2011. április 25., hétfő

Minden megoldható! :)



                  

7 megjegyzés:

  1. Aki tud az tud.A mi vezetőinknek egyszerűbb volt a feljutás,csak az ösi mesterség gyakorlását alkalmazták.

    VálaszTörlés
  2. Ez így van! Mi is megoldjuk, hogy jóra forduljanak a dolgon az intézetben! :))) Csak rajtunk múlik, nem számíthatunk másra!
    Gondolkodtatok-e azon, hogy ha valami baj van és nem ijedünk meg, nem pánikolunk, akkor mindig találunk valami jó megoldást?
    Itt a nagyon jó példa, ahhoz, hogy az intézetben végre ismét örömmel dolgozhassunk, a vezetők és egy-két főnővér helyett igencsak talpraesett, empatikus, és nem utolsósorban szakképzett vezetőket kell enni. Ez a megoldás, csak sajnos még a megye nem teljesen partner ebben. De változnak az idők és úgy néz ki jó irányba!
    Csak már ne kelljen a jó megoldásra sokat várnunk! Szeptember az még soká lesz. Nem lehetne egy kicsit hamarabb?

    VálaszTörlés
  3. Szeptember óta vizsgálják a pénzes ügyeket sok van sok időt vesz igénybe a vizsgálat.A bírói szünet alatt is folyhatnak a vizsgálatok.Kitartás.

    VálaszTörlés
  4. Ártatlanság vélelme,vagy a betegverők védelme.

    Azoknak jár akik bántják a betegeket,akik értük emelték fel a hangjukat azoknak nem.

    Bács Megyeháza újság írja az ártatlanság vélelme címszó alatt, Dr Balogh László hogy az Intézet ellen folytatott vizsgálatok rombolják a Fenntartó jó hírét.Ezért nem ért egyet az Igazgatónő megbízását pályázat nélkül meghosszabbításával.Bányai Gábor válaszában elmondta,hogy meggyőződése szerint az ártatlanság vélelme a bíróság jogerős ítéletéig megillet minden munkavállalót.Így az intézmény dolgozóit is.Akkor azt a kirúgott dolgozót is meg kellene,hogy illesse az ártatlanság vélelme akit összeférhetetlenséggel vádolták meg amikor nem is volt az intézetbe, nem dolgozott. Akkor az,hogy lehet összeférhetetlen.Ilyen nyíltan megy a hazudozás.Ez járatja le a Fenntartót és általa működtetett intézeteit.Betegverőknek van ártatlansághoz joguk, de akik a lakókért kiállnak azoknak nincsen.Bányainak a munkavégzés alól fel kellett volna menteni a betegverőket,igazgatót orvosokat és talán ez az emberséges hozzáálás már jó hírrét keltette volna a Megyének!
    A hazugságot bántalmazókat védik ezért hazudnak befolyásolják a hatóság munkáját ez rossz következtetést von maga után.Ki volt az aki az ügyészt felszóliíttotta,hogy mondjon le a vizsgálatok helyett még az elején. Mi okból fenyegették meg. A segélyosztásnál van valami ,vagy a Fenntartó is a csapattag, a bűnökbe?
    Mit tudunk meg a Hír TV-ből Lukács László is kárt okozott a munkálkodása során az országnak. Ő Fideszes hozzájuk is elér az igazságszolgáltatás. A mandátumát meg vissza vonják a Fidesz jó híre érdekében.
    A Megyei vezetés azért védi a bántalmazókat meg a vezetést akik ezt helyesnek tartják. Ezt azért teszi talán azért,hogy manipulálhassanak tovább a pénzekkel.
    A jó hírért, Jót tenni is kell,az nem hazugságért jár!

    WWW.Mediano.hu

    VálaszTörlés
  5. Most olvastam a Magyar Nemzet cikkét "Kiskunhalas: feljelentés, kirugás".
    Érdekes, hogy a megye újabb 5 évre kinevezte Ilonkát, miközben megállapította, hogy az intézményben nem a jogszabályoknak megfelelően neveztek ki munkavállalókat, szabálytalanságokra bukkantak tanulmányi szerződés ügyében (vajon ki(k)nek nem volt rendben a szerződése? :))) ), sőt gépjárműhasználat, munkaidő-nyilvántartás, stb.
    Hivatalosan is elismerik, hogy Ilonkánk nem a jogszabályok szerint működteti intézetünket és ennek jutalmául kinevezik 5 évre!
    Milyen világban élünk?
    Aki tisztességesen dolgozik azt kirúgják vagy "csak" terrorban tartják, aki viszont törvénytelenségeket csinál azt még jutalmazzák is! És ezt nyíltan vállalják!

    VálaszTörlés
  6. Majd beharangozzák,Bányait is nem sokára úgy mint Lukács Lászlót. Mennyit ártott az országnak.

    VálaszTörlés
  7. 11,45 Ilonkánk hazudott éjjel nappal reggeltől estig.Bányai ezt támogatja,októberben már gyanúsított volt az igazgatónő.Harminc nap múlva fel kellett volna menteni a munkából ha törvényt alkalmazták volna.Bányai mellett nem dolgozik jogász aki felhívta volna a figyelmét a törvények betartására. Csak az ünnepélyes átadásokon,szalag átvágáson érzi jól magát ahol Őt veszi a kamera.
    Halason nyúl utcába választás előtt Lukáccsal vetették magukat kamerával.(Ott is alapítványba kell a hozzátartozónak fizetni a belépti díjat.)Majd ha Ő is bele kerül a mókuskerékbe mint Lukács László akkor majd gondolkodhat,hogy miért kellett támogatni neki a hazugokat,és további öt évre kinevezni.Több mint 5 % ot vesztett ezzel a döntésével a Fidesz. István

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)