2011. május 10., kedd

ORSZÁGOS BOTRÁNY:
A
TV2 is el van képedve!


Nem felejtünk, Ön se tegye!


"Lemondott a szexuális erőszakról ismertté vált kiskunhalasi pszichiátriai otthon igazgatója. A rendőrség újabb ügyben nyomoz ugyanis az intézetben. A gyanú szerint az (ex)igazgatónő csalhatott, az intézet belső ellenőre pedig valószínűleg sikkasztott."

"...Ahogy a szexuális zaklatással megvádolt (és a még meg sem vádolt* A szerk.) ápolók, úgy a pszichiátria igazgatónője is tovább dolgozik az otthonban, mint fejlesztő pedagógus." (Annak ellenére, hogy ilyen irányú képesítéssel nem rendelkezik* A szerk.)

Alapos és korrekt híradás: ITT!


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

75 megjegyzés:

  1. Tudjátok ezt jól kifundálták a fenntartónál,hogy menthessék az irháját.Azokat akik elkövettek valamit a beteg lakók sérelmére azokat,hogy védik már, aki meg a lakókért szólni merészel elküldik.
    Láthatjátok ilyen a Fideszes igazság tétel!

    VálaszTörlés
  2. Kit akadályozott az igazgatónő személye a nyomozásban vagy akármiben? Ez egy nagy félrevezetés!

    VálaszTörlés
  3. 19:50
    Az előző is ilyen volt, ne feledjék!

    VálaszTörlés
  4. "Már az ókori despoták is rájöttek, hogy az uralmuk keltette feszültségek levezetése néha mellőzhetetlen. Ennek többféle klasszikus módszere van. Ilyenek a nevettetés [udvari bolond], az agresszivitás „átirányítása” [cirkuszi játékok], végül, pszichés fárasztás által, közömbösség előidézése." /*/

    VálaszTörlés
  5. Új HÍR!
    Zuschlagot meg pénzügyminiszternek alkalmazza a Fidesz!!!!!!
    Hagyó Miklóst meg belügy miniszternek szeretné felvenni a Fidesz.
    Mivel a Fideszbe nincsenek ennyire munkájukat jól végző emberek.Bányairól elfeledkeztek!
    Csak kizárólagosan: csalókat betegverőket sikkasztókat hazugokat gyanúsítottakat,és vádlottakat és azok rokonait alkalmazzák a Kiskunhalasi Pszichiátrián! Bányai Gábor Fideszes
    alelnők támogatásával és jóváhagyása alapján.

    VálaszTörlés
  6. Szép kis összefoglaló, teszünk róla, hogy mindenhova eljuthasson az anyag. Ezek után már nem lehet szabadon gyakorolni a terrort, egy ország fogja figyelni, mi is történik valójában Kiskunhalason. Köszönjük a Hallgass! TV eddigi közbenjárását, de már nem lesz szükségünk rá, ahogyan Knockout úr cikkeire se.
    Bukás lesz, akárkiket is cserélnek még le...

    VálaszTörlés
  7. Én meg azt hallottam a Fidesz ki cseréli a vádlottakat gyanúsítottakat meg a terrorba tartókat a betegekkel.Mivel azok értelmesebbek, tudják,hogy értük történnek ezek az események.
    Bányai meg a zárt osztályon lekötözve szeretné leélni a napjait veréssel kombinálva!
    Tudta,hogy valami hiányzik neki csak most jött rá,hogy ez.

    VálaszTörlés
  8. A személye elleni támadásra hivatkozott!
    Miért a személye SENKI!
    A személye által elkövetett bűncselekmények,embertelen hozzáállása a betegekhez dolgozókhoz,ez nem tetszik az embereknek!
    Agyacskát nem kell megjátszani,mártírként tetszelegni,és meg próbálni az embereket,és nem utolsó sorban a hatóságokat félre vezetni!
    UNDORÍTÓ!

