2011. január 16., vasárnap

Titkosított bűnök


Vártuk a nyilvános tárgyalást…

Helyette azt halljuk, hogy zárt tárgyalásokat rendelnek el sorra!
Milyen alapon? Hogy a hazugságok titokba maradhassanak? A halasi ügyekben, pl. a pszichiátriai betegek bántalmazása ügyében…
Mióta fontosak a betegek Kastyják János (volt rendőrkapitány) ügyvéd úrnak?
Kivel akarják elhitetni, hogy a betegek érdeke megkívánja a zárt tárgyalást? Mire megy ki ez az egész?
Eddig azt próbálták titokban tartani, ami az intézményben folyik! Minden eszközzel, törvénytelen, nemtelen eszközökkel, mint a fenyegetés, retorzió… a törvényes eszközökkel törvénytelen módon, mint az ellenőrző szervek befolyásolása, félrevezetése, jegyzőkönyvek eltüntetése, adatok átírása… a halasi médiumok egyoldalú, elfogult állásfoglalásával… Most meg azt próbálják titkossá tenni, ami napvilágra került, ami lelepleződött!

Egy kérdésem azért akad… Ha a vezetés, az ügyvédek, a vádlottak, az intézményi tanúk, mind egy oldalon állnak, akkor a tárgyaláson ki képviseli a betegeket?  Ki tudja gátolni, fékezni, vagy cáfolni az elhangzottakat, ha azok valótlanok, hiszen senki sincs jelen… Ki tudja, hogy ami elhangzik, vagy elhangozhat az igaz, vagy sem? Netán szemenszedett hazugság? Hiszen, aki az intézmény képviseletében jelen van a tárgyaláson, az nem képviseli az áldozatokat…   
Beidézték tanúként az igazságügyi szakértőket… Ők azok, akik a betegek érdekeit védik. Kérdés, hogy kilépve a tárgyalóteremből, megpróbálják-e hiteltelenné tenni vallomásukat, mint a feljelentő nővérekét, vagy megrágalmazzák-e őket újra megvesztegetéssel, vagy valami más, hasonló eszement váddal?

Mindent titkosítanak… Nem csak Halason, hanem Szegeden is a Zuschlag ügyben! Úgy látszik, sok titkolnivalójuk akad.

Az érintetteknek, az elszenvedőknek, az érdeklődőknek joguk van ahhoz, hogy részesei legyenek a számonkérésnek! Nyilvános tárgyaláson… és tisztességes tájékoztatással.

Lásd: ITT! és ITT!


Levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
"Mert megérdemlem!"            Kiskunhalas

15 megjegyzés:

  1. Az ügyvéd úr-ról: az általa és a másik Rotary klubos társa, Simon Ilona (igazgatónk) vezetésével - a betegeink javára rendezett - jótékonysági koncert bevétele nem jutott el lakóinkig?
    Ha érdekelnék a betegek, gondolom az alábbiakat meglépte volna:
    Például lemondana - a többszörös blamázs miatt - a Rotarys tagságáról, nem csak az elnöki tisztéről…
    Vagy, javasolná Simon Ilona kizáratását…
    Vagy, a Rotary klub jóhírét* mentve - feljelentené az igazgató asszonyt…
    Vagy, kapcsolatait felhasználva (ezúttal egy pozitív ügy érdekében) kideríthetné, hogy hova tűnt a pénzadomány…
    A betegek érdekében...

    VálaszTörlés
  2. Szerinttem minden jo, ahogy van! Nem kell ojan nagy jelentöséget tulajdonítani a pénznek! Ha elment, hát elment...

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is itt valami nagyon sántít! Most hirtelen számít a beteg, vagy ami elhangzik róla, az nem számít némelyiket hülyére verték:?!
    B.B. kilátsz a zacskóból???

    VálaszTörlés
  4. Van jelentősége a zárt tárgyalásnak?

