2011. április 5., kedd

Circling!! A farkas, a török és a zombi...





Ki látta őket? Dolgozni nem járnak, táppénzes papír nincs, teljes fizetésért nem dolgoznak!! Lehet, hogy több helyen vannak ugyanazon időben???

Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

40 megjegyzés:

  1. Magyarázzátok már el Farkasné mit dolgozik nálunk azt tudom,hogy itt a munkahelye,de valójában mit is csinál? Dolgozni még sose láttam,miért kapja a fizetését? Aki tudja írja meg! Vagy valaki rokona és neki a pénzért nem is kell dolgozni? Ibolya

    VálaszTörlés
  2. Az ellenőrt ne keresd ellenőriz szorgalmasan valahol.Lehet,hogy Bányainak segít ellenőrizni.""x""

    VálaszTörlés
  3. A minimum az, hogy a megyei vezetés felelősei(is) távozzanak tisztségükből. Már most is késő, ha belegondolok mennyi kárt okoztak ennek az intézménynek. Arra meg nem találok szavakat, hogy azért nem lehetett megakadályozni ennek a nőnek az ámokfutását,mert jól"feküdt"szó szerint. Az urak nem házasemberek véletlenül?

    VálaszTörlés
  4. Ki az a Farkasné?Nem ismerem,hol dolgozik?

    VálaszTörlés
  5. Az intézetben a pénzügyön! De nem dolgozik csak felveszi a fizetést fáj a háta!! Ja meg elviszi a 2 ingyen ebédet! Az igazgatónő barátnője 8 éve meg a besúgója!

    VálaszTörlés
  6. Nem ő kapta a szociális bérlakást véletlenül soron kívűl?

    VálaszTörlés
  7. Bányai Bányai ezt a hozzáállást takargatod már évek óta,mert évek óta tudomásod van róla!
    Mennyiért biztosítod nekik ezt a lehetőséget!
    Barnuljál csíkosra te is!!

    VálaszTörlés
  8. 19:14.Buta vagyó,Ő,a vót igazgatónéni rokona.legyé má magannál.

    VálaszTörlés
  9. Még van mindig ami meglepetést okoz.Nem is tudom ki az a Farkasné pedig régi dolgozó vagyok.
    Melyik irodába dolgozik? Valakinek rokona netán Bányainak vagy, kinek a kicsodája?

    VálaszTörlés
  10. Nem a volt igazgatónő rokonáról van szó! Van ott másik ilyen vezeték nevű is!!

    VálaszTörlés
  11. Ja az a naplopó akinek nincs is munkája.Egy iskolába járnak a gyerekeik az igazgatónővel. Ez egy olyan ember aki enni ad neki mert sajnálja abba is képes belerúgni. Nem összetéveszteni azzal aki a munkaügyis irodájában volt!!

    VálaszTörlés
  12. ot,egy van,aki a vót igazgatonéni rokona.Nem ebédezik modom citromott nyal ojan savanyu az arca.

    VálaszTörlés
  13. Az értelmes ember (homo sapiens) örök üzenete mindig, mindenkor - koroktól függetlenül – a jó és rossz harcának egyetlen kimenetelének ábrázolása. Az egyházi megközelítést most fel sem hozom. Érzékeltetetésképpen vegyünk egy drámát vagy krimit. Mivel társadalmi elvárás, a filmekben kivétel nélkül a jó győzedelmeskedik. Az emberek ezzel tudnak azonosulni, mert a való életben is azt láthatják, hogy a rossz elnyeri méltó büntetését. Lehet, hogy nem akkor, nem ott, és nem úgy, mint ahogyan mi jónak látnánk, de ELKERÜLHETETLEN lesz a bűnhődés. Lehet betegség, lehet egzisztenciális ellehetetlenülés, vagy akár börtön, amiről tudjuk, hogy aki oda bekerül, az már soha többé nem lesz ugyanaz az ember, mint az ki korábban volt. Én nagyon rettegnék az ő helyükben.
    Mondhatnak bármit, tehetnek bármit, ha rájuk nézünk már a sajnálat érzése lesz úrrá rajtunk. Vonásaikban már ott van a végzet, csak ők nem akarnak hinni a tükörnek.Van még egy kevés idő. Még mindig lehet bocsánatért esdekelni. Vessék el kevélységüket, és tegyék meg a szükséges lépést.
    Mi pedig tegyük szabaddá az esténként, nézzünk meg egy krimit, ahol jó elnyeri jutalmát, a gonosz pedig a megérdemelt büntetését, mint ahogyan az életben is az Igazság, így vagy úgy, de győzedelmeskedik.

    VálaszTörlés
  14. Az Andiról van szó.

