2010. szeptember 23., csütörtök

Bukik minden

. 
„Téglás Péter: …Miután jegyzőkönyveztük a feljelentést, nem tudtuk, mire találunk majd bizonyítékot. Lényegében tűt kerestünk a szénakazalban. De az elmondásukból okszerűen  vontuk le a következtetést, hogy ha egy intézményben ilyesmi előfordulhat, akkor más, súlyos bűncselekmények is megtörténhettek. És következtetésünk nagyon is helyénvaló volt…

A cikk teljes terjedelmében megtekinthető: ITT! és ITT!

Olvasónktól kaptuk! Köszönjük! 
Forrás: Magyar Nemzet
.
Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT! www.pszicho.net

29 megjegyzés:

  1. Szépen állunk! már külföldön is érdeklik a jobb érzésű embereket,hogy a bántalmazásokkal dúsított
    gondozásnak mi az eredménye.Csak az intézetbe lévő vezetőket hagyja hidegen. Az orvosok meg egy héttel később küldték a beteget kórházi orvoshoz kivizsgálásra.Csak azt a kérdést tenném fel addigra józanodtak ki,vagy hanyagságuknak könyvelhető el az egy hét? Milyen felelősség terheli őket? Dolgozó

    VálaszTörlés
  2. Azért a hatóság rájött kik hazudnak! Szégyelje magát a vezetőség!Nem csak ebbe hazudnak mindenbe! remélem a 9es főnővére is megtanulja mindenki ember nem csak a rokonok, így lesz igazságos bűnhödjön!

    VálaszTörlés
  3. A többi hazug is a fogiba! Legyenek ilyen helyzetben kívánom nekik!

    VálaszTörlés
  4. Nem baj ha külföldön is érdeklődnek utánnunk. legyen minnél nagyobb viszhangja ennek az aljas munkának. Itt a vezetők is tusolták a bűncselekményeket. legyen elrettentő példa a mi intézményünk, ilyenné tette a rokon, pereputty, jó barát stb vezetés!

    VálaszTörlés
  5. Azok a dolgozók szégyellik most magukat akik hazudoztak január óta? Vagy az ő lelkivilágukba ez így természetes,minden belefér?
    LELKI ISMERET FURDALÁS VAN? BOCSÁNAT KÉRÉS LESZ?_
    (.+.)(:)

    VálaszTörlés
  6. ÉRDEKES A NETRE FEL-NEK IGAZAK AZ ÍRÁSAI!
    Egyre jobban igazolódnak be az írásaik.
    Csak lassan de úgy látszik annál alaposabb vizsgálatok támasztják alá a felvetet problémákat.
    Gratulálni lehet a blog fenntartójának,hogy ilyen aljas rágalmak mellett is kitartott az igaza mellett. Nem hagyta magát megfélemlíteni.
    De akik nem akarnak önnel dolgozni egyhangúlag
    vagy valahogy így írták,azokat Önnel még egy napon se említeném.Azok ahányan vannak egyhangúlag Önnek még a meleg nyomába se léphetnek.Annyi becsület se nincs bennük.

    VálaszTörlés
  7. Nem kell örülni!!!!

    A közösülésre és fajtalanságra rábírás és a rábírni törekvés

    A törvény értelmében nem csak a közösülés vagy fajtalankodás, hanem azon túl az arra való rábírás is - hogy a sértett vele vagy mással közösüljön vagy fajtalankodjék - üldözendő. A cselekmény kísérlete gyakorlatilag kizárt, hiszen az is büntetendő, ha az elkövetővel vagy annak rábeszélésére mással közösül vagy fajtalankodik a sértett, csakúgy, mintha ez a rábírás eredménytelen maradna . Abban az esetben, ha a sértett az elkövető rábeszélésének eredményeként sem hajlandó akár az elkövetővel, akár mással közösülni vagy fajtalankodni, az eredménytelen felhívással is megvalósul a tényállás.

    A más személlyel való szexuális együttlétre történő rábírás illetve rábírni törekvés esetén nincs annak jelentősége, hogy az elkövető maga is közösült vagy fajtalankodott a sértettel. A bűncselekmény ezen alakzatért mindenképpen felelni fog. Természetesen a mással történő közösülés vagy fajtalanság esetén a harmadik személy is megvalósítja a megrontást és büntethetősége esetén ezért felelni is fog.

    VálaszTörlés
  8. Ez lemaradt!
    Súlyosabban minősül a magatartás, ha az elkövető a sértett hozzátartozója vagy a sértett az elkövető nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll.