    VálaszTörlés
  9. Valóban így van, ebben az ügyben kinek is tud hinni az ember? Trükköznek már elég régóta a két vezető körül a megyei intézményeket fenntartó és kinevező vezetők!
    A hivatalos eljárások is csiga lassúsággal haladnak, de haladnak.
    Nevetséges egy olyan vezetőt ott tartani beosztottnak, aki vezetőnek alkalmatlan volt.
    Az a legtiszteségesebb ha távozik a lemondott, de távozik a felmentett iagazgató is - az általuk vezetni próbált intézményekből. Nincs ott helyük! - ebben egyetérthetnénk a fenntartóval.
    Szerettem volna Detonator blogjához is hozzászólni, de a kísérletem sikertelen volt. Sajnálom. " egy érdeklődő hozzászóló "

    VálaszTörlés
  10. 2011. április 30. 20:37-nak!
    Csak nem azért van létszámstop mert kell a hely ezeknek az intézetben!?

    VálaszTörlés
  11. Valamelyik vezető úgy hallottam udvarosként, csikkszedegetőnek, pisifelmosónak és kakieltakarítónak kéri át magát! Csak ezúttal nem kell fizetni a lakóknak a zsebpénzükből a munkájáért!

    VálaszTörlés
  12. Új igazgatót neveznek ki a diliházba. Ismerkedik leendő munkahelyével, sorra járja a szobákat. Egyszer az egyik ápolt megkérdi tőle:
    - Hát te mit keresel itt?
    - Én vagyok az új igazgató.
    - Jól van öcsi, ezt itt majd hamar kiverik belőled?

    VálaszTörlés
  13. Szerintem inkább elmegy táppénzre, bár munkahelyi stresszre nem hivatkozhat, hiszen saját magának okozta szándékosan a bajt...
    S persze a háziorvosához is kínos lenni elmennie, most hogy kiderült, mégis csak ő jelentette föl táppénzcsalásért?

    Apropo táppénzcsalás... Alicia kiskirálylány még ott dolgozik, vagy menesztették, mint a táppénzcsalókat szokás? Vagy a törvény a "családra" nem vonatkozik?

    VálaszTörlés
  14. Simon Ilona megtudja, milyen jó kis csapatot hozott össze a fogiba, ahova az összes protekcióst benyomta… Akit meg megörökölt, azt bánhatja, jobban járt volna, ha attól időben megszabadul!

    VálaszTörlés
  15. Kíváncsi leszek befogadják-e a fogisok, mert eddig még nekik senkit sem sikerült befogadniuk... Aki nem hiszi, járjon utána!

    Az egyetlen, aki kiállna mellette - még így is - azt meg kirúgta az intézményből!

    VálaszTörlés
  16. Valahogy így fest itt is a dolog.
    Kovács bánatos képpel üldögél a kocsmában, és a sokadik sörét issza. Odamegy hozzá Takács:
    - Mi a baj, cimbora?
    - Ma a munkahelyemen kitöltettek velünk egy tesztet, amiből kiderül, hogy ki milyen feladatra a legalkalmasabb.
    - És mi a baj ezzel?
    - Az derült ki, hogy én munkanélküliségre vagyok alkalmas.

    VálaszTörlés
  17. Bányai és csapata mire hivatkozhat tovább itt kell tartani Icát mert ha elmondja az igazat akkor az már az Ő bukásukat jelenti!

    VálaszTörlés
  18. 20,51 Ide kerülhetnek van rá esély bediliznek ha minden kiderül.Majd a NAV még egy kicsit utána számol a dolgoknak BTK-KFT-k Önkormányzat előnybe részesítve.Mire mindent átszámolnak, ezek itt kötnek ki az intézetbe mint beteg.
    Icánál is dolgozik az ideg rendesen mikor utoljára találkoztam vele, vagy magába beszélt vagy rángatózott a szája.Lehet,hogy úgy van vele eddig igazgató volt most foglalkoztatós ,mire vége lesz az ügynek , úgy is ide kerül betegként.Bedilizni itt lehet majd igazán. Minek menne el?

