2011. március 31., csütörtök

Mihez is van joga
egy szakmai vezetőnek?

.
 


Nem tartom valószínűnek, hogy engedélye van arra, hogy
mosatlan, koszos kezével a dolgozók ételeit turkálja a hűtőszekrényben! Végigjárja az osztályokat, és turkál a maszek ételek közt a mocskos mancsaival? Nem találtam törvényt arra vonatkozólag, ha megyünk dolgozni akkor a saját kosztomra rá kell írni a nevemet, és bármiféle dátumot! Ez kérem nem intézeti étel, semmi köze hozzá, de ha meglátom, hogy hozzányúl az enyémhez, kifizettetem vele, mert nem vagyok hajlandó a retkes kezei után elfogyasztani!
De, ha nem látott még házi ételt, akkor mellékelünk receptet is, hogy meg tudja főzni!

16 megjegyzés:

  1. Ennyi esze van egészségügyi végzettséggel?
    Én megmosom a kezemet mielőtt az ételesemhez nyúlok! Az nem érdekel a piás üvegét megfogja koszos kézzel, hisz az alkohol fertőtlenít!

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nyitogatja a wc ajtót, a betegek szobáit és ezek után nyúl a mi ételünkhöz. Elképesztő. Végig jár 9 osztályt de a kézmosást nem ismeri!

    VálaszTörlés
  3. Bizonyára csak átrendezi, hogy egyformán hűljenek... Jó ember ez, mondom én!

    VálaszTörlés
  4. 19:06 Ezt nem hiszem el!
    Skandallum!

    VálaszTörlés
  5. Kendőt, kendőt, kendőt, kendőt!

    VálaszTörlés
  6. Minek mosna kezet amikor minden hűtőnyitásnál 1x használatos steril gumikesztyűt húz :) :) :)

    VálaszTörlés
  7. Ha a saját kajáját a WC ajtó nyitása után fogdossa,amit sok beteg is megfog az nem érdekel csak az enyémhez ne nyúljon hozzá.Orvos létére tudhatná,hogy kezet kéne mosni.Mária

    VálaszTörlés
  8. Ha olyan tiszta a keze mint a lelkiismerete,akkor
    rendesen fertőz mindent!
    Aljasság felsőfokon!

    VálaszTörlés
  9. 20:30-nak

    Orvost tetszett írni?...

    VálaszTörlés
  10. Bocsánat szakmai vezető aki a bántalmazókért sétált. A betegre meg mondja vidd innen ezt a bolondot.Nem tudja,hogy Ő van a betegekért?
    Bennfentes

    VálaszTörlés
  11. Mihez van joga a Fenntartónak?
    Dr Balog László kérdései a megyei önkormányzat
    pénteki ülésén. A pályázat kiírása helyett újabb öt év hosszabbítást kapott a posztján Simon Ilona.Miért élvez védelmet tette fel a kérdést Balogh László. Erre mi is szeretnénk tudni a választ,a Fenntartó nyilatkozhatna már róla.Vagy még most is pár ember bosszúja? Úgy érzékelem,hogy ez a Fenntartó és az intézet vezetése közötti pénzügyi manőverezés leplezése.Ami Talán a Pirtói polgármester segítségével történhetett történik. A Fenntartónak joga van pályázat kiírást kezdeményezni a közgyűlésen,de gyanúsított igazgatónak nem adhat hosszabbítást az intézet vezetésére újabb öt évre.Nincsenek jogászok a Bányai Úr közelébe,akik mondanák neki mi a törvénybe ütköző döntés. Sok pénz ezeknek a mozgató rúgója amibe Bányai Úr is sáros lehet.Figyelmébe ajánlom Dr Balogh Lászlónak
    a pénzek mozgását figyelemmel kísérni. Elszámoltatást kezdeményezni mert nem csak az MSZP -sek lopják a közpénzt hanem a FIDESZ-esek is.Már két intézményre igaznak látszik de a többibe is ez uralkodik.ELSZÁMOLTATNI a Fenntartót.János

    VálaszTörlés
  12. Úgy hallottam, ma a táskák motozása lesz soron...

    VálaszTörlés
  13. Holnap meg az öltöző szekrény vizit.

    VálaszTörlés
  14. Holnapután meg az orvosi,piákat eldugni!

    VálaszTörlés
  15. János írása fején találta a szöget. A Fenntartónak már régen fel kellett volna menteni az igazgatót meg az ellenőrt orvosokat.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)