    Vagy csak a kínos kérdéseket akarta az ügyvéd elkerülni.Ő volt annak a bizonyos estnek a házigazdája.A jótékonysági bevételről tudni kell hova milyen számlaszámra utalta.Kinek a nevére.
    A mokka műsorba tavaly tavaszon undorító hangnemben hazug vádakkal illette a jelentőket.
    Az Intézet részéről nagyon félre tájékoztatták,hazugságokat mondtak neki Ő ezt tovább mondta nagy büszkén ország világ ellőtt.
    Ezzel akarta hiteltelenné tenni a jelentőket.
    Neki milyen hitelessége lehet,ha nem jelezte hova került a jótékonysági koncert bevétele.
    Hitelességét már akkor elvesztette amikor még az Igazgatónő mezei újságíróként a Bácszsaruba
    védte a Sepsi Lacival szemben. A zárt tárgyalást nem helyeseltem mert voltak ott hozzátartozók is, akiket a betegük révén érint az Intézeti bántalmazás.Bízhatnak ezek után még az Intézet vezetésében,az ápolók szeretet teljes gondozásában? Folyamatban levő ügyekről nem szoktak tájékoztatni,de itt a beteg lakók hozzátartozóit meg kellene nyugtatni,hogy a bántalmazás megszűnt,verőlegények ápolók nem dolgozhatnak a betegek mellet.Nem a betegek érdekében kérte hanem sajátjában.Mert ha nem jól beszél a lakók rokonai esetleg beavatkoznak a tárgyalás kimenetelébe.Az köztudott,hogy az ügyvéd hazudik ,mint a vezetők jó része.
    A Rotaryból is jöttek mentek a pénzek.Utalták ide utalták oda.Amit a betegeknek a jobblétének javítására szolgált volna,csak látszatja nincsen.(hol volt hol nem volt,kinél volt van ?)
    Akik az Igazság ellen képesek voltak az utcára vonulni azokat el kell számoltatni.MIÉRT?
    Aki befolyásolta Őket vagy kényszerítette az a jogaikat sértette meg.Itt a szakmai vezetőre Igazgatóra ellenőrökre utalok. Meg a hazugságra oktató tanácsadóra.Mert tanácsadót is fizettek,ellentétben a kártya pénzel vagy a kötelező juttatásokról.Az Igazgatónőt már fel kellett volna menteni a vezetés alól a vádlottak letartóztatása után azonnal.Bács-kiskunban a törvények nem úgy vonatkoznak mint máshol az országban.Az Intézetet üzemeltető hozzájárulásával dolgozhatnak a bántalmazó szadista beteges hajlamaikat kiélő ápolók a lakók mellett.HOGY KÉRJEN SEGÍTSÉGET A BETEG ATTÓL AKI BÁNTALMAZNI SZOKTA? Fenyegetések,ha elmondják a betegek részéről továbbra is fenn áll.Elgondolkodtató az esemény sorozat kezdetektől figyelemmel kísérése.MSZP s igazgató
    Fidesz segíti.Olvasatomban persze az szerepel, hogy volt MSZP- Fidesz szerető aki támogatta az elmúlt tíz év során.Talán még a pénzes útvonalat kellene Az üzemeltetőtől kiindulva, az intézeti munkabér kifizetések juttatások kártyapénz jótékonysági alapítványi (kötelező felvételi összeg több száz ezres nagyságban.
    Cégeken keresztül dupla áron vásárolt árú.
    Ami felvetődhet minden emberben a segélyosztás is ennyire igazságos mint a beteg gondozás?
    Állami cég lehet lopni majd emelik az adókat a szegényeknek csak ők gazdagodjanak. Vagyonosodási vizsgálatot is indokoltnak látok.
    Igazság elleni, a betegnek hátat fordító embereknél.Több pénz tűnhetett ott el mint a Zuschlag per amiről tárgyal.Fejték az Államot
    a megyénél az Intézetben,nyaraltak a lakók pénzén 76 an ebből néhány ápoló 33 betegre. 76 személy vigyázott33 betegre. Talán az Igazság szolgáltatás nem manipulálható,nem befolyásolható.Arról azért ne feledkezzünk meg,hogy a médiát a nyomozókat fenyegetések érték az Intézet védelmében.Remélem nem hátrálnak ki az igazságból A hazugság védésére.

    WWW.mediano.hu

    VálaszTörlés
  5. 18:07-nek

    Csak a sminkelés macerás! Nem látom a tükörben, hogy mit csinálok a zacsi alatt... Az a jó, hogy mások se...

    VálaszTörlés
  6. Azért nézel ki bűnöző típusnak mert össze vissza maszatolod magad.Nézzél tükörbe és köpd le magad.

