2011. május 25., szerda

MOTIVÁCIÓ

Nagyításért kattints a képre!
  

13 megjegyzés:

  1. Ez vezérelte a nyílt napot,és a sajtótájékoztatót!
    A pálfordulásnak,ez az oka!
    '1o év alatt súlyos milliókat nyúltak le,és most
    Kastyák útmutatása szerint próbálják szépíteni a dolgokat,elsumákolni a meg történt bűncselekményeket!
    Ezekhez képest Cusi kis óvodásnak számít!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon sok pénz lehet a háttérbe ha már a maffia módszerekig elmennek!

    VálaszTörlés
  3. Miért pont a Gabi főnővér a jó,azért mert a Bányai rokona? Ő is a 9-es főnővér tanítványa.Még csak nővér volt addig rendesen tudott a munkatársakkal viselkedni,de mióta főnővér azóta elfelejtette,hogy honnan indult. Meg a beteg verető főnővér tanítványa,hát olyan is lett!Munkás

    VálaszTörlés
  4. A lakosság többsége (67 százaléka) leginkább az államtól várja el a rászorulók életesélyeinek javítását. Ugyanakkor viszonylag sokan (18 százaléknyian) vannak olyanok is, akik szerint a sérült emberek lehetőségeinek bővítése főképpen a családtagokon múlik. Nem elhanyagolható méretű (ugyancsak 18 százalékos) az a csoport is, amelyik azt gondolja, hogy a fogyatékkal élők jobb kilátásaiért, a reményteljesebb élet megteremtéséért legtöbbet a segítő, érdekvédelmi szervezetek tehetnek. Az említett szereplők feladatait illetően nincsenek igazán eltérő vélemények a társadalomban, minden rétegben az említett arányokat találhatjuk - hívja fel a figyelmet a közlemény.Csak a mi lakóinknak nem jut sem PÉF,sem betegjogi képviselő. Igaz volt már rá példa egyszer kétszer de akkor is mi beszéltünk a beteg nem érdekelte a képviselőt.

    VálaszTörlés
  5. A papocska is szeretné megakadályozni a tüntetést.A beszéljünk róla című műsorba.
    Bányai bukásától félnek,hogy akkor nagyobb hírverése lesz mint a Zuschlag ügynek volt.
    A Halas Tv is kivette a részét rendesen belőle.Most az csalásokat sikkasztásokat betegveréseket,részeges belsőellenőr aki nem ellenőrzött az adófizetők pénzén vagy bejön dolgozni vagy nem mindenképpen jár a fizetés.Miért nem olyan vehemenciával közlik? mint a Zuschlag ügyet? Csak a szépítgetésre fizetnek az igazságért nem?

    VálaszTörlés
  6. Vincze Úr vizet prédikál és bort iszik!
    Mint mondanak az emberek ez az a dolgozó aki bántja a betegeket. Ugye ugye nem etikátlan alkalmazni a betegverőket? Ha felfüggesztik a vizsgálatok idejére Őket ez nem történhetett volna meg!
    Tömörülés jónak tartanám ha nem a betegverők
    lennének a tagjai. Ön is ki mutatta a foga fehérét ,elég gyorsan a megbízása után.
    Önnek is a megbosszulás a célja,nem az,hogy nyugalom legyen. A jó munkahelyi légkör a vezetők alkalmatlansága miatt a bántalmazók további alkalmazása miatt van. Ezt tudhatná ÖN is. Ön mondja tiszteletben kell tartani a dolgozókat,de Ön is azon mesterkedik,hogy a dolgozókat kikészítse. Ex-nek a kívánsága szerint cselekszik.Csodálkozik,hogy egyre többen írnak erre az oldalra. A rossz légkörért a vezetők főnővérek a felelősek,meg Ön is.
    A múlt héten még minden főnővér azzal fenyegette a dolgozókat,hogy bezár az intézetünk
    nem lesz,hol dolgoznunk.Utána saját utasításaikat cáfolják,Ne egy két emberre fogják már rá ezeket. gaz, azt látom ez alapján is dolgoznak nem tudják kik írnak és mindenkinek betesznek aki mosolyog vagy beszél az már Önnek sem tetszik. Pályáztatott igazgatót akarunk aki gyakorlattal rendelkezik.
    Nem Simon tanítványt! A Simon BT majd alkalmazza ÖNT! István

    VálaszTörlés
  7. Szüntesse meg a papocska az igazságtalan rágalmakat. Amilyen a vezetőség olyanok a munkásai! Rendet hazugsággal nem tus csinálni!
    Most is éppen Vinczének az igaztalan döntése adott okot újabb nyomozásra. Nagyon hülyének,butának nézik a dolgozókat,ez miatt hoznak rossz döntéseket.hazugsággal nem győzhetnek. Képviseltetjük magunkat a tüntetésen,talán majd így eljutunk az igazságig.

    VálaszTörlés
  8. Most is az van kiadva utasításba,hogy ki kell készíteni a dolgozókat! Így akar rendet tenni a pap? Le kellene már állítani neki ezt nem mint ahogy Ő csinálja tesz rá egy lapáttal.
    Még pedig igazságtalanul! Mária

    VálaszTörlés
  9. Le kell számolni az elnyomó megalázó vezetőkkel!
    Ők generálják a feszültséget. Meddig tűrjük még
    az félelmükből adódó feszültségük levezetését?
    Rajtunk.

    VálaszTörlés
  10. Azért a magyarázkodások,mert szeretnék ha csitulnának a dolgok. De még nem dönt a Bíróság már így is marad. Ha csak Bányai nem meneszti a vezetőket,meg a betegverőket. nem akarták a betegverőket elküldeni. Azok igen csak kicsi halacskák voltak,de a kishalak vezetnek a nagy halakhoz,vagyis a vezetőkhöz.Még mindig nem orvosolják és lassan eljutunk a fenntartóig.
    Még nagyobb hal kerül a horogra. István

    VálaszTörlés
  11. Talán inkább való világ!

    VálaszTörlés
  12. Mindenek az oka a pénz!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)