2011. április 22., péntek

NAGYPÉNTEK


 
Nagyításért kattintson a képre!

6 megjegyzés:

  1. Nagypéntek a legmélyebb gyász, a fájdalom napja, ilyenkor még a harangok se szólalnak meg, és a Templomok díszítését is eltakarják.

    Húsvét viszont már örömnap, a feltámadás ünnepe, ami vallási szempontból bizony jelentősebb Karácsonynál is.

    VálaszTörlés
  2. Három milliárd forintos kárt okoztak az autóbérlésekkel (+videó)

    Hűtlen kezelés gyanújával tett feljelentést Budai Gyula a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MGSZH) korábbi elnöke, Lukács László ellen a szolgálati autóbérlése miatt – tudta meg a Magyar Nemzet.



    Videók:
    Tekintse meg a hírTV beszámolóját!

    A kormánybiztos szerint a hivatal autóparkjának eladásakor, illetve az új kocsik bérléséről szóló, 2009-ben kötött szerződéssel minimum 500 millió forintos kárt okoztak az államnak, de a hatéves futamidő végére a megállapítható veszteség elérheti a hárommilliárd forintot is.

    Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos a hírTV-nek kifejtette: „a közbeszerzési eljárás során az MGSZH elnöke számos olyan szabálytalanságot követett el, amelyre a jogszabály nem ad lehetőséget. Helytelenül alkalmazták azt a konstrukciót, amely alapján bérelték az autókat. Ennek kapcsán több milliárd forint kár érte a magyar államot”. Mint mondta: „a vizsgálat során azt állapítottuk meg, hogy sokkal előnyösebb lett volna, hogyha egy összegben fizetik ki azokat a gépjárműveket, melyeket az MGSZH részére béreltek, így körülbelül hárommilliárd forintot tudott volna a magyar állam megspórolni ebben a kérdéskörben”.

    A kormánybiztos szerint az ügyben felvetődhet Gráf József, korábbi agrárminiszter felelőssége is, mivel a szervezet akkor az ő irányítása alá tartozott. Lukács László, az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága elmúlt nyolc év kormányzati visszaéléseit vizsgáló albizottságában korábban azt mondta, hogy a folyamat szabályos volt és az államot nem érte kár. (pr)Ez a Halasi Lukács László? Mert a Halasinak Baján is tárgyalnak egy ügyét,azért,hogy a Halasiak ne tudják.
    Bányaiék is sorra kerülnek hamarosan!

    VálaszTörlés
  3. Az érdekes lenne ha a mi Lukács Lászlónk kerülne slamasztikába.

    VálaszTörlés
  4. Csak Bács-Kiskun Megyébe van Lukács László Fideszes országgyűlési képviselő.Ha összedolgozik az MSZP a FIDESSZEL akkor egymást keverik bele.Ha az ország a nép érdekeivel szembe mennek bukjanak el!

    VálaszTörlés
  5. Akkor azt is vizsgálhatják,hogy Veránka átadása ünnepélyesen októberben megtörtént és február 28 ra lett kész 49 millióval több önerővel. Hivatalosan is hazugság?

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)