2011. március 12., szombat

Olvasói levél XCV. -
Választható életminőség


„Nap mint nap ezt tapasztalhatjuk!

A legtöbb ember annyira hozzá van szokva a kiszolgáltatottsághoz, a korrupcióhoz, hogy a tiszta, jó szándékot már nem is látják, vagy el sem hiszik! Fásultak.

Pedig, ha egy kicsit odafigyelnének egymásra, segítenének egymáson, sokkal boldogabbak lennének. És bizony a sok nehézség ellenére nem lenne annyi stresszes, beteg ember.
Ne higgye senki, hogy azok, akik másokon áttipornak, másokat kihasználnak, megaláznak, azoknak nyugodt éjszakáik vannak. Nem véletlen, hogy közülük oly sokan alkoholisták, drogfogyasztók, vagy nyugtatókon élők. És persze sajnos azok is, akiket ezek az emberek tönkretesznek… és ezt saját maguk és környezetük hagyja!

Én magam, inkább segítek másokon, nem élek gazdagságban, de nyugodt szívvel fekszem le általában. És nap mint nap nem alkoholra és gyógyszerre költöm a pénzemet.

Lehet választani.”

Olvasónktól kaptuk, köszönjük!

Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

13 megjegyzés:

  1. Így van az amikor a pénz motiválja az embereket és a hatalom.A pénzszerzés oly fontos szerepet játszik egyes emberek életében,hogy minden emberi méltóságukból kivetkőzve mindegy milyen áron keresik gyűjtik a pénzt.Nem fontos nekik,hogy más ember csoportok életét teszik ezzel tönkre.A hatalomtól megrészegülve, megrövidítenek szegény vagy még szegényebb embereket,a saját jómódjuk, vagy saját gyarapodásuk érdekében.Pedig a keresetükből megtudnának élni de ez nekik nem elég.A hatalom az első számú tényező amit igen sokszor tudtára hozzák az embereknek.Én vagyok az igazgató! Persze ezek ismeretében már más nem is igen szólhat vagy mondhatja el a véleményét.Ez a legnagyobb probléma,hogy nem hallgatnak tőlük alacsonyabb színtan élő emberekre.A jó vezető a munkával kapcsolatban mindent megbeszél a dolgozóival. Mert akkor tud igazán érvényesülni.Minden körülötte történő problémáról első kézből a dolgozóitól kapja a híreket.Nem közvetve,hanem személyesen bárki is legyen az e dolgozó.mert ha emberséges a vezető, akkor ott helyben a megoldás egy része is meg lesz. Mert a dolgozó mondhatja,hogy Én szerintem így ,vagy úgy lehetne megoldani.Utána már csak a vezetőnek kell mérlegelni,hogy Ő mit tesz.
    Ezt becsületes dolgozókkal nagyon könnyű véghez vinni.De olyan emberekkel lehetetlen akik a valóságtól elrugaszkodva a saját verziójukat mondják el,csakis azért,hogy Őket nagyra tartsa a vezető,vagy magasabb beosztásba kerüljön.
    Elgondolkodtató,az a tény,hogy egy beteg gondozás kapcsán előnyt élveznek a betegbántalmazói, mint más dolgozók akik az igazat mondják.Ne feledkezünk el arról a tényről sem,hogy a beteg lakó érdeke az első szempont.Azért vannak ott,hogy Őket tisztességesen ellássák gondozzák, mindentől mindenkitől óvják Őket.Ezeknek tudatában kellene lenni minden vezetőnek.A valóságtól elrugaszkodva hazugsággal csak az olyan emberek tesznek ilyent akik minden emberi jó tulajdonságukból kivetkőztek, a hatolom vágy és a még több pénz miatt.Ebben még az a nagyon elszomorító,hogy az ilyen embereket támogatják magasabb szintről emberek(politikusok).Hazugság árán is de fent akarják tartani azt a látszatot,hogy nem történtek meg a brutális esetek.Az Intézet Fenntartójának is el kellett volna ítélni az ilyen jellegű betegápolást.
    De Ő hozzájuk viszonyítva, szerintük ilyen az elfogadható beteg gondozás!Sajnálatos tévedés az a tény,hogy ilyen hatalomtól megrészegült túlfűtött pénzhajszás emberek dönthetnek mások sorsáról,hazugsággal az igazságot elferdítve
    Uralkodnak.Ezt még maguk be is bizonyítják, a hivatalos adatok közlésénél.Lásd a Veránkai nyaraló ügyét!

    WWW:Mediano.hu

    VálaszTörlés
  2. Hogy lehetne életminőséget választani,amikor az estünkbe adott a verés az elnyomás a terrorizálás.
    Mi nem ezt választottuk,csak ez jutott osztályrészül.A lakóinknak se nincsen választásuk.
    Nem a verést választanák,ha lenne.

