2010. szeptember 22., szerda

Más is így látja!


„…8 év alatt még a nem szoci vagy libcsi takarítónőt is elbocsájtották, úgyhogy, ha nem jut mindenkinek munkahely, akkor tessék csak bátran lecserélni.

Ma már nem a jó szakemberek maradnak meg, hanem az érdekkörbe tartozók.
Vagyis a vezető rokonsága, szomszédsága, egyéb csókosai - de szó sincs szaktudásról, sőt állíthatom az ellenkezőjét is: kifejezetten hátrány a szaktudás. Sokszor azért, mert a vezetőnek is hiányzik. Aztán azért, hogy mások ne lássanak bele a kártyáiba (ne ismerjék fel azonnal a lenyúlási trükkjeit). Már ott tartunk, hogy ne gondolkozzon, mert az veszélyes. Csak dolgozzon, mint egy rabszolga, és ne értsen semmit, pláne ne legyen bátorsága szóvá tenni bármit is!

Olvasónktól kaptuk, köszönjük!


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

4 megjegyzés:

  1. Azért tartanak bennünket terrorba, hogy ne legyen bátorságunk szólni.Csak a rokonság érvényesülhet a dolgozónak nincsen joga semmihez,csak szó nélkül dolgozni.Szólni semmiért nem szabad ha esetleg mi másként látjuk jónak az adott szituációt.Ha véletlen valamiért szólni merészelünk azt kapjuk,hogy ha nem tetszik el lehet menni. A lakónak a dolgozónak csak a terror a megalázás jár.A rokonoknak részegeseknek bántalmazóknak meg jutalom! Alkalmas a vezetés erre a pozicíóra ?

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Aki jó ápoló azt el kell marni az intézetből!
    Itt ez a szokás.akármilyen alkalmatlan ember jó nekik aki nem szól semmi problémáról,be áll a sorba nyalizni. Itt a kétszínű emberek a jók.

    VálaszTörlés
  4. Gondolkodni még lehet,de szóvá tenni a gondolataimat azt már nem.Az iskolázottság itt nem szempont,csak a rokonok csókosok legyenek a főnővérek, vagy vezető beosztásba,hogy ne keljen a fizetésért megdolgozni,csak végét várni a napnak. Így könnyű pénzt keresni!MATT

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)