2011. május 18., szerda

"...MAJD TE ELVISZED A BALHÉT!"



BIZTOS HAGYOD, HOGY RÖHÖGJENEK RAJTAD?!
 

27 megjegyzés:

  1. Vigye el a balhét aki eddig nem tudta mi a kötelessége.Én végig a betegek oldalán voltam.
    Kapja mindenki amit érdemel!

    VálaszTörlés
  2. Karperecet az illetékeseknek egytől eggyig!

    VálaszTörlés
  3. Kedves dolgozók nem várok el semmit, tényleg nem. De ha mégis, talán azért annyit, ha egy beteget le lehet nyugtatni annyival, hogy kedveském, reggel vitte el a postás bácsi a levelet Jimmykének, akkor ne szurizzanak, verekedjenek, stb.

    Gondolj arra, ha majd Te is bekerülsz a kilincs nélküli osztályra, milyen jól fog esni, ha majd madzagon húzod magad után a cipődet, az ápolóbácsi megdícséri, hogy milyen szép kiskutya...Erre azt válaszolod, hát maga bolond, nem látja, hogy ez egy cipő! Erre ő, akkor miért nem vesz fel? Erre te, hogyisne, hogy megharapjon. Ez volt a legelső bolond vicc amit hallottam, cirka száz éves.

    Na,szóval tudom, hogy milyen reménytelen egy bolondosztály lakóinak a kezelése, a felgyógyulás vagy nulla, vagy minimális, gondolom éppen ezért nem éppen finomlelkű emberek vállalják az ápolást. A pszichiáterek java része is inkább jól fizető depisekkel és pánikosokkal foglalkozik, mintsem vidéki elmeosztályokon kattan be (lásd Ideggyogyó-Dan Aykroyd), de akkor is valami.. nem tudom, de hibernal, kényszerzubbony, kikötés még esetenként szükséges lehet, de a verés meg a bekattan személyzet "játékai" valahogy nem igazán.

    VálaszTörlés
  4. Nem zárják be az intézetet erősítette meg az új igazgató a halas Tv híradójában.És bejelentette,hogy valami csoportot vagy szakszervezetet hoznak létre.Nagyon helyesnek tartom,hogy egymást segítve,közösen védjék meg a 355 lakót minden brutális gondozótól.Bízom benne nem a vádlottakat akarják védeni meg a csalókat hanem az intézetet a munkahelyüket munka becsületét és a lakókat együtt közösen.
    Mihálovics Benedek

    VálaszTörlés
  5. Én is éppen erre próbáltam utalni, pedig egy ilyen helyen kimondottan fontos lenne az, hogy megfelelő személyzet legyen a betegek mellett. Ráadásul ez az egy-két jó szó, kis "rafkó" semmibe sem kerül, nem kell többet dolgozni, többet túlórázni, csak egy kis odafigyelés.

    Nem mellesleg az ilyen és hasonló intézményekben dolgozó ápolóknak, orvosoknak a pszichés állapotát is rendszeresen kellene (ha eddig nem történt meg)ellenőrizni az időszakos munkahelyi egészségügyi alkalmassági vizsgálat során!!!

    VálaszTörlés
  6. Lehetne vizsgálni meg kellene is mert van köztük kész idegroncs is.Ezeknél ha elszakad a cérna akkor ütnek,ezzel vezetik le a feszültséget.XY

    VálaszTörlés
  7. Hát nem tudom, ha a pszichés állapotunkat is vizsgálnák, dolgozhatnánk-e?
    Attól tartok, hogy alkalmatlanná válna nagyon sok ember. Lehet, hogy még én is.
    Néhány szem Xanax, Frontin, reggel 0,5 este 2mg Rivotril és már mehet a munka.