    VálaszTörlés
  19. Senki se sajnálja ezt az asszonyt? 10 évnyi munkáját tesszük tönkre és a pénzforrását apasztottuk el. Szegény hogy fogja fenntartani addig is a vityillóját, rozoga autóját, míg le nem zárul a nyomozás? Persze utána már nem kell ilyenekkel foglalkoznia, az adófizetők pénzéből kap egy többágyas szobát.

    VálaszTörlés
  20. Már nem rázza a rongyot lesüllyed közénk!
    Majd elmegy a 7 osztályra betegért és foglalkoztatja Őket.Nincs is 7 osztály nyilatkozta az újságírónak,10 év nem volt elég arra,hogy tudja hány osztály van az intézetbe.Most majd megmutatjuk neki!

    VálaszTörlés
  21. Nem sajnáljuk,ez után biciglivel nem szolgálati
    autóval kell a WC-is járni.

    VálaszTörlés
  22. A kilométer elszámolásba sem fog belegabajodni,de
    az alkohollal vigyázzon,mert drótszamarazni sem
    lehet bódult állapotban.

    VálaszTörlés
  23. 21,16 Akkor Visnyei Áginak is be kell járni minden nap?

    VálaszTörlés
  24. Már a bicikliseket is szondáztatják,ha iszik fizeti a büntit.MATT

    VálaszTörlés
  25. Képes lenne még azt is elszámoltatni költségként,
    és leírni az adóalapból!

    VálaszTörlés
  26. De Ő itt már nem parancsol neki is KUSS a neve!

    VálaszTörlés
  27. Le rakták a fogiba.)))
    Fű alatt igazgatói jogkörrel!!!!

    VálaszTörlés
  28. Akkor a papocska csak tedd ki had hűljön?

    VálaszTörlés
  29. Szomorú, hogy a jóléti államokkal ellentétben, nálunk mennyire nincs megbecsülése a szociális ágazatnak. /A fenti írások sajnos nem terjedtek ki erre a tárgykörre./ Ez pedig véleményem szerint nemcsak azzal magyarázható, hogy a segítők társadalmi megítélése alulértékelt, hanem azzal is, hogy a döntéshozók és a szakemberek nagy része szintén ugyanabból a társadalmi miliőből "emelkedett" ki… Az „oda nekik az is jó lesz” (szociál)politikai, szemléletről, már korábban többször írtam.
    Be kell látnunk, amíg alapjaiban nem történik változás, addig ezen nem is tudunk változtatni! Amíg önmagunkat nem becsüljük meg, nem állunk ki a helyes, az igaz mellett, addig minket sem, és a munkánkat sem fogják megbecsülni!

    VálaszTörlés
  30. Igazgatónő saját maga és mások megnyugtatására egyre azt skandálja, hogy ő már látja az alagút végét… Ez sem érdekel… Nagyobb a tét… Az én alagutam egy másik alagút, s már az elején tudtam, hova vezet.Az Igazsághoz!

    VálaszTörlés
  31. Tíz éve folyamatosan jelezték az intézmény dolgozói a nyilvánvaló visszaéléseket, égbekiáltó szabálytalanságokat a hatóságok felé. Nevezetesen a fenntartóhoz, és a megyei közigazgatási hivatalhoz, mint felügyeleti szervhez, majd a regionális közigazgatási hivatalhoz, majd most újra a megyeihez… Nem történt semmi, soha…

    Vajon miért? Tették fel sokan a kérdést, köztük azok is, akiket – mint panaszosokat – időben menesztettek az intézetből, az általuk jól bevált módszerrel: agyonterhelni, megbetegíteni, ellehetetleníteni, rászállni, folyton áthelyezni, meghazudtolni, megrágalmazni, megzsarolni fegyelmivel, stb…

    A válaszra egy magát megnevezni nem kívánó illető hívta fel a figyelmünket, aki a közigazgatási hivatal munkatársa…

    Az ok egyszerű: A leveleket nem volt szabad iktatni, felsőbb utasításra! Fel kellett bontani, elolvasták, de iktatás nélkül visszaküldték az intézményvezetőnek, aki saját hatáskörben járhatott, és járt el!

