2010. november 5., péntek

Van akinek kimeríthetetlen!


Egész héten nem láttam a Kunos urat! Már megint tanulmányi szabadságon van, ok értem most van az őszi szünet! De neki jár tavaszi, egész nyári, őszi és jön a téli szünet is. Remélem ez utóbbit Szibériába tölti!


Nem értem az ide vonatkozó törvényeket, aki állandóan megbukik, annak is jár az a "fránya" tanulmányi szabadság?


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

51 megjegyzés:

  1. Ez nem jár be dolgozni. A belső ellenőrt gyanúsítottként hallgatták ki! Akkor ezek után mi a jó fenét ellenőrizhet az intézetben, mert ugye mosogatni nem láttuk!

    VálaszTörlés
  2. Láttátok a Zombi is törölte magát az iwiwről. Fél nehogy a médiában megjelenjen a képe, mert ugye onnan szokták mutogatni. De mitől is fél??:))

    VálaszTörlés
  3. Kunos úr milyen tanulmányi szabadságát tölti, amikor állítólag már van diplomája? Nem lehet, hogy ő is inkább a rendőrséget látogatja nap mint nap?
    Ugyanúgy felelős a gazdasági szabálytalanságokért mint az igazgatónő vagy a belső ellenőr! Nehogy azt higgye, hogy a "hölgyek" engedik, ő megússza!

    VálaszTörlés
  4. Én sajnálom a Zombit! Mindent rá fognak kenni!
    Pedig Kanos úrnak kéne csak ajánlani a Gulágot! :))) Ott kigyógyulna a nagyzási, pénzpazarlási hóbortjaiból és a másságából!

    VálaszTörlés
  5. Már azt írták van diplomája! Akkor,hogy járna neki tanulmányi szünet? Vagy a kisegítő iskolába jár,hogy feltalálja magát a könyvelésbe?

    VálaszTörlés
  6. Meg kell nézni, mit ír a jelenléti ívre...
    Mindig elfelejtem, hogy az rájuk nem vonatkozik.:):)

    VálaszTörlés
  7. Ő már nem fog többet bemenni...

    VálaszTörlés
  8. A süllyedő hajóról mindenki menekül,addig még el nem süllyed teljesen.

    VálaszTörlés
  9. Jó, hogy nem jár be a Kanos úr hisz a főnöke 3 hete nem jár, így nem derül ki!!

    VálaszTörlés
  10. Akkor nekik már nem is lesz erkölcsi bizonyítványuk?

    VálaszTörlés
  11. Nem járnak be dolgozni? Akkor mivel töltik el a napot?

    VálaszTörlés
  12. Az igazgatónő sokat fogyott. Nem tudjátok milyen módszerrel?

    VálaszTörlés
  13. Mikor lesz a következő megyei közgyűlés?

    VálaszTörlés
  14. 2010. november 5. 18:22-nak
    Ne kívánd kipróbálni!!!

    VálaszTörlés
  15. Mi van a Főápolónővel? Ő jár még dolgozni? Éjszakai ellenőrzéseket végez még élettársa kíséretében? Mert, hogy fél.

    VálaszTörlés
  16. A főápolónő is lassan ki maradozik a munkából!
    Ők mindent megtehetnek az Ápolók meg 5 perccel hamarabb nem mehetnek haza a munkából még akkor se ha itt a váltás és átadtuk az osztályt.
    Ék meg be se jártak és a fizetés az mindenképpen járt nekik.

    VálaszTörlés
  17. Ki tudja mi a helyzet a közalkalmazotti tanács választással? Megy a pletyka , hogy már meg vannak a bejutók suttyomban. Nem két fordulós lesz? Hogy lehetnek máris meg? Valaki homályosítson már fel, mert olyan neveket hallottam befutónak, hogy ihaj...!

    VálaszTörlés
  18. Állítólag 1 fordulós és az első 5 ember a kozalkalmazotti tanácstag:)) Röhej!

    VálaszTörlés
  19. Csak a szokásos: ők kitalálják, beraknak egy kakukktojást, és utána kihirdetik a "nagyon korrekt" végeredményt. Igazából az lenne a megnyugtató, ha utána BEMUTATNÁK A SZAVAZATOKAT, amik alapján eldőlt az egész!

    VálaszTörlés
  20. A szavazatokat számolás után megsemmisítik...nem lehet leellenőrizni!

    VálaszTörlés
  21. Miért kellene titkosnak lennie? Pozitív diszkriminálásról van szó! Miért ne lehetne nyilvános, hogy X hozzáállása tetszik nekem a legjobban? Ettől még becsülhetem a többi jelöltet is.

    VálaszTörlés
  22. Tulajdonképpen úgy voksolnak, hogy sohasem fog kiderülni: elolvasták-e a szavazólapjukat, vagy sem! hasraütés szerűen mondanak valamit, és kész! Kérjenek független felügyelőket a számlálásokhoz.

