2011. április 30., szombat

ÁLLÁSFOGLALÁS



Tisztelt Olvasók!


Mivel úgy érezzük, - és az Önök leveleiből is ezt olvassuk ki -, hogy a pénteki napon nem történt semmi lényegi előrelépés az intézményben uralkodó tarthatatlan állapotok felszámolásának vonatkozásában, és nem mondatott ki az ex-igazgató felelőssége, Blogunk változatlanul fogja kutató, feltáró és közzétevő munkáját folytatni. Kérjük őrizzék meg higgadtságukat, az "intézményi hálózat" teljes összeomlása már közel van. Nem kell már sok ideig várni a teljes megtisztulásig!


Üdvözlettel: a Blog teljes csapata

22 megjegyzés:

  1. Ezzel max egyetértek! :) Ami történt még fél győzelem sem volt! Valaki vagy valakik megpróbálnak bennünket manipulálni, lehet úgy gondolták majd most leállunk. Hát nem! Folytatjuk és lehet durvább módszereket fogok alkalmazni, az az egy s más konkrét dokumentumot közzé teszek!
    Azt majd szabad támadni, gondolom én "hamís az aláírás" rajta! Jönnek majd a vádak! Ha ez kell hát legyen! Van kis türelmi idő!
    De nem sok!

    VálaszTörlés
  2. Gondolok itt fiktív számlákra, meghamisított tanulmányi szerződésre, légből kapott utazási visszatérítésre, a pap után a kifizetett 700 ezres költségre stb. Szabad majd tiltakozni! Bebizonyítom hazudott a pap a kollegáknak! Mivel azt mondta semmit nem fizettek érte! Dehogynem lelkész úr! :))

    VálaszTörlés
  3. Kíváncsian várjuk a pályáztatást,az igazgatói tisztség betöltésének feltételeit,és a nyertes pályázat elbírálását!
    Természetesen teljes körű nyilvánosságot követelünk az egész folyamatról,bele értve a bíráló bizottság összetételét is!
    Az az idő elmúlt hogy hozzá nem értő maskarákat
    juttassanak fontos állásokba csupán azért mert jól fekszik,vagy valakinek a pereputtya!
    Árgus szemekkel figyelünk,és követeljük a tisztaságot!

    VálaszTörlés
  4. Ez az Cica fektesd őket két vállra! hajrá!!

    VálaszTörlés
  5. Cica a mindenható kísérje minden egyes léptedet.
    Nagyon vigyázz magadra, hisz vadásznak rád! Mindenkitől kérdezősködnek tudja e ki vagy. Ha tudnám sem mondanám meg senkinek,az Isten áldása legyen rajtad.

    VálaszTörlés
  6. Tudtommal nem a pap fekszik jól hanem a papnál fekszenek jól....egyesek a legutóbbi kolléganői közül is:))

    VálaszTörlés
  7. Mentalitás, a pitiáner gondolkodás, a korrupció és ostobaság kergette Őket idáig,ahol most tart ez az esemény sorozat. Ez a VALÓVILÁG!

    VálaszTörlés
  8. Egyetértek Cicával bárki is legyen, ez csak terelés volt, arra az esetre, ha szorulna a hurok. A gond az, hogy nem elég az itteni bagázst már megbuktatni a megyét is célba kell venni (onnan jön a fene nagy utánpótlás állandóan), ehhez viszont erős szövetséges kell, nem ártana egyszer egyeztetnünk személyesen, lenne ötletem.

    VálaszTörlés
  9. Outlaw-nak

    Üdv!

    Rendelkezünk a szükséges kapcsolati tőkével, de minden egyes új aktivistának nagyon örülünk és szívesen fogadjuk, hiszen látványos többségünket szeretnénk demonstrálni az ügy kapcsán! A találkozóra van mód, mint ahogyan eddig is rendszeresen összejöttünk! A csatlakozásról Cica tud érdemben többet mondani.

    VálaszTörlés
  10. Akkor várom a megkeresést majd!

    VálaszTörlés
  11. Tüntetni Én is megyek viszek egy transzparenst amire azt írom,
    Bányai mondjon le!

    VálaszTörlés
  12. Én meg azt írom,hogy takarítás!Takarítsuk el a szemeteket az Intézetből.

    VálaszTörlés
  13. Nehogy csapda legyen vigyázzatok.
    A Fidesz és a Fideszes városvezetés állandóan az emberekről beszél,miközben a valóságban nem érdekli hogy mi lesz a beteg gyerekekkel és a beteg emberekkel,hogyan élnek meg bizonyos gondozást amit a Fideszes társaság garantál nekik,gyanúsítottakkal vádlottakkal..

    VálaszTörlés
  14. Icukánknak! Hétfőn reggel 7h30p-kor munkaképes állapotban jelenjen meg a munkahelyén. Lehet kerékpárral jön időben induljon. Beszélgetni tilos mindenkivel mert nem tudni ki a cica!
    Az ebédért menjen ő ne kívánja már a titkárnőtől, hogy ott lent is megterítsen neki és odavigye az ebédjét, elég neki a belsőellenőrt kiszolgálni!
    A titoktartási nyilatkozatot be felejtsék aláíratni vele! Kávé szünet 5 perc!
    Mutassa meg a magas színvonalú foglalkoztatást de úgy, hogy csinálja meg magának a foglalkoztatási tervet, amit lehet visszadob a figyelő!
    16h előtt tilos elhagyni a munkahelyét! Piát bevinni tilos, erre külön figyelmeztessék!

    VálaszTörlés
  15. Előttem lévőnek! Rokonakkal, barátokkal beszélgetni tilos mert az már szervezkedés!

    VálaszTörlés
  16. Hogy nem tud leszakadni a képe ennek a nőnek? Van pofája még bemenni dolgozni kisebb beosztásba? Akkor ő egyedül viszi a balhét a többiek meg megmenekülnek?

    VálaszTörlés
  17. 18,52 Be kell vezetni a szondázást! Napközben is szondáztatni kel mert dugi piások!

    VálaszTörlés
  18. Nem igazgatónő már csak Simonné Ica.
    Ne tévesszétek el.

    VálaszTörlés
  19. Azért lesz fejlesztő pedagógus, mert fejlődni akar az ápoltaktól, fejlődni szeretne a varrás területén, mert az elkövetkező időkre gondol, amikor is munkaruhákat fog varrni, rendőröknek és tűzoltóknak, mert ezzel szeretné kitölteni idejét Kalocsán. Ezáltal hasznosnak érezhetné magát.

    VálaszTörlés
  20. Eddigi munkája haszontalan károkozó volt,akkor most már ideje fejleszteni még az értelmi szintjét is mert az a béka fenekéhez egy kilométerre van lefelé.

    VálaszTörlés
  21. A megyeiek így ragaszkodnak hozzá vigyék haza kényeztessék otthon náluk.Ne az adófizetők pénzén tartsanak alkalmatlan embereket élősködni beteg emberek nyakán.Piócák!

    VálaszTörlés
  22. Mivel úgy érezzük, ez az első cikk kezdete.Igen úgy érezzük eljött az idő,hogy a fenntartó vegye már észre magát,hogy mit támogat.Nem törekednek az igazságra,hanem fenyegetések árán is a hazugságot képviselik.Mi úgy érezzük a Fidesz nem erre hatalmazta fel Őket.Szabad gondolkodni ezen ha még egyáltalán futja nekik ennyire.""x""

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)