2011. április 16., szombat

Most még lehet választani...





Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

42 megjegyzés:

  1. Udvarias vagyok, kezdjen hozzá!Nagyon kikapsz.

    VálaszTörlés
  2. Vádlott megkérdi az ügyvédjét:

    - Meddig tart még ez a kellemetlen helyzet?

    - Nekem 5 perc, Neked 5 év!

    VálaszTörlés
  3. Ügyvéd Úr is választhat egyet a jótékonysági pénz
    eltüntetéséért.

    VálaszTörlés
  4. A jótékonysági pénz nem tűnt el, és az ügyvéd úrnak sem kell választani. A gyűlölet és harag
    sajnos sokszor olyan irányba tereli a dolgokat,
    hogy azoknak kellene szégyellnie magát akik e rágalmakat tették a blogon. Bizonyított, hogy az alapítvány teljesen tiszta, soha semmilyen szabálytalanság nem történt, de azt sem értem miért és kinek áll érdekében nem intézeti magánalapítványt vádolni, feljelenteni olyan személyeknek akik semmit nem tudnak.A feljelentők már tudják, hogy minden rendben van, és senki nem lopott, csalt, hazudott, mint
    ahogy teljesen ismeretlen szemény /Hídvégi/ feljelentette több helyen.A feljelentőknek kellene szégyellni magukat,és elgondolkodni.

    VálaszTörlés
  5. Te nagy okos! A felvételt nem a zombi készíthette, mert szabadságon volt, egyébként is neki nincs kulcsa,így este nyolc után csak akkor tudna az irodasorra bemenni, amennyiben, portáról,vagy az 1-es és 3-as osztályról elkérné a kulcsot.De feltenném a kérdést, milyen jogon van kulcsa ezeknek az osztályoknak, mert régi időben csak a portán volt.
    A gyűlölet, harag, sehova nem vezet, csak olyanokat bántassz vele akik meg sem érdemlik.
    Inkább a rosszindulat, és harag helyett olvasd Isten igéit.

    VálaszTörlés
  6. Szabad a választás,bárki választhat! Ugorjatok rá nehogy ne jusson valakiknek, mert nagyon sajnálnám, ha véletlenűl a rágalmazóknaknak is véletlenül nem jutna, mivel annyi karperecet felraktatok, hogy még egy országban is sok lenne.

    Dolgozó, akinek már elege van a gyűlöletből.

    VálaszTörlés
  7. 17,45 Nekem a hazudozásból van elegem! Nem történt semmi azt tudom.De,hogy lehetnek a betegverők a betegek mellett? Főleg a nikotinfőzős aki mérgezi a lakókat? Dolgozó

    VálaszTörlés
  8. 17:52!Na,na.Nagyon-nagyon kikapsz!Te kettőt válassz!!

    VálaszTörlés
  9. Te emberről a nikotinfőzés kávét elhiszed???
    Én soha! Álmomban sem jutna eszembe ilyen szörnyűséges tett, de biztos vagyok benne, hogy bármilyik kollégám soha nem tett ilyet, és ez szörnyű rágalom, de azt tudom mondani hogy a hölgy kollégánk sem volt a szakmai képzettsége csúcsfokán, mert ha ezt én láttam volna kiütöm a munkatársam kezéből, így ez kamu, csak magát akarja színezni, ami úgy látom nem igazán sikerül, úgy ahogy a kocsi gyújtások. Tényleg, miért van ilyen csend róla a blogon????
    kollégád

    VálaszTörlés
  10. A nikotinos főzet igaz! Kérdezd meg a takarítónőt, megerősítette!

    VálaszTörlés
  11. Megkérdezem, de ha igaz akkor nagyot csalódtam.

    VálaszTörlés
  12. Kérdezem a takarítónő saját szemével látta,???
    Akkor Ő is vétett, és neki azonnal jelenteni kellet volna, de nem hiszem el, ember ilyet nem tesz.A takarító az Etuka volt?? Csak kíváncsi vagyok.
    Fáni.