    VálaszTörlés
  23. Most ez nem is aktuális hátha a megválasztott személy is eljárás alá kerül akkor kezdhetjük az egészet előröl.Ha már eddig vártunk várjuk meg ki marad tiszta és csak olyant válaszunk meg.
    Megválasztjuk és letartóztatják az nem jó!

    VálaszTörlés
  24. 138 szavazólap volt a végére, ezt hallottam. Viszont 200 volt kiadva. 62 tartózkodott?
    valami törvényre hivatkoznak , hogy most hirtelen 1 fordulós lett. Eddig is így lett volna szabályos állítólag, de érdekes, hogy menet közben észrevették ezt a rendeletet ami a franc tudja mióta hatályos egyébként...kis törvénytisztelőek lettünk hirtelen:))) Kiváncsi lennék hány szavazat landolt a kukában?!:)

    VálaszTörlés
  25. Ez így semmit sem ér. Ezek még mindig nem tanultak a hibáikból! Kiharcolják maguknak a bilincset. Hát ha ez kell nekik, legyen!

    VálaszTörlés
  26. Azért nem árt tudni, hogy mi itt Kecskeméten a Közigazgatási Hivatalhoz fordultunk azzal, hogy a büntetőeljárás hatálya alatt levő igazgatónő nem rendelkezik a tisztének betöltéséhez szükséges tiszta erkölcsivel, így továbbfoglalkoztatása jogsértő.
    A Hivatal pedig intézkedett, felhívta a megyei Elnök és általa a közgyűlés figyelmét a jogsértés megszüntetésére!
    Ott Halason nem lenne egy írástudó sem, aki nem névtelenül, hanem a saját nevét is aláírva a Hivatalhoz fordulna? Itt is csak az vitte előre az ügyet, hogy névvel címmel és megalapozottan mentek a levelek!

    VálaszTörlés
  27. Tudtommal több levél is ment névvel, címmel...mégis magasról xartak rá. Szerencséjük volt ott kecsón vagy nem volt akkora hátszele a juhar utcai igazgatónőnek mint halasi kolleginájának.

    VálaszTörlés
  28. Tévedés! Ez nem hátszél, de nem is a szerencse kérdése, hanem a Közig.Hivatal tisztessége és jogszerű ügyintézése! de csak akkor tudnak ők is lépni, ha valaki hivatalos úton és módon fordul hozzájuk! A lehetőség nyitva csak élni kell vele! A nem intézkedett címzettek (persze most nem a fenntartóra gondolok!) elmaradt válaszai miatt is lehet lépni, eggyel feljebb fokon! Szóval hova is ment levél névvel címmel, amire nem válaszoltak, nem intézkedtek? Tegyük közre nyíltan! Akár a saját blogomat is rendelkezésre bocsátom hozzá!

    VálaszTörlés
  29. pont a közig hivatal volt többször is "ellenőrizni" , de soha nem találtak semmit, na persze hozzáteszem, hogy mindig csak azt nézték ami biztosan rendben volt. Azt sosem amire felhívták a figyelmüket ezekben a bizonyos névvel ellátott levelekben. Akkor most hogy is van ez? Kihez lehet még fordulni?

    VálaszTörlés
  30. 22,59-nek!
    Melyik Közigazgatási Hivatal, mert a korábbi a regionális az megszűnt! Én a mostani újról beszélek, erről az új összetételű, új szemléletűről! A kettőt nem szabad összetéveszteni egymással!

    VálaszTörlés
  31. A címét lehetne tudni?

    VálaszTörlés
  32. 2010. szeptember 1-jétől a Dél-alföldi Regionális Államigazgatási Hivatal jogutódja a Bács-Kiskun Megyei Közigazgatási Hivatal.
    Hivatalvezető: dr. Kovács Miklósné dr. Molnár Ilona
    6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 3.
    Telefon: (76) 513-713
    Fax: 513-703
    E-mail: titkarsag@bacs.darkh.hu

    VálaszTörlés
  33. JÓ TUDNI!

    Az erkölcsi bizonyítvány közokirat a kérelmező bűnügyi nyilvántartásokban tárolt adatainak valamely eljárásban vagy jogviszony létesítéséhez, fenntartásához, valamint törvényben előírt feltételek igazolásához kerül kiállításra.

    A munkáltató a munkaviszony fennállása alatt bármikor jogosult felszólítani a munkavállalót arra, hogy az adott munkakörrel kapcsolatosan igazolja erkölcsi alkalmasságát, amennyiben az az adott munkakör betöltésénél elengedhetetlen.
    Ha valaki az erkölcsi bizonyítványa kiállítását kéri, az tartalmazni fogja azt, hogy ő büntetlen, vagy büntetett előéletű (vagy ha még nem született ítélet, akkor azt, hogy büntetőeljárás hatálya alatt áll) egészen addig, amíg a törvény erejénél fogva vagy ritkább esetben bírósági határozat alapján, illetve kegyelem folytán nem mentesül a büntetett előélethez fűződő joghátrányok alól.