    Ez miféle eljárás? Kedves senkiháziak! Ki mer ilyen utasítást adni, fejvesztés terhe mellett?
    Munkatársuk elpanaszolta, hogy, már neki is túlzás és gyomorforgató az a sok disznóság, amire fátylat kellett borítaniuk… S ezzel nincs egyedül, de ő is fizetésből él…

    Hol van az a sok fiatal, agilis, becsületes köztisztviselő, akiket az Orbán Kormány előre felkészített az ellenőrzési hivatalok állásainak betöltésére? Még nem értek ide, vagy már őket is meg lehet félemlíteni?

    Kedves felelősök! Ki ellenőrzi az ellenőröket, és meddig kell még erre várnunk?

    VálaszTörlés
  32. Az Ica a foglalkoztatóból már nem parancsolhat senkinek! Nem állhat le beszélgetni mert az már gyülekezés! Ez volt a megszokott vezetése 10 éven át, most akkor tartsa be Ő is! Ha idáig sikerült neki süllyedni akkor a szabályok épp úgy vonatkoznak rá mint a többiekre.Azért,hogy Ő hazugságra oktatott,betegverőkért harcolt, attól függetlenül egy kis senkiházi.Nem tudta érteni a dolgát a lakók védelmét mit érdemel? Erika

    VálaszTörlés
  33. Régóta csak agyalódom rajta,hogy kilehet a cica!
    Na ne értsenek félre engem nem a személye érdekel,
    csak az hogy milyen beosztása lehet az intézményben,hogy mindenre rá lát!
    Csak találgatni vagyok kénytelen,de arra a következtetésre jutottam,hogy a megtévedt vezetők
    valamelyike lehet,mert nem bírta elviselni már a
    becstelenséget,és így próbál könnyíteni a lelkiismeretén!
    Ha eltaláltam,akkor a bíróságon biztos előhozakodik majd enyhítő körülményként értékelhető védekezésével!
    Így legyen!

    VálaszTörlés
  34. A cica már elmondott egyet s mást a bíróságon.
    Mindent nem akart egybe kitálalni.Csak annyit ami elég a vezetők sima távozásához.Nem akarta,hogy börtön járjon nekik.De már azt akarja. Ez bizonyult most kevésnek.És többet mond a cél érdekében.Eltávolítani azokat a vezetőket akiknek az esze nem adta ki,hogy a lakókat kell védeni, nem a bántalmazókat!A Cica Győztesen kerül ki ebből a cirkuszba illő hazugok által generált kapálózásból.
    Elküldjük ne küldjük a vezetőket.HÁT EL!Dolgozó

    VálaszTörlés
  35. Tudják melyik az alföld legmagasabban fekvő része?
    Hát a homokhátsági régió!
    Itt vannak a Mutyi-hegyek!

    VálaszTörlés
  36. Itt vannak dögivel még korrupt vezetők is annyi,hogy Dunát lehetne rekeszteni velük.

    VálaszTörlés
  37. Magyarországon a korrupció a politikusok huncutsága, áthatja mindannyiunk életét” – állítja egy közgazdász. Ebből következik, hogy szerinte „néha jobb a korrupciót eltűrni, mint megszenvedni a korrupcióellenes harcban kitalált eszközöket”. Mert akinek igaza van azt hurcolják meg nem azt aki hazug korrupt"...

    VálaszTörlés
  38. 15,04 Ez a baj,hogy nem az igazságot hanem a korrupciót képviselik.Ezért tart itt az ország,hogy nem megfelelő embereket nem a megfelelő helyen alkalmazzák.Hazugság árán is védik ezzel saját megítélésüket is lerontva garázdálkodhatnak szabadon.Lásd tanulságul az Intézeti viszonyokat. István

    VálaszTörlés
  39. Simon a baon-on nyilatkozik,hogy a betegek érdekében mondott le.Ki állni kellett volna értük.

