2011. február 27., vasárnap

Annak vége,hogy
a vezetőink ölébe hullik a pénz, az intézetből!

.

Nagy meglepi volt az intézetben a héten. Megjelent a gazdasági rendőrség jó pár fős csoportja. Volt is pánik rendesen! Sok anyagot vittek el, amiből majd egyértelműen kiderül, igazat állítottunk a kezdetektől fogva.
Azzal legyen mindenki tisztában, amit mi mondunk, avagy állítunk, azt hitelt érdemlően bizonyítani tudjuk.
Lehetett idáig javítgatni, eltüntetni az eredeti fénymásolata megvan, gyűjtjük jó pár éve azon dokumentációkat, amit utasításra az elveinkkel ellentétben végre kellett hajtanunk. Lehet mégsem kell visszamennünk a kisegítő iskolába?
Akkor tisztelt vezetők lehet a gatyát jól felkötni, mert ezt nehéz lesz kimagyarázni! :)
Gazdasági vezető úr, hogy is áll az a  nyelvvizsga és a tanulmányi szerződés? Ugye tudja, mert  mi igen! Mindent tudunk, jól összefogtunk, jó kis csapat vagyunk mi, mert mindnyájan megbízunk egymásban.
Na minden jót az elkövetkező időszakra! Nekünk az a jó, ha minden szabálytalanság, sikkasztás,  csalás, hamisítás. ( ugye kedves főápolóasszony ) kiderül.

Reméljük nem sok idejük marad  hátra a dolgozók megfélemlítésére!
. 

11 megjegyzés:

  1. Még most is a megfélemlítésen jár az agyuk nem pedig a saját bőrük megmentésén az igazság elmondásával csökkenthetnék saját büntetésüket,de még nem jutottak el ennek a megértéséig.Mária

    VálaszTörlés
  2. Intő példa legyen minden leendő vezetőnek,hogy
    kezdettől fogva tisztességgel végezze feladatát,
    és becsülje meg dolgozóit mert Ő van a dolgozókért,és betegekért nem fordítva!
    A mostani"vezetés"ezt nem érte fel ésszel!

    VálaszTörlés


  3. Szerintem már csak pár napjuk van hátra! Érdemes számolni! Hamarosan újratárgyalják a Blog-bejegyzéseket... Igen, a bíróságon... De, nem úgy, ahogyan ők azt gondolják!
    Az már biztos: a sarokból már nem fognak fenyegetőzni, meg feljelentősdit játszani...


    VálaszTörlés
  4. Ezek mindenkit jelentgetnek.
    Még jó. hogy a temetőben lévőket békén hagyják!

    VálaszTörlés
  5. Megkell mondanom nagyon jol csinaljak.Nekem az itt levo szerkesztok nagyon szinpatikusok. Izig verig becsuletes emberek lehetnek. Minden tiszteletem az Ovek.

    VálaszTörlés
  6. Jelentgették a blogot is csak,nem foglalkoztak velük,mert szólás szabadság van és az igazság felderítése érdekében vettük használatba a blogot.Amit a blog üzemeltetőinek hálás szível meg is köszönünk,hogy lehetőséget adtak írásainknak.Igaz néha moderáltak de alapjába véve igazuk volt.Mert sértő írásaink a blog színvonalát rontották volna.Gabi

    VálaszTörlés
  7. Azért Cica még csak ügyködj továbbra is! Ha másért nem, hogy az agyukra menj! :))) És figyelő szemeidet tartsd a házuknál/lakásuknál is, hiszen a nem várt vendégek ott is megfordulnak még.

    VálaszTörlés
  8. Szerintem én már az agyukra mentem:) A rögeszméjükké váltam :)) Pedig velem mostanság elég normálisak! De így van ez jól :)
    Házkutatás az házkutatás!!

    VálaszTörlés
  9. Sajnálatos dolog,hogy igazi házkutatásig csak most jutottak el a hatóságok.Már szeptember elején elkezdték a vizsgálatokat.azzal,hogy eddig vártak esélyt adtak a javítgatásokhoz eltüntetésekhez, a vezetőknek könyvelőknek.
    meg volt idő mert fél éve vizsgálják a pénzügyi vonalat. Bennfentes.

    VálaszTörlés
  10. 20:23
    Cica! Ne szerénykedjen! Önt nem békén hagyják, hanem dédelgetik! :)

    VálaszTörlés
  11. A Fenntartónak lett volna kötelessége felmenteni a munka alól a vezetőket,hogy ne tudják manipulálni a könyvelt adatokat.De elfelejtette,hogy neki nem csak joga,hanem kötelessége is lett volna.Munkás

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)