    Összegezve tehát: amennyiben a fenntartó értesül/tudomással bír arról, hogy a "tiszta" erkölcsi bizonyítvány meglétéhez elengedhetetlenül kötött munkakört betöltő a jogviszonya fenntartásához szükséges tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal azért nem rendelkezik, mert büntetőeljárás hatálya alatt áll, úgy az esetben az adott munkakörben foglalkoztatott/kinevezett dolgozót beosztásából fel kell mentenie!

    (Egy gyanúsított a meggyanúsításának vele szembeni közlésétől kezdődően áll büntető eljárás hatálya alatt)

    VálaszTörlés
  34. Csak meg kell nézni a korábbi igazgatói pályázati feltételeket, ott kell benne legyen, hogy a tiszta erkölcsi bizonyítvány alapfeltétele a tisztség betölthetőségének! Ha nincs tiszta erkölcsi, nincs tisztség sem! Nálunk azzal "trükközött" a fenntartó, hogy "nem volt tudomásuk" a büntető ügybeni meggyanúsításról! Az még OK, hogy nem olvassák(?) a blogomat, de se újság, se TV?
    Ha egy igazgató gyanúsított lesz, különösen az általa vezetett intézményhez kapcsolódó ügyben ---- repülnie kell! Úgy látszik a fenntartó nem értesült arról a menetleveles okirathamisítási ügyről (sem)! mert senki sem szólt nekik? Hát ez ne legyen az akadály!

    VálaszTörlés
  35. Köszönjük, hogy informált bennünket! Ezt az igazgatónőt is felmentik hamarosan!

    VálaszTörlés
  36. Nem kell azon csodálkozni, hogy mindig szüneten van hisz csak ""neki van iskolás korú gyermeke""!
    Amikor az iskolában szünet van akkor ez az ember nem jár be dolgozni. Így egész nyári szünetet meg mindent kivesz de miből???? A lényeg fizetést is kap érte!!

    VálaszTörlés
  37. Kunos úr ön a következő aki letakarítja magát az iwiwről??? Vagy nézhetjük a médiákba a képét???

    VálaszTörlés
  38. Ismerősöm felhívta a figyelmemet, hogy az egyik újságban az jelent meg, hogy az intézet vezetője és gazdasági igazgató ellen folyik a vizsgálat okirat hamisítás és csalás miatt, ott a gazdasági igazgatót írták és nem a belső ellenőrt. Vagy tévesen írták, vagy a gazdasági igazgató lesz a következő?? Nem tudom? Vagy mégis?

    VálaszTörlés
  39. Általános iskolában a konyhás néni, a zűrzavaros menzán azzal csitított minket: "Ne aggódjatok! Mindenki sorra kerül!!!"

    :))

    VálaszTörlés
  40. Mindenki sorra kerül itt is. Az Igazgatónő hányat ránt magával? Meg a verők is még néhány főnővért.
    Így kell ezt csinálni,kár lett volna nekik az igazat mondani az elején,még megúszták volna a büntetést.Most többféle vád is lesz ellenük.
    Nem vagyok kárörvendő,de megérdemlik.Mert a hazugság mellett álltak.Néró

    VálaszTörlés
  41. Cicus Téged sem látni mosogatni, csak szart keverni, és mindenkivel kedves lenni, hogy a pletykákat begyűjtsd, és utána rágalmazni embereket. Írásodból elárulod magad, mivel kiderül, kiket védessz, neked kik a kedvenceid. azokról is lehetne írni.

    VálaszTörlés
  42. Pedig szoktam:))) Mosogatni!
    Én is kedves Protest:))

    VálaszTörlés
  43. 2010. november 5. 17:45 -höz.
    Először a patkányok mennek, de a kapitány az utolsó.
    Itt ki is a kapitány tulajdonképpen???
    Lehet-e ő olyan ember mint a Titanic kapitánya aki emlet fővel bukott alá. Szerintem itt más a helyzet lehet, hogy a kapitány menekül először???

    VálaszTörlés
  44. Hiába menekül utolérik mindegyiket.Most jár fizetés azoknak akik nem járnak be dolgozni. Vagy letöltik a szabadságukat még utoljára?

    VálaszTörlés
  45. Már az utolsó szabadságuk! Ne sajnáld tőlük!

    VálaszTörlés
  46. Azt nem értem, miért keménykednek még mindig? Megbuktak (vagy fognak), ők mégis csak gyalázkodnak és fenyegetőznek!

    VálaszTörlés
  47. Ez már az utolsó kapálózásuk.

    VálaszTörlés
  48. A fuldokló is kapálózik a levegőért, hát ezek is azt teszik:))

    VálaszTörlés
  49. Butábbjainak a Cica fentről néz rátok!
    úgy bántsátok!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)