    VálaszTörlés
  40. Botrányairól híres Pszichiátria vezetője lemondott.Írja a lap.Nem a pszichiátria a botrányos hanem a lemondott nő.
    Bántalmazókért sétál,most meg a betegek érdekében mondott le.Ez a buta még most sem tudja a lakókat KELL,KÖTELEZŐ! A dolgozóknak képviselni hóban fagyban éjjel nappal.Eddig nem tette nem védte Őket,Akkor most a betegek érdekében Felszólítom Őt és a Fenntartót Takarítsanak el minden olyan személyt a betegeink mellöl akik a bántalmazókat védték eddig! Ilyen foglalkozik velük aki nem tudja értük kapja a fizetését jutalmat.Aki védte Őket az elküldött dolgozókat meg haladéktalanul helyezzék vissza eredeti munkakörükbe.
    Ennek az igazgatónak vastagabb a pofáján a bőr mit egy 100 éves marhának.Hozzátartozó
    (Én is tettem vallomást)

    VálaszTörlés
  41. Bányainak is így jár az órája?
    Nos. Meghal egy magyar politikus, valami csoda folytán bekerül a mennybe. Látja, hogy a falon rengeteg óra van, és a ma élő politikusok nevei vannak ráírva. Obama, Sárközi, Merkel, stb.
    Nézi az emberünk, és meg kérdezi. Ezek az órák miért vannak itt, politikusok neveivel? Erre.. ezek az órák, ha egy politikus hazudik ugrik egy másodpercet. Nézi, és keresi Orbán óráját, de nem találja.
    Kérdezi..- Orbán Viktor óráját nem találom az övé hol van? Ja mondja... Orbán órája az asztalomon van, ventillátornak használom.
    Nyáron nekem is jól jönne egy Orbán óra, és egyre gyorsabban forog.

    VálaszTörlés
  42. Na ezeké úgy pörög mint a szélvész.De hamarabb is üt az útólsó órájuk.Ahogy döntenek az alapján ítélve.Dolgozó

    VálaszTörlés
  43. Nem hallották mit mondott, mielőtt kiment II. János Pál Pápa Boldoggá-avatási ünnepségére: "Remélem jobb emberként térek haza!"
    Hát ilyet én még egy politikus szájából se hallottam!
    Pedig mindnek ezt a vágyat kívánom!

    VálaszTörlés
  44. Kedves 20:37!
    Akkor nagyon sokszor kellene Rómába menniük, s az nagyon sok pénzünkbe kerülne!
    Talán van valami más megoldás is! Az igazságért egyre többször és több embernek kellene szólni!
    Hátha...

    VálaszTörlés
  45. Összefogás kitartás az igazságért,majd be érik hamarosan.A fenntartó emberei is mondhatnák ezen túl az igazságért dolgozunk.Ha nem is jobbak de igazabnak kell lenni nekik.Ibolya

    VálaszTörlés
  46. Azok is nyakig szarba vannak azért védik így.
    Politika is segíti az igazgatónőt.Mi is hozunk egyenruhásokat Gyöngyöspatán is rögtön intézkedtek.Ha az egész ország egyszerre figyeli a fejleményeket,akkor már Bányaiék sem mentegethetik a két alkalmatlan igazgatót.
    Mert a középpontba Ők lesznek támadva.Majd a hozzátartozókat is meghívjuk,mondjanak véleményt,a beteg gondozásáról.

    VálaszTörlés
  47. Akkor hívjátok az újságírókat is meg,akiknek azt mondta Ica,hogy nincsen 7 osztály.Nincsen zárt osztály,nincs betegverő.Minden jól működik.
    A jelentők szavai nem igazolódtak.Mára hány jelentő lehet kitudja,de jó páran az igazságot támogatják.Milyen jó ilyen helyzetben nem tudják kik mit jelentettek rájuk.Mária

    VálaszTörlés
  48. Az intézetnek három ápolója ellen folyik büntetőper az ápoltak sérelmére elkövetett szexuális visszaélés és zsarolás miatt, az intézetvezető azonban nem volt hajlandó elbocsátani őket. Később kiderült, az igazgatónő és az intézet belső ellenőre ellen is gyanú merült fel köz - és magánokirat-hamisítás, csalás és sikkasztás miatt. A fenntartói vizsgálat viszont mindent rendben talált. Simon megbízását nemrég öt évvel meghosszabbították. Az MSZP folyamatosan támadta a megyei önkormányzat fideszes vezetőségét - ennek tett pontot a végére az igazgatónő lemondása.
    Akkor, hogy is van ez?
    Ki lett támadva? Az igazgatónő személye avagy a megyei önkormányzat?
    Még most sem mondanak igazat!