    VálaszTörlés
  3. Az azért megmutatja milyen emberek dolgoznak a Megyénél két hivatalos adatot közöltek,talán hivatalosnak is mondható honlapon meg a Megyeháza újságba.Nem foglalkoztak a valós tények közlésével hanem két alkalommal is eltérő adatot
    közöltek.Gondolják,hogy ezeket az olvasók nem veszik észre.Vagy nem tudnak számolni.
    49 millió forint eltérés hány hány rokkantnak a 27 ezer forintos ellátását fedezné egy hónapba?
    Azok akik játszanak a pénzekkel nem gondolják,hogy ugyan akkor hány ember sanyarog ilyen kevés pénzből.Talán Budai Gyula itt is elkezdhetné már az elszámoltatást! vagy a NAV egy igazi söprögetése hiányzik. István

    VálaszTörlés
  4. Most kezdem érteni miért szakadt le a mennyezet a kecskeméti városházán gerendástól együtt.
    Figyelmeztetés! Pályázat kiírás,.....KFT részére aki mikor a pénzt felmarkolta rögtön csődbe ment.
    Ha ilyen volumenű a vezetés lehet,hogy még össze is dől.Vilma

    VálaszTörlés
  5. Csak az a kár,hogy nem arra a 2-3 emberre szakadt rá akik hazudnak az iskola és a Halasi igazgatókért.Nem 2-3 ember rágalmai bosszúja az intézetek ügyei úgy mint ez az írás se.Egyedül az enyém.""x""

    VálaszTörlés
  6. 17,51 Az ilyen vállalkozások azért jönnek létre,hogy a testre szabott pályázatokat elnyerje.Más természetesen nem is halhat a pályázatról,hogy volt ilyen kiírva.Ezek a vállalkozások a felső vezetők rokoni vagy baráti köréből kerülnek ki.3-4 személyhez köthető. Gyors gazdagodás és az adófizetés elkerülése végett.Elvégeztük a munkát fel vettük a pénzt szüntessük meg gyorsan a vállalkozást,a legközelebbi pályázathoz új céget alapítunk.Addig meg vidáman élnek mert nem kell járulékot adót fizetni.Okoska

    VálaszTörlés
  7. Ezért tart az országunk a béka fenekénél.
    Mert ilyeneknek teret adnak a vezető beosztású emberek.De azt meg lehet figyelni még egy kisvállalkozás alig kap munkát addig a politikusokhoz hozzárendelhető,hozzáköthető vállalkozásoknak van pályázat elnyerésük.
    Lehet,hogy a visszaosztás itt is működik.
    Persze az ilyen politikusoknak nem kenyerük az igazság csak a hazugság és a pénz.

    VálaszTörlés
  8. Halasi képviselőjelöltjébe és Lukácsba. Riportjuk szerint a helyi pártszervezet indítja azt a könyvelőt, aki Zuschlag János vagyonosodási vizsgálatát intézte. Ugyanő vizsgálta felül több olyan fiktív egyesület könyvelését is, amelyek az első fokon már elítélt volt szocialista képviselőhöz köthetők.

    A helyi pártszervezet Ván Barna mellett bizalmat szavazott ifjabb Fülöp Róbertnek is. Az ő édesapja résztulajdonos volt a sukorói telekcsere értékbecslését végző mérnöki irodában. Ván Barna elindításával a Fidesz kiskunhalasi elnöke nem értett egyet, de állítása szerint Lukács László ragaszkodott a könyvelő jelöléséhez – jegyezte meg a tudósítás.

    Az atv.hu korábbi cikkében azt firtatta, vajon mi lehet az oka, hogy a jobboldali csatorna a Fidesz jelöltjeit támadja. Az egyik magyarázat szerint a helyi pártszervezetből kivált egykori tagok bosszújáról van szó. Egy másik lehetséges ok az lehet, hogy – a helyi szervezeten belül sok konfliktust generáló – Lukács Lászlónak „sok ellensége van” a párton belül országosan is, akik szívesen látnák a bukását.Vannak itt a Fideszbe is éppen olyanok mint az MSZP be Nem kellene ezen csodálkozni.Hiszem,hogy van azért becsületes ember is mindkét pártba csak azokról nem lehet hallani.de mind két pártnál egyformán a pénzszerzés az első.Második meg a saját hasznuk több lehetőség meg nincsen.Mert emberségből elégtelen a fidesz munkája is ezekhez az intézményekben történt dolgok rendezésében.De bízzunk a HírTV segíti a felgöngyölítést. Ha már a Fenntartóban nem bízhatunk.
    hozzászólások
    Zuschlag neve ha valahol ott van azt a hír tv biztos nem hagyja ki, így szaladtak bele a fideszes könyvelőbe. Baki, késő bánat.
    *

    Hát ebből is látszik,hogy a HírTv legalább kideríti a fideszes sunyiságokat is! Nem úgy mint az Atv!! Azok is csak akkor számolnak be egy nagy szoci lopásról ha már az egész ország beszél róla.

    *A Fideszbe is vannak hazug csaló emberek.
    Nagyapa

    VálaszTörlés
  9. Nagyapa ne politizáljunk,mert a mi szavunk nem sokat nyom a latba.Itt betegverésről beszélünk,meg már újabban csalásról sikkasztásról,meg ha jól értelmezem akkor okirat hamisítás is felmerült.Nagy baj az ha ilyen esetbe politikusoknak is felmerül a nevük.
    Akkor következtethetünk arra,hogy ott se az igazság az első,hanem a pénz.Mert az igazság után mi motiválja az ebereket más mint a pénz.
    Az a baj,hogy a politikusokat is a pénz motiválja és nem az igazság.Nem támadás ne értsék félre ez csak egy szimpla kis vélemény.
    Nagymama

    VálaszTörlés


  10. Kérjük, a politizálást, időszakosan mellőzni szíveskedjenek!

    Dédi


    VálaszTörlés
  11. Ne politizáljatok mert,majd megint arra hivatkoznak,hogy politikai támadás.Vagy jól meghatározható,nem tudom meghatározni csoportok rágalmai.Amit jelentenek. Kiscsoportos óvodás.

    VálaszTörlés
  12. De Igazak azok az írások sok helyen lehet róluk olvasni.XY

    VálaszTörlés
  13. Igen az a ......KFT,milyen jó pályázatot nyert el
    vége volt a munkának rögtön,csődöt mondott.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)