2011. április 17., vasárnap

Jönnek a nyugodt napok :)



 
De sok mindenre jó!
Óvatosan a kijelentésekkel, mert csak meg kell kérdezni a régi pénztárost, a .................................. állóórája az intézet pénztárából, vagy az alapítvány pénztárából lett kifizetve, fiktív számlára az igazgatónőnek! :) :) Mi is szerepelt a számlán? Nem merem kimondani, hogy ez egy becsületes üzlet volt! A választ meggondolni, mert azért sokan tudjuk az igazat! Ha gondjuk van, akkor kapnak számlamásolatot!! :)



Addig örüljenek, amíg ez a volt pénztáros hallgat!:) Nem nézték semmibe, pedig nagyon becsületes volt, soha senkinek nem mondott a múltban semmit! :))  Mégis megalázva távozott nyugdíjba az intézetből! Ugye Kínos?



Olvasóinktól kaptuk. Köszönjük! 

9 megjegyzés:

  1. Ez elmondható a mostani pénztárosról is, addig jó amíg hallgat!

    VálaszTörlés
  2. Én a nyomozók helyében kihallgatnám mindkét pénztárost! Nagyon sokat tudnak és a mostani sincs megbecsülve!

    VálaszTörlés
  3. A Kínos de kínos napok elé néz.

    VálaszTörlés
  4. Ebben az esetben ráadásul a fiktív számlát befogadó mentegetőzni sem tud azzal, hogy nem volt szándékosság az adócsalás esetében, mivel kifejezetten egy olyan vállalkozástól fogadott be számlát, amely valós gazdasági tevékenységet nem végzett, tehát biztos, hogy a számla mögött valóságos teljesítés, gazdasági teljesítmény nem volt.
    Az ügy kimenetele természetesen még kérdéses, hogy tesznek-e az adóbűncselekményben nyomozók a fiktív számlákat befogadó vezetők ellen büntetőfeljelentést, de ez valószínűsíthető és ebben az esetben a vállalatok vezetőinek nem valószínű, hogy lesz épkézláb védekezési lehetősége.

    VálaszTörlés
  5. A számlatömb szigorú számadású nyomtatvány és a megvásárlásakor adószámot kell megadni.
    (legalábbis így volt mielött számítógépes számlázásra álltunk át).

    Lsd: Nyaralási befizetések

    VálaszTörlés
  6. Azért voltak a cégek,hogy tudjanak számlázni.

    VálaszTörlés
  7. Azért marják a pénztárost is meg a párját is mert rettegnek tőlük, sokat tudnak! Nem, hogy kinyalnák a hátsó felüket, hogy hallgassanak, ezek nem, hanem támadják azokat akik tudják bizonyítani a bűneiket!

    VálaszTörlés
  8. Ilyen lehallgató készülékem nekem is van.Csak az ellem nem sokáig bírja benne.Munkás

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)