    VálaszTörlés
  49. Bocs: hirszerzo.hu

    VálaszTörlés
  50. Hazugság????
    Akik hazudnak az mindent támadásnak vélnek.Az igazságot szeretnék elérni,de ez ma Magyarországon csak állom lehet mert a politikusaink védik a betegverőket csalókat sikkasztókat.Ezzel ellentétben aki a beteg emberekért szót emelni merészel azt azon nyomban
    kirúgják.A világ állt a feje tetejére,hogy itt minden fordítottan működik,vagy néhány befolyásolható,zsarolható képviselő alkalmatlanságát tükrözi,ez a fajta (Nem)igazságos döntés.
    Igazságot várnak nem pénzt! Lehetetlen a mai demokráciában ezt elérni.Úgy mint a kártyapénzüket?

    WWW,Mediano.hu

    VálaszTörlés
  51. HOL A KÁRTYA PÉNZ ROH@DÉKOK BE ÉPÍTETTÉTEK
    VERÁNKA ALAPJÁBA?
    SZAKADJON RÁTOK VERÁKA SZIGETI LEBUJ KOCSMÁTOK!

    VálaszTörlés
  52. A meg sem vádolt - feljelentett - ápolók politikai védelem alatt állnak.

    VálaszTörlés
  53. A Kínos nem hiányolja a kártya pénzt?
    Vagy Ő tudta hogy elfogják lopni,és direktbe vette
    fel!

    VálaszTörlés
  54. Egyiknek jár a másiknak nem.ellenőr gazdasági vezető meg nem vette észre,hogy mi nem kaptunk.""x""

    VálaszTörlés
  55. Van elfogadható indok azon kívül,hogy válság van
    amivel magyarázzák ki tette el a kártyapénzt a dolgozók miért nem kapták meg? Veránkára jutott? A dolgozóknak nem? a felső képen levő személy erre is választ adhatna.

    VálaszTörlés
  56. Évi 2ooo forint személyenként,szorozva kb.25o
    dolgozó,szorozva 5-évvel!
    Mi ez ha nem sikkasztás,rablás!
    Egyet értetek SZÖVETKEZETI BŰNBANDA!
    Az érte járó is kóstál legalább 5-évet!
    Sikkasztó, embereket nyomorító bitangok!

    VálaszTörlés
  57. Bányai és Ica ezt is politikai támadásnak véli.
    Pedig csak azt szeretnénk megkapni ami jár! Gabi

    VálaszTörlés
  58. Persze visszamenőleg amióta jár. Ne a nekünk járó pénz kifizetése évüljön már el.Valaki azt elrakta. Bányai vizsgáltassa ki hova lett! Ki sikkasztotta el? Olyan vizsgáló biztosokat küldjön akik nem szexelni akarnak hanem vizsgálni de határozottan! Munkás

    VálaszTörlés
  59. A BKMÖ-nél olyan ember nincs aki valami hibát találna. Utasítás szerint nem találhatnak semmit.
    Eddig így működött!Még most is a hazugságot támogatják mikor már az intézeteikről,rossz döntéseiktől szólnak a hírek és hangos a sajtó.

    VálaszTörlés
  60. Összértekezletre vigyen mindenki hang-felvevős mobilt, diktafont! Egy jó felvétel csak összejön! Várjuk a hanganyagot! Gondolom nincs mit titkolniuk...
    (Ugye, tudja mindenki, hogy nincsen joga a munkáltatónak az ember, saját tulajdonában lévő, tulajdonát képező mobiltelefon felett rendelkeznie.)