    VálaszTörlés
  15. Normális vagy?Nem is irodai dolgozó!Sidol vagy bolond gomba volt vacsorára?Hazudozó egy társaság vagytok!

    VálaszTörlés
  16. Jutalom ellenében jelentkezzen az aki látta Z.né Marikát február óta az intézetben akár 5 percre is!Törökünk igaz 1x bent volt délig lehet addigra főtt le a kávé???

    VálaszTörlés
  17. Onnan ismered meg, hogy hírdeti magát, az igazgatónő barátnője és a pénzügyön van- az pedig iroda a galócát te etted meg!!!

    VálaszTörlés
  18. Arról a mogorva pokróc nőről van szó aki a pénztárost szokta helyettesíteni!

    VálaszTörlés
  19. 21,11 te miért nem a Krisztián blogjára írsz?
    Írásod alapján te azok közé való vagy.Esetleg B.B
    írása lenne? Gabi

    VálaszTörlés
  20. 21,53 Én erről nem tudok,hogy hova való ki mellett áll. Miért az Én nevemben írsz máskor ne tedd!Gabi

    VálaszTörlés
  21. Olvasom a Detonátor lapját ,meg ezt is arra a következtetésre jutottam,hogy valami nem egészen jól működik.Ezt a meglátásom arra alapozom,hogy a juhar utcai iskolánál is mindenről lehet olvasni az iskola összevonásáról a Kiskőrösivel,a megszüntetéséről meg ilyen megoldásokról.Akkor a dolgozókra sem lesz szükség,mehetnek munkanélkülire.A Halasi Intézetben is hasonló a helyzet.Áthelyezik a betegeket másik Intézetekbe és már nem is lesz szűkség se igazgatóra sem dolgozókra.Ezt akarják elérni?
    Mindenről lehet olvasni csak az igazság kiderülését nem sürgetik sem a Fenntartó sem a vezetők.Nem céljuk,hogy az Intézeteik tovább működjenek szakirányú képesítéssel rendelkező emberséges vezetéssel.Talán a dolgozók is a saját munkahelyük védelmében,hogy megtudják őrizni a munkahelyüket a lakóik védelmében az igazságot kellene elmondani.Mert hiába védik a vezetőket ha nem is lesznek vezetők,mert összevonás után rájuk semmi szükség nem lesz.
    A munkahely megszűnése sok dolgozónak gondot okozna,gondolom. Tegyenek annak érdekében,hogy az igazság a munkahely megmaradása legyen a fő céljuk.A lakókért Önmagukért ez lenne a legkevesebb ami elvárható és megtehető.
    A vezetésnek a pénzek sikkasztása miatt nem az igazság a céljuk,csak a saját érdeküket nézik.
    Inkább vesszen 5-6 vagy 10 vezető mint több száz dolgozó munkahelye.Ez vonatkoztatható a Megye összes Intézményére.Addig kell tenni az igazságért még nem lesz késő,nem kerülnek a dolgozók az utcára.Evelyn

    VálaszTörlés
  22. Milliós sikkasztás a gyámhivatalban

    * MTI

    2011. április 6., szerda 09:17

    Nyomozást indított a rendőrség a zalaegerszegi gyámhivatal volt gondnoka ellen, aki huszonkét ügyfele pénzével, több millió forinttal nem tud elszámolni - írja a Zalai Hírlap [1] szerdai száma.

    A hivatásos gondnok kezelte egy, a Pózvai szociális otthonban élő, mentális problémákkal küzdő férfi pénzügyeit. A szociális otthon a múlt év végén jelezte a zalaegerszegi gyámhivatalnak, hogy a gondnok nem fizette ki a térítési díjat.

    A vizsgálat során az is kiderült, hogy huszonkét gondozott pénzével, összesen több millió forinttal nem tud elszámolni – nyilatkozta a napilapnak Borda László, a gyámhivatal vezetője.
    hirdetés

    A hivatal a múlt év végén megszüntette a gondnok munkaviszonyát és végrehajtást kért az összeg befizetésére. Eddig a kár kétharmada térült meg. A volt gondnok a napilapnak elismerte a szabálytalan pénzkezelést. Azt is közölte, hogy sajnálja a történteket és szeretné kiegyenlíteni a hiányt.

    A Btk. szerint "aki a rábízott dolgot jogtalanul eltulajdonítja, vagy azzal sajátjaként rendelkezik, sikkasztást követ el" - olvasható a napilapban. Ilyen nálunk is lehet akinek 70 gondnokoltja volt a munkája mellett.

