2011. január 27., csütörtök

Ki ellenőrzi az ellenőröket? IX.


"Mégse tettek semmit?

Ajánlott küldeményt kaptak, amibe fel lett hívva a figyelmük a létező problémákra, törvénytelenségekre annak reményében, hogy ezeket kivizsgálják és azonnal helyre állítják a rendet.

Dr. Szikora János APEH központi hivatal 1054 Bp. Széchenyi út 2. – Küldeményazonosító: RL 6230000566 804 5
Dr. Siket Judit Szeged Délalföldi Regionális Államigazgatási Hivatal - Küldeményazonosító: RL 6230 000 566 808 7
Dr. Herczog László Bp. Szociális Minisztérium Alkotmány u. 3. Küldeményazonosító: RL 6230 000 566 806 1
Dr. Dudás Katalin Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség Bp. PF.639. Küldeményazonosító: RL 6230 000 566 805 8
Pörzse Sándor Bp. Thököli út 105. ECHO Hungária TV RT. Küldeményazonosító: RL 6230 000 566 807 4 Feladás dátuma: 2009.07.27."


Olvasónktól kaptuk, köszönjük!


Levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk: ITT!
"Mert megérdemlem!"            Kiskunhalas

7 megjegyzés:

  1. Na ezeket az embereket is el kellene mozdítani a helyükről, mert nem tettek semmit. Vajon mi az érdekük? Netán az intézettől kapnak valami féle juttatást?

    VálaszTörlés
  2. A Betegellátásig el nem juttatott pénzek védése miatt, nem intézkedtek! Sok pénzt meg spórolnak a betegeken.Okos Tóni

    VálaszTörlés
  3. Miért nem vették komolyan ezeket a panaszos leveleket? Vizsgálataik eredménye 0. Visszajuttatták a leveleket az Igazgatónőhöz.Milyen jogon?

    VálaszTörlés
  4. Az értelmi fogyatékos emberek ugyanúgy tudnak élni, mint bárki más, ha kellő felkészültségű és szakmai tapasztalatokkal rendelkező szakemberektől kapnak támogatást. Nem a verő emberek visszahelyezésével.A magatartás problémák nem oldhatóak meg veréssel fenyegetéssel vagy kényszerítéssel. Vagy más korlátozó,fenyegető intézkedés alkalmazásával.” A dolgozók elleni terror meg alkoholista vezetőktől nem elfogadható. Munkájukból kifolyólag nekik a példa mutatásra kellett volna törekedni.Erika

    VálaszTörlés
  5. Egy kis jogszabály ismertető! A büntető eljárásról szóló törvény alapján a rendőrség két alapvető, egymástól jelentősen elkülönülő minőségükben szokta "megkeresni" az adott ügybeni érintetteket.
    - tanú(k)
    - gyanúsított(ak)
    Hát akit ez ügyben még nem hallgattak meg tanúként, az igencsak elgondolkozhat, hogy milyen címen is kerül majd sor a rendőrségi "megkeresésére"!
    Lesz ott akkor és aztán bőven "csicsergés" a saját bőrük mentése érdekében, a mostani véd- és dacszövetség a légbe száll!

    VálaszTörlés
  6. Hiábavaló volt minden levél,minden jelzés az illetékesek felé.355 beteg sorsával ilyen közömbösek? Ibolya

    VálaszTörlés
  7. (:)Pénz csak a pénz a lényeg nekik a beteg nem.(:)

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)