    VálaszTörlés
  61. Bányai be jelenti,vagy a patkó tó ura,hogy felmentik a gyanúsított és vádlott személyeket a munkavégzés alól! Mert nem bírja már elviselni a politikai támadást.Vagy a jól meghatározható csoportos hazudozást. Tiszta vizet önt a pohárba nem kotorászik ezután már zavaros vizekben.Belátja a veszteségét,a dolgozók igazát elismeri! A további működést ennek betartása mellett becsületes formában kívánja folytatni.Véget vet a hazugságnak korruptságnak,zsarolhatóságnak mert az csak a rosszhoz vezethet.Munkás

    VálaszTörlés
  62. Nem csak a TV2 van megbotránkozva! Az egész ország!Akik hallottak az intézetben történtekről és figyelemmel kísérik a fejleményeket.Mert mióta halason beindult a beteg emberekért történő helytállás,azóta legalább 8 intézményben emeltek szót a nem megfelelő ellátás gondozás ellen.Van ahol már az eredmény közel van,de olyan is mint Önöknél,ahol a politikusok védik azokat akik a beteg embereknek kárt fájdalmat sérülést okoztak. Figyeljük mi lesz a folyamat következménye mert a mi rokonunk is szenvedő alanya az ilyenfajta gondozásnak.Meddig tart az igazságig eljutni?Ezt kérdezném a politikusoktól,képviselőktől.Hozzátartozó

    VálaszTörlés
  63. Ezektől bármit kérdez,nem csak Ön bárki más is,nem kap igaz választ.Nem céljuk a betegek hozzátartozójának a megnyugtatása.Már az elején az igazgató kötelessége az lett volna.Mivel Ő hazudott ez el is maradt. Munkás

    VálaszTörlés
  64. De hisz ő nem i s találkozik a hozzátartozókkal, ezt nyilatkozta a kamerába! Ha a kamerába belehazudott, akkor képzeljék el, mit éltünk át a vezetése alatt? Hányszor hazudott bele az arcunkba!Semmi keresnivalója egy ilyen intézményben!!! Tűnjön el minél előbb, s vigye a sleppjét oda, ahonnan jött!Itt nem türjük meg tovább! Elég volt!!

    VálaszTörlés
  65. Cica!

    Az nem jó, ha oda megy ahonnan jött. Neki és társainak börtönbe a helyük. Mindenki tettének súlyossága alapján kapja meg a büntetését. És félek, hogy a dolgozók terrorba tartása miatt külön büntetést nem rónak ki rájuk. De van ismerősünk Kalocsán és a Csillagba is, majd segíttetjük a beilleszkedésüket. Kedves rokon szárnyi alá veszi őket.

    VálaszTörlés
  66. Ez is jó ha van protekció nekik.Majd kapják a jó nevelést.

    VálaszTörlés
  67. Rájuk is fér a jó nevelés.Ica fejlesztő pedagógusként dolgozik tovább,talán a betegeknek is hazugság oltatást tanít már nem csak a dolgozóknak? Néró

    VálaszTörlés
  68. A Német nyelvtanítás,hogy tetszik a betegeknek. Tudnak már vagy még el sem kezdték a szakszerű foglalkoztatást?

    VálaszTörlés
  69. Még nem tudnak németül.ha ilyen képzésbe lesz részük tovább is még Magyarul is elfelejtenek beszélni.

    VálaszTörlés
  70. Na ez a foglalkoztatás amit csinálnak elég röhejes. Tanult képzett dolgozótól többet vártam.

    VálaszTörlés
  71. Ma ugrik a majom a vízbe! Mentegetik magukat ezért hazudtak azért hazudtak,értönk hazudtak.Az az igaz,hogy magukat menteni tudják azért hazudtak.Mária

    VálaszTörlés
  72. A gyakorlott vízi mentő a közelben legyen,hátha
    menteni kell "övéit"a nyakig érő fosból!

    VálaszTörlés
  73. Benne kell hagyni Őket nem menteni!
    Különben is van aki menteni tud szárazon maradva,mentegeti még most is Őket.
    Csak itt Ő is belekerül a sz@rba,egyre jobban csúszik velük.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)