2011. április 30., szombat

A tegnapi nap egy röhej! Ezek mindenkit hülyére akarnak venni?!



13 megjegyzés:

  1. FELMONDOTT ? Vagy nem mondott? Ha a felmondási időt sem tölti ki akkor azonnal távozik az intézetből! Ezt jelenti az Én értelmezésembe! Tájékoztatás? Ez megint hazugságon alapuló félre vezetése a Nép felé Bányaitól.
    Vagy adjon ki egy közleményt álljon ki Bányai Úr paragrafusokra hivatkozva mondja el,hogy lehet az,hogy felmond,felmondási időt nem tölti ki, tovább alkalmazzuk más státuszba.
    Olyan ez mint a Veránkai nyaraló átadtuk, nem adtuk elkészült nem készült,a beruházás ennyibe került a magánerő ennyi és annyi a végére 49 millióval több lett.(ez ám a pontos tájékoztatás,mit várhatnak az emberek ilyen képviselőktől?)

    Haladéktalanul!

    Minden alkoholistát minden gyanúsított személyt távolítson el a beteg emberek mellől.Ez a legkevesebb amit elvárhatunk egy képviselőtől.
    Ibolya

    VálaszTörlés
  2. Biztosan megtudja magyaráznia Megye.Nem azt a tájékoztatást adták ki,hogy alacsonyabb rendű munkakörbe helyezték,hanem azt,hogy felmondott.
    Felmondási idejét nem dolgozza le! Akkor Ő már nem dolgozik az Intézetbe ezt jelenti.
    Kinek mi jön le értelmi szintje alapján, van akinek az,hogy elmegy az intézetből,van aki azt értelmezi,hogy marad.A Megye mondja el a véleményét erről a históriáról. István

    VálaszTörlés
  3. A kirúgatását egyféleképpen tudták elkerülni, ha lemond.
    Nincs felmondás, se felmentés, hanem igazgatói székéről mondott le, ezzel együtt a magasabb vezetői pótlékról és a többi béren kívüli juttatásról...

    És nyilván a zsanai állásáról!
    Nem hiszem, hogy továbbra is kötetlen munkaidőben dolgozhatna, hiszen a fogiba 8 órás munkaidő van. Ezt a munkáltatónak külön kell engedélyeznie, hogy egy munkavállaló másik állást is betöltsön, ráadásul vidéken! Ezt szerintem, most nem engedheti meg magának a megye!

    VálaszTörlés
  4. Véleményt alkotni lehet a megyei vezetésről,az általa üzemeltetett intézetekben történtekről.Értelmetlen igazságtalan döntéseikről. Tudathasadásos döntések a jellemzőek.Aki a lakóikért ki mer állni azt elküldik,aki meg tüntet a betegverőkért csal hazudik sikkaszt tovább alkalmazzák.Bács-Kiskun Megyei vezetésre ez a jellemző! Így dolgoznak a megyénél is.

    VálaszTörlés
  5. Itt szó nincs tovább alkalmazásáról!

    A hírt azóta hivatalos helyről is megerősítették. A lemondásra ma délelőtt a közgyűlés ülésén került sor. Az igazgató még a felmondási időt sem tölti ki, egyelőre Vincze István látja el a vezetői feladatokat. Jekő Attilától, a közgyűlés halasi tagjától kapott tájékoztatás szerint Simon Ilona helyére pályázatot írnak ki. A lemondás érdekessége, hogy nem is olyan régen éppen a megyénél erősítették meg posztján a most távozó Simon Ilonát. Mint emlékezetes: az elmúlt időszakban rengeteg botrányos üggyel hozták összefüggésbe az intézményt, három ápoló ellen jelenleg is bírósági eljárás folyik, de a rendőrség is nyomoz feljelentések után az otthonban történtek miatt.
    A politikusaink önmagukat is meghazudtolják?
    BKMÖ által üzemeltetett intézmény?????? Nevetségesek!

    VálaszTörlés
  6. Kinek csókolták meg a hátsóját? A cicának?

    VálaszTörlés
  7. Jól megmutatja a Cica, mi a teendő! :))

    VálaszTörlés
  8. Cica Figyeld az új munkást.Rendesen bejár e dolgozik vagy csak bent van minden lépését figyeld. Ő is csak egy dolgozó,hát dolgozzon meg a pénzért eddig nem csinált semmit érte.

    VálaszTörlés
  9. 12,00 Hivatalosan nem mondták a médiának,hogy tovább alkalmazzák.Az vicces is lenne ezek után.

    VálaszTörlés
  10. Ne az intézetnél figyeljétek,hanem a munkaügyi
    központnál!
    Ne hogy kiközvetítsék az otthonba a konyhára mosogatni!

    VálaszTörlés
  11. Ott sem néznék jó szemmel!

    VálaszTörlés
  12. Én még a dohányzó kitakarítását is rábíznám. Nem kellene az osztályokra hordani a dohányzós füzetet, mert Icuka írná rendesen, hogy mikor mit csinált. Csikkeket össze szedte, felsepert, felmosott.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)