    VálaszTörlés
  13. akkor pedig nagyon régóta csinálhatja ez az ápoló!

    VálaszTörlés
  14. 17:02-nek: Ne keverd össze a jótékonysági pénzt a magánalapítványotokkal!
    A jótékonysági pénzt nem az alapítványotok gyűjtötte, viszont sajnálatos módon nem lett az intézetre fordítva! Vagy te tudod, hogy hol van?
    Az alapítványnál bizony-bizony találtak szabálytalanságokat és ha határidőre nem csináltátok volna meg a korrekciókat, pl. hogy saját rokonnak szavaztatok meg jutalmat, hát már nem lenne alapítványotok!

    VálaszTörlés
  15. Érdekes, soha nem kellett jutalmat szavazni, akkor ki szavazta meg a rokonnak??

    VálaszTörlés
  16. Te végtelen tudatlan, semmit nem értessz semmihez, csak a rosszindulat uralkodik rajtad.
    Semmit nem találtak az alapítványnál hibát, de a bíróságon még találkozhatunk.

    VálaszTörlés
  17. Azért azt ne feledjük a feljelentő megkapja a hivatalos nyomozás eredményét! Úgy , hogy szabad befogni!

    VálaszTörlés
  18. 18.54-nek.Nagyon tudatlan buta, vagy azt sem tudod, hogyan működhet egy alapítvány, mielőtt rágalmazol tanuld meg a jogszabályokat,és akkor még azt is tudni fogod, hogy hogyan kaphat valaki erkölcsi elismerést.Gondold meg jól miket írogatsz!!, írj de akkor ha a valóságot írod, de gondold meg jól, a hazugságaidat, rágalmazásaidat, mert az alapítványnak elege van, és megtette a szükséges intézkedéseket.

    VálaszTörlés
  19. 19:05-nek: Megkérdezzük az ügyészséget? Szeretnéd, hogy téged is? És szóljunk a Magyar Nemzetnek és a Hír TV-nek, hogy ők is megszólaltassák az ügyészséget és téged? Na ott állíts majd szemtől szembe ilyet! És biztos vagyok benne, hogy találkozunk a bíróságon, mert a ti tárgyalásotok nyilvános lesz, a hallgatóságot nem zárják ki! :)))
    Addig pedig csak az intézetben találkozunk, bár nagyon ritkán vagy bent!

    VálaszTörlés
  20. 19.13-nak ne fenyegess Te senkit mindenki tudja, hogy a feljelentő megkapja a tájékoztatást,talán kedves feljelentgetők Nektek kellene szégyenkezni, és elgondolkodni, nem az alapítványnak,nem hogy még te fenyegess, hogy szabad befogni. Ha kérhetlek benneteket finomabban, ha lehet.

    VálaszTörlés
  21. 19.05nek. Nyugodtan megkérdezheted, de nemcsak az ügyészséget a NAV-ot is.Legyél bárki, ahhoz semmi közöd hol voltam,de a főnököm tudja.
    Csak arra lennék kíváncsi,hogyan mersz továbbra is rágalmazni, lejáratni, amikor Nekem is kezemben vannak a megállapítások.

    VálaszTörlés
  22. 19.27.nek. Én szégyellem Te helyetted magam.
    Én soha ilyet nem írnék senkire. Köszönöm a jelződet.

    VálaszTörlés
  23. Szabad kérdeznem,ki az a rokon akinek jutalmat szavaztak?Ne legyen már titok,ha olyan jól értesültek vagytok!Ne félj kimondani..ha igaz!

