2011. március 4., péntek

EXPLOSIVE


Hagyjuk már a hülyeségeket meg a kamu dumát! Nem is volt 28. napirendi pontja a közgyűlésnek! A BKMÖ honlapon olvasható:


26. Előterjesztés fellebbezés elbírálására a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthona ellátottjának személyi térítési díja ügyében (Zárt ülés)

Előadó: Bányai Gábor a megyei közgyűlés elnöke

27. Egyebek

És ezzel a 27. Egyebek ponttal vége is, vagyis semmiféle 28-as nem volt nem is létezett, így levenni a napirendek közül sem lehetett!

Tisztázzunk valamit! A megadott napirendi pontokon egyedül csak a megnyitott közgyűlés változtathat, vagyis ahhoz, hogy a 28-ast Bányai úr javaslatára levegyék a napirendről, ahhoz előbb fel kellett volna venni egy ilyen sorszámút! Megszavaztatva a jelen levőket, hogy elfogadják-e napirendi pontként?
Semmiféle ilyen 28-as napirendi pont nem létezett, nemhogy bárki ilyesminek előterjesztője, így nem is lehetett mit levenni! Amúgy meg ez a híradás is kamu, mert az igazgatói pályázat lejártát követően kizárólag csak újabb pályázattal lehet bárki is vezető, automatikusan semmiképpen sem, még itt a BKMÖ-nél sem! Ez csak kamuzás, nincs semmiféle további 5 évre kinevezés! 


Detonator írta. Köszönjük!

25 megjegyzés:

  1. Meddig hazudoznak ezek? Hát nincs ember aki megállítaná őket? Mindenkit hülyének néznek?
    Ez már mindennek a teteje, a homoki polgármester még olyant is állít amit tökéletesen tud, hogy meg sem történt?

    VálaszTörlés
  2. Persze 28.-as napirendi pont!
    Aha, a 29.-es meg az volt, hogy leváltják az alkalmatlan megyei vezetőket,
    a 30.-as meg az, hogy Veránka szigetén sportcsarnok épül 1 milliárdos önerővel,
    a 31.-es meg az, hogy a szocialista munka hőse címet adományozzák minden megtámadott vezetőnek
    és egészen így ment a 100001.-es napirendi pontig, nem? Azután meg a képviselő úr felébredt, hogy a keze belelóg a bilibe?
    Még egy társasházi lakógyülésen sem ugrik csak úgy a napirendi pontok közé be egy további, annak felvételét előbb meg kell szavaztatni, anélkül még ott sem lehet tárgyalni róla, nemhogy egy megyei közgyűlésen.
    Amúgy meg ki is lett volna az előterjesztője ennek a napirendi pontnak és mit is tartalmazott volna a határozati javaslat, amikor egy tökös legény sincs arrafelé, aki hajlandó lenne a rendrakásban közreműködni!

    VálaszTörlés
  3. A Fideszt nem érdekli hogy milyen mocskos reklámhordozói vannak Bács-megyébe?
    Mikor ébrednek már fel vagy az Ő utasításuk
    szerint nyúzzák az embereket!
    Ezektől a nép nyomorítóktól csak akkor szabadulunk meg ha "DEFEKTET"kap a hajójuk
    mikor egy átduhajkodott éjszaka után vissza térnek
    Veránkáról?
    ADJA ISTEN!

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  5. Látszat intézkedések,vagy elterelő hadművelet?

