2011. március 16., szerda

Ami elkezdődött, annak vége is lesz!



12 megjegyzés:

  1. Talán ugyan egy kicsit lassabban, mint ahogyan "kéne" és ahogyan azt várjuk, de valóban sor kerül mindegyikre. Elég csak a HM-es nagykutyákkal szembeni eljárásról olvasnunk, akik a visszaosztott pénzekkel mutyiztak egymás között és abban reménykedhetünk, hogy hamarost itt a megyében is rendet tesznek?!
    Nem is értem, hogy milyen belenyugvással fogadják az emberek az olyasféle híreket, mint pl. a nehéz anyagi helyzetben levő önkormányzati üdülő felújítására fordított 120 milcsis "önereje" a közalkalmazottak . megszorítások miatt - tervezett, kényszerű avagy csak lehetséges elbocsátása mellett. Üdülőre jut bőven pénz, de a közalkalmazott (aki persze csak képeken láthatja a felújítás eredményét!) közben állását kénytelen félteni? Érti ezt valaki? mert én nem!

    VálaszTörlés
  2. Ezt sokan nem értjük! A kötelező kártyapénzt sem fizetik mert nincs pénz, de az üdülőre van!! Igazán mehetne egy paparadzi arra amikor összejönnek, lehet tisztán látnánk mi folyik ott!!

    VálaszTörlés


  3. És amikor nekik vége lesz, nekünk akkor kezdődik el...

    VálaszTörlés
  4. Itt is voltak visszaosztások! Meg pályázatok csak a célig nem ért el a pénz a betegekig meg a dolgozókig.De a nyaralóhoz volt elég.
    Meggondolatlanság? Vagy a saját mulatozásaik fontosabbak mint az Intézeteik.

    VálaszTörlés
  5. Fontossági sorrend!
    Ha fontos volna a gyerekek sorsa,vagy a beteg emberek verése akkor régen Ők megszüntették volna a betegverést.Az a pénz a fontos amit a Megyének utalnak az intézetek lakói ellátására,és amit abból elmentenek,nem olyan életbe vágó fontos dolgokra mint a Veránkai nyaraló.( A gyerekek meg a betegek soha nem nyaralhatnak ott)
    Életbevágóan fontos lett volna,lenne a gyerekek megfelelő szakemberekkel történő gondozása nevelése.Nem olyan Igazgató mint K.I. ahogy ordít a gyerekkel.(Felvételről halható)
    Vagy mint a Pszichiátrián Verik a beteget nem törődik vele egy vezető sem,az orvosok ezt tartják elfogadhatónak.A minőség ellenőr meg ezt tartja minőségi beteg gondozásnak.
    Mi a jó Istennek van belsőellenőr mikor csalások betegverések megtörténtek.Orvosból van kettő akik nem törődnek a betegekkel.Egyik szakmai vezetőként alkoholizál,de a lakóik érdekében nem tett semmit,még egy szót sem volt képes kinyögni a betegei érdekében.Minőségellenőr mit ellenőriz,a kaját nem mert reggel 9 kor éhesen sorba állnak a betegek szalonnáért a kantinba. Nem laknak jól a reggelivel.Azt se,hogy milyen rossz kávét kapnak,meg csokit cukorkát drágábban mint egy belvárosi boltban.A vasárnapi ebédként feltálalt porleveseket se ellenőrizte.Hány ingyenélő ember dolgozik ott az adófizetők pénzén.A felsoroltak ugye tüntettek a betegverőkért? A lakók érdekét meg nem nézik!
    Olyan emberekre bízzanak betegeket akik képtelenek felfogni,hogy nekik a Lakókat kell szolgálniuk.Igen szolgálni! Értük vannak alkalmazva nem a verőkért.Ez a csoport nem alkalmas a betegek érdekeit képviselni szólni értük,de hazudni ellenük arra képesek!

    WWW.Mediano.hu

    VálaszTörlés
  6. A fideszes disznóságokat tüzes vassal kell kiégetni, a balliberális értelmiség viszont mostani hisztériájával saját rothadó múltjára próbál felmentést találni - mondja .......

    VálaszTörlés
  7. Minden visszaélést ki kell vizsgálni!
    Sokkal hitelesebb lett volna,ha Budai Úr a Fidesz közeli mocskokkal kezdi,mert így vizet prédikálnak,de közbe pedig bort isznak!
    UNDORÍTÓ!!
    Eléggé visszataszító dolog a sok mocsokból a
    Budai,ahogy ossza az "IGAZSÁGOT",vagy evvel próbálja "ÁLCÁZNI"a Fideszes önkormányzatok
    bűncselekményeit!
    Ez a hozzáállás nagyon vissza fog ütni!
    Így hát nem csoda,a Bács-megyei Fideszes vezetésű önkormányzat bűnös ámokfutása!
    Ezek sem különbek a "Deákné vásznánál"!
    Budai Úr ÉBRESZTŐ!!

    VálaszTörlés
  8. A következő választásokon nehogy a Bács-megyei
    voksok hiányozzanak majd az"üdvösséghez"!
    Ígérjük nem fogunk felejteni!!

    VálaszTörlés
  9. Ezen a betegveréses ügyön már több tízezer szavazót buktak a Fideszesek.Mióta Fidesz van én mindig rájuk szavaztam de figyelemmel kísérve a betegveréses gondozást többé már nem szavaznék rájuk.Mert nem az igazságra törekednek,hanem a hazugságot képviselik a betegek helyett. Mihálovics Benedek

    VálaszTörlés
  10. Olvasva az írásokat mindenki érti a lényegét!
    Azok persze nem akik ezért szép summát kapnak fizetés gyanánt.Megérdemlik a fizetést ha a bántalmazókat védik? Erősen kételkedem benne ! Kővíné

    VálaszTörlés
  11. Csak azért vannak alkalmazva,hogy a betegekre szánt pénzeket így tudják vissza osztani.
    Ez egy Maffiózó banda vagy egy bűnszövetkezet.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)