    VálaszTörlés
  24. 18,05 Az robbantás volt nem gyújtogatás!
    Azért van csend mert a tűzszerészek,rendőrség vizsgálja 30 napig ami meghosszabbítható 60 napra.
    A hideg dízel autó nem szokott robbanni,mint ahogy ott történt.A robbanás erejétől a bejárati ajtó is behorpadt a házon.Mert ha robbanás veszélyesek lennének a dízel autók kihűlt állapotba akkor a lakótelepeken is lehetne hallani robbantásokról. A Halas médiától meg ne várj semmit,mert találgatnak
    megvannak fenyítve,hogy nem kapnak pénzt a működésükhöz,meg a létszám leépítés is folyamatba van náluk.Ők már csak olyanokat mernek írni amit a főnökeik kérnek de nem a valóságot,csak elferdített dolgokat.
    Kinek állhatott érdekébe a jelentőt megfélemlíteni olyan áron,hogy annak legyen kára akinek semmi köze nincs az intézethez?
    Két személyre tippelek.

    VálaszTörlés
  25. Zombikám! Nem rohadt le a kezed amikor felvetted a sok útiköltséget? A lábad nem tetted messzebb mint Tompa és Kiskunhalas! Sokszor felvetted egy dolgozó többszörös bérét a hallgatásodért! Most ezekért nem szégyelled magad?

    VálaszTörlés
  26. Április 16. 18:05 kollégának!

    Véletlen nem te gyújtottad fel az autókat? És most be vagy f.va, hogy mit is állapítanak meg a tűzszerészek és innen akarod megtudni. Az írásoddal nagyon elárultad magad. Nem baj majd a IP cím mindent elárul.

    VálaszTörlés
  27. 19:17-nek: Már megint az intézet pénzét fogjátok használni ügyvédre?

    VálaszTörlés
  28. Pár évvel ezeelőtt ki gyújtotta fel a kocsiját?Akkor mi volt az eredmény?A tulaj már mint a hapsikám makulátlan minden téren?

    VálaszTörlés
  29. Óvatosan a kijelentésekkel, mert csak meg kell kérdezni a régi pénztárost a gazdasági igazgató álló órája az intézet pénztárából vagy az alapítvány pénztárából lett kifizetve fiktív számlára az igazgatónőnek! :) :) Mi is szerepelt a számlán? Nem merem kimondani, hogy ez egy becsületes üzlet volt!A választ meggondolni mert azért sokan tudjuk az igazat! Ha gondjuk van akkor kapnak számlamásolatot!! :)

    VálaszTörlés
  30. Addig örüljenek amíg ez a volt pénztáros hallgat!:) Nem nézték semmibe pedig nagyon becsületes volt, soha senkinek nem mondott a múltban semmit!:))

    VálaszTörlés
  31. Milyen hapsiról beszéltek?
    Egy új pasi az intézetben és én még nem tudok róla?