    A médián keresztül való megnyilatkozása a politikusoknak nem ,hogy nem a Fidesz igazságosságát jelenti hanem a valóságos dolgok eldeformálását.Amikor képviselők egy TV -t lejárathatnak kényük kedvük szerint,hazug állításokkal elgondolkodtató,hogy milyen megbízhatatlan emberek ülhetnek a bársony székbe.Mert egyik Fideszes képviselő ezt nyilatkozik a TV nek a másik meg épp az elenkezöjét,azért el kellene dönteni vagy megbeszélni a részleteket talán ez csekélység amit elvárhatnak az emberek akár egy képviselőtől akár a Médiától.A felelősöket meg kellene keresni és kizárni a Fidesz sorából annak ott semmi keresnivalója nincsen.Lejáratja a többi,talán becsületes embereket is.
    Még az Igazságot keresi Budai Gyula meg elszámoltatásokat képviseli addig az Ő pártjába ilyenek előfordulhatnak.Talán a Fideszeseknek is a saját házuk táján kellene először söprögetni.Ha minden tiszta körülöttük csak utána kell kezdeni az MSZP körüli keresgéléseket kutatásokat.Mert akinek szaros a gatyája és a másikra ágál,hogy befingottál az előbb utóbb kiderül,hogy melyik volt.
    Még az emberek figyelmét elterelik ezekkel a kivizsgálási ügyekkel addig az alkalmatlanságukról tesznek bizonyosságot.Nincs elképzelésük se arról,hogy az ország érdeke mit kíván,vagy mit kellene tenni, a felemelkedés első lépéseként.
    A Fidesz nél is el kellene kezdeni az elszámoltatást,mert ott is volna mit felül vizsgálni.Ameddig a BKMÖ egy ugyan azon témában két három variációt közöl a honlapján az újságjában akkor a hazugságra, a pénzekkel való vissza élésekre enged következtetni.Mert nem kellene egy becsületes politikusnak 49 milliót tévedni egy azon nyaralóhelyről való nyilatkozataiban.Vagy írja le az adatokat ha már megjegyzésére képtelen.A politikai hovatartozás ellenére az igazságot kellene képviselni minden politikusnak.Mert az ugyan megengedhető a politikusok szerint,hogy a beteg embereket megverjék nyakára tapossanak úgy,hogy a mentő viszi el.Az is tetszik és megengedhető,hogy a vak asszonyt orális szexre kényszerítsék egy bepelenkázott beteg embernél.
    Ezek után az elkövetőket,vádlottakat vissza helyezik a betegek mellé gondozónak.Etikátlan elfogadhatatlan,még a politikusok vezetők hozzáállása is embertelen.Állati ösztönökre utal.49 millió az sok pénz akkor amikor a legszegényebb rétegtől akarnak még elvonni pénzeket ,egy nyaraló ahol csak politikusok víkendezhetnek 247 milliós beruházásból,addig a beteg embereknek maguknak kell megvenni a saját zsebpénzük felhasználásával, tisztálkodó szereket ruhát cipőt a fejkvóta utalása után.
    Vajon az a pénz hova kerül? Vissza utalják a megyeieknek a Veránkai nyaraló szépítgetésére.
    Tisztogassuk tegyünk rendet, de kezdjék a magukat megvédeni nem tudó emberek ellátásánál gondozásánál.Meg párton belüli megbeszélésekkel.
    Mert a Tv be nyilatkozó személyek felelősségre vonhatóak a TV nézők félrevezetésében.


    WWW.Mediano.hu

    VálaszTörlés
  6. Akkor most ki a hazug Jekő Attila MSZP képviselő vagy Nagy Ferenc Fideszes Pirtói Polgármester?
    Jekő közelebb állt az igazsághoz!Talán a polgár mester nyomásának engedve változtatták meg a híreket? Nézzenek már bele a törvény könyvbe, hogy milyen feltételekkel alkalmazhatják tovább az Igazgatókat.Pályáztatni kell Őket.Akik gyanúsítottként voltak kihallgatva a hatóság által azok már nem is pályázhatnak.Mert a feltételeknek már eleve nem felelnek meg.
    Erkölcsi nélkül nem lehet pályázni ezeknek az igazgatónőknek meg tiszta erkölcs bizonyítvány nem adható. Talán a képviselő uraknak kellene nyilatkozni és elmondani sűrű bocsánatkérések közepette,hogy hazugságot közvetített a TV.
    Az Ő hazugságaikra alapozva.A Megyei Fenntartónak meg ha nem tudja,vagy nem akarja az Igazgatónőt felmenteni,akkor azonnal le kellene mondani!Alkalmatlan az Intézetek fölötti vezetésre! István

    VálaszTörlés
  7. A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

    § • Szakmai önéletrajz • Oklevelek hiteles másolatai • Továbbképzések tanúsítványainak másolatai • Egy hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány • Korábbi jogviszonyairól adott munkáltatói igazolás • Nyilatkozat pályázata tartalmának nyilvánosságra hozataláról

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  10. Mi az a törlés talán valakinek nem tetszik,hogy még se olyan hülyék az emberek mint ez a két képviselő meg Bányai gondolta. Mária

    VálaszTörlés
  11. Ezek az emberek még 28 ig se tudnak elszámolni?
    Akkor,hogy tudnák megjegyezni mit is beszéltek felmentik nem mentik az igazgatónőt.Mert azt,hogy tovább alkalmazhatják azt már nem is beszélhették.
    Gabi

    VálaszTörlés
  12. A homoki polgármester állandóan hazudik!
    Ő volt az aki az igazgatónőnek a kinevezését úgy intézte, hogy soha se neki se másnak nem kell pályázni erre a székre. Addig marad amíg ki nem hal onnan. Ha csak ki nem tesszük s szűrét! Ez már nagyon érik!

