2010. szeptember 23., csütörtök

KETTŐBŐL - EGY


Továbbra is szoros ügyész felügyelet mellett folyik a nyomozás a kecskeméti Juhar utcai speciális iskola ügyében. Az igazgatónőt gyanúsítottként hallgatták ki.

Meggyanúsították a kecskeméti Juhar utcai speciális iskola igazgatónőjét az iskola ellen indult nyomozásban, - mondta   Szabó Ferenc Bács-Kiskun megyei főügyész helyettes. Szabó azt nem árulta el, hogy mivel gyanúsították meg az igazgatónőt.  Arra hivatkozott, hogy a nyomozás még folyamatban van. Az iskolában  februárban indult nyomozás személyi szabadság megsértése miatt a kecskeméti rendőrkapitányságon, ügyészségi felügyelet mellett.


Petőfi Népe

Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

14 megjegyzés:

  1. Végre valami elkezdődött! Nálunk folytatják remélem!

    VálaszTörlés
  2. Mi a Manó! :)))

    A Juharos mégis bukik? Pedig őt is nagyon védték a megyén! Fordult a kocka! :))) Az igazgatók feláldozhatóak, így Ilona is. Szar érzés lehet neki ezzel szembesülni, de erre mondjuk: "Isten nem ver bottal!"

    VálaszTörlés
  3. Ha elindul a lavina az mindent visz ami előtte van! itt is van mit vinnie! Csak jöjjön.

    VálaszTörlés
  4. Gyerekverésről, a képzett gyógypedagógusok ellehetetlenítéséről is szó van! Nálunk a nem rokon, nem barát dolgozókat lehetetlenítik el a munkájukban!

    VálaszTörlés
  5. Végre csak van értelme szólni ha nem elfogadható a gondozás!Nagyon nehézkesen de azért csak lesz eredmény.Nem meg engedhető,hogy amúgy is beteg gyermekeket még betegebbé tenni a nem megfelelő gondozás által. Amit Ők átélnek azt viszik magukkal a felnőtt korba. Vigyenek érzést szeretetet,a gondozójuk ezt biztosítsák a számukra.ha nem tudnak szeretetet sugározni a gyerekek irányába akkor alkalmatlanok.

    VálaszTörlés
  6. Pedig a juharos igazgatónő is ugyancsak rágalmazta a jelentő urat. Minden félét írt róla. Persze a nagy tudású másikak ezt elhitték.
    Nem tetszett nekik,hogy írt a mi blogunkra.(Bocs Erzsike ez átvitt értelembe értendő)Azért csak az igazságnak kell érvényesülni,hazugságra nem lehet építeni. Mária

    VálaszTörlés
  7. A Juharos igazgatónő a jelentő urat rágalmazta, a halasi igazgatónő pedig a két jelentő ápolónőt. De az igazságszolgáltatás bebizonyítja, hogy mindkét esetben a jelentők igazat mondtak. Miért is tettek volna másként? Nem tették volna ki magukat semmiféle megalázásnak, rágalmazásnak ok nélkül. De az igazság érzetük nem hagyta, hogy csendben nézzék végig, hogy kiszolgáltatott embereket bántalmazzanak néhány szadista kiégett dolgozó, aki ott éli ki magát. Mert lehet, hogy csak így tudnak érvényesülni, ha másokat lealjasít, eltipor.

    VálaszTörlés
  8. Jövő kép Ilonának, ő is felelősségre lesz vonva nem csak a juhar utcai igazgatónő. Látni, hogy még a választás előtt mennyire teher a Megyének.

    VálaszTörlés
  9. Javaslom minden dolgozónak!

    Az igazmondásnak megvan az az előnye, hogy nem kell beszéd közben arra koncentrálni, hogy minden stimmeljen, mert ott úgyis minden a helyére kerül automatikusan.

    VálaszTörlés
  10. kedves KRokko jó hogy felhívtad a figyelmüket az igazmondásra,ez kedves tőled.Sokan lesznek hamis tanúzás miatt felelősségre vonva.A hetes főnővér az elsők között lesz ezt már tudom! Róla hang anyag is van amit felhasználnak ellene.
    Tudomása volt róla az ő beleegyezésével történt a felvétel.Megérte neki hazudni? Munkás

    VálaszTörlés
  11. Én személy szerint örülök,hogy a juharon is haladnak a vizsgálatok.Amikor olvastam a legelső írását a jelentőnek én tudtam,hogy igaz ember.
    Elkeseredettséget éreztem az írásába. De láttam riportot is a tv-be az ügyről.Nem ismerem de tudtam,hogy igazak az állításai.Érezni lehet azt minden írás nyugodt olvasásakor,hogy azt milyen ember írta.Mária

    VálaszTörlés
  12. Kettőből kettő hamarosan !

    VálaszTörlés
  13. A Megye ki lépett a védelmi állásából! Most már vizsgálhatják az ügyészek nyomozók.De eddig miért hátráltatták a vizsgálatokat?

    VálaszTörlés
  14. Úgy vannak vele mindenkit hagynak elesni csak ők maradjanak már!!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)