2011. május 27., péntek

PETÍCIÓ


A tegnapi napon, Bányai Gábor Tekintetes Úrnak átadott petíció, most letölthető, különböző formátumokban!


ITT! (.doc dokumentum)

ITT! (.pdf egyszerű, közzétehető dokumentum)

ITT! (.jpg kép)


8 megjegyzés:

  1. Várom,hogy mit döntenek a Megyei urak! Ha már egy két megnyugtató szóra nem futotta az erejükből a tüntetők felé. Ami elvárható lett volna egy Politikustól.XY

    VálaszTörlés
  2. Hiányolom a halasi újonnan alakult szakszervezetet.Nem jelent meg a betegek érdekét képviselni a tüntetésen. A beszéljünk róla műsorban az új igazgató azt fejtegette fél órán át,hogy 1-2 személy nem való oda. Akkor ha azok nem lenének ott minden lehetne a régi,beteget lehetne verni,pénzüket elcsalni minden csalás minden folytatódhatna.
    Csak milyen pap is az amelyik nem az elesetteket védi hanem a hazugokat? Mert minden egyház elítéli az erőszakot a beteg ember verését.Református katolikus egyaránt. Akkor ez a pap milyen vallású ha Ő ezeket védi? Szakszervezet ha egyáltalán a betegek érdekeit védeni alakult akkor ott lett volna a tüntetésen. Ez megint a betegverőkért manipuláció. Azért látszik mennyit adnak a megbízott igazgató szavára. Csak annyit,hogy elmennek tüntetni! Belátják a pap nem jó helyen helyezkedik! Közép út nincsen hazugság vagy igazság van! Ibolya

    VálaszTörlés
  3. Ugyan már,mit várnátok hazugságot rossz döntéseket,rágalmakat amit adni tudnak.

    VálaszTörlés
  4. A Megyei Önkormányzat részéről azt sulykolták a dolgozókba a szerdai értekezleten, hogy ez nagyon jó lesz nekik, és csak nyugalmat akarnak teremteni a Juharon végre.
    Lehet, hogy én hülye vagyok, de itt essek le a székről, ha ezt értem! Hogyan lehet úgy nyugalmat teremteni a több, mint 100 dolgozó ellenkezése ellenében (melynek az első perctől kezdve hangot is adtak), ha csak azért is rájuk erőszakolnak valamit, mondván, az az egyetlen üdvözítő lehetőség??!
    Szerintük - nem is került megfontolásra, tárgyalásra - más alternatíva egyáltalán nem is létezik! MIÉRT NEM ??????????????????

    VálaszTörlés
  5. Nyugalmat úgy is teremtethettek volna ha igazgatói posztra pályázatot írnak ki! Nem kellett volna le minősíteni az iskolát! Vissza felé haladunk. Nem hátra felé kell menni,hanem előre az igaz magyar emberek így is teszik!
    Bányai minek tartja magát? dolgozó

    VálaszTörlés
  6. A nyomozás folyamatosan halad még akkor is ha Bányai és szövetkezete folyamatosan akadályozza!
    Akkor lesz nyugalom,ha a teljes vezetés és
    holdudvara eltakarodik az intézetből,ki a börtönbe,ki meg majd tudja hogy hol a helye!
    Az hogy ezt mért akadályozza a fenntartó az is ki fog derülni,és reményeink szerint meg kapják érte amit érdemelnek a bűncselekmény súlya szerint!

    VálaszTörlés
  7. Nem fogjuk hagyni.hogy valamit is elsumákoljanak!

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)