2011. április 30., szombat

„A személyem elleni méltatlan támadások miatt lemondok.”


„Fontos, hogy az igazság kiderüljön, és úgy éreztem, hogy a személyem elleni méltatlan támadások ezt nem segítik elő*

Ezt a mondatot méltán lehetne az elmúlt pár év legelfuseráltabb mondatának nevezni. Az első mondatrészben az igazság kiderítésének fontosságát emeli ki a nyilatkozó („Fontos, hogy az igazság kiderüljön”). Ennek ellent mond az a tény, hogy hatékonyan egy intézményvezető a pozíciójából tudja leginkább segíteni a teljes körű kivizsgálást. De nem, ő úgy próbál „segíteni”, hogy félreáll, ezzel azt sugallva: oldjátok meg, bánom is én! Elsőre talán annak tűnik, de cseppet sem őszinte már ez a része sem a mondatnak.
Továbbhaladva, az „úgy érzem” rész egy kis, mímelt, őszintének látszó kezdéssel próbál minket ráhangolni a mondatvégi gigantikus képzavarra.
Tovább. Ki hallott már arról, hogy valaha is egy vezető, az őt ért „igaztalan” vádak miatt mondott volna le? Bács-Kiskunban? Magyarországon? Európában? A földgolyón? Képzeljük el egy percre azt a világot, ahol a támadások esetén, a sértett fél szépen visszahúzódik, és lemond mindenről, ami őt megilleti. Nem lenne szükség bíróságokra. Mégis, ez az asszony, - aki most elenged mindent -, azt üzente nekünk másfél hónapja, hogy szétperli az egész világot (ITT!). Akkor, most mit higgyünk?! Megvilágosodás? Esetleg csendben, a háttérben perli szét a világot? Saját pénzből, hiszen az intézményi jogász-teamet már nem utasíthatja! Vagy mégis?

Összegezve, értelmezve, újraszerkesztve a mondatot: A Simon Ilonát érő méltatlan támadások nem segítik a számára oly fontos igazság kiderülését. Ezért ő lemond*.

Megpróbáltam, de rájöttem: nem tudom értelmezni…


* A „különleges” mondat szerzője gyakorlott médiaszakember.

Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

11 megjegyzés:

  1. Van politikus, van párt!
    Van aki tisztán lát,van aki sötéten nézi!
    Van aki érti, olyan is aki nem.(vagy nem akarja)
    Van aki felvállalja?

    Már egy évvel ezelőtt kellett volna lemondani az igazgatónőnek nem hátráltatta volna a vizsgálatokat!
    Bányainak a megyei vezetőnek le kellene mondani hiszen Ő politikus létére támogat egy bohóckodást!
    Normális politikus nem járatja le a pártját ilyen dolgokkal aki olvas vagy hall róla a Tv- ből az már tisztán látja,hogy nem tiszta tudattal döntöttek az intézetek dolgairól. További 5 évre kinevezi a gyanúsítottat,meg a vádlottak alkalmazásával. Tovább alkalmazza a belsőellenőrt amikor tudván tudja, nem végezte tisztességesen a munkáját,a semmit tevésért vette fel a fizetés éveken át. Betegverők ápolják a betegeket tovább,következetesnek kellene lenni a döntést hozó politikusoknak. Magukat Megyét pártjukat járatják le országos szinten.Az ilyen döntéseikkel elismerik,hogy alkalmatlanok a posztjukra.Más emberek életét befolyásoló döntésekre.Az Igazgatónő nem akarta a betegverést tisztázni ezzel a becsülete tiszta maradhatott volna.Hazugsággal támadásba lendült,a jelentőket akarta lejáratni de Önmagát sikerült neki ,ez véletlen Pál fordulat lett az életében.A megyei vezetés nem akarja tisztázni,hogy közalkalmazott nem lehet gyanúsított vagy vádlott! Tovább megyek a fejtegetésben,nem igazgató lesz csak egy egyszerű dolgozó a Fenntartó gondolt arra,hogy amit a dolgozók ellen elkövetett az évek során most fogja visszakapni.Ott rúgnak bele ahol tudnak! Vissza adják neki az évek alatt elfojtott sérelmeket,mert most már Ő is csak egy szürke dolgozó mint bárki más.
    Melyik politikai párt vállalja fel? Igaztalan hazugságon alapuló döntéseik a lakók életén csak rosszabb állapotot hoz mert minek, kinek mondtad el,majd most kezdődik igazán!
    Dolgozók ki mit kapott,lehet rendezni.

    WWW.Mediano.hu

    VálaszTörlés
  2. Nem sokáig bírja ki lesz készítve! Az Ő módszerűk alkalmazásával!

    VálaszTörlés
  3. Még a támadásra is méltatlan,ezt maga is elismerte.Hát még a betegeket ellátó intézet vezetésére mennyire méltatlan.