    VálaszTörlés
  13. Na igen a halasi képviselő biztos aludt aztán felriadt, és amit álmodott leadta a halas tv-nek.

    VálaszTörlés
  14. Na látjátok.
    Most aztán kibújt szög a zsákból.
    Ti nem az igazságra hanem az S. I. kirúgására utaztok. Ez az ami nem fog megtőrténni, mert nincs miért.
    Szerencsés utat a pokolba ti szerencsétlen primitív buták.

    VálaszTörlés


  15. Figyeljük meg! A nem primitív, és nem buta szerint nem fog megtőrténni (hosszú ő-vel, naná)!

    De,de! Meg fog tőrténni!

    ui.:
    Úristen, hol gyártják ezt a fajtát?!


    VálaszTörlés
  16. Talán a szerződések meghamisításáért Bányai kitünteti.Mert van eredeti és hamisított is tudtam Én,hogy egyszer fel kell használni,mert be sokallok velük és elég lesz a hazugságukból. Bennfentes

    VálaszTörlés
  17. 20,21 Ne haragudj de mi csak az igazságra törekedünk! Az igazság része az Igazgatónő meg a hozzá kapcsolható csalók sikkasztók felelősségre vonása is.Itt nem fél igazságra törekszünk hanem a teljes igazságra!Az a célunk,hogy aki amit csinált az mind kapja meg az érte járó büntetést, de csak az aki bűnös! Nem bántunk mi olyan embereket akikről tudjuk,hogy nem vétettek.
    De van amiről össze gyűjtöttük az anyagot az évek során azt már nem tudják letagadni.
    Mert van olyan is aki a saját szerződését hamisította meg.De meg van az eredeti ás a hamisított is.De van sok ilyen és ehhez hasonló anyagunk.Tudjátok az aláírás az magáért beszél.
    Erre hiába mondja valaki,hogy nem történt meg
    ez valóban megtörtént és igen nagyon tudjuk bizonyítani.Azt mindenki tudhatja a hozzáállásából,hogy ezek között lehet e az Ő anyaga vagy nem.Arról is tudhatják,hogy ki hogyan viszonyult a dolgozókhoz.Attól,hogy Bányaiék 5 évre hosszabbították az igazgatónő állását az még nem biztos,hogy úgy is lesz. Bízom benne ,hogy Őket is rántja magával az igazgatónő. Mert ennyi anyag ami itt van az már elég lesz jó pár ember bukásához.Az Ügyészség csak egy egy másolatot kapott.de van még amiből nem is adtam. Csók drága gondolkozz!

    VálaszTörlés
  18. 20:54
    Nem az a kérdés, kedves Perennis, hogy "hol" gyártják, hiszen azt mindannyian tudjuk. A kérdés, hogy hova?
    Ő nem tudja, hogy a pokol és az örökélet már elkezdődött?
    Ahova tartanak, oda is együtt mennek... Jó hír is van neki, ott nem lesz alá-, fölé rendeltség, ott már nem kell a fenekét nyalnia!
    Hát én csak annyit üzennék nekik, - szavaival élve - hogy Latcho drom!

    VálaszTörlés
  19. 20:21 (El)Figyelőnek!

    Szerencsétlen...
    Primitív...
    Buta...

    VálaszTörlés
  20. 20:21-nek
    Ön szerint az igazság az, ha S.I. marad... S persze, vele együtt maga is! Jól értem, hogy magát se S.I. érdekli, hanem csak a maga állása? Jól tudja, S.I-vel magának is mennie kell!

    VálaszTörlés
  21. Sok embernek kell menni nekem olyan rálátásom van.

    VálaszTörlés
  22. 20,21
    Nem az a baj, ahogy így írnak, gondolkodnak, éreznek, beszélnek, hanem, hogy ott dolgoznak. Pontosabban a kiskunhalasi Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthonában. Ráadásul segítőként ilyen a hozzáállásuk, túlnyomórészt vezető beosztásban vannak, és diplomával rendelkeznek.És a betegverést bántalmazást kényszerítést támogatják.Nem törekednek az igazságra ez a baj.Hiába van diploma ha emberséget nem tanultak.Mindenkit a hozzáállása minősít!MATT

    VálaszTörlés
  23. 20,21 nem is sokat kellet várni és már 5 vezetőnek kész a bukta,nem csak az igazgatónőnek. De érdekes egybe esés lenne ha a férjét is magával rántaná. Mária

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)