    VálaszTörlés
  7. Én bízom a bírónő korrektségében. Lehet, hogy az ügyvédek minden hájjal megkentek, de a bírónő nem. Ő igazságot akarja még zárt ajtók mögött is.

    VálaszTörlés
  8. Hosszú az út az igazságig és nehezen járható.de már a nehezebb szakaszon át értek.Az igazságot fogjuk megtudni mert nálunk indult először a botrányos gondozás. De több helyen is vannak már ilyen ügyekbe vizsgálatok megyén kívül is.
    Az a bíróságra sem vetne jó fényt ha,ilyen estekbe máshol több büntetést szabnának ki,
    a média csámcsogna rajta.Várjuk az igazságos elbírálást mást nem tehetünk. Március végén meg tudjuk az eredményből ennek a három embernek a büntetését.A többi problémában meg nyomoznak tovább.Bennfentes.

    VálaszTörlés
  9. Erdekes ez a zart targyalas, de lehetoseg van ra. Ki kepviseli a serteteket? Szerintem eben az esetben a vad kepviseloje az ugyesz! Hisz a vadat O terjeszti elo es feltarja a bizonyitekoket. Kerdeseivel olyan dolgokra is feny derulhet amik idaig fel sem merultek! A vedelemmel O az aki szembeszall, igy a betegeket ezuttal kepviseli!
    Minden rajta mulik, mit, mivel, hogy tud bizonyitani. Gondolom nem emeltek volna vadat ha nincs alapos bizonyitek.
    Ilyenkor alltalaban megdonthetetlen a vad, es az ugyved es az ugyesz kozt levo " parbeszed"" dont abban a birosag, hogy itelkezik.
    MInden ugyesz jol kepzett szakember hisz a jovoje fugg attol, milyen ,hogy alja meg a helyet!
    A nyomozoi munka befejezesevel az ugyesz veszi at a bizonyitasi eljarast. Gondolom ebbe hiba nem lesz.
    Varjuk a legjobbakat.

    VálaszTörlés
  10. A klán tagjai módszeresen készültek,és a mai napig készülnek a kihallgatásokra,és a tárgyalásra,hogy egyformát hazudjanak!!!
    Mivel a hazugságon alapul az érvelésük,szinte
    biztos hogy bele buknak!!!
    Hiába tartanak rendszeresen egyeztetéseket,hogy ki mit mondott a kihallgatásokon,és hiába próbálják hozzá igazítani a saját vallomásukat,úgy
    is kibújik a "SZÖG"a zsákból!!
    Hazugságot nem lehet a végtelenségig képviselni
    BÜNTETLENÜL!!!!!!Ha nehéz is,ezen érdemes komolyan elgondolkodni az érintetteknek,míg nem
    késő!!!!!

    VálaszTörlés
  11. Bányai Úr!!!
    Hallotta,hogy a pilóta hibájából lezuhant egy
    utasszállító és mivel a pilóta túl élte azonnal
    vissza vitték a reptérre,mert a következő járatot is rá bízták!!!!!!! ( Attól függetlenül a közlekedési miniszter mondott le :)
    Ön is ezt a módszert választotta,nemtelen,becstelen,módszerekkel!!!!!
    Az igazság nagyon hamar utol fogja érni,és egy
    pillanatig se hivatkozzon arra,hogy Ön semmiről nem tudott,mert tudatosan hátráltatja az IGAZSÁG
    kiderülését!!!!!!

    VálaszTörlés
  12. Bányaiból is hiányzik az emberég.Mert közbe szólt volna.A lakók érdekében nem alkalmazhatták volna a bántalmazókat,de az Igazgatónőt,orvosokat se akiknek a vezetése alatt ilyenek megtörténhettek.
    A hatalom a pénz mindenkitől elveszi az emberséges gondolkodást? Meddig mehet ez így? XY

    VálaszTörlés
  13. Dr. Kastyják János, a vádlottak ügyvédje kérte a zárt tárgyalás elrendelését, emígyen:

    „Az ügyben sértettként és tanúként is szereplő, pszichiátriai betegek otthonának ápoltjai személyes védelmének érdeke is az, hogy a tárgyalás ne nyilvános legyen.”

    Az ügy jellege miatt zárt tárgyalást rendeltek el.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)