    VálaszTörlés
  32. 10,25 Minap látogatóba voltam ott ahol az autók égtek.Nem rossz szándékkal mert most hallottam meg, annak az asszonynak égett ki az autója aki évekig nekünk hordta a tűzifát.Az autók láttán meg a net olvasásából nagyon sok rossz indulatúról
    árulkodik.Azt is írták az értelmi fogyatékosabjai
    hogy Ők gyújtották fel maguknak meg hasonlókat.
    Egyszerű dolgos embereknek ismerem Őket.Még rossz indulattal sem feltételezném róluk,hogy gondot akartak maguknak okozni.A bíztositó nem fizet mert csak a kötelező biztosítás van.
    Lakás biztosításuk nincs.A bitosítási csalás ki zárva.Nem állnak olyan jól anyagilag,hogy két autót gyújtsanak fel,és azokat pótolni könnyű lenne.Persze barátaik megkeresték Őket ki mennyit tudott nélkülözni annyit ajánlott fel kölcsön kamat nélkül.Azért én egy szerény összeget vittem de én nem kölcsön csak nekik szántam.Az audi totál káros, onnan indulhatott a tűz kivülről mert az ülések nem égtek meg de még a rajta levő fa gólyok sem. ezt állítani is merem a szuzuki motor tere égett ki a belseje egyáltalán nem sérült.Persze az egész családról szó esett mondta jelentgeti a fiát a régi barátnője meg a barátnő annyja oda ment hozzájuk cirkuszolni hogy vissza beszél a lánya.
    Nem tudott mit mondani erre csak meg kérdezte
    ki nevelte azt a lányt.Jó hogy elmaradtak mondja mert mindig itt volt. A fodrász üzletbe nem volt munka és reggeltől este 6 ig amikor a srác hazaért addig náluk volt.A srácnak mondta az anyukája ,hogy csak akkor menjen oda ha Ő is othon van.De ez ment ha nem kívánatos volt akkor is.Fáradtan haza ért és ott volt a nem kívánatos személy.Meg több mindent minek tartotta a nagymamája a lányt a testvére mit látott a bokor alatt,mit tettek vele. Meg hasonlókat beszélgettünk.Pl ki fizettte a nőgyógyászt mert az anyja nem vitte orvoshoz mert a baja természetes volt az anyja szerínt.
    Pedig betegség volt.Na a rossz indulatról ennyít.Kinek áll érdekébe azokat keverni bele akiknek semmi köze az intézethez.Nem járnak be
    nem keresik bent a jelentő hölgyet.Azért elgondolkodva olvastam a cikkeket hogy mennyi rossz indulató ember dolgozik az intézetükbe.
    A jelentő családja nagyon féltik a kisgyerekét a jelentőnek mert mi jöhet még ezután ? Ezt kérdezte az Édesanyja. De egyet meg jegyeztem
    nagyon, a sírás és a panaszkodás nem segít rajtunk.De a fehér audit még tiz évig szerette volna hajtani. Halász András

    VálaszTörlés
  33. Valami nevet vagy utalást nem lehetne tudni?
    Ki az a csitri?

    VálaszTörlés
  34. Majd idővel megtudod.

    VálaszTörlés
  35. Valakinek van köze közülük az intézethez?
    Vagy most már családokra is kitérnek?

    VálaszTörlés
  36. 19,18 A ti tárgyalásaitok azért nem nyilvánosak mert politikai megrendelésre simítgatják az ügyet.

    VálaszTörlés
  37. 04.16.19,17-nek

    Te nagyon nagyon...

    VálaszTörlés
  38. 04.16 18:05

    Kérdezze meg a főnővért, vagy a főápolót, vagy bármelyik kollégát a csikkfőzetről!

    Vagy, nem is az intézetben dolgozik?

    Ha semmit nem tudnék, akkor is elhinném, mert ő nem hazudik! Ez is a különbség közte és önök között.

    VálaszTörlés
  39. Tisztelt Zöldhegyiné!

    Jelezték nekem, hogy említést tett Ön az alapítvány tisztaságáról és az én bejelentésemről.
    Nem tudom Ön milyen írást kapott az ügyészségről, nekem azt küldték, az alapítvány működése nem megfelelő, több mindenben törvénybeütközően működik, amit rendezniük kellet, ellenkező esetben megszüntették volna.
    Így nem igaz az az állítás, hogy tiszta volt az alapítvány. Ha úgy gondolja kirakhatjuk a blogra az ügyészség megállapításait, de ahhoz sz Ön beleegyezése kell nekem.
    A jótékonysági pénz örülök, hogy nem tűnt el, bár annak nem tudom mi köze van az alapítványhoz.
    Megírná, hogy hol van a jótékonysági pénz?
    Én nem vagyok belső ellenőr, az én eredeti végzettségem mérlegképes könyvelő.

    Üdvözlettel
    Hídvégi Klára

    VálaszTörlés
  40. Valami prücök mégis csak van.

    VálaszTörlés
  41. A prücök az,hogy lopnak csalnak hazudnak gátlástalanul,és ehhez falaz Bányai,és bandája!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)