2011. április 3., vasárnap

7 megjegyzés:

  1. Szomorúan olvasom!
    Meg akarják szüntetni a blogot vagy szüneteltetni az írásokat. Kérem ne tegyék! Sok ember olvassa figyelemmel kíséri a Kiskunhalai Pszichiátriai betegek otthonának a működését beteg gondozását,hogy mennyire fontosak a betegek egyes dolgozóknak ápolóknak.Azt is figyelemmel kísérjük sokan,hogy a vezetők orvosok milyen szinten védik a betegek érdekeit,mit tettek a betegverés megszüntetésére.( Védik a betegverőket)
    Továbbá az is érdekli a közvéleményt,hogy a Fenntartó milyen hozzáállást mutat a beteg embereket ért sérelem miatt.Milyen jogi lépéseket tett a betegek érdekében,későbbiekben milyen megoldást enged e a törvény adta lehetőség,hogy tisztázza saját helyzetét,mint Fenntartó tiszta vizet öntsön a pohárba.
    További öt évre való kinevezés gyanúsított igazgatóra nem törvény adta lehetőség, hanem egyoldalú döntése a megyének.Valami nagyon bűzlik ha pályáztatás nélkül tovább alkalmaznak egy gyanúsított személyt.Gyanúsítástól számítva harminc napon belül fel kellett volna menteni a munkavégzés alól.További öt évre kinevezés több mint gyanút ébreszt minden jobb érzésű emberben.Mennyi összeg az amit a megyeiek így szeretnének eltussolni ami az intézeteiken keresztül eltüntettek,ennyit meg ér hazugságot támogatni akkor sok lehet? Sokszor olvashattunk már a működésük alatt politikai támadásról,pediglen ez csak a lakók védelme a bántalmazóktól eddig erre gondoltam.Be látom nagy tévedésbe voltam.Igen van politikai háttér a betegek bántalmazása ügyében.A politikusok támogatják a betegverőket kiállnak a hazug csaló vezetők mellett,nem törődve a beteg lakókkal akik kénytelenek ilyen embertelen ápolók gondozásával beérni mert a Fenntartónak csak az a célja,hogy az igazság nehogy tisztázódjon.A közvéleményt meg figyelmen kívül hagyják nincs már három év és majd láthatják az eredményét.Persze ha MSZP_ s vezetés lenne még talán érteném is.A Fidesz vezetésű Fenntartó milyen megfontolásból teszi ezt arra következtettek és megkockáztatom,hogy ott is nagy mértékű csalás lehet a háttérbe.Nem szeretnék ha rávilágítana a bíróság a csalásokra pénzek eltüntetésére.Szenvedjenek a lakók nem fontos csak az igazság a pénzekkel való elszámoltatásra ne kerüljön sor ez a lényege.Javasolnék további öt évet minden olyan politikusnak aki a hazugságot támogatja,nem az igazságért állnak ki, a dühöngőbe száraz kenyéren és vízen eltölteni.Nem vagyok kicsinyes ha egy témánál mint a Veránkai nyaraló hivatalos adatai 49 millió eltéréssel került két dokumentumban kiadásra,akkor amire mások nem láthatnak rá mennyi eltérés lehet.
    Ez csak egy dolog a sok közül,sok ilyen lehet sok súlyos milliók tűnhetnek el ilyen alapon.
    Ezért nem is indokolt nekik a beteg emberek terror alatt tartott dolgozók érdekében fellépni.Begyűrűzne a megyéhez is a vizsgálatokat végző hatóság, ez meg ugye nem kívánatos elszámoltatásokat vonna maga után.
    Vállalják a hazugságot a törvénytelenséget mint,hogy a hatóság munkáját segítenék az igazság felé. Túl nagy árat fizetnek ezekért a tevékenységükért! Olyan emberek is akiknek nincs semmi kapcsolatuk az Intézménnyel.Mégis miért Ők ? Azért mert a jelentőkkel van kapcsolatuk?El kellene határolódni a Fenntartónak az ilyen jellegű eseményektől!
    Ha már megtették akkor elnézést.

    WWW:Mediano.hu

    VálaszTörlés
  2. Napi négy-öt óra, két éven keresztül. Én ennyit szántam rá az életemből. Tovább KELL lépnem.

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom, de megértem. Olvastam/ olvasom/hozzászóltam,mindkét megyei intézmény ügyével foglalkozó bloghoz, bár távol élek Kiskunhalastól, s nem dolgozom a Juhar utcai intézményben sem.
    Sajnálom,mert még ez a kis "szalmaszál" ( remény is ) eltűnni látszik, hogy nyilvánosságot kapjon a jogtalanság.
    Erre várt már régóta a fenntartó: meg fogják unni - azt hogy nem teszünk semmit - gondolhatták már jó előre.
    Megértem, mert egy /két, három/ ember /fecske/ nem csinál nyarat. Tudom voltak egyetértők, de voltak kihátrálók (pl. kerítésfestés ).
    Sajnálom a betegeket, a bent maradó dolgozókat. A dolgozók a kihátrálással saját segítőjüket hallgattatják el.
    Hosszú idő a blog életében, főleg annak aki létrehozta, működtette.
    Köszönet illeti érte - megpróbálta, akarta, tette, amennyit csak tehetett.
    Gondolja át mindenki akinek tennie kellett volna, hogy mit könyvelhet el a maga cselekvő tetteként ebben a nagyon szomorú ügyben, az intézményeik életében.
    Nem gondolom, hogy csak ennyi lenne az ügy befejezése - bízom azért még a független bírói ítéletekben.

    VálaszTörlés
  4. A győztesek mi vagyunk, mert kitartottunk egymásért. Ez az igazi érték, nem az, hogy kinek van több embere.

    VálaszTörlés
  5. 2011. április 4. 8:39-nek

    Remélem ez nem múlt idő! Továbbra is ki kell tartani, ahogyan eddig! Az eredmény már nagyon közel van! Közelebb mint gondolnák!

    Perennis

    VálaszTörlés
  6. Ma is van egy tárgyalási nap kitartás,valamit a bíróság be fog jelenteni hamarosan.Nem azt,hogy nem történt semmi hanem milyen szakaszban van a bírósági eljárás.Ezt elvárhatjuk a Halas médiától remélem.Hacsak a vezetőket nem védik még most is. 11 tárgyalási nap a semmiért no nem !!!! István

    VálaszTörlés
  7. Sok tárgyalási nap van még hátra,annyi ügy van,hogy ehhez idő kell a vizsgálatokhoz meg sok tanút is ki kell hallgatni még továbbra is.
    Mire az egész irodasort kihallgatják személyenként félnapot az is sok idő.Mert el kell mondani, mit miért kinek az utasítására tettek.
    A raktár anyagát is vizsgálják mi került be csak számlán,mi a valóságba mit vettek át mit mennyit adtak ki. Mennyi tészta, olaj stb került be mennyi került felhasználásra kiadásra ezek is sok időt vesznek igénybe.Bízunk az igazságszolgáltatás munkájában és várjunk türelmesen.Jön még a kutyára dér meg a hazugokra is.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)