    VálaszTörlés
  9. Én kiváncsi lennék arra a 9-es főnővére, hogy néz azok szemébe akik mindent hallottak a foglalkoztatóba, hogy megfenyegette a koleganőt és mégis hazudtak az érdekében. Azt furcsállom szinte valamennyi ott dolgozó utálja ezt a főnővért és mégis hazudtak miatta. Miért??? Féltek az igazgatónő bosszújától??
    Szerintem nem így kell alkalmazkodni az igazat meg kell mondani! Az élet remélem nekik is hoz ilyen helyzetet és ne legyen aki tanúskodik mellettük!!!

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  11. Majd hátast állunk neked, hogy elérd de még a hátsómat sem tartanám oda neked.

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  13. Mit akarsz itt te dögevő?

    VálaszTörlés
  14. Mit keres itt a himlős papagáj?

    VálaszTörlés
  15. 2010. szeptember 24. 7:08-nak
    Nem nagy durranás egymás szemébe nézni ott, hisz ott dolgozik az is aki állandóan nős pasira hajt és a tetejébe családos is! megtalálják maguk közt a rokon lelkeket!

    VálaszTörlés
  16. Álcázás felsőfokon!
    Milyen szitu ? A 7,44 -es író írta először a fránya szót! Ő mindenkire a Cicára Perennisre rá akarta kenni!Ő írta még az elején a tea konyhára gondolva,(régi írásba kikereshető) hogy a vezetők a főnővérek főápoló oda járnak kávézni meg pletykálni. Az a fránya kis konyha így írta!Őt is ott beszélték ki. Azért jól álcázta magát eddig,mert a vezetőséget neki ugrasztotta a sétának,hogy az ő bántalmazásairól elterelje a figyelmet. lehetséges,hogy kétszínű játékot játszik és csak is a saját érdekeit védve.Persze a vezetők
    hittek neki,jól álcázta a hamisságot.
    Ezek után azt írja,hogy meghajlik ellőttünk igazunk van. Mennyi rágalmat zúdított a jelentőkre a kollégáira ,a blog üzemeltetőjére.
    Na meg néhány író aki becstelen dolgokat írt a jelentőkről, Erzsikéről Viktorról. Meg azokról akik a Netrefelen írtak,mindennek elmondták őket.Úgy a Kecskeméti Ügyvédet is aljas módon rágalmazták,és mégse lett igazuk,vele kapcsolatba se!Ezzel el van intézve részéről.
    meghajlik és igazatok van.Persze Ő is verte a beteget,ez csak álca volt. A vezetők be is vették. Ibolya

    VálaszTörlés
  17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  18. Kiskunhalasnak van a Megyébe a legrosszabb híre.
    A tv mondta ma este. Az intézet vezetése ezt meddig fokozza még? Okoska

    VálaszTörlés
  19. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  20. Sajnos nem csak a megyében!Halason mindent meglehet tenni,az intézet csak a jéghegy csúcsa!Van egy vezetése ami gépkocsi vezetésre alkalmasabb, mint egy intézet vezetésre!Sok tanult ember van egy helyen,de a "régen"tanultak már feledésbe vesztek!Annyi vezető van,hogy szinte Dunát lehetne velük rekeszteni!Szinte mindenki vezet valamit,valakit(igazgató,szakmai,ápolási,gazdasági,osztály,műszak stb...(.Egy valami mindig kimarad,ide már nem kell több vezető,ide olyan emberek kellenek(hála Istennek van néhány)akik nem vezetni akarnak hanem dolgozni,ápolni,gondozni az intézményben lakó embereket!Sajnos az Ő életüket nehezítik a vezetők!Irányítani,szervezni,könnyebb munka végzést elősegíteni nem tudnak csak keresni,sok-sok pénzt,hibákat,meg belekötni mindenben!Ha szerintük az ég zöld,akkor a "körükhöz"tartozok is zöldnek mondják,aki szól,hogy ez nem így van az egyből felkerül a "fekete listára".Lehet tagadni,hogy itt,ilyen nincs(pont úgy mint ahogy ig.nő által adott egyik interjúban,miszerint 7-es osztály sincs)mindenki tudja,hogy van!Ők,mi vagyunk az ellenség!Az igazgatónő sajnos mint kiderült egy bábú!Sajnálom Őt!Itt már mások döntenek helyette(szakmai vezető,ápolási vezető, gazdasági vezető),hibája,hogy aláírja amit eme szaktudásban oly "gazdag"emberek a keze alá tesznek,hiszen bízik bennük!Csak azt nem tudja ,hogy közölük egy-kettő pont az ő székébe vágyik!Sajnos ezt,ezeket ő általában csak később veszi észre!Ilyenkor jönnek a jogászok,jogtanácsos,hogy akkor mi is legyen!De ekkor már késő hiszen a "baj"megtörtént és egyre közeleg a káosz is!Hogy mindennek mi lesz a vége,azt csak később derül ki!De úgy néz ki ez az egész, mint egy sakk játszma,előbb mindig a gyalogokat áldozzuk fel,de hanem értünk hozzá előbb-utóbb eljön a királynő és a sakk-matt,bukik minden!Kérdés:miért kell az utolsó másodpercig várni,hogy észre vegyük nem megy tovább,a vége a biztos vereség!?Ne mindegy,hogy emelt fővel vagy vesztesként hagyjuk abba a "játékot"bár ez nem játék!Az ország,a megye,a városban lakók előtt járatjuk le magunkat nap mint nap!