    VálaszTörlés
  8. Az már baj ha gyógyszerrel kel kezdeni a munkát.
    Ez már munkahelyi stressz. Feszült légkörben romlik a dolgozó állapota. Ez ellen is lehet védekezni.Összefogással, most hallottam a szakszervezetről,követeljék a bántalmazók a csalók sikkasztók azonnali elküldését.Jó munkahelyi légkört alakítsanak ki maguknak.
    Legyenek vidámak mosolygósak,és leggerössebben
    kedvesek türelmesek a betegekhez. Ha így megtudják oldani,lassan elfogják hagyni a nyugtatókat kedélyjavító pirulákat.
    Gyógyszer nélküli életet és kitartást jó munkát kívánok. F.A

    VálaszTörlés
  9. Ezeknek az elvárásoknak megfelelni abban az esetben lehet
    ha előszőr eltakarítják még az intézet környékéről is a teljes vezetést alkalmatlanságuk okán!
    A fenntartó felelősége is tetten érhető,mert az ő hozzájárulásával,és támogatásával jött létre ez a helyzet!
    A fentartó a megoldás helyett évek óta szándékosan gátolja a probléma megoldását!
    Miért?
    Felettébb furcsa,hogy egy fenntartónak nem érdeke,hogy rendben mennyenek a dolgok a rábízott intézményekben!
    Miért?
    Mit keresnek még a helyükön?
    Hát itt kezdődnek a problémák ezek megoldása nélkül
    soha nem lesz rend!

    VálaszTörlés
  10. Változás!

    Innen indul a probléma gyökere,hogy a Fenntartó olyan embereket alkalmaz,akiket át lehet verni a pénz utalásokkal.Ezeknek az igazgatóknak fogalmuk se nincs mi jár a lakóknak,mint normatíva. Örülnek,hogy igazgatók lehetnek iskola és gyakorlat hiányában.A helyük megőrzésére fektetik a hangsúlyt,nem a lakók érdekére. Ezért, hogy a dolgozók szólni ne merjenek leordítják Őket félelemben tartják! Továbbra is a Megye pártfogoltjai ami kifejezetten elfogadhatatlan. Egyik fél fizetésért otthon ülhet a másik meg másik irodából irányít tovább, a dolgozók megtévesztésére,fejlesztő pedagógusként.(Iskola hiányában) Ez a szemlélet nem vezet a bajok orvoslásához. Ennél az egy Fenntartónál már több intézetből is jelzik a nem megfelelő dolgokat,ott a fenntartó felelőtlensége miatt engedik ehhez és a hasonló ügyek megtörténését. A Fenntartónak tudomásul kell venni,ez csak arra alkalmas,hogy a pénz ne jusson el a lakók gondozásáig,ezt azonnali hatállyal meg kell szüntetni.Még olyan áron is hogy kegyeltjeiket kiteszik az intézetekből.Megfelelő gyakorlattal iskolázottsággal bíró vezetőket alkalmaz,akkor várható megfelelő emberséges gondozás. Nem védelmezni kell a nem megfelelő igazgatókat ellenőröket,orvosokat gazdasági vezetőket,hanem lecserélni alkalmasabb emberekre. A Fenntartónak is ez kell,hogy az érdeke legyen.
    Mert nem csak az intézet lejáratása folyik hanem a Megyé-é is ezáltal még a Fideszé is.
    Gondolkodni és cselekedni,kellene még nem késő!

    WWW.Mediano.hu

    VálaszTörlés
  11. 2011. május 19. 10:43 -nak!

    Neked a beteg ember nem ember! Most bebizonyítottad! Idióta kontár! :)))))

    VálaszTörlés
  12. Ez a változásos cikk rá mutat, a hibákra.
    Hibák vannak olyan mint B.B dolgozó írta Detonátorra tavaly,hogy részeges börtönben van.Pedig fogalma sem volt róla valójában mi is a helyzet. És látom van egy oldala ahol írni lehet a Detonátoré.
    De a vércse vagy mi volt az megszűnt létezni.
    Pedig jól rá világított arra a csoportra az írásuk,hogy milyen emberek,mennyire fontos nekik a beteg lakók, hát semennyire az írásaik alapján vélekedve.Akik a lakókat védték azokat szapulták,vágták,de nem cáfolták írásaikat. Sok hírt lehetett hallani mostanában,azért remélem a jó tábor eljut az igazságig. Betegverők védelme meg az adófizetők pénzén undorító visszataszító! Kővíné

    VálaszTörlés
  13. Szerencsére lementettünk mindent, és könnyen tudjuk őket emlékeztetni a saját írásaikra. A szó elszáll,... Remélem most is úgy okoskodnak, hogy beleszámolják, hogy bármikor a rendelkezésünkre áll egyik, másik nem túl szalonképes vélemény (B.B. és egyéb hazudozók)! Mindkét blogról... Szóval csak ésszel a rágalmakkal, mi fel tudunk mutatni szép írásokat. Önöknek mijük van? A szokásos ordító kamu???