    * Címkék:
    * sikkasztás,
    * gyámhivatal,
    * gondnokság

    VálaszTörlés
  23. A Gondnokok is a verőlegényeket támogatják nem a lakókat.XY

    VálaszTörlés
  24. Az intézetet nem fogják megszüntetni, nem tudják áthelyezni a lakókat más intézetbe, mivel helyhiány van.
    Ennek ellenére remélem jó pár év múlva valóban megszűnik ez a börtönhodály és az EU előírások szerint kisebb lakóotthonokat alakítanak ki, ahova ugyanúgy kell ápoló, foglalkoztató stb.
    Csak normálisabb körülmények között élnének a lakók és a dolgozók munkahelye se ilyen lenne!
    Ja ás persze nem lenne aki lesegetné az embert, hogy kivel is beszélget....

    VálaszTörlés
  25. Hát ahogy elnézem a dolgokat, hamarosan nálunk is előveszik a gondnokokat! :)))

    VálaszTörlés
  26. Az jó Én azt kérdezném tőlük,hogy miért nem a betegeikért álltak ki? miért a betegverőkért?
    Okoska

    VálaszTörlés
  27. Okoska -inkább butácska!nem voltak és nincsenek verőlegények!Várd ki a végét!

    VálaszTörlés
  28. Te is tudod, mindenki tudja kik a verőlegények! Vannak, voltak is mindig!

    VálaszTörlés
  29. 17,05 Még,hogy nincsenek verőlegények akkor mi a jó Istennek vannak vádlottak? Minek volt már 11 napos tárgyalás? Csak úgy szórakozásból?
    Amikor jött a hozzátartozó látogatni, miért kellett hazudozni neki,hogy hol van a betege?
    Nem mondtátok meg neki,hogy összeverve a kórházba van.Te verted össze? Zárójelentés van, másolat a bíróságon.Okoska

    VálaszTörlés
  30. Butácska nagyon sötét vagy!A hazugsággal nem lehet megetetni az embereket,főleg a dolgozókat.Emlékezz minden írásodra,áh,inkáb írd le!Az írásra majd emlékeztetni fognak-nem kell sokat várnod.

    VálaszTörlés
  31. 19,05 Mi nem felejtünk te neked meg emlékezetes lesz ameddig élsz!

    VálaszTörlés
  32. Mi azt akarjuk, hogy egy bármikor is hatalomra kerülő politikus, vagy üzletember, vagy művész, vagy sportoló teljes, kimondott és publikált szeretetben legyen velünk! Ezt kell elérnünk. A többi az részlet, és másodrendű.

    VálaszTörlés
  33. A Fidesz politikusok a betegverőket szeretik!
    A betegeket nem!

    VálaszTörlés
  34. 19,05-nek: hiányolod, hogy a többi betegverő nincs a vádlottak padján? Hát mi is! Az a baj, hogy a tárgyaláson össze-vissza hazudoztok, amikor tanúskodtok. Azt viszont nem veszitek észre, hogy amint te írtad: hazugságokkal nem lehet megetetni az embereket, így a bírónőt sem! Lerí rólatok milyen emberek vagytok a vádlottakkal együtt.

    VálaszTörlés
  35. Ilyenekre vannak bízva beteg emberek,ez a szégyen.Orvosok sem védik a lakókat,vannak lelkiismeretes orvosok is olyanokra kellene bízni.
    Nem ezekre az alkoholbetegekre.István

    VálaszTörlés
  36. Volt Rajkinnak egy állatmeséje, járjanak utána, amelynek a végén a farkas fölfalja a nyulat, mert nem volt ott az eredi eligazításon. Ott ugyanis megismerte volna a demokratikusan legitimált oroszlán határozatát, mely szerint a nyúl a legerősebb állat a Földön,A fenntartó által működtetett intézetekbe ezt még el is hiszik. Ahova kizárólag kevésbé buta beteg emberek jelentkezhetnek, vezetőnek ápolónak ezután beteggondozási ismereteket is oktatnak.. A karrier csúcsára pedig az juthat fel, aki nem tudja megkülönböztetni a nullás lisztet a nulás liszttől. A betegverőt védeni kell a beteget meg egye meg a fene.

    VálaszTörlés
  37. IGAZSÁG SZOLGÁLTATÁS mi ez a nagyfokú tökölés,vagy
    had szenvedjenek a betegek,és dolgozók!
    Hej rá érünk arra még?

    VálaszTörlés
  38. Ez nem tökölés,ide vezet mikor a szemét politikusok akarják megmondani a végeredményt!
    Ld.(fenntartó)!

    VálaszTörlés
  39. Ápr. 6. 17.o5-nek!
    Nem vitatkozom veled,mert arra nem vagy méltó,
    de kívánom neked,hogy az életbe kapd azt ami nem
    történt meg a betegekkel,a Te állításod szerint!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)