megtudnák,hogy beszéltünk telefonon, már ki is rúgnának rögtön.Itt már minden baj, ha a légy zümmög az is ha nem zümmög az is.
    Mindenkibe ellenséget látnak! Saját ellenségeik maguknak,mert rosszul álltak a dolgokhoz.
    Most meg a vizsgálatok miatt,még jobban haragszanak a világra.De mindennek ők az okozati összefüggései,hogy ilyen vizsgálatok alá kerültek,kerülnek. Hozzáállás?????? Munkás

    VálaszTörlés
  6. Némelyiket lehetne kibeszélni a csókosok közül is.
    Amilyen életmódot folytat itt némelyik K.......
    Nem csóda ha azt mondják kupleráj.

    VálaszTörlés
  7. A kiváncsiskodók mindig a pletykára éhesek. A jólinformáltságtól érzik magukat fontosnak, kiváltságosnak. Valójában nem érdekli őket sem az adott személy, sem annak hogyléte.
    Aki kíváncsiskodik nem is tud titkot tartani, nem sok keresnivalója van egy olyan munkahelyen, ahol elengedhetetlen a titoktartás!

    VálaszTörlés
  8. Titok tartás már ami a betegekről szól az igen elfogadott.De a verések titokba tartása elfogadhatatlan.Meg illedelmesen kellene élni úgy az intézeten belül,mint kívül.Akkor nem lenne téma az élet vitelük.Mert ebből indul a pletyka.

    VálaszTörlés
  9. De talán egy őszértekezlet keretében,a vezetőség is elmondhatná a saját verzióját az igazságról.Annyi minden felkerült a blogra, a dolgozóknak is joga van tudni az igazságot!A verésekről megalázásokról.Vannak cégek vagy nincsenek,milyen cél vezetett az intézeti munka mellett céget fenn tartani?Van e összefüggés az intézet és a cégek pénzügyei között? Mert azért az igazat szeretnénk tudni első kézből.Nem itt olvasva vagy hallomásból!Dolgozó

    VálaszTörlés
  10. Ami nem pletyka, a valóság!

    VálaszTörlés
  11. Titok,az itt nincs vannak ráérő dolgozók akik tesznek annak érdekébe,hogy ne legyen titok.
    Kibeszélnek mindenkit akik nem a csókosok közé valók.A vezetők tudnak titkot tartani évekig nem tudtuk a Btket.

    VálaszTörlés
  12. Szerintem mindenkinek joga van ezen országban bármilyen társaság tagjának vagy tulajdonosának lenni. Legyen az egyszerű cigány közalkalmazott vagy kormányzati tisztviselő.
    Nem publikus, de nem is titkos az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium honlapján név szerint a nyilvános cégadatok lekérhetőek.
    Lakcím alapján viszont a cég neve kérhető le, de senki senkinek nem köteles arról beszámolni, hogy hol és milyen társasággal milyen kapcsolatban van.
    Nem értem, akkor milyen jelentősége van az egésznek.
    A társaságoknak az APEH, az önkormányzat és az IRM felé vannak kötelezettségei, nevezetesen ÁFA és egyéb adó bevallások, járulék bevallások, helyi iparűzési adó bevallások stb.
    Ha ezek teljesítve vannak akkor még a mérlegek közzétételét kell megtenni, de ehhez már csak illeték befizetése alapján juthat bárki hozzá.
    Nem értem miért olyan nagy szám az, hogy akárkinek is cége van.
    A blogon ez újdonságnak tűnik, valószínű, hogy aki ezeket írogatta el van maradva jócskán a mai életfelfogástól és gazdasági folyamatoktól.
    Tisztelettel egy olvasójuk.

    VálaszTörlés
  13. Azt azért nem hiszem, hogy a vezetőség bármelyik tagja is keverné a saját cégét az intézettel pénzek kimentésével kacsolatban.
    Ennél ravaszabbak ők sokkal, meg szerintem nem is nyílik erre lehetőségük, nagyon sok kézen mennek át a számlák és az igazolások.
    Ha bármi ilyen is lenne szinte mindenkinek benne kéne lenni, az pedig egy bűnszövetkezet lenne.
    Ennyire ők sem szeretik egymást.

    VálaszTörlés
  14. Névtelen írta..2010.06.02

    A 15,03-nak szántam!

    Egy dolgozó jelentette,hogy van KFT,vagy valami hasonló cég.Akinek a számlájára UTALNAK
    munkabért!!!!!AZ EL NEM VÉGZETT MUNKÁÉRT!!!!
    Legjobb esetbe a TMK-sok végzik el a munkát.
    Vagy nincs is elvégezve.De a PÉNZEKET UTALJÁK.
    Hova kerül,melyik vezetőségi személyhez?
    Kinek a nevén van cég????????????
    Erre azt írtátok,hogy hazudunk nincs is semmiféle Bt,Kft.Mindenkinek lehet vállalkozása senki nem mondta,hogy ne legyen.De nem elfogadott ugyan olyan munkát végezni Bt-be amit főállásba végez!Ezt a törvény is elfogadhatatlannak írja.Van jogászunk kérdezd meg.Majd a végén megtudod menyire vagyok elmaradva a mai felfogástól.Vagy majd azt látod,hogy sok mindent nem tudsz még.
    Mindenkinek lehet cége ,de senki nem utalhatja rá a betegek rovására,vagy a nekünk járó pénzeket(kártyapénz,jótékonysági, stb).
    Várd a vizsgálatok végét! Irisz




















    Read more: http://netrefel.blogspot.com/2010/06/bucsu.html#ixzz0yOR4LmzH
    Under Creative Commons License: Attribution

    VálaszTörlés
  15. Hát nem is a szeretetről szoktak elhíresülni!