    VálaszTörlés
  4. Jelentők meg a hozzájuk húzó dolgozók most megmondhatjátok neki a magatokét.Emlékeztek a jelentők Idióta k...vák mondta Ica. Most itt a lehetőség a kutya nem szólhat érte,ha megmondjátok neki,vagy amit igazságtalanul nektek mondott vagy fenyegetett.Elő minden sérelemmel,
    ha akinek ártott az mind megmondja neki úgy el takarodik,hogy a lába sem éri a földet.

    VálaszTörlés
  5. Álljunk meg egy szóra!
    A helyzet bonyolultabb mint gondolnátok,mert a dolgok egy cseppet sem változtak pozitív irányba.
    Tisztára hülyének nézik az embereket a "vérig"
    sértett igazgatónő"vissza vonul látszólag",és a
    "távolból" irányítja 1o-év alatt jól megszervezett
    "CSALÁDJÁT"!
    Mint a maffia,mert az is!
    Bányai"ÚR"agyszüleménye ez is,jellemző az egész
    megyei vezetésre,ld.számtalan példa van rá,az általuk"felügyelt"intézményekben!
    Kérdezem Bányai bagázs van e a hátuk közepén olyan oszlop,ami arra késztetné Önöket,hogy csak egyszer igazat mondjanak,ne tán cselekedjenek!
    Meg súgom,ne erőlködjenek a kereséssel,mert
    olyan testrészük nincs,csupán azért mert önök is tevékeny részesei a nagy intézeti"családnak"!
    Száz szónak is egy a vége,a Fidesz legnagyobb
    szégyene ez a megyei vezetés!
    Az embereket hülyének nézik,hát ez nem fog menni!
    Ahogy gondolják ha harc,akkor legyen harc!

    VálaszTörlés
  6. Icukánk ne szerénykedjen,nem jellemző rá!
    Még hogy méltatlan támadások!
    Rendesen rá szolgált a méltó megítélésre!
    Cipelje csak nyugodtan a keresztet,ha nehéz szóljon cinkostársainak,hogy segítsenek"cipekedni"!

    VálaszTörlés
  7. "Gyönyörűim",állítólagos mindenható nyomoroncok kivel akarjátok megetetni ezt a maszlagot amit
    össze kutyultatok a boszorkány konyhátokban!
    Az lesz a vége erre mérget vehettek,hogy ki mit
    kutyult azt fogyassza is el!
    Nagy lesz a baj az emésztéssel Bányai Úr!

    VálaszTörlés
  8. Már most is nagy! Ezt még a hülyébbnél hülyébb döntéseikkel fokozzák.Ilyen emberekre vannak bízva Intézmények ahol emberek élnek,akik képtelenek "értékes" igazságos döntést kipréselni a buta fejükből.Ha csak ennyire futja a tudásuk menjenek el segédmunkásnak ott majd ragad rájuk egy kis tudás emberség! MATT

    VálaszTörlés
  9. Személyem ellen? Mondta Simon jó nagy tévedésbe van ha ez jut az eszébe! A munkája az Igaztalan cselekedetei a rossz döntései vagy finoman döntés képtelensége a probléma.Foghíjasan pecsétes ruhába még talán jobban tudott gondolkodni.
    Mire a fogai készen lettek ruhára is tellett,minden józan gondolatot elvesztett.
    Ez lett a veszte,fent hordta az orrát,nem hallgatta meg a dolgozókat lakókat,ha valami javaslat panasz volt.Problémák estén inkább kirúgta a dolgozókat mint,hogy azt mondta volna,hogy meséljen a problémáról.Ha az Ő verzióját is ismerte volna akkor nem rúgta volna ki.Vakon hitt a hazug rokonainak akik már lehet,hogy harmad kézből mondták el neki a dolgokat.A lakókkal dolgozókkal figyelmetlen nem törődöm magatartást tanúsított ezt azért érezhetné már ilyen sok idő elteltével.Még most sem érti,mert nehéz felfogást eredményezett a jólét és a pénz a pénz mert itt már minden a pénz körül forog!István

    VálaszTörlés
  10. A volt igazgatónő jólétbe élt a lakókkal azért nem foglalkozott!Pedig Ő is olyan picsából pottyant ki mint bárki más.Csak neki a felfogó képessége nem igazán fejlődött ki.Még most sem érti a lakók élete ellátása verés nélküli gondozása a cél.Értelmezési készsége lehet,hogy születési fogyatékosság. Munkás

    VálaszTörlés
  11. Személyem elleni méltatlan ,mondja Ő.
    Még egy szóra is méltatlan a gondolkodása a betegek leszarása miatt,igen méltatlan nem csak Ő még az orvosok főápoló néhány főnővér,Akik leszarták a beteget de lenyalták a vádlottakról a szart:Ezért kaptak kitüntetést mert nem jól végezték a munkájukat,mivel Ők a lakókért vannak itt.Sajna elfelejtették!Menjenek a vádlottakkal ott a helyük!Ne, hogy most álljanak a betegek mellé mikor a hurok a nyakukon szorul.Elkéstetek.Ica Te is! Munkás.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)