    VálaszTörlés
  14. Olyan rossz a híre a beteg gondozásunknak,hogy tényleg a végére kellene már pontot tenni.
    Olvasom Detonátor lapján két punci miatt védi, a fenntartó a két igazgatót. Ha aranyból lenne sem szabadna a munkahelyünket lejáratni a két igazgató védésével alkalmazásával. Ugyan küldje már el azokat akik vétettek és legyen vége egyszer és mindenkorra. Nyugodt munkakörülményt követelünk.

    VálaszTörlés
  15. Addig úgysem lesz vége még,vagy elküldik vagy elítélik Őket.Veránkán minden igényt kielégítenek? Vagy miért ez a védelmezés susmákolás a dolgozók hülyére nézésének?

    VálaszTörlés
  16. Attól a két hugyos bőrtől nagyobb problémái is vannak a fenntartónak!

    VálaszTörlés
  17. Ugyan mi? Ami a mienktől nagyobb problémát jelent?
    Azt a két igazgatónőt majd alkalmazzák tovább a most épülő pszichiátrián Baján.Rausch Úr felügyeli. A Mi Intézetünket azért hangoztatták,hogy bezárják,hogy ne merjük elmondani a véleményünket.Nem zárják be sőt újabb betegeket is vehetünk fel nyilatkozta az új igazgató. Mondjuk azt nem értem hova rakjuk akit felveszünk mert most zsúfolva vagyunk. Emeletes ágyakat vagy mit alkalmazunk? Érdekes,hogy az IMF igazgatóját letartóztatták és le is mondott a tisztségéről pedig az nagy fej.Nálunk a betegverőket a csaló igazgatót,igazgatókat ellenőröket részeges orvosokat nem lehet eltávolítani. A Megye a párt vagy a politikusok miatt nem?
    Az újságíró barátunk ha tudná a választ megköszönném. Munkás

    VálaszTörlés
  18. 19:04
    Vannak? Lesznek!

    VálaszTörlés
  19. Rauss Kimpiánt vitte magával,Hódmezővásárhelyre.
    Könnyen lehet baján Igazgató.

    VálaszTörlés
  20. Milyen újságírót kérdezel?
    Tán csak nem K.Z.-t,mert az nem újságíró ha nem a bűnszövetség papagája!

    VálaszTörlés
  21. Lehet,hogy az akkor tudja a választ.

    VálaszTörlés
  22. Persze hogy tudja,csak nem arra tanították be!

    VálaszTörlés
  23. Ki tanította be a fejlesztő pedagógus?

    VálaszTörlés
  24. Senki, az nem is foglalkozik a betegekkel.Bent ül a Kunos irodájába és meresztgeti. jó átvágták a dolgozókat ezzel is mint mindennel. A Megyétől tanulták a hazudást!

    VálaszTörlés
  25. A fejétől büdösödik a hal!

    VálaszTörlés
  26. Itt már a dereka is büdös.Ugye a kishalak vezetnek el a nagyhalakhoz.Most ez érvényesülni látszik. Beteg verés nem kell megszüntetni csalás sikkasztás okirat hamisítás,nem kell elküldeni a tetteseket,várjunk még, a Fenntartó még nem bukott Ő a nagy hal a témában.""x""

    VálaszTörlés
  27. Majd hozzájuk is elérnek a vizsgálatok, és vége lesz ezeknek a bújtatásoknak.Alkalmatlan emberek alkalmazásával teszik tönkre az intézetek jó hírét!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)