    VálaszTörlés
  16. Ha volt ilyen akkor, az APEH és a megyei ellenőrzések úgy is be fogják bizonyítani, de elég nagy merészség lenne el nem végzett munkáról számlát kiállítani.
    Az elmúlt 10 évre vetítve ez igen nagy összeg is lehet.
    Meg kellene vizsgálni, hogy ez a mai vezetés mióta áll ezekből az emberekből és milyen családi vagy baráti kapcsolatban vannak. Meg kellene vizsgálni, hogy mióta feltételezi a bejelentő dolgozó, hogy utalnak a számlákra. Szerintem ez csak akkor gyanús, ha folyamatosak az utalások egy-egy eset kapcsán nem lehet konzekvenciát levonni, mert lehet, hogy jogos volt az utalás.
    De ez már az ellenőrők feladata lesz, mindenesetre a bejelentő szerintem helyesen járt el mikor a számára gyanús dolgot felvetette.
    Megjegyzem ha valakinem van Bt vagy KFT a tulajdonában, nem feltétlenül kell még ott dolgoznia, lehet, hogy csak másokat dolgoztat és a pénzét csak befektetésként rakta be a cégbe.

    Tisztelettel: Egy olvasójuk

    VálaszTörlés
  17. 15,03 Mindenkinek van joga céget alapítani! De nincs joga a betegektől elcsalni az ellátásukra utalt pénzeket.Gondolok a kaja, ruha, tisztálkodószerek.Mivel a sampont is sokszor a beteggel vetetjük meg,van hogy ruhát is a zsebpénzéből kell venni,ezt kifogásolom.Nekünk a béren felüli juttatás,vagy kaja jegy vagy papucspénz kártyapénz nincsen,nem kaptunk!
    Ne,hogy ezek legyenek a Bt ék számláin.Mária

    VálaszTörlés
  18. 12,27 Az engem is érdekelne,most mit mondanának az értekezleten.Hogy állnak a vizsgálatok,mi az ő igazságszerű álláspontjuk?Ki hibázott,ki nem hibázott?Ki a rossz,ki a jó ? A vezetők véleménye
    is érdekelne,úgy a főorvos asszony véleménye a vizsgálatok jelenlegi állásáról,mint a betegveréssel kapcsolatos nézeteik. Változtak vagy még most se változtak? ""x""

    VálaszTörlés
  19. 19,32 Sokan benne is lehetnek.Akik könyvelnek azoknak mindenről tudniuk kellett.Anélkül nem lehetett volna csak rendesen könyvelni.Többen lehetnek benne mint gondolnád. De majd előbb utóbb meg tudjuk.Lehet,hogy ők a hír források?

    VálaszTörlés
  20. Lehet,hogy sokan vannak benne,( gazdasági vezető, pénzügyi vezető könyvelő stb) de a hírforrás személye nem érdekes már, hogy fel van dobva az ügy.
    Csak várni kell.

    VálaszTörlés
  21. Mondjátok már meg, hogy kik és mikben vannak benne?

    VálaszTörlés
  22. Te most ébredtél elösször hónapok óta????

    VálaszTörlés
  23. Nem ébredt fel ő egy alva járó!
    Ne bántsátok ilyenkor nem tudja mi történik körülötte.

    VálaszTörlés
  24. Az elviselhetetlen vezető nem csak a hangulatot ronthatja a munkahelyen, de veszélyezteti alkalmazottai egészségét is.

    A dolgozók azért vannak gyakrabban és hosszabb ideig táppénzen, mert csak így tudják kipihenni az elviselhetetlen vezető keltette stresszt.

    Az emberek nem egyformák, van, aki érzékenyebb a környezeti tényezőkre, mást kevésbé zavar, de egy rossz főnök mindenképpen árt az egészségnek IS!
    Ezt Detonátor fogalmazta meg de nagyon igaza van!!!!

    VálaszTörlés
  25. Az ilyen vezetők ártanak a lakóknak elsősorban,
    a dolgozóknak,az országnak és az egész társadalomnak! Ha veréstől sérül a lakó ők tehetnek róla,miért olyan embereket alkalmaznak aki bántja őket! A dolgozó ha táppénzre megy 95%
    ék tehetnek róla mert a rokonok csókosok terrorba tartják őket.Az országunk hírnevét rontják,hogy a XXI században még verik a beteget. A társadalom meg elítéli az ilyen fajta beteg gondozást.Sok embernek van a rokonságába fogyatékos ,vagy pszichiátriai beteg
    és azok az emberek tudják,hogy szeretettel kell az ilyen embereket ápolni gondozni. Nem veréssel mint a kiskunhalasi körösi úti intézetbe. Kővíné

    VálaszTörlés
  26. Ezt én is így látom!Gabi

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)