2011. május 30., hétfő

Bukszamentés másként


Pénzeket, intézményvezetőnőket úgyis át lehet menteni, ha a vezetőt lemondásra szólítjuk fel, vagy  egy adott intézményt bezárunk, összevonunk, más telephelyre helyezünk.

Így az intézmény megszűnésével a korábbi vizsgálatok okafogyottá válhatnak, s a folyamatban levő fegyelmi eljárások megindítása és lefolytatása is (Kimpián, Simon, Molnár A., Zöldhegyiné, Borbás, ......…). Sőt, Kimpián Ildikó a Juhar utcai intézmény felfüggesztett igazgatója, így még tekintélyes végkielégítésben is részesülhet. Meg sem lepődnénk, ha nem ajánlanának föl mindjárt egy másik vezetői posztot megyei támogatói…
Simon Ilonát lemondatják, de marad, igaz nem kell dolgoznia, az új megbízott igazgató jóváhagyásával. (Mellesleg ez is milliók kilapátolása a szűk intézményi költségvetésből!*)

Persze ebbe még beleszólhat a kecskeméti önkormányzat is, hiszen nem szép dolog a vidéki politikusoktól az, hogy egy nagymúltú (103 éves) kecskeméti oktatási-nevelési intézményt önös érdekből, a gyerekek hátrányára szándékoznak egy kis település iskolájába integrálni, a kecskemétiek tudta, megkérdezése és belegyezése nélkül!

Lassan mindenki számára bizonyossá válik, hogy az egész „mi majd gondoskodunk rólatok duma” csak a pénzről, és a teljes elbutításról szól, politikai hovatartozástól függetlenül…
„Adjátok ide a pénzeteket, a többit bízzátok ránk!” Idegen szemlélet lett úrrá, mely a blogunkon is gyakran megjelenik a vezetés oldaláról: Örülj, hogy ennyid is van! Ezt is nekünk köszönheted! Ha sokáig ágálsz az ellen, amit mi kényszerítünk rád, kicsinyes bosszúnkat nem kerülheted el! Majd azt harsogjuk, hogy mindenről te tehetsz!
Látjuk hova vezet a fenti látásmód… Azt hazudják, hogy pénzünkért cserébe gondoskodnak a betegekről, öregekről, gyerekekről, miközben hagyják, hogy bántalmazzák, veszélyeztessék őket, holott nincs másról szó, csak a hatalmuk átmentéséről, illetve a bukszák kimentéséről...

Szégyellhetnék magukat!


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

15 megjegyzés:

  1. Minden tekintetben a bukszát védik.Bányai az elszámoltatás elől menekítette ki Kimpiánt és Simont.Mert az elszámoltatás a megyéig elér.
    Ha nem kap Kimpián végkielégítést akkor beszél ami Bányai és társai bukását is jelentené. Gabi

    VálaszTörlés
  2. Így is úgyis odáig érnek a szálak! Veránkára a dolgozók kártyapénzét is elköltötték.Meg a juttatásainkat is a vezetőknek volt karácsonyra minekünk nem jutott semmi.Mert nincs pénz, csak mikor a belső Mari részegen elmesélte,hogy Ők kaptak hát akkor nekünk igencsak rosszul esett.
    Nekik biztosan jobban kellett alkoholra mint nekünk a családra. Mária

    VálaszTörlés
  3. Buksza mentés FIDESZ MÓDRA! Ez ám a jó ajánló levél,hogy szavazzunk a Fideszre. Ilyen emberekre érdemes máskor? Na ezek már hiába kampányolnak!
    Munkás

    VálaszTörlés
  4. Kimpián meg Simon bukszáját mentik!

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  6. Nem, nem! Azt teszi, hogy elhagyja a Blogot!

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  8. Egy hőzöngőnek!

    Korábban megírtuk már, hogy bárkit szívesen látunk, ha érdemi vitára van esély. Önök hónapokig csak szitkozódni jártak ide, most tehát szűrjük a tartalmat. Mi sajnáljuk a legjobban, hogy nem alakulhat ki a párbeszéd! A lehetőség adva volt, önök játszották el!

    Ajánlom magamat!

    VálaszTörlés
  9. Bányai a saját bukszáját is menti. Sok lóvét elrakott Ő. Mert ha nem tette volna akkor a gyanúsítottakat nem védené. Valamit valamié.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon sok pénzt elriboltak ezek,nem csak a halasi és a juharosnál,hanem a többi intézetből is. Más oka nem lehet,hogy a rossz döntéseket hozzák sorozatosan. Az helyett,hogy a gyanúsított személyektől megszabadulnának most és mindörökké!
    Végre lehetne nyugalom és a jó hírünkért dolgozhatnánk.Ők csak a hírünket rombolják még tovább! A kérdésekre a válaszokat dolgozzák ki
    egyesével,ne általánosítva. Vagy tüntetést szerveznek a kérdések ellen is? István

    VálaszTörlés
  11. Inkább tüntet Bányai is csak ne keljen válaszolni rá. Ha nem válaszol az azt jelenti,vannak titkok és vannak kínos kérdések! Amire nem képes becsületesen válaszolni.

    VálaszTörlés
  12. Nem válaszol rájuk mert akkor leleplezné magát,hogy Ő és társai a megyeházán tüntették el a pénzeket. Munkás

    VálaszTörlés
  13. Ettől a Bányaitól akasztottak fel százszor különb embert!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)