2010. december 27., hétfő

Igazgatónőhöz!


Ma jártam a büfében. 
Mit mondjak, majd lementem hídba, a 3 az 1-ben instant kávé 70,- Ft! A városban sokkal kevesebb! Tudom nem ön az üzemeltető, de mikor járt ott? Az eladók kezelik a pénzt, aztán fogják a süteményt, és fordítva! Felháborító! Nagy kupi, az egész büfé. Az üzemeltető, a városban fenntart egy szociális boltot. Ott minden jóval olcsóbb! A mi betegeink nincsenek rászorulva szociálisan? Mennyi bőrt lehet lehúzni ezekről a betegekről? Szóval a büfében minden drágább, legalább 30-40%-kal mint a városban! Az ÁNTSZ miért nem ellenőriz? Nem úgy gondoltam, mint eddig, jó előre bejelentik, és boldog boldogtalan takarít! 
Ön egy kicsit sem képviseli a betegek érdekeit. Mi a csudát keres még mindig itt?


Levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT
"Mert megérdemlem!"            Kiskunhalas

10 megjegyzés:

  1. Valakinek a szalonnáját is így adják el a betegeknek reggeli után.Azért kapnak keveset enni,hogy vegyék a szalonnát.Dolgozó

    VálaszTörlés
  2. Arrol nem beszelve,hogy a kavet sokszor lefozik,igy sokkal higabb es egy csomo penzt bezsebelnek rajta,mit is szamitanak a lakok.Itt az a fontos hogy ok jol meggazdagodjanak!!!!
    Kedves rokonok,hozzatartozok!!!!

    Ne hagyjak ezt!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Miért nem figyelnek oda már megbüntették őket régebben!

    VálaszTörlés
  4. Mind a két Cica nagyon aranyos.XY

    VálaszTörlés
  5. Nyugi kedveseim!
    Túl feledékenyek vagytok! Amikor a volt igazgatónő fia üzemeltette milyen árak, és milyen minőség volt.Arra már nem emlékeztek??
    A mai büfés,megfizeti tisztességgel a bérleti díjat, és minőségi árút ad. / nem seftelt cigarettát, és selejtezett élelmiszert./
    Elfelejtettétek??? Kár kedves beírók, mert ezek az írások, csak rossszindulatokat jelzi.
    Egy ápoló..

    VálaszTörlés
  6. Nem felejtettük el,csak akkor még a betegek pénzét nem nyúltátok le, nem volt szabad.
    De mondjuk az a gusztustalan csomagolás nélküli szalonna a beteg markába, sétál vele ez se elfogadható.Akkor még a betegek jó laktak a reggelivel amit azóta nem mondhatunk el.Gabi

    VálaszTörlés
  7. Gabi a lehetőség előtted áll, bizonyítsd be kinek a pénzét nyúlják le, mert ha Te őszinte ember vagy akkor tudod kikről beszélsz..
    Érdekel minden tisztességes embert.
    egy ápoló.

    VálaszTörlés
  8. Gabi, honnan veszed, hogy a betegek ma nem laknak jól, nem lehet, hogy Te nem, mivel nem lehet az ételt felvinni az osztályra?, és sajnálod az ebédedet befizetni.
    De boldog lenne, mindenki, ha legalább erre az ételre jutna, de sajnos ez nagyon sokunknak nem adatik meg, néha még kenyérre sem jut, nemhogy ilyen minőségi étkeztetésre, de ha Te jobban tudod, add az ötleteket, de azt is megengedjük, ha megfelelsz a követelményeknek főzzél 5oo emberre. Akkor megismered a magyarok istenét.
    Annyi megjegyzésed van a neved alatt, biztosan nagyon fontos ember szerepét töltöd be.
    Ha kérdeznek Tőled akkor elinal a bátorság????
    miért nem válaszolsz a feltett kérdésekre?
    egy ápoló, aki lehet nem ismeri jól az embereket.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)