2011. április 9., szombat

Lám, lám a régi, szép múlt idők!


.


Aki azt hiszi, hogy a mostani időkkel foglalkozom csak, az nagyot téved! Amikor dolgozom, nyitott szemmel járok. Nem felejtettem el, amikor a főápolóasszony a ........................................... irodájában, az ölében több kg hivatalos papírral  és szépen írta alá, hogy Simon!
Csak azóta nem hamisítja alá igazgató asszony aláírását, amióta rájöttek, a sofőr azt kiviheti neki a lakására, aláírásra! Mert ugye dolgozni, nem kell bejárni egyeseknek!
Bocsánat tévedtem, a táppénzesek feljelentését is Ő hamisította alá, amit igazgatónőnk nagyon sérelmezett. Idézem, "Nem tudtam a feljelentésekről, de arra rájöttem, a ..... és a Borbás Andi nagyon megvezettek!
Na igen, mindenki döntse el mikor hazudik!!

Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

10 megjegyzés:

  1. Az Igazgatónőnek azért nincs még fogalma sem,hogy mi történt mert be sem járt.Egy időben a sofőr vitte ki a papírokat aláíratni,gyorsan aláírta de nem nézte,hogy mit ír alá.Meg az Andi is írta helyette.Igazgatónő nélkül is milyen jól elvoltunk de miért kapott akkor fizetést? Munkás

    VálaszTörlés
  2. Ilyen az mikor mindenki igazgatónak képzeli magát!
    A szakmai vezető is azt képzelte be magának,hogy Ő az igazgató. Most meri vállalni a felelősséget,mert Én azt látom,hogy hárítja magáról. Néró

    VálaszTörlés
  3. Vékonyított lencse? Ez ám a menő.

    VálaszTörlés
  4. Cica!

    Te is rózsaszín szemüvegen át látod az intézetben történt dolgokat, mint az igazgatónő, aki nem képes a problémákat észre venni. Csak azt szajkózza, hogy ő nem tudott semmiről. Vagy netán a főápolónőre akarja kenni a saját butaságát, hogy ezzel is mentse a saját bőrét?
    Netán azt hiszi, hogy így kevesebb lesz a büntetése?
    Még ilyen kis naivat megyei intézet élén vezetőnek????

    VálaszTörlés
  5. Miért kap az igazgatónő fizetést? Ez jó kérdés!
    De miért kap HÁROMSZOROS fizetést? Na ez az igazi jó kérdés!
    Csak hogy mindenki értse: van a mi intézményünk, ahol külön van egy igazgatói státusz a fogyatékos részre, s ez ugye Icukánké; van egy igazgatói státusz a pszichiátriai részre és ez szintén az övé; és ehhez jön a szanai otthon.
    Így kell ma KÖZPÉNZEN, mások rovására meggazdagodni. És még csak sok mindent nem is kell tenni érte, hiszen se végzettség hozzá, se gyakorlat (így kompetencia sem), de van helyette Böske,Andika, Zombi, Kanos úr, csak hogy 1-2 fő embert említsek. Csak akkor van baj, ha nyilvánosságra kerülnek a dolgok és el kell vinni a balhét. Akkor jön a mentegetőzés, hogy "MEGVEZETTEK"? És ki az aki felelős az egész intézetért, ki az akinek KÉNE TUDNIA mi is történik a vezetése alatt álló intézményben?
    Icuka ne csodálkozzon, hogy most fizeti meg az árát az elmúlt 10 évnek egészségileg is! És a bíróságon nem lehet arra hivatkozni, hogy megvezettek! A többiek amit lehet úgyis az ő nyakába varrják!

    VálaszTörlés
  6. A szakmai vezetőt is hibáztatja,nem csak a főápolót,meg a gazdasági vezetőre is fúj a könyvelés miatt.Persze saját bűnét rájuk akarja kenni.De ami árú nem került be csak a számla,azt a raktáros ki sem tudta adni ezt ki adta utasításba? Hova került az árú ? szét osztották vagy eladták a BT-ken keresztül?

    VálaszTörlés
  7. Ebbe az intézetbe POLITIKAI alapokon nyugvó,bűnszövetkezet működik,élén a fenntartóval!
    Nesze neked Fideszes vezetésű Megyei önkormányzat!
    Budai Úr ez már nem fér bele a látókörébe,ja hogy ez a Mi kutyánk kölyke,hogy nem tudnátok már meg veszedni!

    VálaszTörlés
  8. Nem nevezem meg ,tegnap az este műsorában az a nyálas szájú azt találta mondani,hogy a Fideszes politika sehova nem vonult be,így hát nem is kell kivonulni!
    Hát nem így van,mert az intézetbe is bevonult,ha már ott van,mert ott van, onnan már nem is kéne kivonulni!
    Hazug disznók!

    VálaszTörlés
  9. Nincs itt semmi eltérés a Fidesz vagy az MSZP
    egyre megy.Mind a két párt csak a saját zsebét tömi de az emberek érdekében nem tesz semmit.
    A Fideszes Fenntartó is a hazugságot támogatja de a beteg emberekért és a beteg gyerekekért nem tesz a megoldásra még próbálkozást sem. Nem tud vagy nem akar? Mária

    VálaszTörlés
  10. Persze hogy nem akar mert Ők is sárosak!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)