    VálaszTörlés
  21. Az Igazgatónő ráhagyta a dolgokat az alatt valóira ez a legnagyobb baja.Minden hazugságot elhitt nekik most főhet a feje miattuk.De meg is érdemli mivel nem jött be dolgozni nem tudta mi a helyzet bent,csak a fizetés érdekelte, semmi más
    nem. Be tett neki a főápoló is rendesen.Nem beszélve a szakmai vezető se volt sokszor a tudása tetőfokán.Ezt már hazugságokkal nem lehet palástolni!Meddig akarja még a hazudozást folytatni?

    VálaszTörlés
  22. szept.24.20:22-nek ajánlva!Nem tea konyháról írt valaki,kiskonyhát említ.Főnővérekről,főápolóról,nem tesz említést,csak az irodai dolgozókról.Nézzen utána!
    Ettől függetlenül felőlem kávézhatnak ott a főnővérek és a főápoló is.Nem tudom,olyan ritkán járok a főépületben,akkor sem az említett tea konyhán van dolgom.Betévednék biztosan kinéznének onnan.Eszembe se jutott,hogy ott tea délelőtt-délután van.Szóljanak sütök egy kis rágcsálni valót.Senki ne írígykedjen,kiveszik a pihenőidőt!Cigiseknek is jár,aki nem cigizik,teázhat,kávézhat,beszélgethet a munkaközi szünetben.

    VálaszTörlés
  23. Nem irigykedem ! Csak azt próbáltam ecsetelni,hogy Krisztián írta a fránya kis konyhát.És Ő a fránya szóból következtet,hogy ki a Cica.Aki a fránya szót írja.

    VálaszTörlés
  24. Ez a tetves szárnyas van olyan gerinctelen,hogy amikor lezárul a bűncselekmények kivizsgálása fennen fogja bizonygatni,hogy Ő a Cicus-Micus!
    A végén felfedi magát mint kettős "ügynök!!!

    VálaszTörlés
  25. Mindenki tudni fogja Ő nem a Cica!
    Ő csak egy verő legény+! Volt van az is marad !

    VálaszTörlés
  26. Nem is tudhatod mennyi új volt a nap alatt a héten, az, hogy itt nem olvasol róla az egy dolog!
    Ne ide gyere tájékozódni!

    VálaszTörlés
  27. Van ennek az intézménynek vezetője? Van felettes szerv? Ja, persze. Ő honnan tudhatta volna, mi történik az intézményében, amikor ő otthon csicsikál. Szégyellje magát az ilyen vezető, mert vagy nem mertek hozzá őszintén fordulni a beosztottak, vagy miért fordultak volna. Ha igaz, hogy mindenki tudott róla. Az pedig egy perverz görény állat, aki más ember szerencsétlenségét ilyen aljas célokra használja ki. Beengedném a dutyiba, kiéhezett hiénák közé, aztán adnának nekik, ha már ilyen heves a vérmérsékletük.Ott önként csinálhatnák a show-t.

    VálaszTörlés
  28. Van az intézetnek vezetője de Őt csak a pénz,csakis a pénz érdekli!A lakóinkkal dolgozóinkkal nem törődik.A hatalom,hatalomvágy és a pénz az igen de a rá bízott emberek már nem érdekli, nem tudott ennyi ideig tenni értelmes lépést az érdekükben. Vajon akkor minek van?

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)